כתבה שתעניין אותכם מאוד

הורסמאן

New member
מודיע נציג בעלי החיים על כדור הארץ!

ממש כמו שהרב עובדיה יוסף הוא נציגו של אלוהים.

fliperit

New member
מה, הוא לא?!

הורסמאן

New member
בוודאי

לשכן שלו יש כלב והוא עצמו ראה את לסי חוזרת הביתה 12 פעמים, הוא אפילו קרא את הספר.

One Echoe

New member
את מזועזעת?

אז תפסיקי לאכול בעלי-חיים! תפסיקי לממן לדברים שאת לא מסכימה איתם! מה זה לשנות את דרך השחיטה?! האם ישנה שחיטה שלא תגרום סבל?! בעלי-החיים רוצים לחיות, וזו זכותם הבסיסית. לקחת להם את הזכות הזאת זה דבר פסול מיסודו. אתם נותנים להורסמן לשטוף לכם את המוח. כבר אין לי כוח להגיב לתגובות האינפנטיליות שלו. אבל ממש חבל לי על הפורום הזה, שנשטף מוח ע"י אנשים תמהוניים כאלה.

One Echoe

New member
אין לי מילה אחרת לתאר את זה.

בחיים שלי לא ראיתי פורום יותר שטוף מוח מאשר הפורום הזה.

fliperit

New member
אתה הורס כל כיף בדיון

אתה שוב מביא אותי למצב שאני צריכה לחזור על עצמי שוב ושוב. ועכשיו אם תסלח לי, אני אתפנה להגיב לזחניקים מעניינים יותר

One Echoe

New member
אני לא מתדיין כאן בשביל לעשות כיף

חיים. מצטער שאני הורס לך את הכיף, באמת.

גם לי לא כיף וזה מהסיבה שאי

אפשר לדבר עם הזב"חניקים. אתם לא מוכנים להקשיב לאף דיעה. לי לא עשו שטיפת מוח וכבר כתבתי שאני חייבת לאכול בשר. אבל יש זב"חניקים שלא אכפת להם מזה. אין בכלל עם מי לדבר. אני אכתוב בצורה שאולי תקל על ההבנה: לא רק הורסמאן אטום אלא גם הזב"חניקים

One Echoe

New member
אנחנו לא עושים שטיפות מוח.

אני לא יודע מי אמר לך את זה, אבל זה פשוט לא נכון. מז"א איאפשר לדבר עם זבחניקים? אנחנו לא איזו כת סגורה. כל אחד מאיתנו הוא בנאדם עצמאי, מה שמייחד אותנו ומשתף בינינו זה שאנחנו בסך הכל מאמינים שלבעלי-חיים יש זכויות ושאסור לפגוע בהם. אני אשמח אם תשלחי לי מסר, בו תוכלי להסביר לי מדוע את חייבת לאכול בשר. מבטיח לך לא לשטוף לך את המוח...

אי אפשר לדבר- זה לא משנה

אם אני מדברת אין זב"חניק שמסכים להקשיב אלא ישר נכנס לעמדת הגנה. הם לא ממש מוכנים להבין את מה שאומרים להם. במשך כל הדיון הזה ראיתי איך שהם מדגישים את זה שהם רוצים שיתחילו לעשות את מה שהם אומרים- למשל להפוך לצמחונים. בינתיים רק זב"חניקית אחת האמינה לי שאני לא יכולה לא לאכול בשר ואמרה לי משהו חיובי לשם שינוי. אבל חלק מהזב"חניקים פה מנסים להציע פתרונות ולכתוב שאני מממנת את תעשיית הבשר- מה שנכון. אבל אני ביקשתי שיפסיקו אבל חלק מהם עדיין כתבו לי שאני יכולה להפוך לצמחונית- קראו את ההודעה אבל או שלא הבינו או שלא הסכימו להבין שיש מישהו שמתנגד להתעללות בבעלי החיים בתעשיית הבשר ולא צמחוני. כבר כתבתי בפורום שאני לא מעוניינת לכתוב למה אני חייבת לאכול בשר. כתבתי שיש לי בעיה רפואית וזהו- אני לא רוצה לפרט וזו זכותי המלאה. תמאין או לא תאמין- זו כבר החלטה שלך. יש דברים שאתם אומרים והם נכונים, אך יש כאלו שהם מוגזמים וקיצוניים בהחלט. לא כולם חייבים לעשות את כל מה שאתם אומרים- כשתבינו את זה, אז יהיה עם מי לדבר. גם כשתסכימו להבין שיש כל מיני דיעות ושלא כולם חייבים לחשוב כמוכם, אז יהיה עם מי לדבר. אבל בינתיים זה לא ככה.

fliperit

New member
אבל הורסמן כן עושה שטיפת מוח, נכון?

איזה שטויות במיץ. בתור מישהי שרצתה להצטרץ לזב"ח בעבר, וקצת השתפשפה בפורום, אני יכולה להעיד שאתם שוטפים מוחות...עם צינורות של כיבוי אש, לא סתם בצינור גינה.

לא עברתי שטיפת מוח

אני לא נגד העמותה ויש דבריםש אני כן מסכימה איתם בניגוד להורסמאן. נכון שצריך לתת זכויות לבעלי חיים אבל צריך לשקול כל זכות לפני שנותנים אותה (למשל הזכות שלא יתעללו בהם). אבל גם צריך להטיל חובות על בני האדם (כמו שיש להם חובה לא להתעלל בבעלי חיים). אני לא איזו פראיירית שנותנת שיעשו לה שטיפות מוח. לי אף אחד לא יעשה שטיפת מוח- לי יש דיעות ואני לא איזו שפוטה שמקשיבה לכל אחד. יש לי אופי כך ששטיפת מוח אני לא עברתי. בדיון הזה ראיתי את ההשלכות שיש לנתינת זכויות לבעלי החיים.

הורסמאן

New member
קצת בעיה לכתוב לך עכשיו

כי ברור שאני מנסה לעשות לך שטיפת מוח. :( במקום להמציא דברים שלא קיימים כמו "הזכות שלא יתעללו בהם", במקום לרדוף אחרי תחנות רוח, למה שלא תדרשי להחיל את האיסור שכבר קיים על התעללות? האיסור הזה כבר מופיע בחוק, בסך הכל צריך להפעיל לחץ (גם זה דורש מאמץ) שהאיסור הזה יקבל שיניים. אין לכך שייכות לזכויות, זאת פשוט "חובה" שאוסרת עלינו להתעלל בבעלי חיים.

לדעתי יש לבעלי החיים

זכות שלא יתעללו בהם. אין להם את כל הזכויות כמו לבני האדם כי הם נחותים מהם (אבל לא כל-כך נחותים מהם). וכמו שכתבתי כבר- לא אתה ולא איזה זב"חניק יצליח לשנות את דעתי.

למעלה