כתבה שתעניין אותכם מאוד

לא על המהות?

מדבריות והתחממות או קרחונים וקפאון? בכל אופן, קראתי את הלינק כשהוא פוסם. וחשבתי עליך. מדאיג מאוד מה שאנחנו עושים לפלנטה שמואילה לארח אותנו.

סליחה! התכוונתי לכך שהאסונות יקרו.

אם זה עידן קרח או עליית פני הים התוצאות של שני התרחישים הללו יהיו דומות . הלינק הזה שהבאתי וקראת אותו באתר הוא הוא לא הסמכותי ביותר, יש מחקר של האו"מ שנערך ע"י 1300 מומחים במשך 5 שנים הנה: http://www.nrg.co.il/online/35/ART/914/710.html אם את רוצה עוד כמה לינקים דומים אני יכול לתת אותם .

הורסמאן

New member
תחפש ברשת

על כל מומחה שמנבא אסון, ישנו אחר שמסביר לנו שהעולם עובר תהליכים כאלה ברוטציה של כל כמה שנים. האמת היא שאין אף אחד שיכול לטעון כך או כך בודעות. אף אחד חוץ ממך כמובן, אתה קראת בשלושה אתרים ויש לך את כל התשובות.

../images/Emo45.gif

את כותבת את מה שאני כבר עייפה מדי כדי לכתוב בפעם העשירית. מה שכן - אני חייבת שמאוד קשה לי לנהל דיון כאשר משתמשים באי דיוקים גסים ואפילו שקרים, ואני באופן אישי נתקלתי בכאלה במהלך הדיונים. התוצאה העגומה היא, שהדיון שחשוב שיתקיים בין אוהבי הסוסים: מהם תנאי מחיה סבירים, מהי הוגנות ביחסי אחזקה של סוס, ראייה ביקורתית של ענפי הרכיבה הקיימים מתוך נסיון להגדיר אמנה של היעדר ניצול וכו' - הדיון הזה מוחמץ.

I love Nsync

New member
משום מה זה הצחיק אותי...

ואם זה נכון מה שאתה אומר, מצבנו בגיע לרמות חדשות של טמטום ורשע.

fliperit

New member
אני בת.

ומה הצחיק אותך? אני מזמינה אותך לקרוא בספרי משפטים ולבדוק בעצמך את העניין. הריגת בע"ח לא שקולה בחוק ובהגדרה להריגת אדם. האם זה נכון וצודק? לא. האם זה ככה? כן.

הורסמאן

New member
"האם זה נכון וצודק?"

בוודאי!!! את מנסה לטעון שיש להעניש רוצחים באותה מידה שיש להעניש אדם שהרג ארנבת?

I love Nsync

New member
הצחקת אותי

חייה של הארנבת יקרים לה כמו שחייך יקרים לך. לאף-אחד מאיתנו אין הזכות לקחת חייו לא של אדם או של זבוב.

הורסמאן

New member
לא שאלתי אותה מה

ערך החיים בעיני הארנבת. הארנבת לא מעניינת אותי. אני אשאל שוב, אותך, האם את מוכנה להקריב חיים של קוף בשביל להציל עכבר? האם את חושבת שיש לך זכות למנוע ממני "חלקי חילוף" מחזיר? אם את לא מסוגלת להעריך נכון הבדלים בין בעלי חיים שונים (מהמילה ערך כשווי), אין לך מה לחפש בחברה מתוקנת.

I love Nsync

New member
אני מסכימה עם המשפט האחרון

ומנסה לתקן את החברה. ערך החיים של כולם שווים בעיני, ואינני יודעת להגיד לך בדבר החזיר, רק הוא יודע.

הורסמאן

New member
בהזדמנות

אני אנהל דיון עם החזיר, אבל כרגע הוא לא מעניין אותי. אני רוצה לדעת מה דעתך, אם את לא מסוגלת לענות על שאלה כל כך עקרונית מה את עושה כאן? איך את מתכוונת "לתקן את החברה" כשאין לך את הכלים הפשוטים ביותר?

hila125

New member
יש לי שאלה..

קראתי את דבריך.. ו.. החברה אנושית שרואה ברצח בלקיחת חיים מעשה שאין לעשותו למה היא לוחקת את חייהם של בעלי החיים לפי בחירתה? ואני לא משווה כאן בן ערך חיי אדם וחיי בעל חיים. עצם המעשה- רצח הוא אסור אז איפה אנחנו כבני אדם שמציבים גבולות וחוקים לגבי עצמנו יכולים לקטול חיים כל חיים שהם? זה כמו להגיד לילד קטן אסור להרוג אנשים. אבל את הכלב מותר.

fliperit

New member
תחזרי קצת למעלה

רצח בחוק= הריגת אדם ע"י אדם בכוונה תחילה. הוא לא מדבר על הריגת בע"ח.

hila125

New member
אוקי אז

בואי נגיד.. לא רצח אלא הריגת אדם. עצם המעשה של לקיחת חיים כי כל אחד יכול לקורא לזה איך שהוא רוצה.. אבל התוצאה היא אותה תוצאה- מוות, לא מוות טבעי מזקנה, לא ממחלה, לא מתאונה מוות כי משהו החליט שמותר לו לקחת חיים.

הורסמאן

New member
את שוב טועה

כמו שזה לא רצח, זה גם לא הריגת אדם. זה הריגת בעל חי. אנא קראי את השרשור המסורבל הזה עד סופו. אני משוכנע שתביני את ההבדל. אם עדיין יהיו לך שאלות אתכבד לענות לך עליהם.

hila125

New member
אני בהחלט מבינה את ההבדל.

אך חיים זה חיים אתה לא יכול להתווכח איתי שאדם הוא יצור חי. ושבעל חיים הוא יצור חי, ושצמחים חיים, ושחיידקים חיים. ולזה התקוונתי שאמרתי לקחת חיים=להמית חיים=להרוג. אתה יכול בשקט להסכים עם זה צודק או לא.. אבל כמו שאין כיום חוק האוסר על הריגת בעלי חיים וזאת עובדה, גם לקיחת חיים, של כל יצור חי זה הריגה .

I love Nsync

New member
זה לא נורמלי מה שהולך פה

אתה לא מסוגל לנהל דיון תוך מתן כבוד מינימלי לצד השני? בוא נגלוש לפסים אחרים - אתה אומר לי שאין לי הכלים הפשוטים ביותר בנוגע לדיון עם אנשים, אני אומרת לך שפשוט מגעיל אותי לדבר איתך, בכל הודעה והודעה. עכשיו אני מבינה למה חסמו אותך מהפורום. ובדבר החזיר אגיד לך מה דעתי - אם החזיר מת כדי לתת לך חיים, אני לא מבינה מה פתרנו כאן.

הורסמאן

New member
את רואה

אתם באמת כולכם אותו דבר. מבחינתך צריך לחסום את כל מי שאת לא מסכימה איתו.

למעלה