לאור הבקשות - מאמר חדש

RainBird

New member
מבחינת הטבע כן. מבחינת מוסר אנושי לא. והמאגיה היא כלי אבסטרקטי ורוחני, לא רובה m16. מבחינת הטבע את אותו זכות לשינוי את יכולה להשיג בריפוי או הרג.

לורליין

New member
!come on dude

אתה מתפלסף הרבה אבל לא אומר שום דבר בתכלס. מאגיה היא כלי ככל כלי. מאגיה היא הבנה טובה יותר של העולם ושימוש בידע הזה. למען האמת היא בדיוק כמו רובה, בעזרתה אתה יכול להגן על מישהו וגם להרוג מישהו. מוסר אנושי הוא חלק מהטבע. במה שונה תוצאת המאגיה מתוצאה של נשק חם כששניהם משמשים למטרת פגיעה באנשים? בכלום! אז אתה אומר שבמאגיה מותר להשתמש כדי לפגוע באדם ובנשק מעוצב וחמוד אסור? מאג הוא לא אדם? חוקי המוסר לא חלים עליו? או שהם חלים עליו כשזה לא נוגע למאגיה. יש לי זכות להתפלל למותך ולקלל אותך (בהנחה שזה עובד) אבל אין זכות לירות בך?

RainBird

New member
"מאגיה היא כלי ככול כלי." מעניין. אני לא מסכים. ולשאלתך האחרונה- כן. ואפילו החברה לא תכניס אותך לכלא על זה שהתפללת למותי.

לורליין

New member
באמת?

ובכן תלוי איזו חברה. אם אני חיה בחברה המאמינה בקסם ויודעת שהוא קיים ושאני זו שהפעלתי אותו - אני בספק אם זה יעבור בשלום. החברה שבה אנחנו חיים - גם כן דוגמא.. גם אם תדקור אדם לא יעשו לך כלום.. אם תיקח את החברה המוסלמית, אם מתבצע רצח על רקע "כבוד המשפחה" לא יגידו לך מילה וחצי מילה.. הכל תלוי לאיזו חברה אתה מתכוון.

RainBird

New member
ולכן אם את שומרת את טקסייך בסוד, שום רע לא יבוא. (ואם לא תאמיני בחוק השלושה)

לורליין

New member
וזה מחזיר אותי לעניין המוסר

אם אתה חושב שמשהו צודק אתה לא תלך ותחביא אותו ככה בשושו מאחורי הגב של כולם. אם אתה מאמין שמשהו צודק אז אין לך מה להסתיר. אם היית מאמין שהקללה שלך היא הוגנת ומוסרית לפי החברה בה העניין מתבצע (אם שאר המכשפות רואות בזה מוסריות - כמו "תעשה מה שבא לך" אז לא היית מחביא את זה.

RainBird

New member
סודיות במאגיה נובעת לא רק מחוסר מוסריות. אם את רוצה בשימחה אני אפרט לך כאן את שמות כל אלו שקיללתי. הם מבחינתי הרוויחו את אדמת בית הקברות שבעזרתה הם קוללו. שוב, לצדק אין שום קשר לטבע.

RainBird

New member
אגב- לדעתך זה צודק שאת ממש מקבלת רדיפת מכשפות בזמן שלי היו חיים מאוד קלים בקשר לנושא?

RainBird

New member
"אשת ספן ולה ערמונים... כרסם כרסם כירסמה. אמרתי- "תני", "עיקרי מכשפה"- אמרה המצורעת בריאת הגו." מאיפה זה ילדים? ולא אני לא אתן דין וחשבון בפורום הזה על כל האנשים שקיללתי כי כל פירוט מקרה יקח לי דף שלם למלא, ואני באמת לא מרגיש חייב דין וחשבון לאף אחד.

לורליין

New member
לא אמרתי את זה

אמרתי שאת הקללות האלה שלך, שאמרת שתעשה בשושו שאף אחד לא ידע - התייחסתי אליהן בלבד.

Wing Chan

New member
כול עוד הוא חבר שלי, אני אעזור לו.

אין פה בכלל שאלה של מי התחיל מי עשה או מי הרביץ ראשון. חבר שלי = אני עוזר. שאלות תשובות ומחשבות יבואו אחרכך. (אבל לא, במקרה ההוא הם עמדו להתנפל על חבר שלי בגלל שהוא לא אחד מהם [מוצא] וביקש אש לסיגריה). חח תכלס לא ידעו על מי הם נפלו. הבנאדם לומד איגרוף איזה 6 שנים כבר ואני צינצנת אם מי שהוא תפס שם לא נשבר חלק כלשהו בפנים.

לורליין

New member
מסכימה איתך, אבל

לא נתייחס לעובדה שאתה פרחח גאה (בלי לחץ, אני צוחקת) אני לא דיברתי על זה. אני דיברתי על העניין של אני בתור שופטת אבוא ואחליט למי מכם מגיע מה ואבצע את גזר הדין שאחליט עליו - והכל רק בגלל העובדה שיש לי כוח לעשות את זה( בהנחה שיש מצב כזה) דיברתי על זכותי לשפוט. חח שומרי הראש שלי (החברים) יותר מפחידים חח מרימים משקולות של 100 ק"ג, זורקים כדור ברזל, פטיש, כידון (אלופי ישראל בנשים וגברים)

אופ-טופיק קטן

תולעים מתחת לעור - זה בהחלט יכול לעזור. למשל, משתמשים ברימות כדי לטפל בנמקים.

Wing Chan

New member
מה הן עושות לנמק?

ובאיזה שלב של הנמק משתמשים בהן? הרי בשלב מסויים כבר צריך לכרות.

רימות

הן לפני שצריך לכרות. כאשר חלק מהרקמה עוד ניתנת להצלה - הרימות אוכלות רק את הבשר המת.

למעלה