לאור הנושאים המועלים בפורום חביב זה

ne ro

New member
זה מה שהתכוונתי

המדיניות של ישראל מזינה את הטרור האיסלמי והפלסטיני!!

Lilac Wine

New member
זה לא רק המדיניות

זה התרבות זה הדת זה הכל,זה עצם זה שאנחנו קיימים. למה להיות ראש קטן????????!!!!?

ne ro

New member
הבהרה:

הטרור האיסלמי הוא צד אחד. אבל הטרור הפלסטיני בישראל - נובע מהכיבוש

שטויות במיץ

הטרור הפלשתיני נובע מקיום ישראל כמדינה על שטח שמבחינתם הוא שאח איסלמי/פלשתיני. תחילתו עם העליות הראשונות, רכישת האדמות, המשך העליות וההתיישבות, קבלת הצעת החלוקה באו"ם, התבוסה ב48', התבוסה ב67'... הסיכסוך הוא בין עמים, בין הים לירדן, הוא הקדים את המדינות, הוא הקדים את הגבולות, ה"נכבה" למשל היא אחת העדויות לכך, מצויינת בכל שנה ביום העצמאות שלנו, ה"נכבה" פירושה אסון, אסון הקמת מדינת ישראל.

אז מה בדיוק היה הרקע

לטרור של תחילת המאה וההתנכליות לישוב היהודי שגרם להקמת אירגון "השומר"? מה עם הפרעות ב1929 ו1936? (אלא רק הכי מפורסמים, היו עוד מאות אירועים) הם היו ועדיין פלשתינים, אנחנו היינו ועדיין יהודים, לא היתה מדינה, לא היה כיבוש, הטרור היה, זו לא המצאה של 1967.

ne ro

New member
זה קשור לשנאה בין יהודים וערבים

למה פרחחים ערבים בצרפת הולכים ודוקרים תלמידי ישיבה יהודיים? זה לא "טרור". ה"טרור" הפלסטיני נובע מהכיבוש.

ומדוע השנאה הזו קיימת?....

"פרחחים", זו הטעות בהסתכלות עליהם, אני לא רואה בהם פירחחים, כמו שאני לא רואה בהסתה כתופעה של "קיצונים" בהכרח. יש כאן בעייה שהיא תלויית תרבות, תלויה אידיאולגיה, השתלבות או אי השתלבות בחברה והעובדה שיהודי אירופה הם מטרה קלה ברבה מנגיד נוצרי אירופה שהם מאות מליונים. בכל הקשור לדבקותך ל"ה"טרור" הפלסטיני נובע מהכיבוש", נראה שלא קראת דבר וחצי דבר ממה שכתבתי, אתה עדיין מתבסס על עובדות חלקיות ולא מוכן לראות את כל התמונה כולה שמה זה יפגע לך בתפיסת העולם שלך. אני למשל לא מאמין שיש סיכוי לשלום עם הפלשתינים אני "מת" שמישהו יוכיח אותי אחרת, לא מפחד אם זה יגרום לי לחשוב מחדש על כל הדיעות שלי.

a e q u i t a s

New member
שוב, אין טרור טוב וטרור רע

אנו לא רוצים את השטחים של הפלסטינים, אנו רוצים לחיות בתחומי הקו הירוק, האומנם זה מה שהפלסטינים רוצים? אני מאמין שכן, האם הנהגה הפלסטינית החמאסניקית רוצה בזה? אני מאמין שלא! כל הריגת אזרחים בשביל מטרה פוליטית היא טרור, אין טרור רע או טרור טוב, אין הבדל בין כאלה שתומכים רק מילולית לבין שמוציאים את זה לפועל, אנשים שתורמים כסף לטרור מבחינתי גרועים בדיוק כמו המחבל שעוטה על עצמו חגורת נפץ... טרור זה רע. נקודה!

ne ro

New member
../images/Emo45.gif מסכים לחלוטין.

אבל / למה ישראל ממשיכה להרחיב התנחלויות בשטחים הכבושים? למה היא בונה חיץ (גדר) בינה לבין הפלסטינים? למה היא ממשיכה לתת למתנחלים לעקור את עצי הפלסטינים , לגנוב את מטעיהם?

a e q u i t a s

New member
צודק ב-100 אחוזים! הם פושעים נלוזים

עקירת עצי הזית והמשך הבנייה בהתנחלויות זה עוול! חטא של כל ממשלות ישראל ואיני מסכים לכך. אני יוצא כנגד אותם מתנחלים נבזים אשר בוזזים ופוגעים בפלסטינים חפים מפשע, עוקרים, הורסים מבזים ופוצעים - אני מאוד מקווה שאותם מתנחלים יועמדו לדין על כך. בעניין הגדר, היא גדר ביטחון, בהעדר יכולת / רצון / חשק (תבחר מה שאתה רואה לנכון) מצד הפלסטינים להלחם בטרור, ולאור פיגועי הטרור הרצחניים שיוצאים מתוך שטחי הרשות הפלסיטינית, נוצר צורך ביטחוני מוהבק ליצור חיץ בין ישראל לפלסטינים. אם זה זמני או קבוע זה תלוי בהסכמה הדדית או חד צדדית של ישראל והפלסטינים. אם מהלך שפוגע בפלסטינים כן, אם זה מהלך שמגן על חיי ישראלים כן. אבל בהעדר יוזמה פלסטינית להטיב את חייהם של הפלסטינים ישראל נאלצת להגן על עצמה.. עצוב, טרגי אבל המציאות היא קשה.

a e q u i t a s

New member
עבור הישראלים זה מציאות יומימית

עבור הישראלים זה מציאות יומימית לעלות לאוטובוס ולהתפלל שתחזור הביתה בשלום, ולא להתפוצץ באוטבוס, בכניסה לקניון או במסעדה.

ne ro

New member
אבל אני מנסה להסתכל על זה מזווית

בינלאומית!!! השירשור הזה הפך להיות פאתטי.

טעות!!!!!!!!!!!!!!

בבקשה! ידוע שהתקשורת הישראלית היא בהחלט אינה ימנית, ולא בודקת את העובדות בשטח. אני אביא לכם קישור ל"עקירת" עצי הזית של הפלסטינים, אני מכירה היטב את העניין הזה מקרוב. קיראו את הלינק: http://news.walla.co.il/?w=/2952/890102 יש דברים שהתקשורת לא רוצה לחשוף...

a e q u i t a s

New member
קונספרציה שמאלנית אפלולית חחח../images/Emo6.gif

נו באמת העובדה שבעז העצני, העיתונאי שרשם את המאמר הזה, גר בקרית ארבע לא מעלה איזשהו חשד סביר להטייה תקשרותית??? אממממממ

למעלה