לאור השתתפותי הערה בפורום ברית

אבא גאה

New member
הכל בגללך אלאדין - אתה התחלת

אל תשחק אותה "לא מעורב"
אתה לא מוחרם נשמה שלי, את ה: נו-נו-נו שלך אני שומר ליום X כשהגברת XXXX XXXX תהיה לידי ודעתה כשלי!

זין הוא זין

בין אם הוא נימול או לא. ממילא כשהוא בזיקפה זה נראה ( ומרגיש...) אותו דבר. אנחנו רגילים לראות איברים נימולים ולכן המראה של זין לא נימול אולי מוזר, אבל מה זה משנה ?

EyeSeeYou

New member
האסכולה הליברלית שאתה חבר בה

כבר יותר מוצאת חן בעיני משאר הדעות פה...

יניב כ.

New member
כל הכבוד,רוני,../images/Emo45.gif,שאתה מייצג אותנו

בכבוד גם בפורום הזה,מול כל הפנאטים,המשתלחים והמתלהמים.מעניין שכל הסובלנות והליברליזם שלהם נעלמים כאשר מדובר בהשחתת איברי מין של תינוקות.... כל אלה שתומכים במילה,פשוט צריכים להתבייש על כך שהם מצדדים בביצוע אקט ברברי מחריד זוועתי פרימיטיבי פדופילי חשוך ומתועב.מי יודע,אולי מחר הם יציעו לחתוך אוזניים,אצבעות ועוד כהנה וכהנה. האקט הזה הוא פשע,הוא פעולת טרור לכל דבר,אנשים לא מבינים מה משמעות האקט הרצחני שהם מבצעים בילדיהם-לוקחים את החלק הכי יפה והכי חשוב באיבר המין,ותולשים אותו בברוטאליות.התינוק נולד עם איבר יפה,שלם ומושלם,אבל אז בא המוהל השטן כשסכין נוטפת דם בידיו הטמאות והורס הכל. על חשיבות העורלה וההשלכות של המילה,במאמר המצ"ב.

Yaniv-DC

New member
התלהמויות...

ממש משעשע. מי שלא מסכים עם הגישה שלכם הופך למתלהם
אני בטוח שאם תקרא קצת ספרי תעמולה של איזה אחד עם שפם קטן, תוכל למצוא איזה תאור או שניים דומים למה שכתבת כאן, לא שחלילה אני משווה...

יניב כ.

New member
אתה דווקא מאוד קרוב אידאולוגית

לידידך עם השפם הקטן,עובדה שאתה מצדיק פשעים נגד תינוקות. לא שחלילה אני משווה...
כל הכבוד לרוני על הסבלנות להשתתף באותו פורום שבו משתתף אחד כמוך.

EyeSeeYou

New member
אני מבין שאתה גוייסת למטרה נעלה

חרחור מלחמות והכפשות בפורום הזה.. דעתו של אבא גאה כבודה במקומה מונח, קורה שמתווכחים ומגיעים לרמות לא ברורות, אבל סך הכל הדיון ברובו המכריע היה ענייני, וכולנו בוגרים ומסתדרים לבד גם בריבים מיותרים, אין צורך לגייס ולהתגייס אנשים זרים, והרמז ברור. תודה יניב כ. שהצטרפת אלינו, אני ועדת קבלת הפנים של הפורום, הנה הקפה
ואפילו הפרח
. ובנימה קצת יותר אישית, עד כה לא הותרת רושם חיובי כל כך אני מקווה שזה ישתנה בעתיד. בכייף ובסבבה,

יניב כ.

New member
חרחור מלחמות...

מי שמחרחר כאן מלחמות הוא זה שלהגנתו נחלצת-זה שממשיך בסגנונו המכוער והמשתלח. בניגוד אליו,אני לא גייסתי אף אחד,ונראה שהוא הזעיק אותך לעזרה.והמבין יבין.. ואגב,גם סגנון ההתבטאות שלך כלפי רוני,לא הותיר רושם חיובי!

EyeSeeYou

New member
דווקא ניסיתי להיות נחמד

חבל. אני לא נחלץ לעזרת איש, אמרתי את דעתי כשהשיחה עוד הייתה שיחה עניינית ובטרם הזעיקו אותך (ולכך התכוונתי, לא שאתה גייסת אלא שאתה גוייסת) מאיזה חור כדי שתגבה עמדות של אחרים. אין צורך בהתקפות שלך כחלק מהמגננה של אותו מגייס. מקומו איתנו גם בלעדיך, ותרומתו רבה יותר מבלי להתהדר במגוייסים. באשר למקומך, אני כבר לא בטוח אבל קטונתי מלעסוק בזה, אשאיר זאת לממונים. אני פשוט בוחר לא להתייחס אליך, ואשמח אם תואיל בטובך לנקוט באותה השיטה כלפי. היה לי נחמד יותר לפני ההכרות הקצרה שלנו

יניב כ.

New member
אתה שוב משקר!

אף אחד לא גייס אותי ובאתי לכאן ביוזמתי,למרות השקרים שלך. רוני לא נמצא במגננה,אין לו סיבה להיות במגננה-מי שנמצא במגננה ומי שנכנס לפאניקה כי העיזו לחלוק על דיעותיו זה אתה וחמום המוח הפנאט שאצת רצת להגן עליו. ובקשר ל"חור",סגנון כתיבה כזה רק מראה איזה טיפוס אתה,מסתבר שאתה עוד אחד מאלה שאוכלים את הלב על כך שפורום ברית מילה בעד ונגד הוא פורום חשוב שצובר תאוצה,וזה כמובן מאוד מלחיץ אותך ואת השותף שלך

Yaniv-DC

New member
דווקא לא הייתי נעצב מדי

אם הייתה לו פחות סבלנות ופחות דחף להיות ציפור קטנה ולוחשנית...

אבא גאה

New member
ציפור גדולה וצעקנית.....עם סבלנות

ואני לא מבין למה זה נראה לך לא בסדר יניב? גם כשיש דיון בפורום XXX כשכותבים שם דברים הומופוביים אני הולך לפורום "בנים בלבד" / "גאווה" / "זהות מינית" / "סקס וזוגיות גאה" ומזמין אתכם לבוא ולדון יחד איתי כדי שנוכל להעביר מסר. וכמדומני אני לא היחידי שעושה את זה. הכוונה היא להסביר בצורה יעילה יותר ולא לפתוח בריב. אני אמשיך לבקר כאן בין אם אני/דיעותיי לא מוצאים חן בעיני חלק מהמשתתפים. א. כי אני הומו בזוגיות ומקיים יחסי מין מידי פעם
ב. כי הנושאים כאן מעניינים אותי ג. כבר מגיל קטן מאוד למדתי שלא כולם חייבים לאהוב אותי - וגם זה בסדר. שלך בידידות......

Yaniv-DC

New member
לרגע לא אמרתי

שאשמח אם לא יהייה כאן, אלא שלא אתעצב אם לא. ואם להתייחס לשלוש הנקודות: א. מצויין, גם אני הייתי פעם. ב. גם אותי, לרוב. ג. אותו כנ"ל. נו, אז רב המשותף ביננו על השונה
שלך בחברות אמיצה...

אתה לא מפסיק להפתיע אותי !

בעיקר סעיף א. מה באמת ? עדיין ?
ולענין עצמו: כידוע לחלקכם,יש לי בן. לבטיי בענין הברית נבעו משתי השקפות : 1. אני לא אדם מאמין, נהפוך הוא אני אדם מאד לא מאמין והסיבות והאירועים שגרמו לכך שניתקתי את קשריי אם אמונה בבורא עולם שמורות במערכת. אני אוהב להתבדח ולהגדיר את עצמי כמישהו שאוכל גם כשר, וככזה ראיתי בברית צעד מיותר וחסר משמעות בעיני מעצם כינויו "ברית". ומפה נבעה התנגדותי הבסיסית לביצוע ה"ברית מילה" בהקשר של הקונטקס הדתי שבעניין. 2. לגבי ה"מילה" עצמה, לא חשבתי על שקולי בעד ונגד וזאת משום שזוגתי (בימים שהזוגיות בינינו הייתה הדדית ב-100%) ,שמגיעה מבית מסורתי(שליש חרדי) הסכימה עם סעיף 1 אולם משיקולים רפואיים לחלוטין והכוונה לזעזוע מאקט המציצה של דם התינוק ובכלל מעשרות הדיווחים על רשלנות/תקלות. ולכן הסכמנו על מילה רפואית בידי מנתח מומחה במרפאה בתנאים סטריליים. שלם עם זה אני לא אך,הרי לכם עוד "הקרבה אישית" ומבחינה מסוימת אף הקרבה לא אישית כי אם של איברו של הבן שלי, על מזבח הזוגיות. ואגב, אם יידרשו המלצות,ניתן לפנות בפרטי. * הערה כללית, אני באמת לא מבין את הצורך לפתוח במלחמת עולם על כל הבעת דיעה שמנוגדת לדיעת המגיב ומיד לגייס את הנאצים לטובת העניין(מה רע בכמה מחבלים מתאבדים אם כבר ?).איש באמונתו יחיה.

Yaniv-DC

New member
בחר אוניברסיטה

קח קורס תעמולה פוליטית, בכל אחד כזה יש פרק מכובד על התעמולה הנאצית, שמה לעשות - כנראה הייתה הטובה בעולם. קרא את תאוריהם על המילה (בעקבות הודעתך השמטתי את המילה ברית), קרא את הודעתו של שכחתי את השם ואין לי אנרגיות להסתכל (חם פה ובמהלך שנת הלילה התפוצץ המזגן בחדר), תשווה לפרקים הרלוונטים ותבין שאין שום קשר למחבלים מתאבדים

Yaniv-DC

New member
אל תשאל...

בחמש בבוקר אני מתעורר מהרעש (לא סתם כתבתי התפוצץ). 96 פרנהייט אבל לפחות ירדה הלחות
ורק בחמש יבוא פדרו להחליף מנוע...

EyeSeeYou

New member
אני לא אופתע בכלל

אם הפדרו הזה חתיך ולא במקרה התקלקל לך המזגן...... ובכלל למה חם שם כל כך
ובלי קשר, מה יהיה עם המידות האמריקאיות האלה? מה זו ההבתדלות הזאת יניב? אתה לא עושה רושם על אף אחד!!! אפילו אני יודע(באמצעות הקונברטור שלי) ש96 פרנהייט זה 35 מעלות!

למעלה