לאור השתתפותי הערה בפורום ברית

Yaniv-DC

New member
יקירי

פדרו זה שם החיבה שלי לכל אנשי התחזוקה של הבניין... הם כולם היספנים שמושכים אותי עוד פחות מאסייתים שלא מושכים אותי בכלל. בעעע. מעבר לעובדה שהם מבוגרים, גמדים שעירים ושמנים הפדרואים כאן, 96 מעלות זה אחרי שירדנו מה-105 אתמול ואחרי שהתהפכה פה רכבת בגלל החום (המסילה התרחבה...לא נעים). חוצמזה דיברתי עם אסף, והוא מפה, אז אתה - שקט, ברור?

EyeSeeYou

New member
eeek!

אני רואה שאתה מאתגר את הקונברטור שלי 105 פרנהייט זה 40.556 מעלות צלזיוס
ולא מעניין אותי שדיברת עם אסף, זה לא המקום לשיחות פרטיות יאנג מן!! רוצים לדבר ושהשאר לא ישמעו, עשו זאת בחוץ. ואאאאאאאאאלללללללללללללללללללללללללללללללללל תגיד לי שקט לא ניתן פה יד לסתימת פיות
זה לא הסי אן אן פה ואני לא יפה ירקוני

Yaniv-DC

New member
אתה מוזמן להמשיך לרקוע ברגליים

הקונברטור שלי גדול יותר ועבה יותר, וכל מה שיש לך להגיד בנושא - תחפור בור ותצעק את זה לשם

בוסון

New member
ח"ח

אני תמיד חשבתי שזה חיזוק חיובי אבל אם אתה אומר חמוד וחתיך אז...אתה וודאי יודע....כמו בשיר של דנה ברגר. ואם אני מכיר כזה ? ממממ....את האמת כן

EyeSeeYou

New member
אגב דנה ברגר, הייתי אתמול

בהופעה של קורין אלאל מארחת את דנה ברגר בין השאר הופיעה גם אלונה דניאל ובקיצור הייתה הופעה של כמעט שלוש שעות מושקעת ומשובחת, ואפילו בחינם
היה ערב סופר סופר סופר סופר מוצלח

EyeSeeYou

New member
נו אז זה אבוד

חסה מרוטה ודודי בלסר (מרוט) לא הולך יחד

assafcohen1

New member
?you don´t like latinos

"too bad. wanted to teach you how to say "i want you. now. and fast "QIERO TU, AHORA, Y RAPIDO..." i never know i likw hispanic untill the gay parade in san francisco, where i discovered the affect they have on my body... wow they made me horny that day... assaf

spainbar

New member
אסף, מצטער אבל תיקון קל לספרדית

שלך, זה צריך להיות: "te quiero ahora y rapido", מה שאתה אמרת זה פשוט הפוך. מקווה שעכשיו זה יצליח יותר. :} ס´

EyeSeeYou

New member
אולי עכשיו

כשכבר לא תגיד את זה הפוך, לאחר התיקון של ספיינבאר אז גם התוצאות יהיו פחות הפוכות...אם אתה מבין למה אני מתכוון

למעלה