Lhuna3
Well-known member
אינטלקט ודימיון 1? מה נסגר?עשיתי גם אבל לא מרגיש לי נכון חוץ מהראשון ואולי השני. אבל דילגתי על השאלון השני עם השאלות שכבר עשיתי.
צפה בקובץ המצורף 2800
כנראה ענית שאין לך דימיון בשתי השאלות על זה.
אינטלקט ודימיון 1? מה נסגר?עשיתי גם אבל לא מרגיש לי נכון חוץ מהראשון ואולי השני. אבל דילגתי על השאלון השני עם השאלות שכבר עשיתי.
צפה בקובץ המצורף 2800
מממ כן, אבל זה נכון אני לא טובה בלדמיין דבריםאינטלקט ודימיון 1? מה נסגר?
בתאכלס אני חושבת שהשאלון הזה הכי פחות מדויק מכל אלה שעשינו עד עכשיו.אינטלקט ודימיון 1? מה נסגר?
|בתאכלס אני חושבת שהשאלון הזה הכי פחות מדויק מכל אלה שעשינו עד עכשיו.
האמת שגם אני.אני מאוד נינוחה על גבול האדישה (למעשה אני חושבת שהרבה מהאנשים שמכירים אותי יגדירו "אדישה" כתכונת האופי הראשונה שלי). יש מעט מאוד דברים שמוציאים אותי משלוותי (מחוץ לעולם המאה ז"א)
אחד הגיפים האהובים עליי
חחחחחחחחחחחחחחח הרגתחוץ מדילן שהיא מרפי לכולנו יצא את אבי ואת השאר בערך באותו סדר
יאיי את גם אן פרקינס
חחחחח מצד אחד כן מצד אחד חברה כמו לזלי יכול להיות מעיק לפעמים.תמיד רציתי חברה כמו לזלי אז בעולם אחר היא חברה שלי גם
האקו קוסגרוב הוא לא מהראשיים במד מן, והוא לא מוצג כמשהו ממש מיוחד, אבל ייתכן שהוא האדם הכי מוסרי בכל הסדרה.
מעניין, לא חשבתי על זה ככה.אבל רצח שנובע פשוט מרצון לשחזר תנאים זה משהו פסיכי יותר כי זה מתייחס באדישות למעשה הרצח.
אני לא לגמרי השתכנעתינראה לי שזה מסכם שאני לא פסיכופת רצחני
בהחלט יש בי נטיות כאלה כי נשים יכולות להיות סתומות! ונהגות מחורבנות.לא הבנתי, את מעידה על עצמך שאת מיזוגנית?
לשנוא את כל האנשים על זה שהם אנשים - לגיטימי. לשנוא רק נשים קצת פחותבהחלט יש בי נטיות כאלה כי נשים יכולות להיות סתומות! ונהגות מחורבנות.
אבל באופן כללי אני חושבת שבני אדם הם דרעק ונשים נכללות בהגדרה הזאת.
לשנוא את כל האנשים על זה שהם אנשים - לגיטימי. לשנוא רק נשים קצת פחות
ונתקלתי בלא מעט גברים שלא יודעים לנהוג.
את לא תשנאי אותנו, חצופה!בנות, לקחתן אותי קשה מידי.
אבוד לי. לא יכולה לשנוא אתכם בשלב הזה של חיי.את לא תשנאי אותנו, חצופה!
מגיע לך מאוהב משני הכינויים שליאבוד לי. לא יכולה לשנוא אתכם בשלב הזה של חיי.
הווו כיף לימגיע לך מאוהב משני הכינויים שלי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.