כרגיל יש תגובה שאני לא רואה...
השאלה היא האם את ידעת את התשובה בעצמך בפעם הראשונה שקראת את זה?לצערי אני מכירה את זה, נתקלתי בזה כנראה בפורומים של חידות שהסתובבתי בהם בעבר... התשובה היא שהיא הרגה אותה בתקווה שהוא יגיע גם ללוויה של האחות והיא תראה אותו שוב.
אבל בלי קשר לזה אני מאבחנת אותך כלא פסיכופאת. (יש לך הפרעות אחרות כן? זה ברור.)
מממ לא היא דווקא נשמעת לי די לונה עדיין.אולי מישהו באדיסאנצ'ד את הלונה המקורית שלנו! מישהו יכול לאמת מתי בפעם האחרונה היא נשמעה לונה?
עדי? מילי?
כן זה הזוי מאד. אפילו לא הבנתי מה השאלה הזאת אומרת. אז כמובן שאתה עשית את זהזה נראה לך דווקא הזוי?
וכמובן שעשיתי את זה. כשנמצאים במקום שיש גם מקלות וגם עצים (כלומר יער לרוב) באיזשהו שלב יהיה לי מקל ביד ואני אתן מכות לעץ כאילו אני נלחם איתו, או כדי לראות אם המקל ישבר.
וואי כן זה הרג אותי (התשובה שלי היא אגב לא. אני מזמינה מישהו שיחליף לי)הקטע הוא שיש את כל הדברים המאוד הזויים שם (אקדחים, לזרוק דלק למדורה, להיות ויג'ילנטי, לקרוא חדשות מדע) ואז השאלה "האם החלפת גלגל?"
והכי מוזר זה איך שזה מנוסח, כי זאת שאלת כן ולא. או שהחלפת גלגל או שלא. אני החלפתי גלגל רק פעמיים עד כמה שאני זוכר, אבל זה עדיין 100% חיובי לשאלה האם החלפתי גלגל. כולמר יכלו לנסח את זה "האם אתה בטוח ביכולת שלך להחליף גלגל?
חחחח אני גם תהיתי ואז עניתי סטרונגלי דיסאגרי אפילו שהתגייסתי ושירתתי שירות מלא כי לא הייתי שוקלת את זה אפילו אם זה לא היה חובהואיך אני אמור לענות על השאלה "האם שקלתי להתגייס לצבא?" - אני התגייסתי לצבא ואני לא ניסיתי למנוע את הגיוס שלי. אבל אז עזבתי אחרי חצי שנה. איפה זה שם אותי?
אני גם מכירה. ואני לא זוכרת מה עניתי בפעם הראשונה אבל נזכרתי שפעם חברה שאלה אותי את זה וכבר הכרתי ועניתי לה ישר את התשובה ובמקרה גם היינו באוטובוס והיה כבר חשוך והיא ממש נבהלה שידעתי את התשובה כ"כ מהרלפני איזה 15 שנה יצא שאני פסיכופאת במבחן אינטרנט, אבל זה היה מבחן של רק שאלה אחת.
זה סימפטום חדש של קורונה?כרגיל יש תגובה שאני לא רואה...
אני ממש לא זוכרת, עברו איזה 15 שנה לדעתי... אני מהמרת שלא. לא נראה לי שמתאים לי לחשוב על זה. (אבל בלי קשר לעובדה שאני לא פסיכופאתית).השאלה היא האם את ידעת את התשובה בעצמך בפעם הראשונה שקראת את זה?
יכולה ואבחנתי אותך גם בעוד דברים שלא כתבתי.ואת לא פסיכיאטרית (עד כמה שאני יודע) אז את לא יכולה לאבחן אותי כשום דבר
מממ לא היא דווקא נשמעת לי די לונה עדיין.
חוץ מהרצון שלה להעלים את כל אנשי העולם היא אחד האנשים הפחות פסיכופטים פה דווקא (ואפילו זה היא איחלה להם להיעלם בלי כאב).
{לגבי להכות מקלות בעצים}כן זה הזוי מאד. אפילו לא הבנתי מה השאלה הזאת אומרת. אז כמובן שאתה עשית את זה
אני גם מכירה. ואני לא זוכרת מה עניתי בפעם הראשונה אבל נזכרתי שפעם חברה שאלה אותי את זה וכבר הכרתי ועניתי לה ישר את התשובה ובמקרה גם היינו באוטובוס והיה כבר חשוך והיא ממש נבהלה שידעתי את התשובה כ"כ מהר
לדעתי אנשים שלא זוכרים מה הם ענו לשאלה בפעם הראשונה הם משהו גרוע יותר מפסיכופאטיםאני ממש לא זוכרת, עברו איזה 15 שנה לדעתי... אני מהמרת שלא. לא נראה לי שמתאים לי לחשוב על זה. (אבל בלי קשר לעובדה שאני לא פסיכופאתית)
אוקיי. משהו מצלצל מוכר, אבל אני עדיין לא סגורה על זה.וואו, את לא זוכרת מי זה בילי?
נראה לי שאת צריכה צפיה חוזרת...
זה העוזר של הנשיאה.
זה שהיה לו קראש על די ומת בעונה 2 או משהו כזה
והנה רשימת הדמויות הכללית שיצאה לי (חוץ מ-2 דמויות לא מכירה פה אף אחד)
צפה בקובץ המצורף 2689
ו-וואו ממה שאני מכירה יצאו לך דמויות מזה דושיות
חחחחח, אני צריכה לראות את זהוכמובן שעשיתי את זה. כשנמצאים במקום שיש גם מקלות וגם עצים (כלומר יער לרוב) באיזשהו שלב יהיה לי מקל ביד ואני אתן מכות לעץ כאילו אני נלחם איתו, או כדי לראות אם המקל ישבר.
כן, כנ"ל!וכאילו כן, אני הייתי משבט את עצמי והיו לי פנטזיות על להיות חזק מאוד והיו לי חלומות בהקיץ על להציל מישהו משריפה (האמת שלא בדיוק, אני חושב יותר על אסון כללי)
אבל לפחות אני לא נהנה מלמידה של החוקים של משחק באותה מידה כמו מהמשחק עצמו. אז אני לא עד כדי כך פסיכי.
טוב, קראתי את התשובה של לונה, אבל אני מה זה לא הייתי בכיוון. בראש שלי הם כבר היו ביחד והיא חשבה שאחותה גם התאהבה בו ולכן רצחה אותה. שזו סיבה הרבה יותר הגיונית מהתשובה האמיתית.מי כאן חושב שהוא יודע את התשובה?
נכוןחוץ מהרצון שלה להעלים את כל אנשי העולם היא אחד האנשים הפחות פסיכופטים פה דווקא (ואפילו זה היא איחלה להם להיעלם בלי כאב).
חחחח אני גם תהיתי ואז עניתי סטרונגלי דיסאגרי אפילו שהתגייסתי ושירתתי שירות מלא כי לא הייתי שוקלת את זה אפילו אם זה לא היה חובה
אני גם מכירה. ואני לא זוכרת מה עניתי בפעם הראשונה אבל נזכרתי שפעם חברה שאלה אותי את זה וכבר הכרתי ועניתי לה ישר את התשובה ובמקרה גם היינו באוטובוס והיה כבר חשוך והיא ממש נבהלה שידעתי את התשובה כ"כ מהר
אצלנו בכיתה קוראים לזה השלכהיש לי בעיה עם זה שהם שמים ביחד את שני החלקים של המשפט, כי tolerance for antisocial orientations זה יש לי, אני מודה, אבל lack of empathy for other people ??? פה את חושבת על מישהי אחרת כנראה (על עצמך אולי? )
אם הייתי צריכה לענות לפי החיבה שלי לדמויות טלוויזיונית הייתה מקבלים גרסה מאוד סימפטית אוהבת אדם שלי ואתם לא באמת רוצים את זה. טראסט מי.העניין הוא שאת שונאת מאוד דמויות שפגעו בדמויות שאת אוהבת. אז כן אכפת לך לפעמים.
כמה שילמת לה?בדיוק! THANK YOU!
אשמח לעיין ברשמים המקצועיים שלך ד"ר לונהיכולה ואבחנתי אותך גם בעוד דברים שלא כתבתי.
שאלתי סתם 2 בנים היום בשביל הקטע והם הסכימו שאתה המוזר. סתם שתדע.אני דורש שעוד כמה בנים יענו על זה, כי זה שלבנות זה נראה מוזר זה לא אומר.
מה אם אני גם וגם?לדעתי אנשים שלא זוכרים מה הם ענו לשאלה בפעם הראשונה הם משהו גרוע יותר מפסיכופאטים
אני לא יודעת מי הם. כאילו, יודעת שיש דמות כזאת של הומר אבל לא טרחתי לצפות אף פעם בסימפסונים אז אני לא באמת מכירה את תכונות האופי שלו. וטוב, זה ידוע שאני אז אני בסדר עם זה. מי שהוא לא יהיה.יוו, ממש! אבל קלאסיות
הומר סימפסון|!
קראסטי דה קלאון!!!
חוצפה!ונטייה חזקה למיזוגניה
סליחה?! אני אומרת רק דברים נכונים מלאי תובנות!זה
צועק דילן
אני אעשה בערב! מבטיחהטוב הנה המבחן הזה שדיברתי עליו
TLDR - אז את פסיכית או לא?טוב הנה המבחן הזה שדיברתי עליו
תעשו כאן
[URL unfurl="true"]https://openpsychometrics.org/tests/IPIP-BFFM/[/URL]
הנה שאלות מטומטמות נבחרות מתוכו. נראה אם אתם יכולים לנחש מה עניתי
צפה בקובץ המצורף 2747
אוקי, זה כל התשובה שאני צריךלא טרחתי לצפות אף פעם בסימפסונים
אוקי העניין הוא לא מה הגיוני. ממה שאני זוכר לגבי ההסבר לזה:טוב, קראתי את התשובה של לונה, אבל אני מה זה לא הייתי בכיוון. בראש שלי הם כבר היו ביחד והיא חשבה שאחותה גם התאהבה בו ולכן רצחה אותה. שזו סיבה הרבה יותר הגיונית מהתשובה האמיתית.
טוב אז מקום ראשון יצא לי דמות ממאד מן שאני לא רואה אז אני לא יודעת מה זה אומר חחחאבל עונים על כמה שאלות וזה אומר לך לאיזו דמות אתה דומה ממבחר של סדרות (וגם סרטים)
[URL unfurl="true"]https://openpsychometrics.org/tests/characters/[/URL]
התחלנו את זה בשרשור דיון על ה100 אז אני מעתיק הנה משם הודעות שאין בהם ספוילרים לשום דבר.
כולם מוזמנים לנסות
חוץ מדילן שהיא מרפי לכולנו יצא את אבי ואת השאר בערך באותו סדרטוב אז מקום ראשון יצא לי דמות ממאד מן שאני לא רואה אז אני לא יודעת מה זה אומר חחח
צפה בקובץ המצורף 2768
אבל מבחינת דמויות מה-100 יצא לי אבי עם 64% (פה דילן תבוא ותגיד שאני אוייבת)
ואז עם 63% יצא לי רייבן
קלארק עם 59%
בלאמי עם 55%
אוקטביה 31%
מרפי עם 19% חחח
ומבחינת דמויות מוכרות אחרות זה רוב הרשימה עד 80%
צפה בקובץ המצורף 2769
לא הבנתי, את מעידה על עצמך שאת מיזוגנית?לגמרי ונטייה חזקה למיזוגניה.
כנלאשמח לעיין ברשמים המקצועיים שלך ד"ר לונה
בכל ה30+ שנים שהם קיימים מעולם לא ראית משפחת סימפסון??יודעת שיש דמות כזאת של הומר אבל לא טרחתי לצפות אף פעם בסימפסונים
הגעתי לזה גם אתמול והתחלתי ואז היו שוב את השאלות המוזרות על שיבוט וזה והתעצלתי לענות שוב אולי אני אעשה תיכף. נראה לי שכמעט כל השאלות התשובה שלי הפוכה ממךטוב הנה המבחן הזה שדיברתי עליו
תעשו כאן
[URL unfurl=true]https://openpsychometrics.org/tests/IPIP-BFFM/[/URL]
טוב הנה המבחן הזה שדיברתי עליו
תעשו כאן
[URL unfurl="true"]https://openpsychometrics.org/tests/IPIP-BFFM/[/URL]
הנה שאלות מטומטמות נבחרות מתוכו. נראה אם אתם יכולים לנחש מה עניתי
צפה בקובץ המצורף 2747
קו קוסגרוב הוא לא מהראשיים במד מן, והוא לא מוצג כמשהו ממש מיוחד, אבל ייתכן שהוא האדם הכי מוסרי בכל הסדרה.טוב אז מקום ראשון יצא לי דמות ממאד מן שאני לא רואה אז אני לא יודעת מה זה אומר חחח
צפה בקובץ המצורף 2768
אבל מבחינת דמויות מה-100 יצא לי אבי עם 64% (פה דילן תבוא ותגיד שאני אוייבת)
ואז עם 63% יצא לי רייבן
קלארק עם 59%
בלאמי עם 55%
אוקטביה 31%
מרפי עם 19% חחח
ומבחינת דמויות מוכרות אחרות זה רוב הרשימה עד 80%
צפה בקובץ המצורף 2769
לא הרגשתי צורך.בכל ה30+ שנים שהם קיימים מעולם לא ראית משפחת סימפסון??
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.