לאיזו דמות אתה הכי דומה (משחק, חידון, אני לא יודע איך לקרוא לזה)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
לצערי אני מכירה את זה, נתקלתי בזה כנראה בפורומים של חידות שהסתובבתי בהם בעבר... התשובה היא שהיא הרגה אותה בתקווה שהוא יגיע גם ללוויה של האחות והיא תראה אותו שוב.
אבל בלי קשר לזה אני מאבחנת אותך כלא פסיכופאת. (יש לך הפרעות אחרות כן? זה ברור.)
השאלה היא האם את ידעת את התשובה בעצמך בפעם הראשונה שקראת את זה?
ואת לא פסיכיאטרית (עד כמה שאני יודע) אז את לא יכולה לאבחן אותי כשום דבר

didalf

Well-known member
אולי מישהו באדיסאנצ'ד את הלונה המקורית שלנו!:-0 מישהו יכול לאמת מתי בפעם האחרונה היא נשמעה לונה?:-0
עדי? מילי?
מממ לא היא דווקא נשמעת לי די לונה עדיין.
חוץ מהרצון שלה להעלים את כל אנשי העולם היא אחד האנשים הפחות פסיכופטים פה דווקא:-D (ואפילו זה היא איחלה להם להיעלם בלי כאב).

זה נראה לך דווקא הזוי?
וכמובן שעשיתי את זה. כשנמצאים במקום שיש גם מקלות וגם עצים (כלומר יער לרוב) באיזשהו שלב יהיה לי מקל ביד ואני אתן מכות לעץ כאילו אני נלחם איתו, או כדי לראות אם המקל ישבר.
כן זה הזוי מאד. אפילו לא הבנתי מה השאלה הזאת אומרת. אז כמובן שאתה עשית את זה|שפם|

הקטע הוא שיש את כל הדברים המאוד הזויים שם (אקדחים, לזרוק דלק למדורה, להיות ויג'ילנטי, לקרוא חדשות מדע) ואז השאלה "האם החלפת גלגל?"
והכי מוזר זה איך שזה מנוסח, כי זאת שאלת כן ולא. או שהחלפת גלגל או שלא. אני החלפתי גלגל רק פעמיים עד כמה שאני זוכר, אבל זה עדיין 100% חיובי לשאלה האם החלפתי גלגל. כולמר יכלו לנסח את זה "האם אתה בטוח ביכולת שלך להחליף גלגל?
וואי כן זה הרג אותי:-D (התשובה שלי היא אגב לא. אני מזמינה מישהו שיחליף לי:-D)

ואיך אני אמור לענות על השאלה "האם שקלתי להתגייס לצבא?" - אני התגייסתי לצבא ואני לא ניסיתי למנוע את הגיוס שלי. אבל אז עזבתי אחרי חצי שנה. איפה זה שם אותי?
חחחח אני גם תהיתי ואז עניתי סטרונגלי דיסאגרי אפילו שהתגייסתי ושירתתי שירות מלא כי לא הייתי שוקלת את זה אפילו אם זה לא היה חובה:-D

לפני איזה 15 שנה יצא שאני פסיכופאת במבחן אינטרנט, אבל זה היה מבחן של רק שאלה אחת.
אני גם מכירה. ואני לא זוכרת מה עניתי בפעם הראשונה|תוהה| אבל נזכרתי שפעם חברה שאלה אותי את זה וכבר הכרתי ועניתי לה ישר את התשובה ובמקרה גם היינו באוטובוס והיה כבר חשוך והיא ממש נבהלה שידעתי את התשובה כ"כ מהר:-D

Lhuna3

Well-known member
כרגיל יש תגובה שאני לא רואה...
זה סימפטום חדש של קורונה?

השאלה היא האם את ידעת את התשובה בעצמך בפעם הראשונה שקראת את זה?
אני ממש לא זוכרת, עברו איזה 15 שנה לדעתי... אני מהמרת שלא. לא נראה לי שמתאים לי לחשוב על זה. (אבל בלי קשר לעובדה שאני לא פסיכופאתית).

ואת לא פסיכיאטרית (עד כמה שאני יודע) אז את לא יכולה לאבחן אותי כשום דבר
יכולה |שוטר| ואבחנתי אותך גם בעוד דברים שלא כתבתי.

Lhuna3

Well-known member
מממ לא היא דווקא נשמעת לי די לונה עדיין.
חוץ מהרצון שלה להעלים את כל אנשי העולם היא אחד האנשים הפחות פסיכופטים פה דווקא:-D (ואפילו זה היא איחלה להם להיעלם בלי כאב).

בדיוק! THANK YOU!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כן זה הזוי מאד. אפילו לא הבנתי מה השאלה הזאת אומרת. אז כמובן שאתה עשית את זה|שפם|
{לגבי להכות מקלות בעצים}
אני דורש שעוד כמה בנים יענו על זה, כי זה שלבנות זה נראה מוזר זה לא אומר.
אני גם מכירה. ואני לא זוכרת מה עניתי בפעם הראשונה|תוהה| אבל נזכרתי שפעם חברה שאלה אותי את זה וכבר הכרתי ועניתי לה ישר את התשובה ובמקרה גם היינו באוטובוס והיה כבר חשוך והיא ממש נבהלה שידעתי את התשובה כ"כ מהר:-D
אני ממש לא זוכרת, עברו איזה 15 שנה לדעתי... אני מהמרת שלא. לא נראה לי שמתאים לי לחשוב על זה. (אבל בלי קשר לעובדה שאני לא פסיכופאתית)
לדעתי אנשים שלא זוכרים מה הם ענו לשאלה בפעם הראשונה הם משהו גרוע יותר מפסיכופאטים

מילי08

Well-known member
וואו, את לא זוכרת מי זה בילי?
נראה לי שאת צריכה צפיה חוזרת...
זה העוזר של הנשיאה.
זה שהיה לו קראש על די ומת בעונה 2 או משהו כזה
אוקיי. משהו מצלצל מוכר, אבל אני עדיין לא סגורה על זה.
מה זה אומר שמצאו שאני דומה לדמות כל כך כל כך משנית?
והנה רשימת הדמויות הכללית שיצאה לי (חוץ מ-2 דמויות לא מכירה פה אף אחד)
צפה בקובץ המצורף 2689

ו-וואו ממה שאני מכירה יצאו לך דמויות מזה דושיות:-D

יוו, ממש! אבל קלאסיות
הומר סימפסון|!
קראסטי דה קלאון!!!
:-D

מילי08

Well-known member
טוב, תקשיבו - אני נחנקת פה. מזל ששעה מוקדמת ואף אחד לא במשרד.
נראה אם יהיה לי זמן השבוע לענות על השאלון, למרות שאני לא פסיכופתית. מיזנטרופית - כן. לגמרי ונטייה חזקה למיזוגניה. אבל לא פסיכופתית (לצערי?)

זה
1598851630185.png

צועק דילן

וכמובן שעשיתי את זה. כשנמצאים במקום שיש גם מקלות וגם עצים (כלומר יער לרוב) באיזשהו שלב יהיה לי מקל ביד ואני אתן מכות לעץ כאילו אני נלחם איתו, או כדי לראות אם המקל ישבר.
חחחחח, אני צריכה לראות את זה
וכאילו כן, אני הייתי משבט את עצמי והיו לי פנטזיות על להיות חזק מאוד והיו לי חלומות בהקיץ על להציל מישהו משריפה (האמת שלא בדיוק, אני חושב יותר על אסון כללי)
אבל לפחות אני לא נהנה מלמידה של החוקים של משחק באותה מידה כמו מהמשחק עצמו. אז אני לא עד כדי כך פסיכי.
כן, כנ"ל!
מי כאן חושב שהוא יודע את התשובה?
טוב, קראתי את התשובה של לונה, אבל אני מה זה לא הייתי בכיוון. בראש שלי הם כבר היו ביחד והיא חשבה שאחותה גם התאהבה בו ולכן רצחה אותה. שזו סיבה הרבה יותר הגיונית מהתשובה האמיתית.

מילי08

Well-known member
נכון |מאוהב|
חחחח אני גם תהיתי ואז עניתי סטרונגלי דיסאגרי אפילו שהתגייסתי ושירתתי שירות מלא כי לא הייתי שוקלת את זה אפילו אם זה לא היה חובה:-D
|כן| |!|

LeAnnDylan

Well-known member
יש לי בעיה עם זה שהם שמים ביחד את שני החלקים של המשפט, כי tolerance for antisocial orientations זה יש לי, אני מודה, אבל lack of empathy for other people ??? פה את חושבת על מישהי אחרת כנראה (על עצמך אולי? :-D)
אצלנו בכיתה קוראים לזה השלכה:-P:
סתם, האמת שבמקרה שלי זה הפוך אני חושבת. חוסר אמפתיה לאנשים אחרים זה אני, כן. אבל החלק הראשון של המשפט, קצת פחות. ולא יודעת, מההודעות שלך לא עושה רושם שאכפת לך כל כך מאנשים. זה שאת רוצה להעלים אותם בלי כאב לא קשור. זה לא שאני מפנטזת שכל האנשים בעולם ימותו מוות טראגי מלא כאב, אני לא מקבלת סיפוק מלצפות באנשים סובלים, פשוט לא אכפת לי מצרות של אנשים. יש הבדל.

העניין הוא שאת שונאת מאוד דמויות שפגעו בדמויות שאת אוהבת. אז כן אכפת לך לפעמים.
אם הייתי צריכה לענות לפי החיבה שלי לדמויות טלוויזיונית הייתה מקבלים גרסה מאוד סימפטית אוהבת אדם שלי ואתם לא באמת רוצים את זה. טראסט מי.

בדיוק! THANK YOU!
כמה שילמת לה?|שפם|

יכולה |שוטר| ואבחנתי אותך גם בעוד דברים שלא כתבתי.
:-D אשמח לעיין ברשמים המקצועיים שלך ד"ר לונה

אני דורש שעוד כמה בנים יענו על זה, כי זה שלבנות זה נראה מוזר זה לא אומר.
שאלתי סתם 2 בנים היום בשביל הקטע והם הסכימו שאתה המוזר. סתם שתדע.

לדעתי אנשים שלא זוכרים מה הם ענו לשאלה בפעם הראשונה הם משהו גרוע יותר מפסיכופאטים
מה אם אני גם וגם?|תוהה|

יוו, ממש! אבל קלאסיות
הומר סימפסון|!
קראסטי דה קלאון!!!
אני לא יודעת מי הם. כאילו, יודעת שיש דמות כזאת של הומר אבל לא טרחתי לצפות אף פעם בסימפסונים אז אני לא באמת מכירה את תכונות האופי שלו. וטוב, זה ידוע שאני |ליצן| אז אני בסדר עם זה. מי שהוא לא יהיה.
25C99AA0-6EE3-40DE-B819-7770DED0402E-7549-00000768AE9BAB42.GIF

ונטייה חזקה למיזוגניה
:-0:-0:-0 חוצפה!

זה
1598851630185.png

צועק דילן
סליחה?! אני אומרת רק דברים נכונים מלאי תובנות!|זעם|

LeAnnDylan

Well-known member
טוב הנה המבחן הזה שדיברתי עליו
תעשו כאן
[URL unfurl="true"]https://openpsychometrics.org/tests/IPIP-BFFM/[/URL]

הנה שאלות מטומטמות נבחרות מתוכו. נראה אם אתם יכולים לנחש מה עניתי:-P:
Untitled1.png

Untitled.png
1598857458121.png
1598857478302.png
1598857512092.png
1598857529183.png
1598857546093.png

טוני החתול

Well-known member
מנהל
תעשו כאן

צפה בקובץ המצורף 2747

TLDR - אז את פסיכית או לא?
לא טרחתי לצפות אף פעם בסימפסונים
אוקי, זה כל התשובה שאני צריך

טוב, קראתי את התשובה של לונה, אבל אני מה זה לא הייתי בכיוון. בראש שלי הם כבר היו ביחד והיא חשבה שאחותה גם התאהבה בו ולכן רצחה אותה. שזו סיבה הרבה יותר הגיונית מהתשובה האמיתית.
אוקי העניין הוא לא מה הגיוני. ממה שאני זוכר לגבי ההסבר לזה:
להרוג את אחותה מתוך קנאה זה פשע שנובע מרגשות חזקים. זה שרגשות סוערים יכולים להביא מישהו לרצח זה דבר אחד.
אבל רצח שנובע פשוט מרצון לשחזר תנאים זה משהו פסיכי יותר כי זה מתייחס באדישות למעשה הרצח.

Shiri from the block

Active member
אבל עונים על כמה שאלות וזה אומר לך לאיזו דמות אתה דומה ממבחר של סדרות (וגם סרטים)
[URL unfurl="true"]https://openpsychometrics.org/tests/characters/[/URL]

התחלנו את זה בשרשור דיון על ה100 אז אני מעתיק הנה משם הודעות שאין בהם ספוילרים לשום דבר.
כולם מוזמנים לנסות
טוב אז מקום ראשון יצא לי דמות ממאד מן שאני לא רואה אז אני לא יודעת מה זה אומר חחח
Untitled-123123.png

אבל מבחינת דמויות מה-100 יצא לי אבי עם 64% 😂 (פה דילן תבוא ותגיד שאני אוייבת)
ואז עם 63% יצא לי רייבן|מאוהב|
קלארק עם 59%
בלאמי עם 55%
אוקטביה 31%
מרפי עם 19% חחח

ומבחינת דמויות מוכרות אחרות זה רוב הרשימה עד 80%
1598882496533.png

didalf

Well-known member
טוב אז מקום ראשון יצא לי דמות ממאד מן שאני לא רואה אז אני לא יודעת מה זה אומר חחח
צפה בקובץ המצורף 2768

קלארק עם 59%
בלאמי עם 55%
אוקטביה 31%
מרפי עם 19% חחח

צפה בקובץ המצורף 2769
חוץ מדילן שהיא מרפי לכולנו יצא את אבי ואת השאר בערך באותו סדר:-D

יאיי את גם אן פרקינס|לב|

didalf

Well-known member
לגמרי ונטייה חזקה למיזוגניה.
לא הבנתי, את מעידה על עצמך שאת מיזוגנית?8-*

:-D אשמח לעיין ברשמים המקצועיים שלך ד"ר לונה
כנל:-D
יודעת שיש דמות כזאת של הומר אבל לא טרחתי לצפות אף פעם בסימפסונים
בכל ה30+ שנים שהם קיימים מעולם לא ראית משפחת סימפסון??:-0:-0:-0

תעשו כאן
[URL unfurl=true]https://openpsychometrics.org/tests/IPIP-BFFM/[/URL]
הגעתי לזה גם אתמול והתחלתי ואז היו שוב את השאלות המוזרות על שיבוט וזה והתעצלתי לענות שוב|פנים| אולי אני אעשה תיכף. נראה לי שכמעט כל השאלות התשובה שלי הפוכה ממך:-D
אני אוהבת שקיבלת 0 מוחלט ב Agreeableness :-D

Lhuna3

Well-known member
תעשו כאן

צפה בקובץ המצורף 2747

סה"כ הגיוני, אבל אולי קצת מעליב (נגיד הייתי נותנת לעצמי יותר בקטע של אינטלקט/דמיון).

results5.png

והתשובות:

results5.png
results5.png

טוני החתול

Well-known member
מנהל
צפה בקובץ המצורף 2768

קלארק עם 59%
בלאמי עם 55%
אוקטביה 31%
מרפי עם 19% חחח

צפה בקובץ המצורף 2769
קו קוסגרוב הוא לא מהראשיים במד מן, והוא לא מוצג כמשהו ממש מיוחד, אבל ייתכן שהוא האדם הכי מוסרי בכל הסדרה.

didalf

Well-known member
עשיתי גם אבל לא מרגיש לי נכון|תוהה| חוץ מהראשון ואולי השני. אבל דילגתי על השאלון השני עם השאלות שכבר עשיתי.

1598900607043.png

למעלה