לא מבין מה כל הביקורת הזאת נגד שפרה?

metrosexual

New member
לא מבין מה כל הביקורת הזאת נגד שפרה?

היא לא הלכה לבית כנסת?אז זכותה...למה אתם הלכתם?54% לפחות מהעם לא הלך! אתם מחפשים דברים אצלה!די נמאס מהקטנוניות שלכם! תשחררו! שפרה היא המועמדת הכי נורמלית והכי עם עקרונות שיש! למה היא צריכה לוותר על עקרונות שלה? היא פשוט שלמה עם החילוניות שלה! לא מובן למה צבר לא מקבל אש וגופרית מאשר ועינב הרי הוא בכלל לא מאמין בדבר שנקרא אלוהים

metrosexual

New member
אגב אם הייתי אישה גם אני

לא הייתי הולך לבית הכנסת(לא שכגבר אני הולך)

metrosexual

New member
כיף לך להרגיש סוג ב'?

ולהיות איפשהו מאחורה..מאחורי החוצץ? אישה מושפלת ביהדות!

My Little Fairy

New member
מאחורה?? אולי מלמעלה?

עזרת נשים היא תמיד גבוהה יותר, ובבתי הכנסת הגדולים היא ממש מעל כל המתפללים. החוצץ הוא בשביל שהמתפללים יתרכזו בתפילה ולא בנשים.

metrosexual

New member
לרוב היא מאחורה...אנשים

לא מבקרים רק בבתי כנסת הגדולים...... דיי כל דבר מחרמן את הדתיים....קול של האישה,המרפק של האישה, למה בנצרות הן כן יכולות לשבת עם הגברים?

My Little Fairy

New member
לא צריך להשתמש במילים דוחות

לא אמרתי שזה XXX את הדתיים, אלא מסית את תשומת ליבם. מאוד קשה להתרכז בתפילה, בעיקר אם אתה גבר, בעיקר בגיל ההתבגרות, בעיקר אם יושבת לידך בחורה חמודה. למה לנוצרים מותר? כי כנראה שלא כזה חשוב להם שכולם יתפללו מהלב. מספיק שתגיע לכנסיה. למה עזרת נשים מאחורה? איפה אתה מצפה שהיא תהיה? עזרת נשים מאחורה ולפעמים גם בצדדים.

metrosexual

New member
אוי נו באמת מסית את ליבם

כשאסור לך לאונן,להזדיין לפני החתונה אתה תהיה סופר חרמן אעעלק מסית את ליבם......

My Little Fairy

New member
אתה ודאי יודע ../images/Emo6.gif

יש משהו... חווית בית כנסת לוהטת מהעבר, שתרצה לחלוק עמנו?

metrosexual

New member
גדלתי בקהילה יותר קיצונית

מסתם דתיים אולי זה ההבדל:) אבל חרדים אנשים סופר חרמנים....למרות שאף פעם לא יגידו את זה...:) ולפעמים הם פורקים את העול על חבריהם מהישיבה:) וסתם ילדים ברחוב חחחחח

metrosexual

New member
חחח לא ברוך השם

אני חזרתי בשאלה בגיל 16 (לא לכל אחד זה קורה....אבל לאחוז קטן זה קורה) לדעתי אסור לאסור על בן אדם לאונן/לקיים מין לפני החתונה....אחרת היצר הרע גובר על השפיות...

My Little Fairy

New member
אחוז קטן... טוב שלא עשית מזה תופעה נרחבת

אז הם אונסים כי אסור להם לאונן.... אתה חושב שאלה שאונסים באמת לא מאוננים בלילה? כאילו.. הבחור שוכב במיטה ומתגבר מאוד לא לאונן, ולמחרת רץ בשמחה לקיים משכב זכור בכפיה?

My Little Fairy

New member
אחוז קטן או תופעה נרחבת?

אתה סתם זורק משפטים כדי להשניא את הדתיים עוד יותר. אתה לא שונה מהם. הגרועים שבהם עושים את אותו הדבר לחילונים.

My Little Fairy

New member
נו, אז מה היה קורה אלמלא עזרת הנשים

והחוצץ? לפי הסיפורים שלך אתה צריך להיות תומך נלהב של החוצץ.

My Little Fairy

New member
מה עם זכותו של מתפלל לדבוק בתפילתו?

תאר לך את אשר בבית כנסת יושב ליד עינב עם המחשוף המבהיל שלה. איפה הזכות שלו לא לשבת ליד הבלונים האלה בזמן התפילה? איפה זכותה של נערה מתפללת להשקיף את התפילה מלמעלה ולא להתחכך באיזה מוזר שבא לבית כנסת בשביל להתחכך בנערות? השנאה שלך סתם עיוורת ומבוססת על סתם שנאה עיוורת.

metrosexual

New member
ולמה האישה לא יכולה להתחרמן

מלהסתכל על הגברים הסקסיים עם פיאות ארוכות וזקן סקסי (אם הן יושבות למעלה)

למעלה