לא מבין מה כל הביקורת הזאת נגד שפרה?

פיקו בו

New member
איזה שטויות

אני חייבת להגיב לך, החוצץ זה שטויות כי אם הם רוצים אז גם ככה אפשר להתעסק בזה את יודעת כמה פעמיים אני וחברות שלי היינו מסתכלות גם מלמעלה ומעבירות את דעתינו והבנים היו מסתכלים גם. תאמיני לי שזה לא מה שמפריע מי שרוצה להיות כזהיהיה כזה. ואפשר להיות בחוסר ריכוז גם בגלל שגברים מדברים עם גברים ונשים עם נשים.

My Little Fairy

New member
אז תארי לך מה היה אם היו יושבים יחד.

בגלל מה שאת אומרת, בבתי כנסיות מאוד אדוקים יש חוצץ אטום. הנשים יכולות רק לשמוע את התפילה, הגברים לא יכולים בכלל לראות את הנשים, ואף אחד לא סוטה מהתפילה שלו.

metrosexual

New member
בדיוק בזה גדלתי

"נשים יכולות רק לשמוע את התפילה" וזה לא אפלייה?

My Little Fairy

New member
תזכיר לי מי כתב את הפסוקים הללו:

"חרדים אנשים סופר חרמנים" "‫אבל האישה יכולה להסתכל על גבר במקום ‬להתפלל!!!" אתה סתם אידיוט שסותר את עצמו. למה אני מבזבזת עליך זמן הקלדה?

metrosexual

New member
קודם כל אל תקללי אותי אני לא חבר שלך!

וטוב שלא! את זאת שאמרת יש חוצץ ונשים יושבות מלמעלה...אז מה הקטע שישבו מצד הגברים? למה גברים כן יכולים להתחרמן ונשים לא? לפני שאת מקללת כמו איזו פרחה תקראי...תת רמה לא מבין למה אני עונה לך בכלל

metrosexual

New member
ובקשר לחרדים סופר חרמנים

במקום להשפיל ולהשאיר איפשהו מאחורה עדיף היה על החרדים לכבוש את היצר הרע... מדהים שאני גבר ותומך בשיוויון זכויות לנשים ואת אישה תומכת בבורות ושוביניזם

this ocean

New member
../images/Emo45.gif

הדת שוביניסטית ביותר. אם אלוהים אמור לכעוס על משהו, זה על זה.

My Little Fairy

New member
האנשים שוביניסטים, לא הדת.

הלכות שנקבעו ע"י רבנים וכל מני משפטים שנכתבו ע"י בני אדם, הם אולי שוביניסטים, לא הדת המקורית שהיא התורה. האם בתנ"ך של דת שוביניסטית יכתבו פסוקים כאלה: "עַל-כֵּן, יַעֲזָב-אִישׁ, אֶת-אָבִיו, וְאֶת-אִמּוֹ; וְדָבַק בְּאִשְׁתּוֹ" "וַתֹּאמֶר שָׂרַי אֶל-אַבְרָם, חֲמָסִי עָלֶיךָ" "וּדְבוֹרָה אִשָּׁה נְבִיאָה, אֵשֶׁת לַפִּידוֹת--הִיא שֹׁפְטָה אֶת-יִשְׂרָאֵל, בָּעֵת הַהִיא" "וַיֹּאמֶר אֵלֶיהָ בָּרָק, אִם-תֵּלְכִי עִמִּי וְהָלָכְתִּי; וְאִם-לֹא תֵלְכִי עִמִּי, לֹא אֵלֵךְ" "הָלֹךְ אֵלֵךְ עִמָּךְ, אֶפֶס כִּי לֹא תִהְיֶה תִּפְאַרְתְּךָ עַל-הַדֶּרֶךְ אֲשֶׁר אַתָּה הוֹלֵךְ--כִּי בְיַד-אִשָּׁה, יִמְכֹּר יְהוָה אֶת-סִיסְרָא" "וַתִּקַּח יָעֵל אֵשֶׁת-חֶבֶר אֶת-יְתַד הָאֹהֶל וַתָּשֶׂם אֶת-הַמַּקֶּבֶת בְּיָדָהּ, וַתָּבוֹא אֵלָיו בַּלָּאט, וַתִּתְקַע אֶת-הַיָּתֵד בְּרַקָּתוֹ" "תבורך מנשים יעל אשת חבר הקני". אז תגיד לי, איך דת שוביניסטית כותבת על שרה שכעסה על אברהם אבינו וה' אמר לו שיעשה מה שאשתו אומרת לו? איך זה שכבר בספר הראשון כתוב שהאיש צריך לעזוב את משפחתו ולהכרך אחרי אשתו? איך כתוב על אישה שהייתה שופטת בישראל והובילה את ישראל למלחמה ולניצחון? איך כתוב על ברק שרדף אחרי ססרא ובסוף אישה פשוטה, לא יהודיה אפילו, הרגה אותו? איך כתובים פסוקים שמהללים את אותה אישה גויה אם זו דת שוביניסטית וגזענית?

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifצימררת אותי עכשיו כי זה בדיוק מה

שאני מרגישה אם אני נכנסת לביכ"נ. בפעם האחרונה שהייתי שם (במסגרת פרוייקט מסויים) הרגשתי כ"כ מושפלת ונחותה - שנשבעתי לא להיכנס שוב לביכ"נ אלא אם זה יהיה מסיבות תיירותיות או אם משום מה אהיה חייבת.

k i d a n

New member
נוח לקחת את הצד של אשר ולרדת עליה

שפרה הייתה בעולם הזה ומכירה אותו פי כמה וכמה טוב יותר מהדתי המזוייף הזה שנקרא אשר, שכל מה שהוא יודע זה לדקלם משפטים אבל לא באמת יודע לצקת בהם תוכן. היא קוטלת אותו והוא מרגיש מאוים ולכן היא כ"כ רעה ונוראית. אסור לתקוף את דתי המחמד של הגנון...

מה קשור לאשר ?

אני אומרת שזה פשוט מגעיל מצידה שהיא אפילו לא מכבדת את החג שלה..ולא קמה ולא כלום וישנה וקמה רק לאוכל.. עיזבו לא תבינו חוצמזה שהיא משחקת את עצמה יותר מדי כמו הרבה שאמרו פה... אני לא מבינה מה אתם מתייפיפים וואי בחורה שיצאה מהחרדיות לחילוניות רואים כמה זה מציק לכם..שיש דתיים ואני גם בטוחה שאתם חילוניים גמורים בגלל זה אתם מתחברים אליה כל כך..גם לכם אין שום זיקה.. לא אתפלא בכלל.. בכל אופן לא מדברת פה בכלל על אשר מדברת ספציפית על שפרה וההתנהגות שלה..בזמן האחרון..

metrosexual

New member
אם את כזאת צדיקה מה את עושה פה?

אסור בחג לרשום כאן....לכי תדפקי את הראש בקיר(תתפללי)

Princess Galush

New member
למה מגעיל?

לכי תדעי באיזה עולם היא הייתה, ומה גרם לה להרגיש ככה כלפי החג והמנהגים האלה? אולי היא לא מרגישה בנוח לכבד אותם? איך אני אוהבת שכולם מחליטים בשביל אחרים מה טוב ומה לא טוב להם לעשות :/

למעלה