לא מבין מה כל הביקורת הזאת נגד שפרה?

''מגעיל מצידה שהיא אפילו לא מכבדת את החג שלה'

החג שלה? למה היא הבעלים של ראש השנה ולא ידעתי? מה זה השטויות האלה, לפני שאת ממנה בעלים של חגים תמני את עצמך לחגים האלה, היא לא חייבת לא לך ולא לאף אחד כלום, היא בנאדם בפני עצמו, זה ממש חוצפה ששופטים את דרך החיים שלה בזכוכית מגדלת כשזה נוגע לדת, כאשר רוב רובנו פה בכלל לא דרך בבית כנסת מאז טיול לבית הכנסת בכיתה א'. אז דיי עם הצביעות הזו. היא תעשה מה שבא לה ואם לא בא לה היא לא תבוא לבית כנסת. זהו.

Jason2

New member
כל אחד והאמונה שלו

אם היא רוצה לקום רק לאוכל, זכותה. ואין לי שום זיקה לדת ואני לא מתבייש בזה, אני מתבייש באנשים שלא נותנים כבוד ולא סובלניים לאנשים אחרים והכל בשם הדת. ובקשר למשפט שלך "מציק לכם שיש דתיים", דווקא לי יש הרושם שמפריע לך שיש חילוניים. ושוב ההתנשאות של הדתיים, "עיזבו לא תבינו", זה שאנחנו חילוניים לא הופך אותנו למטומטמים ולא הופך אתכם לחכמים גדולים.

metrosexual

New member
איפכא מסתברא

הדתיים(לרוב החרדים) הם כמו עדר של כבשים שהולכים אחרי אייטולה שלהם(הרב שלהם)

My Little Fairy

New member
שפרה בטראומה מהדת

היא לא סתם חילונית, היא לא סתם כופרת, היא מובעתת מכל דבר שמזכיר לה את הבית. לכי תדעי כמה מכות היא קיבלה וכמה נוקשים היו ההורים שלה. אסור לשפוט אף אדם. אם הייתה גודלת במשפחה דתית פתוחה יותר, כמו משפחת אשר, היא לא הייתה מתנהגת ככה. הכל עניין של חינוך.

metrosexual

New member
לאו דווקא

אולי בגלל הכפייה הזאת לעשות דברים שאתה לא אוהב.......אף אחד לא נתן לי מכות כשהייתי קטן...פשוט לא האמנתי בדברים שאני עושה ובגלל שכפו עליי לעשות את מה שאני לא אוהב אני מתעב את הדת...

My Little Fairy

New member
אותו הדבר.

כל הכבוד להורים שלך שלא הכו אותך כמו הרבה הורים אחרים. איך כפו עליך אם לא בעונשים?

metrosexual

New member
לא צריך להעניש בשביל לכפות

כפו עליי ללכת לבית הכנסת כי אחרת אגיע לגהנום(ובתור ילד בן 12 האמנתי להם כי זה הורים אנשים הכי קדושים) על כל שאלה שהייתי בספק היו עונים לי ככה רשום בתורה ואין לך זכות לשאול אגב אני מאוד אוהב את ההורים והם עדיין אוהבים ומקבלים אותי אפילו שאני ההפך הגמור מהם והתינוק שנשבה,לרוב לא מדברים על ענייני דת........

My Little Fairy

New member
זה הכל...

כבר חשבתי איזה התעללות עברת שגרמה לך לכזו שנאה. נראה לי שהיית שונא גם אם היו יושבים להסביר לך את תורת הקבלה על בוריה.

yshy

New member
בלי שום קשר לשפרה

האם את באמת חושבת שמוסריות של אדם נמדדת בהכרח במידת הקרבה שלו לדת? מה גורם לך לחשוב שחילוניים בני אדם פחות טובים?

yshy

New member
האם את חושבת

שמוסריות של אדם נמדדת במידת קרבתו לדת? לא לעניין האמירות שלך על חילונים.

Q u a Q u a

New member
../images/Emo45.gif כל כך מסכימה... ומה לגבי ביקורת על עינב?

לגבי שיפרה - זכותה לא ללכת לבית הכנסת... היא לא היתה עושה זאת אם לא היתה באח הגדול, למה היא חייבת לעשות את זה? כי כל העדר הלך? נו באמת... מעניין כמה חילונים ביקרו היום בבית הכנסת. אנשים יודעים רק להתלהם ולבקר כל היום. ומה לגבי עינב? הבדיחה הכי גדולה שיש בערך... לכל מי שראה בדקות האחרונות איך עינב מנסה בכל כוחה ובצורה פאתטית להשתחל לשמלה פרובוקטיבית שקטנה עליה ב 19 מידות, רק כדי שיהיה צמוד וסקסי (עלק). כל כך מגוחך היה לראות איך היא מסתובבת כמו שר^%&ה בפוטנציה כמעט חשופת חזה, אבל לא שוכחת לנשק את המזוזה הקדושה בכניסה לחדר חס וחלילה... פשוט מבחיל.

Princess Galush

New member
זה מקובל שהיא בוחרת לנהוג ככה

אבל שאח"כ לא תטיף לאחרים לגבי הפעולות הדתיות שלהם ותכריח אותם לעשות דברים.

metrosexual

New member
מספרים

54% אחוז מהישראלים לא ביקרו בבית הכנסת(בזמן שהחילוניים מהווים 42-46% מהאוכלוסייה) הצביעות בעם ישראל הורגת אותי! אנשים תחליטו או שאתם לשם או שאתם לפה... אי אפשר להגיד שאתה מסורתי ולא ללכת לבית הכנסת בראש השנה...הרי זה אחד החגים החשובים של עם ישראל

Q u a Q u a

New member
../images/Emo45.gif שוב מסכימה איתך (מה יהיה?) ../images/Emo13.gif

אנחנו הרי תרבות ה"עלק"... כל דבר פה זה עלק... עלק ריאליטי, עלק דתי, עלק מסורתי, עלק "אני הרי אמיתי ומראה רק את מי שאני".. פשוט להקיא

ולהסתובב כך ליד אבא שלך בכלל ניראה מבחיל

בחיים לא הייתי מסתובבת ליד הוריי עם בגדים חושפניים כאלה (פרט לבגד ים). לדעתי זה מביש. הכי מצחיק שהיא הולכת חשוף, רואים לה את כל הציצים כמעט והיא מרימה את המחשוף כל פעם. אז למה שלא תלכי בטריקו אם את לא רוצה שיראו לך את הציצים?

למעלה