לא מבין מה כל הביקורת הזאת נגד שפרה?

My Little Fairy

New member
דיברתי עליך? את הצהרת על כפירה

ואז הלכת להתפלל בבית כנסת? "חח אז רגע שאני אבין... אני סתם מתלהבת שחושבת שכולם מדברים עלי?"

metrosexual

New member
די לקלל!איפה מנהל הפורום

איך my little fairy מעיזה לקלל אנשים פה על ימין ושמאל?

MineraL

New member
לי יותר מציק שהיא מבוגרת ומקללת

ועם חשש לדתייה. ג'יזס לאן הגענו.

אף אחד הוא לא בוחן כליות ולב .

הגישה שמיוצגת באימרה : " הרבה אנשים מספרים לעצמם שהם לא מאמינים עמוק בפנים הם יודעים שהם כן. " זאת הגישה שמעודדת ומאפשרת כפייה דתית . כאשר יוצאים מנקודת ההנחה שיש אדם או דיעה שיודעת מה טוב עבור האנשים אפילו יותר מעצמם . לפי דעתי ונסיון ההסטוריה שום דבר טוב לא צומח מגישה שכזו .

איתי בל

New member
זה לא הקטע של הישראלים

זה קטע של בני האדם כולם לשנוא מה ששונה ממך הקטע של הישראלים זה לעשות שמהו לחשוב שרק הם עושים את זה רק אנחנו שונאים את השונה רק אנחנו אוכלים פלאפל ואומרים סבבה רק אנחנו

Fairywitch

New member
מי התחיל לא לחבב את רנין?../images/Emo12.gif

היא ושפרה היו ונשארו הפייבוריטיות שלי. הכי אמיתיות שם והכי אמיצות. היחידי ששיניתי את דעתי לגביו הוא ליאון- לא סבלתי אותו בהתחלה, אבל מאז שהוא נהיה אמיתי והפסיק עם ההצגות- אני מתה עליו
ואלה בערך שלישיית הגמר שלי, בנוסף לצבר.

rosedal

New member
כנראה אתה טיפש!

אם היית קורא את התוכן של השרשור על שיפרה לא היית פותח שרשור חדש ולא שואל את השאלות האלה.

metrosexual

New member
כ''כ קל לקלל ולגדף

לא ארד לרמה שלך,את פשוט לא שווה עוד סוג של ישראלי מסורתי עם איי קיו של 10 מקסימום

shellram1975

New member
אני לגמרי מסכימה.

פתאום כולם נהיים צדיקים גדולים. גם אני לא הולכת לבית כנסת, לא שבתות ולא חגים. מה יש? איש איש באמונתו יחיה. היא באמת עושה רושם הכי שפויה שם! אם כבר הביקורת שלי היא כלפי אשר שהלך לריאליטי כשאישתו עומדת ללדת והוא לא יהיה איתה כדי לזכות ב- 15 שניות של תהילה ולהיות סלב סוג ז'.

למעלה