לא מבינה

IZZI10

New member
מאמינה לך שאת מאמינה לו.

כי גם אני כזו, נותנת אמון....

אני לא מכירה אף אחד שנוסע לארופה בשביל סקס. זה משהו נפוץ רק

פה בפורום. לא שמעתי לא נתקלתי בחיים שלי. חסרות זונות בישראל? למה דווקא בארופה ולמה לנסוע עם חברים?
אם הייתי גבר והייתי מחפשת סקס בארופה אז הגיוני לי שהייתי נוסעת לבד שאף אחד לעולם לא ידע מה עשיתי שם ולא יעיד נגדי.
ההגיון פה הפוך. או שההגיון שלי הפוך? אבל נורא מוזר לי הרעיון של לקחת את החבר'ה לארופה בשביל לפגוש זונות.

זה רק בפורום פה נפוץ

כל היחידה הזאת מניאקים
https://www.youtube.com/watch?v=0eEDQWElwlg

אני לא במעמד לעשות ניתוח של שוק הזנות של ישראל מול חו"ל אבל ממה שאני שומע מחברים זה עניין של היצע, ביקוש ורגולציה. אני חושב שאפשר להבין לבד.
פלוס, עצם הריחוק הוא יתרון ולא חסרון לגבר הנשוי. בארץ יוכל לקחת בחורה ללילה? מה תגיד האשה, לאיפה נעלם?
ולמה ביחד ולא לחוד? אותו דבר כמו השופינג שהחברות של השואלת נוסעות ביחד, לא שמעת את התמלילים סטייל יאיר נתניהו? היה עושה אותו כיף לבד? בדיוק אותו עקרון.

מריוס זכריה

Member
מנהל
הרעיון של מטפל במקרה זה היה פחות לקבל טיפול

ויותר לקבל חוות דעת מגוף שלישי שלא מעורב רגשית.

לפעמים כשצד ג' אוסף ממך את כל העובדות ומסתכל עליהן, עשויה לצוץ תמונה שאת לא היית מוכנה לראות בעצמך.

ומנסיוני, בדרך כלל יש שלל עובדות ומידעים בידי האנשים שהם לא היו מודעים אליהם, או שלא היו מודעים לתמונה הכוללת העולה מהם.

התמונה הזו, אגב, לא בהכרח אומרת שהוא בוגד. אולי היא מדברת על חוסר ביטחון שלך? אולי על בעיות תקשורת? לא קובע מראש מה תהיה התוצאה. פשוט לתת עוד מבט מקצועי במצב.

מיקהפ

New member
שכחת פריט אחד מאד חשוב.

את עגילי היהלום.
ואני מאמינה שהיא לא הזכירה אותם במקרה,
יודעת ומשלימה.
סליחה, זוג עגילים, לא נמסר שווים.

SupermanZW

Well-known member
אם מתחילת הקשר אין אמון היית צריכה לסיים את הקשר מיד כשהתחיל

אני מרחם עליו ועלייך וגם על ילדיכם, הקשר שלכם חולה. הייתי מציע לכם להתגרש אם הייתי חושב שתעמדו בכל כלכלית אבל אני מניח שלא תעמדו בכך. הסיפור שלכם טראגי.

IZZI10

New member
איזה מזל שאתה לא מטפל זוגי

אחת היית אחראי לדור שלם של אנשים מתוסבכים שיצמח כאן ...
לא רק שיש לנו אפשרות כלכלית , אנחנו יכולים גם לממן עוד כמה מזונות של אחרים, אבל בתור ילדה של הורים גרושים, אני מעדיפה שיילדי יגדלו במסגרת הורית יחסית נורמלית (אלו "צרות" של כל זוג שלישי בערך ) מאשר בשני בתים.

SupermanZW

Well-known member
אם ההורים שלך לא היו מתגרשים היית יותר מתוסבכת

וגם הילדים שלך יהיו יותר מתוסבכים ממך בגלל שאת נותנת להם דוגמה לחיי זוגיות נטולי אמון. את מונעת מילדייך את האפשרות לקיים אי פעם חיי זוגיות מאושרים, הדוגמה שהם מקבלים ממך היאשאי אפשר לתת אמון באף אחד ובאף אחת ולא משנה מה עשה או עשתה או לא נעשה מעולם. כשכל אחד אשם כל עוד לא הוכחה חפותו זה מתכון לחיים שלא מאפשרים לא רק זוגיות בריאה אלא אפילו לא חברות או ידידות. ילדייך יגדלו להיות אנשים בודדים שאף אדם לא ירצה בקרבתם בגלל שכך את מחנכת אותם ואפילו אם לא זו הדוגמה שאת נותנת להם, כך שהסבל שלהם בעתיד יהיה באשמתך.

IZZI10

New member
אתה חייב להיסגר על עצמך

לפני שאתה מקליד.. התגובות שלך מפוצלות ולא ברורות.

La Milagrosa

New member
לא קשור להורמונים. הוא חסר רגישות

מי בכלל יכול לחשוב על האופציה של לנסוע לחו"ל לחופשה (מילא אם זה היה עבודה) ולהשאיר את אשתו בהריון עם כל כך הרבה ילדים לטפל בהם?

IZZI10

New member
מי שגדל במערכת יחסים הורית כזו

וזה מה שראה ולמד מינקות... ותאמיני לי שהמצב אצלנו עוד טוב לעומת איך שההורים שלו מתנהלים..

וואלה, זה דווקא לא נשמע לי תרוץ לגיטימי.

המשפחות בימינו לא מתנהלות כמו המשפחות בדור של ההורים שלנו, ולא מכירה אף בעל שמתנהל כמו שאבא שלו התנהל מהבחינה הזאת.

IZZI10

New member
לא יודעת אני דווקא נוטה להאמין שבמקהר שלו זה קשור

הוא מאוד מחובר לאבא שלו, עובידם יחד, ויש ביניהם המון המון סממנים דומים בופאי ובמעשים, ולא סתם לפני שהתחתנו "הודעתי" לו שאנחנו לא נהיה כמו ההורים שלו, כי ידעתי למה אני נכנסנת, אז יש דברים שהצלחתי להטמיע ויש דברים שזה כבר היה מאוחר מדי... בכל זאת הכרתי אותו בגיל 32 (שלו ) כשעדיין גר ביחידת דיור אצלהם

אולי זה קשור, אבל זה לא תרוץ...

אם כי אני מודה שלעבוד ביחד עם אבא שלך זה לא מקרה טיפוסי, ואז אולי ההשפעה היא אחרת (כי היא כפולה - הוא גם אבא שלו, אבל גם "חבר לעבודה").
נו, אבל אם ידעת למה אני נכנסת, את יכולה להאשים רק את עצמך
אני אומרת לפעמים לבעלי דברים כמו "ידעת את זה כשהתחתנת איתי", או "אתה לא יכול להתנהג ככה, כי זה לא מה שעשית לפני שהתחתנו", וכו'
.

IZZI10

New member
אז בעצם את אומרת

לי להרשות לו לסוע ? :-o
סתם, אני יודעת שלא, בכל אופן היום אמרתי לו שעד שהוא לא סוגר נסיעה לשנינו לאנשהו ומבקש מאמא שלו שתשמור על הילדים, שישכח מנסיעות עם חברים..

IZZI10

New member
קיבלנו לימונים...

אז נעשה לימונדה או נחמיץ פנים ?

למעלה