לא מספיק יוזם

לא ענית לשאלה שלי

מה אני אמורה לעשות עם האינפורמציה הזו? אם אני יוצאת עם מישהו בפעם הראשונה והתמזמזנו, אני אמורה לרדת לו או לעשות לו ביד כדי שהוא יגמור? האם כל פעם שאנחנו מתמזמזים אני צריכה לעשות את זה עד שאנחנו שוכבים? מה אתה מצפה מאישה שיוצאת איתך, שתקח אחריות על מה שאתה מרגיש כתוצאה מחרמנות שלא נפתרה באורגזמה?

כל עוד שלא היית גבר

את לא יודעת מה כן ומה לא. שמעתי לא מגבר אחד ולא משניים, כולל בן הזוג שלי, שכאב ביצים הוא המצאה. וואלה, כשאני מתחרמנת ולא באה על סיפוקי גם לי יש תחושות של חוסר שביעות תאבון מיני. כן, זה קצת מציק. כן, זה גם עובר לבד אם לא עושים כלום. זה לא אומר ששום אישה באשר היא, חייבת לשכב עם גבר שהתגרה ממנה. הערמונית נמצאת בכלל בכניסה האחורית, מה הקשר בין הצטברות של דם שם לבין איבר המין עצמו אני לא יודעת.

Krishi

New member
זה שיש גברים שלא חוו את זה

זה לא אומר שזה המצאה. ויכול להיות שהם כן חוו את זה אבל שייכו את זה למשהו אחר כי כמו שנאמר פה הכאב הוא לא בהכרח באזור הביצים עצמן. הנקודה היא שאת מתווכחת על משהו שקיים עובדתית ויש לו גם הסבר רפואי. זה כמו שתגידי לי שאין שמש ואין ירח. אין בזה שום הגיון.

DC400

New member
אבל זה לא הנושא של הויכוח

הויכוח היה אם זה קיים או לא.. לא מה אתן אמורות לעשות עם זה . שכל זוג יפתור את זה בדרך שלו .

ורדונה2

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא הייתי סומכת כ"כ על זה שאוריאנה "היא" לא גבר..
כ"כ הרבה טרולים הוא/היא פתח/ה... לפעמים אני קולטת אותו גם מדבר עם עצמו בשני כינויים שונים בהם הוא (או היא) מטרלל!
עצוב, עצוב.. (ע"ע- דיונים של לXנה ואוריאנה. למרות שיש עוד הרבה כינויים.. אני כבר לא עוקבת
)

Descaradaא

New member
הנה עוד פעם קריטסה מחקה את כל השרשור

הרציני והטוב ואת התגובה של ורדונה היא השאירה חחחחחח לא ייאמןןןןןן

ורדונה2

New member
לא ראיתי בדיוק מה נמחק, אבל מה שכתבתי זאת

עובדה. את יכולה לדפדף לעמודים מוקדמים יותר, הייתה תקופה שהוא טירלל בצורה מאוד ברורה לעין, והוא היה פשוט נכנס לאיזה 8 כינויים של בחורות ואולי גם כמה בחורים והיה מגיב לעצמו כל הזמן ומנהל עם עצמו שיחות
עד עכשיו הוא עושה את זה, זה תמיד קורע אותי מצחוק... לא יאומן פשוט!!!

Descaradaא

New member
אבל זו השערה לא הוכחתם את זה

זה כמו שאני אגיד שללכת שבי אחרי זאת פרי אהבה אסור מה הקשר בכלל?

ורדונה2

New member
זה ממש שקוף

אני אישית זוכרת שהייתה כאן פעם איזו הודעה שמישהו כתב (מי יודע, אולי גם אחד מהטרולים שלו) "ארבעת המוסקטריות" כשדיבר על כמה בחורות שהיו "מטרללות" כאן בפורום בתקופת החופש הגדול (שסביר להניח שהם גבר אחד משועמם וחסר חיים), ואז כל אחת מהבנות שהוא דיבר עליה הגיבה בסמיילי הזה:
בהפרש של דקה אחת מהשנייה. לפני כן לא הייתי בטוחה לגמרי אם זו כולן אותן בחורה (או גבר), היה לי ספק קל, אבל שקוף שהוא פשוט ישב על המחשב והחליף כינויים אחד אחרי השני והגיב לעצמו
מה הסיכויים ש-4 בחורות שונות היו בדיוק באותה שנייה על המחשב להגיב באותה הדקה על אותה ההודעה בדיוק?
עכשיו הוא פשוט התחיל להיות קצת יותר מתוחכם מקודם, אבל אנחנו לא שוכחים
(אגב: אוריאנה ולXנה היו חלק מ"ארבעת המוסקטריות" האלה)

למעלה