לא נעים לי לשאול אבל אני אנסה בכל

shlomo10

New member
ואקס מן עוזרים לעולם עם הכוחות שלהם

הוט גוד הטרול מה שלומך?

מה קורה עם הבסד בתחילת ההודעה ? פתאום שכחת? מה יגיד הרייבי בישיבה שלך?

Nirulz

New member
ממזרים!

מה כבר עשיתם ממנו? זואופיל? כולה ילד נורמלי שמשפיך לתוך אקווריום. זה עד כדי כך רע? אני יודע שאין רע באקווריומים אז איפה הבעיה? באוננות? אז אני אומר לכם לא לא לא! אין מוקדם לשחק עם הבולבול! בכל הגילאים, ילדים נורמליים משחקים עם הבולבול! זה בסדר גמור הבולבול או הפיפי או תקראו לזה איך שאתם רוצים הוא אבר נחמד נעים להחזיק בו נעים ללטף אותו נעים להרגיש אותו וילדים רבים עושים את זה שום בעיה להיפך בתיאבון שיהנו זה לא משמין זה לא עושה חורים בשיניים לא מזיק ביכלל! שיהנו לבריאות

adidushim

New member
חצוף!!

ואיך היית מגיב אם איזה גופי או ציקליד היה מאונן לך על הרגל?

ggfm

New member
חח אני לא קשור

אבל אם כבר מדברים על מעשים מוזרים עם דגים אני מכיר אחת שלקחה לאח שלה את הדגים שמה אותם בסיר עם מים וחיממה היא אמרה שאפו להם העיניים בטיללל

idk

New member
מקסימום אחד מהדגים יהיה בהריון ו...

את תהיי סבתא!

ועכשיו ברצינות...

ועכשיו לא... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח די אני לא יכול! אתה רוצה לומר לי שאשכרה ראית אותו מאונן לתוך אקוריום?!?! מה לעזאזל הוא איבד שם?! אוי ואבוי אל תגיד לי שדגים מחרמנים אותו?!?!?! במיקרה זה אני מחמליץ על נסיכת הנילוס, לפחות היא מלכותית :) ועכשיו ברצינות אם ראית אותו אז למה אתה לא אומר לו?! אם הוא יודע שראית אותו והוא ממשיך לעשות את זה משמע הוא מרגיש שאתה נותן לו רשות. ואם זה מה שמרגש אותו משמע קל לרגש אותו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בחיים אבל בחיים אל תיקח אותו לדולפנריום באילת!! אתה יודע פרויד דיבר על כך שבנים קולטים את תווי התנהגות אביהם בצורה נסתרת ובהתאם לגילם מחכים אותם ולכן יכולה לבוא התאמה במחשובותיכם של 80% משמע... HOTGOD האם זיינת כבשה שהיית קטן?! האם אוננת על ציפור נחניאלי? האם איבדת שליטה והתחלת לדפוק כל חיה שהיית בגן חיות? בבקשה ספר לנו כי אנחנו פה, בשבילך (רק תרחק מהכלב שלי)

נחניאלי? מה זה ?

כמו נחליאלי? אל תגיד לי שאף פעם לא חשת גירוי מדג שוחה בחושניות. הפנטזיה על בת ים לא באה סתם ככה . . .

RapChick

New member
יש לי בעיה אני לא יודעת מה לעשות...

בני הקטן נותן לדג שלנו למצוץ לו ואני פוחדת שייגרם לו נזק מה כדאי לי לעשות?

סימסית

New member
להכניס ת'ילד לתוך האקווריום...

טחחחחח ש"יהנה"עד הסוף.....ובן כמה "בנך"???טחחחח...אני לא מאמינה שהאמנתי לסיפור הזה!!!ואני עניתי לו ברצינות??? אוי ואבוי לי...אני כזאת מטומטמת... אז לגבי "בנך" תוסיפי עוד כמה דגים שיעשו ביחד...טחחחחח.....

VELTAIL

New member
טחחחח....כן סימסית..

שיעשה אורגיה עם דגים...פחחחח....

OZEEVI

New member
אתם לא רואים שעובדים עליכם??

כל אבא יתבייש לכתוב הודעה כזאת, חוץ מיזה לא יכול להיות שהאבא שלו לא עשה כלום לילד שלו , בכל זאת הוא ראה אותו מאונן

VELTAIL

New member
נכון!

אני לא מבינה איך ענינו לו בכלל ברצינות...שיאאוו!!! איזה קטע!!! צריך לפתוח פורום "צחוקים"ולשים את זה בטאג ליין...טחח.. תתבייש לך!איך בכלל העזתה לכתוב הודעה מטופשת בפורום רציני ולצפות שיענו לך! יש לך מזל שהגולשים פה טובי לב וענו לך ברצינות!בפורום אחר היו קורעים אותך! ואני כבר חשבתי להגיד לך שהילד שלך צריך סקסולוג...

OZEEVI

New member
חחחחחחח אני לא מבין למה עניתם לו

הרי זה היה כל כך ברור שזה לא נכון

HotGod

New member
אני רוצה להודות לכ-ו-ל-ם על הרצון

לעזור ועל העיצות הטובות (בחלקן) שניתנו עבורי ועבור הילד הפרחח. אז ככה, הושבתי אותו לשיחה והסברתי לו שזו לא הצורה וכי כמה מהפורום לדגים אמרו שזה לא בריא ושהדגות עלולות להתעבר מזה. הוא שאל מה זה להתעבר אז הסברתי לו בסבלנות שזו שיטה פרימיטיבית של בני אדם למלא את המדינה שבה הם חיים בעוד בני אדם כדי שיהיה צפוף וחם ונעים. הוא שאל למה בני אדם עושים את זה אז הסברתי שזה כדי לגבור על הצד השני שגם הוא מתרבה בקצב מטורף ושזה מעין תחרות אווילית של שני צדדים אהבלים. הוא הבין והבטיח לא לעשות את זה יותר. אתמול בלילה הוא עשה זאת שוב וניסים הפיראנה שלנו נגס בו באיזור המוצנע. עכשיו אני כותב את השורות הללו מהמיון של רמב"ם. הכל בסדר אין מה לדאוג. ושוב, תודה!

OZEEVI

New member
הוא בן 13 לא בן 4

הוא בן 13 גאד דמת' (באנגלית) או שאתה מוגבל או שהוא, לךתעבוד על מישהוא אחר, אתם מפורסם בכל ההאינרנט

VELTAIL

New member
טוב חלאס זה כבר לא

מצחיק! אף אחד לא מאמין אתה יכול לספר לנו סיפורי סבתא עד שנה הבאה...ועדיין לא נאמין לך! רוצים הוכחות! תראה תמונות...טחחח....לא מאמינים לך..ולא מאמינים לך...פפפפפפפפפ.... יאללה לך לפורום אחר ות'ספר להם ת'בדיחה! זה פורום רציני לא ציני...פה לא עושים צחוקים דביליים שכאלה!יש לך שאלה רצינית-שאל ונענה! אבל איזה אבא יתפוס ת'ילד שלו עושה את זה עם עצמו ולא יוריד לו נבוט לראש?! אם לי היה ילד כזה-הייתי זורקת אותו לאקווריום שיטבע! יום טוב לך ול"ילד"החולני-דמיוני שלך!

למעלה