שלום לך
דבר ראשון עצם העובדה שהרבה נשים שותפים לרצון שילד יגדל עם שני ההורים שלו, מעידה על כך שזה לא רק דעה של גברים, והנה לך גם הוכחה שיש גם הרבה נשים שחושבות ככה ולא רק גברים. דבר שני את באה פה עם תפיסה של מלחמת מיניים, ומתעלמת לחלוטין מצורת ההתרבות הכי טבעית שכוללת זכר ונקבה. דבר שלישי גם גבר יכול "להתרבות ללא אישה", או אם לדייק ללא בת זוג, יש אפשרות כגון אם פונדקאית שמבחינה עקרונית זה כמו תרומת זרע, אז נכון להיות אם פונדקאית זה הרבה יותר קשה מאשר להיות תורם זרע, אבל זה גם הסיבה שזה יותר יקר, בכל חוץ מהפרטים הטכניים וההבדלים הטבעיים בין המינים העיקרון הוא דומה. דבר רביעי על סמך מה את קובעת שאישה נשואה פחות אחראית מאישה שמביאה ילד לבד? אני מאמין שההפך הוא הנכון, כי זה מוסרי ולטובת הילד שיהיה לו שני הורים, ככה שמי שבוחרת בדרך הכי נכונה זה גם הרבה יותר אחראי ומתחשב.
חוץ מזה על סמך מה את קובעת שכניסה להריון מהפרייה מלאכותית היא יותר טוב או אחראית מהפרייה טבעית? בימנו יש דבר שנקרא אמצעי מניעה, גבר ואישה שנמצאים בזוגיות ולא רוצים ילדים אמורים להשתמש בהם, אבל כאשר זוג מרגיש שהוא רוצה ילדים, הוא פשוט שוכב ללא אמצעי מניעה ואז כמובן שהאישה יכולה לכנס להריון, וזה היריון רצוי ולא הריון לא רצוי. לתפיסתי טובת הילד היא שילד יגדל לשני הורים, וגם להורים הרבה יותר קל לגדל ילד ביחד מאשר לבד. לכן כמובן שאני לא מסכים איתך שיותר טוב שילד יגדל להורה אחד בלבד שלו. כן יש הורים שמביאים ילדים בלי חשבון, ואם תקראי הודעות אחרות שלי בדיון הזה את תראי שלא תמכתי בשום הבאת ילדים בלי שההורים כשרים לגידול הילדים, כי בסופו של דבר ילדים נפגעים בגלל זה. לפרוטוקול גם אני לא מכיר אמא חד הורית אחת מתרומת זרע שילדה הוצא מהבית, אבל זה גם משום שאני לא מכיר אף אמא כזאת באופן אישי. מה שאני כן מכיר זה הרבה אנשים שסבלו מכך שהם גדלו בלי אבא, ואני אחד מהם.