לואי להב יפיק אלבום לג'קו אייזנברג

rifkin1

New member
התכוונת

שעד עכשיו הד ארצי לא היה קיים עבורינו בגלל שלא פורסם שום דבר טאבל בהחלט היה קיים עבורו...

shongold

New member
../images/Emo45.gif ומה שלא קיים בעיני הציבור

מחזק את אי הלגיטמציה של האיש - ואם אין לאיש לגיטימציה - הוא נמצא עדיין במצב ההתחלתי = עמידה במקום = קפאון הקריירה

מגושקה

New member
או מיי גאד!!! ../images/Emo12.gif

או במילים אחרות: יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני לא מאמינה, איזה חדשות טובות, מה טובות, מעולות, אה, אפילו יותר ממעולות סופר מצויינות. מה אפשר להגיד, שיפיק אלבום טוב? עם איכות היצירה של ג'קו אין מצב אחרת. שיצליחו? בע"ה שיפתיעו? תמיד

שונית 7

New member
מגוש אתמול שאלת שאלה על הדיסק ו

וקיבלת תשובה בעיתון.ראית מה זה??? ממש סיבה למסיבה היום

talytal

New member
מגושקה מתוקיזה, יחד עם החזרה שלך

חזרו לפורום אנרגיות טובות בכמויות...

דורית41

New member
על לואי להב

קראתי קצת בMOOMA על ה"מפיק שלנו" -יואב קוטנר כותב עליו בהמון הערכה. הוא מתאפיין כ"מפיק טוטאלי" וכמו שכתבה שון בתחילת השרשור,הוא מעורב בכל פרטי ההפקה ובכל התחומים ממש עד לאחרון הפרטים.מעבר לאמנים שהוזכרו בכתבה ובשרשור,הוא עבד גם עם תסלאם,כוורת,לריטה הוא הפיק עוד אלבום בנוסף לזה שצויין. ורוצים לשמוע את הפאנץ' ליין? מובא שם ריאין אתו משנת 2001,שאלו אותו בין היתר מה מצבה של תעשית המוזיקה בישראל, והוא ענה-מי יודע אולי פתאום יגיע מישהו וישנה את הדברים...... אז מה,בנות,כנראה שנשיח כן מגיע לפעמים.....

shongold

New member
אדיר...לואי היה צריך לחכות 6 שנים

עד שיגיע אותו המשהו על מנת לשנות את פני הדברים...היה שווה לחכות...

מגושקה

New member
אוקיי לא יכולה מלחשוב

שאולי, אם לא היה קורה כל מה שקרה, היו ממהרים לעשות לג'קו תקליט עם כמה שיותר להיטי פופ, ולא משהו אמיתי וחזק כמו עכשיו. אז למרות כל הרע, וזה היה ר-ע, אולי משהו טוב יצא ממנו. וכן, זה לא בושה חברות, מגיעה התנצלות לטדי שיצאנו נגדה כל הזמן, אבל ברגע המכריע, עשו את זה. בכל אופן, טליטל, 'לצערי' אני נודעת מלהפוך כל מקום, למקום עם אנרגיות חיוביות. אבל זה כמובן תלוי בעד כמה אני אוהבת את המקום. אה, ואני חושבת שאני יודעת למה התכוונת, כשאמרת שמחכה לנו עוד הפתעה. מעניין איך אני ודידה נצא בה

talytal

New member
../images/Emo6.gif לא, זה דווקא לא זה...

אפילו שכזכור, אמורים לשדר את הסרט קצת לפני עליית כוכב נולד 5, אז זה חייב לקרות מתישהו במהלך החודש וחצי הקרובים... אני אנסה לברר תאריך יותר מדויק.

talytal

New member
מלכה! ../images/Emo24.gif

יואו, לי, איזה דברים את מביאה לנו... איזה תמונה מגניבה!
כיף לגלות תמונות שעוד לא ראיתי.

talytal

New member
היי, נראה לכם שגנבו את הכותרת

מאיתנו? ממש שירשורי "ג'קו תעששששה לי"....

Nova5

New member
טליטל, שלא יהיה לך ספק -

גונבים מהפורום שלך ובגדול
עוד מעט תצטרכי לעמוד על זכויות יוצרים

talytal

New member
הנה התמונה כפי שהופיעה בכתבה

היא די קטנה בכל מקרה...

L e e e e e

New member
תמונה נוספת מהסדרה

התמונה המקורית מופיעה, כפי שטליטל ציינה, בכתבה. כמובן שיש סיכוי יותר מסביר שבמשקפיים מופיעה זו שתמיד-משתחלת-לכל-התמונות-ונראית-נורא-דומה-למאיה. אפשר לראות אותה גם בתמונה כאן (גם היא בגופיה לבנה). אבל מה זה משנה.

kapit5

New member
לי- מה היינו עושות בילעדייך??

תודה על העידכונים הכל כך משמחים

למעלה