לואי להב יפיק אלבום לג'קו אייזנברג

אפרתי 29

New member
../images/Emo45.gif

כל מה שאני ידעתי לומר זה 'איזה כיף', כמה טוב ונוח שיש כאלה עם אותן כוונות, אלא שהן כן יודעות איך לנסח אותן... חחח
בהצלחה ג'קוש !

reviital

New member
כשאת כותבת

"אלא שהן כן יודעות איך לנסח אותן" - את מתכוונת אלי??
פעם ראשונה שזה קורה לי..

אפרתי 29

New member
חחח כן, בגלל זה עשיתי ../images/Emo45.gif להודעה

שלך, איתה הכי הזדהיתי... חח.. שמחה ששימחתי.. איך זה לא קרה לך? בעיניי את כותבת יפה...

אסתילי

New member
סופסוף איזו ידיעה משמעותית בנושא../images/Emo70.gif

אז אם התחילו לעבוד על האלבום בימים אלו, סביר להניח שאלבום יצא עוד כמה חודשים. בזמנו היו דיבורים בפורום על אפריל משהו...אבל כנראה זה היה מוקדם מידי. ובכל מקרה, ידיעה משמחת מאוד! מחכה בסבלנות.

kapit5

New member
../images/Emo24.gifאסתילי- איזה יופי שחזרת

המון זמן לא היית כאן

אסתילי

New member
אמנם לא הייתי אקטיבית בפורום

אבל אין יום בו אני לא מציצה וקוראת ומתעדכנת. תראי, סתם על ענייני היום יום שאינם קשורים אני לא כל כך יודעת לדסקס. חוץ מזה בעניין הג'קו - היה יבש כיובש המדבר. וג'קו שהוא ענייננו, וככל שנרבה לשמוע עליו כך אני משוכנעת שאגיב. בכל מקרה, מעולם לא עזבתי! ובכל אופן, כייף לדעת שאת זוכרת אותי, כפיתוש

rifkin1

New member
טוב, יצאתי עכשיו מההלם

אני חייבת להודות ששנכנסתי לתומי היום למחשב הדבר האחרון שציפיתי זה למצוא הודעה רשמית כזו. וטלוש היקרה, אתמול אמרתי שאני סומכת עלייך ועל מה שאת אומרת וכמובן לא איכזבת. היתה לי הרגשה שאת יודעת כמה דברים ולא משתפת מהסיבות הברורות. אני שמחה שהוא חתום ב"הד ארצי" ולא ב "הליקון". מעולם לא שמעתי על לואי להב אבל כשקראתי על כל אותם אמנים שהוא הפיק להם אלבום ממש ממש שמחתי. מקווה שהוא יפיק את התקליט הטוב ביותר לג'קו וייתן לו יד חופשית כי ג'קו הוא לא עוד בובת פלסטיק עם יכולות ווקאליות טובות שצריך לכתוב ולהלחין לה את כל השירים...הוא יוצר מוכשר בפני עצמו. בהצלחה ג'קו !!!

talytal

New member
היי ריפקין מתוקיזה!

איך אני שמחה שהדברים יצאו לאור ואפשר לדבר בחופשיות! תאמיני לי שהדבר הכי קשה בעולם זה לדעת משהו טוב, שכל כך רוצים לחלוק עם כולם ולשמח, ואי אפשר... מן הסתם, יש עיניים צופיות בפורום הזה, ומעבר לכך גם נורא חששתי שמשהו השתנה מאז ששמעתי שג'קו חתום בהד ארצי, ושאחרי שאני אכריז פה בשמחה ובביטחון על העניין הזה, פתאום יתברר שקרה משהו, חס וחלילה. מעבר לזה, יש חשיבות לעובדה שטדי החליטו לצאת עם המידע הזה עכשיו. נראה לי שזה סימן טוב מאוד לגביי התפתחויות צפויות לתקופה הקרובה! איזה כיף?

דורית41

New member
לואי יהי,לואי יהי,כל שנבקש לואי יהי

נפלא לשמוע חדשות טובות כאלה!!אני מאמינה תמיד- שבסוף הטובים מנצחים!!( כלומר גם מוכשרים,וגם טובי לב- ואני כבר מזמן הגעתי למסקנה שהנשוא שלנו הוא נשמה טהורה בנוסף לכשרון)!! ג'קו-הרבה בהצלחה!!!בטוחה שהתוצרים יצדיקו,את הציפיות והתקוות שכולנו תולים בך,(טפו טפו טפו,חמסה חמסה שום בצל) LEEEE-תודה על עדכונים כאלה נפלאים. "עוד יש מפרש לבן באופק, מול ענן שחור כבד, כל שנבקש לואי יהי. לואי יהי,לואי יהי,אנא לואי יהי, כל שנבקש לוי יהי.!!!!!!"

talytal

New member
בכיף גדול! ../images/Emo24.gif

הנרי אוהב רוק? אולי נגרור גם אותו...

ידעו למי לתת להיות מנהלת../images/Emo8.gif

נשמע שהיה לך חתיכת סוד לשמור ובמיוחד כשראית את כל מה שהולך פה ולא יכולת לומר משהו... אז באמת מזל שיצא המרצע מן השק ועכשיו נוכל לצעוק ל'כל העולם ואשתו' א - מ - ר - נ - ו ל - כ - ם !
(לא בקטע ילדותי , פשוט כבר התחשק לי לומר) ורמזת על משהו טוב קרוב . (?..).אני לא אחקור כי אני רואה שאצלך החשאיות... משתלמת..
תודה ..

talytal

New member
../images/Emo6.gif תודה, מתוקיזה...

נראה לי שבשרשור ההוא עם שון היה אפשר להבין שיש חוזה עם הד ארצי, היה כמעט בלתי אפשרי לשתוק בסיטואציה ההיא...
פשוט נראה לי מאוד לא אחראי להגיד משהו בלי להיות בטוחה בזה ב-100%. החדשות האמיתיות מגיעות תמיד, ועדיף לחסוך את השמועות וחצאי האמיתות. לגביי הדבר שרמזתי עליו... בואי רק נגיד שאני כבר יותר מחודשיים מחכה שהוא יקרה, מבררת, מתקשרת, מתאכזבת מדי פעם מהעיכובים, ולא מספרת כאן כדי שרק כשדברים באמת קורים תהיה שמחה, ולא כשהכל עוד תלוי באוויר.

הבנתי אותך..יש שיר שמתנגן לי.. ג'קו

בטח מכיר אותו.. Patience של guns n roses, ממש מתאים שג'קו היה שר לנו כבונוס
על סבלנותנו הרבה Said woman take it slow It'll work itself out fine All we need is just a little patience Said sugar make it slow and we'll come together fine All we need is just a little patience (patience) mmmm, yeah מחכה לידיעות משמחות נוספות

shongold

New member
מאחר ושמי כאן מוזכר לא יכולה שלא

להתערב...חובבת דיוק אנוכי, מסתכלת על כל הפרטים הקטנים, מקווה בדרך כלל שגם אחרים , אבל לא כולם עשויים מקשה אחת...! על כן אני מביאה ציטוט מתוך דברי שלי במסגרת "שירשור הדיכאון" כפי שנקרא פה בפי כל, וחבל שברירת המחדל נשארת על כנה למרות הסברים די מנומקים בגוף השרשור הנוכחי וזהו אין לי מה להוסיף כי לא אוהבת כידוע לשחוק מילים על ריק, אבל מי שמבין מבין ומניחה שיש כמה כאלה...ובכל זאת חוזרת לאותו ציטוט שלי מאז... "הד ארצי – ספקולציה – לא קיים עבורו – פרסום מהווה קיום אין פרסום לא היה ולא נברא." מקווה שעכשיו מובן יותר...

שונית 7

New member
לי היה ברור לחלוטין שהשרשורים

מטרתם הייתה לקבל תגובה רשמית אבל היתה קצת אוירה עגמומית וגם לא כולם הבינו.

shongold

New member
שונית הבנת נכון ..בין השאר

אוירה של עגמומיות - על זה רק אפשר לומר ..הוצא מהקשרו - אבל המטרה הושגה ותגובה כזו או אחרת לא בוששה להגיע..לדידי

למעלה