לידה פעילה ואפידורל

סטיוויה

New member
יש לי רעיון

אולי לא כדאי להציג בפני המיילדת את הדולה שמישהי שתאיים על מעמדה. הרבה מיילדות עדיין חוששות מזה. אולי כדאי להציג את הדולה כחברה טובה שרוצה לעזור,לפנק,לעסות וכ'ו.

את חושבת שהיא תקנה את זה?

אשמח כמה שפחות ליצור אינטריגות אולי אגיד שזו חברה שלומדת פיזיוטרפיה? יעבוד לדעתך??

סטיוויה

New member
ממממממ.....

זה נושא מורכב קצת. אם מראש תציגי אותה כדולה והמיילדת לא תתחבר אז אבוד לך. זהו. אם תציגי אותה כחברה שלומדת עיסוי ורפלקסולוגיה אז את משאירה הרבה מקום פתוח... את יכולה לשאול אותה בפגישה "איך את מרגישה לגבי זה שתבוא איתי ללידה חברה טובה?" ולראות איך התשובה שלה...לאן היא לוקחת אתכן. אולי היא בכלל תגיד "וואו אני מאד בעד תמיכה בלידה ובעד הרעיון של דולה" ואז היא פתרה לך את הבעיה. אולי זהר תדע יותר מדוייק איך הגישה בוולפסון אל נושא הדולות.

נורא בעיני שלא מספיק הקושי של לידה

שאנחנו צריכות להתמודד איתו צריך גם להתחנן ולעשות מניפולציות על המערכת בכדי לעשות את זה בשקט... אפשר לחשוב שאני גונבת.

סטיוויה

New member
אאאאעעעעעע

זאת המערכת
ויש בתי חולים שאת חייבת לבחור דולה מתוך רשימה שלהם. בקצור,זה מסע מרתק ומאתגר-ללדת בדרך שלך.אבל ברצינות,תחשבי חיובי וזה יקרה כמו שתרצי.

תודה ../images/Emo140.gif אני שמחה שמצאתי מקום להת

להתייעץ בו
ואם כבר - אז אשמח להמלצות לדולה מופלאה שתעזור לי להתכונן נפשית ופיזית וגם תתלווה אלי בלידה

סטיוויה

New member
../images/Emo39.gif ואני מתנצלת

אם נשמעתי בתחילת השרשור רעה. לפעמים אני כותבת עם ילדים או עייפות,כמו כולנו. זה לא מתוך אנטי כלפי אף אחת באופן אישי.

אין על מה - את מקסימה ../images/Emo24.gif

עובדה שאת יושבת וחושבת איך לעזור לי במקום לעשות משהו אחר
אני יכולה לתת לך כמה רעיונות של מה הייתי עושה במקום לשבת ולדאוג אבל אינמהלשות - זה הזמן לדאוג כדי שהמתוק שלי בבטן יקבל את הכניסה לעולם שמגיעה לו

סטיוויה

New member
וגם ובמיוחד כדי...

שאת תקבלי את חווית הלידה שאת רוצה. אין כמו חווית לידה טובה ומעצימה כדי לתת לאישה כוחות אדירים לכל מה שמגיע אחריה.

אם פי 3

New member
בפורום הזה

אני יכולה להגיד בפה מלא, שאין שום צורך להתחנן ולעשות מניפולציות על המערכת. אפשר פשוט לא להעזר בשירותיה. (ואני מתנצלת מראש בפני כל מי שהיתה רוצה, אבל זקוקה ללידה רפואית). ואני רוצה גם להבהיר שמה שנאמר קודם (על החשש בשינוי השם) לא נאמר נגדך, אלא כהמשך ההתלבטות לגבי שם הפורום. מותר בהחלט לשאול, להתעניין, ולמצוא את הדרך שלך, גם אם היא לא "לידה פעילה וביתית".

../images/Emo140.gif אני מרגישה שאני לא פה ולא שם

הייתי ב"חווית" לידה רפואית והתערבותית ומזה בא לי להקיא אבל ללדת בבית? אני בקושי ידעתי (עד שהסברתן לי) מה היא לידה פעילה... אני מרגישה די בורה ומבולבלת ורוצה לחקור את העניין (מקווה שעוד יש לי זמן... השעון מתקתק...) חושבת ברצינות על לידת בית... רק רוצה לברר הכל נראה לי שאנסה ללכת לכמה פגישות יעוץ ואיזה קורס טוב להכנה ללידה וגם לאן ללכת להתייעץ - גם צריך לברר... לא פשוט...

סטיוויה

New member
תראי....

ליצור קשר עם דולה אפשר גם בשבועות מתקדמים יותר.אולי נקודת פתיחה טובה היא שתזמיני לך כבר מחר את הספר "לידה פעילה" של ג'נט בלאסקס ותקראי בו בהנאה. אני בטוחה שתקבלי הרבה רעיונות ממנו.

shirnir

New member
חכי!! חכי!!! אני אקפיץ לך את הספר

בסופ"ש...אל תמהרי לקנות אותו. הוא שלך לפחות עד הלידה. (שאני מאחלת לך שתהיה בדיוק כמו שאת חולמת)

הלו הלו! מה את עושה פה? ../images/Emo24.gif

אויש מתוקה אני בדיוק בדרך לחנות הספרים להצטייד בתחמושת אני ערה מ5:00 עם לחצים מכל העסק הזה מקווה שאחרי שאקרא חומר, אתייעץ ואברר יהיה לי יותר קל ב
אני אבדוק - אם לא ישחטו אותי בחנותספרים אז אני כבר אקנה לי עותק משלי שיהיה
ובלי קשר אשמח לירותותכם בסופ"ש

shirnir

New member
אני מרחרחת פה../images/Emo8.gif

עוד בכלל לא חושבים על הריון אבל לכשהוא יבוא...אני מצפה לחויית לידה מתקנת. לגבי הספר, האמת שאני חושבת שכל אחת צריכה אחד כזה בבית. נשיקות

הילהל

New member
ללא ספק צודקת

בתור מי שבכתה לך לגבי ה"אני לא יכולה בבית, רק רציתי להגיד שגיליתי שכשאני לא הריונית והורמונלית, וכן אחרי חוויה מתקנת למרות שהיא ביתחולימית - זה לא כזה כואב כבר. ברור לי שהבית היא האופציה העדיפה. בלידה של מיה מצאתי את עצמי בכוח מרחיקה ממני את המחשבה הזו (כי היא לא תורמת בסיטואציה). נותר לי לקנא במי שיכולה, ולשמוח שמצאתי דרך ללדת בצורה טובה גם באילוצי ביה"ח.

למעלה