לילות לבנים

spaysi8

New member
אני ישנה טוב!

פשוט בשעות שונות מהרגיל:p
ורזיתי לאחרונה..
מאז שהשתחררתי XD

שן201

New member
האמת שאלו שעות נפלאות

ואם את מצליחה לתפקד ולהרגיש טוב יום למחרת אז תהני מזה כל עוד את יכולה :)
אני לא כזאת כי אני לא מצליחה להירדם אחרי 5 בבוקר וגם לא מתפקדת טוב בלי שינה, אבל יש לי אח תאום שהוא יכול בכייף לא לישון לילות שלמים ולהרגיש ממש סבבה ביום למחרת אז כנראה שאת לא לבד!

spaysi8

New member
יהיי!

כיף לשמוע אנשים כמוני שחיים בסדר והמוח שלהם לא נדפק או משהו :p

EdisonGirl

New member
אני ינשופית עוד מגיל שנתיים..

אמא שלי סיפרה לי שלא הייתי הולכת לישון עד שהיא הייתה מסיימת את העבודות שלה ב- 2:00 בלילה. הייתי יושבת לידה, מדברת איתה ועירנית לגמרי.
היום אני מתחננת לשעות שינה
כמעט ולא יוצא לי לישון באופן כללי בגלל סדר היום העמוס, כך שקורה שאני ישנה רק שעתיים וכבר צריכה לקום ליום אינטנסיבי למדיי. זה מעייף וכבר עלה לי השבוע בביטול של יום עבודה בגלל ש- 3 השעונים שכיוונתי לא הצליחו להעיר אותי וקמתי רק ב- 11:30 במקום ב- 7:30!

גם ההורים שלי ככה, אבל זה לא מנע מאמא שלי לנסות לשכנע אותי כל הילדות ששינה זה דבר חשוב. היא הייתה אומרת לי שהמצאת הנורה נתנה לאנשים לגיטימציה לשנות את המנגנון הטבעי שלנו ובמקום שנלך לישון עם רדת החשיכה ונקום עם עלות השחר, אנחנו משבשים לגמרי את הסדר. היא אמרה לי ואח"כ ראיתי את זה במקורות נוספים, שבלילה מופרשים מינרלים חיוניים לנו מהאדמה, וחוסר שינה במשך תקופה ארוכה עשוי לגרום לנזקים רציניים בבריאות ובתפקוד המוח.

האמת? נראה לי שכבר גרמו. אני הרבה פחות מרוכזת מהעבר, הרבה פחות זוכרת דברים, הרבה פחות ממוקדת, והרבה יותר עייפה.
אלא שאני מנסה הרבה פעמים לשנות את זה ו..זה ממש קשה!! אני צריכה עוד 24 שעות בכל יממה

ינשופית? יופי, מעכשיו יש לך שם חדש

חוסר שינה יכול גם לגרום להזיות, שלא תגידי שלא אמרתי...

EdisonGirl

New member
הזיתי היום! אותך!

חח סתם, אבל באמת הזיתי. עליתי למיטה לנוח קצת ובמשך כמה שניות הסתכלתי על הדלת כי ראיתי ג'וק בינוני (תיקן אמריקאי, מה'שנקרא) מטייל עליה. התבאסתי שעכשיו אני צריכה לקום ולרסס אותו כדי שלא יעלה עליי בזמן שאני ישנה, אבל אז כשהדלקתי את האור לא היה שם כלום. הצילו, אני הוזה!

spaysi8

New member
באסה...

אולי את פשוט לא מרוכזת מטבעך?:p
בכל מקרה,
זה כמו סיגריות,
אני יודעת שזה לא בריא, אבל אני מכורה ורוצה להמשיך!

אין שום הוכחה שיש עם זה בעיה

אל תקשיבי למחקרים.. תשאלי את עצמך אם זה טוב או רע לך. זה לא משנה מה אחרים אומרים.
באופן אישי אני גם ככה, ניסיתי תמיד להילחם בזה אבל אני תמיד מושך לתוך הלילה.. ורק כשהסכמתי לקבל את זה ואפילו להנות מזה אז העניינים התחילו להתייצב.

EdisonGirl

New member
יש משהו בדבריך.

אני הרבה יותר עייפה מאז שהפסקתי לקחת כמובן מאליו את חוסר השינה שלי. כנראה המוח שלי מתכנת את עצמו לישון 6 שעות כמו שאני מתעקשת להרגיל את עצמי והיות ורוב הלילות אני לא מצליחה לארגן לעצמי שינה של 6 שעות, אלא בד"כ 4 ומטה, אני נשארת עייפה, ואח"כ "מפצה" בה-מון שעות שינה מתי שאני רק יכולה, ויוצא שאני רק מחפשת הזדמנויות לישון במקום לחפש הזדמנויות להיות ערה...

spaysi8

New member
היי אני הגבתי לך וזה נמחק :O

רציתי להגיד שכיף לשמוע שהכל טוב איתך, ומקווה שגם לי יהיה ככה :O

Light18m

New member
אני היחיד פה שהוא אדם של יום?

יש שעה מסויימת (סביבות 12 בלילה) שאחרי שאני עובר אותה- אני כבר לא אני.

אתה לא היחיד.....

אני משגשג ביום. פעיל, אנרגטי ואני אפילו לא צריך קפה בשביל זה (לא שותה קפה גם ככה).
אני פשוט קורס בשעות הקטנות של הלילה, חייב לישון (לא שאני יושן הרבה זמן אבל אני מצליח לעשות את זה רק כשיש חושך בחוץ).

למעלה