לילות לבנים

tamaguchi girl

New member
את עוד במצב טוב

לרוב אני הולכת לישון במקרה הטוב ב5 בבוקר, במקרה הפחות טוב ב12 בצהריים וקמה אחהצ או בערב..במקרה הגרוע אני לא ישנה ומלבינה לגמרי את הלילה

אני שונאת להתעורר ובדרכ גם לא מתעוררת לבד (שעון מעורר לא מזיז לי, מישהו אחר חייב להעיר אותי ולוודא שאני יוצאת מהמיטה), אני נרדמת בקלות מוגזמת בכל מצב, והבעיה היא רק שעון ביולוגי דפוק כי בתכלס אין כמו שינה טובה.

בכל מקרה זה לא רע בעיניי אם את ישנה כמות שעות שמחזיקה אותך ערנית, לא משנה מתי הלכת לישון.
יש כמובן מחקרים מדעיים שיגידו שלישון ביום ובאור זה לא כמו בלילה,
אבל אי אפשר לריב עם העובדה שלא משנה כמה שעות אני אשן בחושך אני עדיין אהיה עייפה ביום, ואפילו אם אשן 3 שעות בבוקר זה יחזיק אותי ערה לעוד יממה עם לילה לבן איכותי

בקיצור, שזה לא יטריד אותך :)

spaysi8

New member
יששש

וכן,
אני גם תמיד עייפה בלי קשר למתי ישנה וכמה ישנה :p

weil8

New member
לילות לבנים

שלום spaysi8
הצורך בשינה מתעורר עם הפרשת המלוטנין בשעת בין הערביים כשהשמש שוקעת, בין אם את רואה אותה או לא. זה מנגנון שעדיין, תודה לאל,
אנחנו מחוברים אליו, למרות שאנחנו מזמן התחלנו לחיות 24/7. שזה ממש לרעתנו..
השעה הנכונה להיכנס למיטה: 22:00 ולא דקה אחת אחר כך. כי בשעה הזו המלוטנין המצוי במוח בשיא כושרו ויכולתו להשפיע עלינו.
עלינו לישון 7 שעות לפחות בלילה כדי שכל המנגנונים המופעלים להשגת בריאות טובה ימצו את מהלכם.

GunsBunny

New member
בין אם זה בריא או לא

אנשים שאומרים את זה עושים את זה סתם כי הם Old-Fashioned, חושבים שלכולם חייבת להיות מסגרת כמו שלהם, או כי בתת מודע שלהם מפריע להם שהם לא חיים/חיו ככה. שימי זין, אלה החיים שלך וחיים רק פעם אחת, אז תחיי כמו שאת אוהבת, אף אחד לא קיבל מזה מחלה חשוכת מרפא עדיין....

לפעמים זה כיף

אבל לא חושבת שזה טוב להפוך את זה למשהו קבוע.
אין לי ידע מקצועי אבל אני יודעת סתם מידע כללי שיש איזשהו הורמון שמופרש רק בשעות הלילה ויש לזה השפעה כלשהי על הבריאות ... אבל זה לא מה שהיה עוצר בעדי להפוך את הלילה ליום.
מה שכן ואני מכירה את זה באופן אישי (למשל אצל אח שלי וכמה אנשים שאני מכירה) זה שלישון כל היום משבש את החיים ברמה הזאת שאנשים פשוט מפסיקים לתפקד נורמלי.. אין כוח לעבוד, ללמוד וסתם להעשיר את המוח...

spaysi8

New member
כן אז אצלי זה לא משבש ככה

ובכל מקרה מצאתי עבודה שמצריכה שאהיה ערה גם ביום לפעמים, אז באסה לי :p

Purple Mushroom

New member
עוד לילה לבן

אני לצערי כזה, מאז שנכנסתי ליחידת הדיור כאן, בסוף ינואר 2012, תחילת פברואר 2012. בלילה הראשון, ישבתי עם שותף שלי מול הטלויזיה עד 3:00 בבוקר.

היו לי עוד תקופות כאלו בעבר, גם בסוף הניינטיז, הייתי כל הלילה מול הטלויזיה והאינטרנט, והולך לישון בבוקר, ככל הנראה, עם העיתון והקורנפלקס, וקם בערב, ללימודי ערב.
למדתי בערב, כי בבקרים ובצהריים הייתי ישן.
וגם בקיץ, עבדתי משמרות ערב, וכנראה אעשה את זה גם בעתיד היחסית קרוב. רק משמרות ערב, עד 22:00- בלילה, ואז הביתה, לשותף, שבחר לחיות רק בלילות. לפעמים אנחנו הולכים לישון כשהשמש זורחת.

אני קצת כזה, אבל אם הייתי גר לבד. _(מאחל לי בשנה הבאה, אם לא יהיה סוף העולם ב 21.12.12 ) ( מאחל לי בשנה הבאה לגור לבד, וללכת לישון יותר מוקדם בלילה).
???
.
קראתי פעם שזה לא טוב, לחיות רק בלילה, ולישון ביום.
.
=]
-
פרפל
- שישן הרבה , ומחר צריך לקום ב 14:00- גג 15:00- כדי ללכת לבנק ולדואר, לשלם חשבונות של הדירה, ולהפסיד סרט חינם בגת, ג'יימס בונד החדש, דרך עמותת אנוש, בקולנוע גת בתל אביב, ליד הככר. ...
=]

למעלה