לילות לבנים

אהההה את משחקת...

משחק מחשב הוא אלטרנטיבה לספר או סרט טוב. הוא נמצא (מבחינתי) באותה סירה יחד איתם רק שהוא אינטרקטיבי ונמשך יותר זמן.
החיסרון המשמעותי שלרוב המשחקים אין עלילה והם מסתמכים על אותם דברים שהזכרת (גרפיקה, פרטים, אלמנטים במשחקיות) שיכולים להיות די מגניבים אבל לא נותנים את הערך המוסף, את המוטיבציה להמשיך הלאה. זו הסיבה ש- RPG דווקא לא חרטא (חלקם).
משחקים כמו CALL OF DUTY עושים את המפתחים למיליארדרים בגלל שהם קולעים בול למטרה של משחקים וגם נותנים סיבה להמשיך לשחק במשחק שוב - לשחק אונליין עם כל העולם! אותי זה לא מעניין כי זה הבזבוז חסר טעם שאת מדברת עליו, אבל מה שאני מדבר עליו (והוא לא נפוץ כל כך) הוא הדבר שכן נותן לי תוספת.
ועכשיו ספרי לי במה שיחקת. בבקשה

AlabamaW0rley

New member
אההההה זה מפתיע כי אני אישה

וכשמדברים על משחקי מחשב האינסטינקט הראשוני שלך זה לעשות לי mansplaining!
<\מרמור פמיניסטי>
(we're good)

אני מזהירה, אלה משחקים מתקופת הדינוזאורים (ואולי לא מה שהיה הכי אופנתי), מגילאים קטנים ועד תיכון:
Doom 1
SimCity
Red Alert 1 ,2
Age of Empires 1, 2, 3
Morrowind
Guild Wars

אבל כן... כי את אישה

אכן משחקים ישנים. עם הטכ' היום אפשר להעביר חוויה הרבה יותר מקיפה ועמוקה ממה שהיה ניתן בעבר. זה גם "להעביר את הזמן" אבל זה יכול להיות הרבה מעבר לזה.

spaysi8

New member
לכן חיפשתי (וכנראה שמצאתי) עבודה

כי באמת נורא קל ליפול לתוך המקום הזה.
אני רוצה לשמר את העירנות בלילה, כי אני נהנית בזה,
אבל לא ליפול לתוך ה"כלום" וחוסר המסגרת..

h a j b i

New member
אני כזה כבר קרוב ל -12 שנים

ואפילו ניצלתי את זה תקופה ועבדתי כמה שנים משמרות לילה בלבד.

דינדש

New member
אני דווקא בן אדם של בוקר מוקדם.

שעות הבוקר המוקדמות פשוט עושה לי את זה. 5, 6, 7 בבוקר. כשהעולם עוד שקט והאוויר קריר אבל השמש מתחילה לעלות לה במרום.

מסכימה שהאוויר בלילה מדהים. גיליתי את זה כמו חלק מהאנשים פה בשמירות הלילה בצבא, אבל... אני עדיין מעדיפה ללכת לישון ב22-23 ולקום ב5 וחצי 6 (בלי שום קשר לעבודה שדורשת ממני לקום בחמש וחצי. גם בתקופה בין השחרור עד שהתחלתי לעבוד קמתי בשש - שש וחצי).

בנוסף לזה, אני חייבת 7-8 שעות שינה. פחות מזה, אני לא מתפקדת ביום שאחרי... אני מעופפת, קלאמזית יותר מהרגיל ולא מצליחה להתרכז בכלום.
תקראו לי חנונית, אבל בגלל זה אני לא יוצאת לבלות באמצ"ש, אלא אם כן אני יודעת שאנחת עד 22:00-22:30 בבית ובסופ"ש יוצאת עד 2 בלילה גג, כי יותר מאוחר מזה פשוט דופק לי את הסופ"ש. שונאת לישון עד מאוחר, מרגישה שזה דופק לי את היום.

EdisonGirl

New member
כ״כ מסכימה איתך!

הייתה לי תקופה בתיכון שהייתי כל בוקר קמה ב- 5:30, יושבת עם תה ומוזיקה קלאסית וכותבת או קוראת או סתם מסתובבת על הכסא ובוהה בתקרה, ואז יוצאת לבית הספר ברגל במקום באוטובוס, עם האוויר והתאורה המדהימה, עם ביצה רכה ביד ומוזיקה באוזניות (ווקמן חחח היסטוריה!).
אני ממש מקנאת ב״אני״ של אותה תקופה. החיים שלי היו פי אלף יותר רגועים ונעימים מהיום. הבוקר הזה פשוט עושה את כל ההבדל, והעובדה שידעתי שאני קמה בשעה שכולם ישנים ושחלקם רק הולכים לישון עשתה לי רק עוד יותר טוב. יש מן פרטיות באוויר, וברחוב כמעט ואין נפש חיה

אוף, אני מתגעגעת לתקופה ההיא!

spaysi8

New member
אוי, התיכון!

אני כ"כ נהניתי לקום מוקדם, להיות לבד לגמרי עם הקפה ומה שאכלתי ליד,
הכל שקט ונעים והזריחה יחד איתי..
זה היה מדהים.

אבל בצבא כשקמתי באותן שעות, איבדתי מהחוויה :'(

spaysi8

New member
אני גם בנאדם של בוקר מוקדם,

אבל מהכיוון ההפוך- של ללכת לישון בשעות המדהימות האלו.
אני מספיקה לחוות אותם, פחות ממה שהייתי רוצה (כוס קפה במרפסת- הייתי רוצה),
אבל אני נורא אוהבת אותן גם,
לכן אגב אני גם אוהבת את הלילה, כי אני אוהבת את השקט הזה..

אותי סיפור יש לי

אני גם רגיל לישון לא לפני 4 בבוקר, ותמיד אומרים לי: מה יהיה איתך? מי תתחתן איתך? ;)

mad alot

New member
אהבתי את הקשר הישיר בין שני הדברים

אגב, השם שלך מנוקד בכוונה לא נכון?

אני מכירה הייטב את המצב בו את נימצאת

מצאי לך עבודה בשעות לילה נחות כמו ברמנית או מלצרית מאבטחת בקיצור לא חסר

spaysi8

New member
חשבתי על ברמנית,

בנתיים מצאתי עבודה שלרוב תהיה אחה"צ,
לא בטוחה אם אצליח להסתדר עם עוד אחת..

וגם, אני לא אוהבת אלכוהול,
וצריך קורס ברמנים שהוא יקר..

מלצרית ומאבטחת- בכלל לא רוצה בכיוון הזה.
אבל נחיה ונראה :p

למעלה