לילות לבנים

גם אני, גם אני.

חצי מבחירה חצי כי אני פשוט עייפה כל הזמן

einat162

New member
בתיכון הייתי ממש גריאטרית

הייתי הולכת לישון ב 21:00 או 22:00 גג (ונרדמת מהר).
בשנים האחרונות אני מוצאת את עצמי הולכת לישון בסביבות 23:00 בקלות.

מה שכן, יש לי הרגל לקום מוקדם (שעון מעורר ל 5:35 ואני מתעוררת כמעט תמיד לפניו).
באופן פרדוקסלי דווקא בביה"ס/תיכון היה לי קשה לקום בבוקר.....

spaysi8

New member
וואו

אני לעולם לא אצליח להתעורר מוקדם סתם ככה :O
אני אמנם קמה ממש בקלות-
שעון מעורר מעיר אותי בשניות,
אבל לא לבד..

EdisonGirl

New member
לצערי לכל אורך 12 שנות הלימוד

היה לי שעון מעורר מאוד יעיל ששמו ״אמא״. למה לצערי? כי לוקח אח״כ הרבה זמן להתרגל לצליל המכני של שעון מעורר רגיל. אפילו שירים לא מעירים אותי, ואף אחד לא יודע מה התזמון הנכון לסנוזים. רק שעון אמא ידע

כיום אני מכוונת בין 2-3 שעונים (בצלילים שונים) באייפון + שעון רדיו על תחנה עב״מית כלשהי, שיודעת לעשות רק ״צ׳ססססססס״ צורם בווליום מטריד, שגורם לי לקום בבהלה ולרוץ לכבות אותו (כי בכוונה תחילה הוא ממש לא במרחק נגיעה). אחרי השעון הזה אני אמנם חוזרת למיטה, אבל דפיקות הלב כבר לא מאפשרות לי להירדם שוב, ואז יתר השעונים ממלאים את תפקידם. ממש אבל ממש קשה לי לקום בבוקר! אני יכולה להצליח לישון כמעט בכל מצב, וכשזה במיטה הנוחה (בערך- בכל זאת, שכירות) שלי, אני ישנה ח-זק!

spaysi8

New member
וואו, אני לא מתארת לעצמי..

.. לקום כל יום בפחד כזה :p
זה היה גורם לי התקף חרדה כל בוקר!
איך את מסוגלת?!

EdisonGirl

New member
כשאת בקושי ישנה, אלה הברירות..

וזה לא גורם לי לחרדה- להפך! זה מעורר אותי תוך שניה, כמו סמים ישירות לוריד חחחח
אבל הלילה אני הלכתי לישון בחצות |גאהבעצמי| והתעוררתי באמצעות שעון אחד בלבד ב- 6:00, לצלילי the lazy song אחרי פעם אחת שהוא צלצל (קמתי ב- 6:30, אבל כשאני כבר ערה).
זה אשכרה אפשרי, מגניב!

Black Balloon

New member
אממממ... בעקרון

אין לי בעיה להירדם בקלות (אתמול נרדמתי ב21:30, לא כי הייתי עייפה, אלא כי החבר היה עייף ויצא ששנינו נרדמנו מוקדם), אבל גם אין לי בעיה להשאר ערה במידת הצורך.
מה שכן בעייתי זה להתעורר לעבודה בבוקר (גם אם אני ישנה 9 שעות)

spaysi8

New member
את ממש ישנונית!

אחרי כמה שעות תקומי יקיצה טבעית? 12? 24? :p

Black Balloon

New member
11 אולי

בד"כ אני קמה מוקדם, ואז חוזרת לישון

אבל המקסימום שישנתי ברציפות היה 16 שעות, והייתי ממש בשוק מעצמי

AlabamaW0rley

New member
לי זה מזיק פסיכולוגית

לילות לבנים בא בד"כ עם חוסר מסגרת, לשבת לבד בבית, להיות כל היום באינטרנט. זה מפתה, אבל זה לא עושה לי טוב.
זה מצמצם את התודעה ואח"כ אני יוצאת החוצה כמו זומבי. מיותר להגיד שעם זה באים מצבי רוח רעים ודחיינות.
כאילו, כן, יש המון זמן להעשרה עצמית ויצירתיות, אבל אז אני הופכת לאיש מערות.
מעדיפה לקום בבוקר לעבודה\לימודים.
הייתי ככה בתקופת התיכון\לפני צבא, אבל די. נגמר. זה כמו לשחק כמה שעות ברצף במשחק מחשב ואז לקום ולהבין "מה לעזאזל עשיתי עם חיי!??".

היי, מה יש לך נגד משחקי מחשב?

יש משחקים שבאמת מקבלים את אותה הרגשה אבל בשביל זה הם נועדו. יחד עם זאת, יש משחקים שעוזרים לך להפעיל את הראש ונותנים לך הרגשת סיפוק בסיומם.

AlabamaW0rley

New member
דווקא המשחקים הכביכול מורכבים

הם אלה שהכי שואבים, ואחריהם אני מרגישה הכי רע עם עצמי. ככה:

למה כביכול?

והם באמת הכי שואבים, הכי מרתקים. והם נותנים הרגשת סיפוק מופלאה בסיומם (שוב, תלוי איזה משחקים).
ויש משחקים שהם סתם בשביל להעביר את הזמן ו... לראות דברים מגניבים (ולכן הם מעניינים הרבה פחות).
אבל מה את יודעת בקשר למשחקים?

AlabamaW0rley

New member
כי גם אסטרטגיה וRPG זה חרטא

ויסלחו לי הגיימרים.

בהתחלה מתלהבים מהגרפיקה ומעושר הפרטים (דמויות מגוונות, עלילה מסועבת, נופים שונים ושלל ארכיטקטורות). סבבה, זה מגרה את הדמיון. אח"כ מתרגלים, וברגע שה thrill is gone את עומדת בחוסר אונים מול AI די מוגבל ומבינה שעדיין אף תוכנה לא יכולה להתקרב אפילו למורכבות של המוח האנושי והמציאות בכלל.
לא שאני גיימרית כבדה, יש הרבה משחקים שלא התנסיתי בהם. אבל מתוך מה שהכרתי, תמיד נטשתי בגלל אותה תחושת מוגבלות.

לא יודעת, אולי משחקי מחשב מסויימים תורמי משהו לילדים, אבל לא נראה לי שמשחק מחשב כלשהו יכול לתרום יותר מספר טוב.

למעלה