וגם מוח מטוגן, מסתבר.
C choir New member 2/11/05 #37 יש שם איזה בעיה? למה לי ? אולי לך? אני לא מרגיש צורך להתבטות כך, כי אני פשוט אומר אמת....
C choir New member 2/11/05 #44 אתה אתה מעוניין לכתוב באנגלית? אני הרבה יותר טוב בזה. חוץ מזה מה זה קשור לעצם העניין . ת`כל הזמן יורד מהנושא.
אתה אתה מעוניין לכתוב באנגלית? אני הרבה יותר טוב בזה. חוץ מזה מה זה קשור לעצם העניין . ת`כל הזמן יורד מהנושא.
C choir New member 2/11/05 #45 אתה אתה מעוניין לכתוב באנגלית? אני הרבה יותר טוב בזה. חוץ מזה מה זה קשור לעצם העניין . ת`כל הזמן יורד מהנושא.
אתה אתה מעוניין לכתוב באנגלית? אני הרבה יותר טוב בזה. חוץ מזה מה זה קשור לעצם העניין . ת`כל הזמן יורד מהנושא.
W Wolverchenus New member 2/11/05 #51 המשך הטרנד של המציעות לא תואמת את המציאות שהיה למעלה ופיספסת.. מקווה שעמדתי בסטנדרט ההתחכמות שהציב קודמי.
המשך הטרנד של המציעות לא תואמת את המציאות שהיה למעלה ופיספסת.. מקווה שעמדתי בסטנדרט ההתחכמות שהציב קודמי.
ש שירנווש New member 2/11/05 #40 ממש לא!!! חברה שלי לומדת בבית ספר מסורתי רק בנות והיא לומדת על האבולוציה !בשיעורי ביאולוגיה !וזה לא טלוי מי המורה כי יש את זה לבגרות !
ממש לא!!! חברה שלי לומדת בבית ספר מסורתי רק בנות והיא לומדת על האבולוציה !בשיעורי ביאולוגיה !וזה לא טלוי מי המורה כי יש את זה לבגרות !
W What ever you say New member 4/11/05 #127 בבחינות בגרות אין להם ברירה אבל אם מורה צריך ללמד ילדים בכיתה ד ביולוגיה והוא דתי הוא ימנע מהזכרת האבולוציה ככה שעד כיתה י הם יכולים לאמר מה שבא להם בהתאם לתפיסת עולמם
בבחינות בגרות אין להם ברירה אבל אם מורה צריך ללמד ילדים בכיתה ד ביולוגיה והוא דתי הוא ימנע מהזכרת האבולוציה ככה שעד כיתה י הם יכולים לאמר מה שבא להם בהתאם לתפיסת עולמם
ה המעיר New member 2/11/05 #15 לא שמעתי עדיין שמלמדים מה עוד שגם לא מלמדים שהחללית הראשונה נוצרה כתוצאה ממוטציה של מליוני שנים באמת חור בהשכלה הלאומית
לא שמעתי עדיין שמלמדים מה עוד שגם לא מלמדים שהחללית הראשונה נוצרה כתוצאה ממוטציה של מליוני שנים באמת חור בהשכלה הלאומית
ה המעיר New member 2/11/05 #16 לא שמעתי עדיין שמלמדים מה עוד שגם לא מלמדים שהחללית הראשונה נוצרה כתוצאה ממוטציה של מליוני שנים באמת חור בהשכלה הלאומית
לא שמעתי עדיין שמלמדים מה עוד שגם לא מלמדים שהחללית הראשונה נוצרה כתוצאה ממוטציה של מליוני שנים באמת חור בהשכלה הלאומית
N NASA III New member 2/11/05 #18 המורה שלי לביולוגיה לימדה טוב מאוד את תורת האבולוציה באריכות (עד כמה שאפשר) ולא הזכירה אפילו את התנך.. מה שהסתבר לי אחר-כך בשיחה אישית, שהיא דיי אנטי-דת וכועסת מאוד שבהרבה מקומות לא מלמדים על תורת האבולציה של דרווין. אחר-כך ירדנו על הדתיים והיה נחמד.. מורה כלבבי..
המורה שלי לביולוגיה לימדה טוב מאוד את תורת האבולוציה באריכות (עד כמה שאפשר) ולא הזכירה אפילו את התנך.. מה שהסתבר לי אחר-כך בשיחה אישית, שהיא דיי אנטי-דת וכועסת מאוד שבהרבה מקומות לא מלמדים על תורת האבולציה של דרווין. אחר-כך ירדנו על הדתיים והיה נחמד.. מורה כלבבי..
C choir New member 2/11/05 #23 למה? מי שמסוגל להאמין בכזה דבר פשוט עושה צחוק מעצמו. היום אפילו המדע לא מאמין בזה. אז אין לך מה לצחוק מהדתיים.
למה? מי שמסוגל להאמין בכזה דבר פשוט עושה צחוק מעצמו. היום אפילו המדע לא מאמין בזה. אז אין לך מה לצחוק מהדתיים.
C Caligola New member 2/11/05 #52 איזה מדענים דוחים את תאורית האבולוציה? האם זה המדען אמנון יצחק? או המדען זמיר כהן? או שמא זה המדען נויגרשל?
איזה מדענים דוחים את תאורית האבולוציה? האם זה המדען אמנון יצחק? או המדען זמיר כהן? או שמא זה המדען נויגרשל?