לכל אוהבי הכלבים - בקשה לדיון

• פותח הנושא WTR2
  • פורסם בתאריך
כבש ואורז איפה מזון רפואי?

ו.. יקירי, לא ניתן לייצר מזון ברמה בינונית ומעלה, לא כל שכן ברמה גבוהה, לא כל שכן מזון רפואי, ללא נסויים בבעלי חיים. עדיף לנתב את המאבק לקביעת סטנדרטים של איזה ניסויים מותר, איזה "טיפולים" מותר - הקטע של מיתרי הקול הוא ממש מיותר, ובאיזה תנאי מינימום מותר להחזיק את בעלי החיים. אי אפשר לייצר מזון נגד בעיות כליות או לב בלי לבדוק אותו על בעלי חיים חולים ובריאים בתנאים מבוקרים. ו.. מזון שהוא כבש ואורז, הוא ממש לא[!] מזון רפואי. יש טיפולים אחרים למרכיבים שיכולים להפוך אותו לבאמת היפו אלרגני [ שבירת מולקולות חלבון למשל]. צ

john111

New member
מדוע?

האם רשימת המרכיבים הנחוצים לא ידועה כבר? האם יש צורך לענות כלבים נוספים? ואני לא מתיחס כרגע למזון רפואי אלא למזון רגיל. הרי כבר שנים מיצרים מזונות יבשיים, למה צריך להמשיך לעשות ניסויים שכאלו? כמות הניסויים המיותרים היא עצומה. גם חברות התמרוקים תענו את אותה הטענה שלך בדיוק שזה בלתי אפשרי. עובדה שקמו חברות לא מעטות שלא עושות ניסוים בבעלי חיים, ועדין מיצרות תמרוקים ומוצרי שמפו ללא חשש (וכאן מדובר בבריאותם של בני אדם שמן הסתם התקן לגביה הוא יותר גבוה).

הבנת הנקרא:

אי אפשר לייצר תרופה או מזון רפואי בלי לבדוק אותה על הפציינט. אדם או כלב. לא נכנס כאן למזונות רגילים [ ממה שאני מבין הנסויים של יוקנובה הם בשביל המזונות הרפואיים שלהם] ולא נכנס לרמת החודרנות/אכזריות הנדרשת או מבוצעת ללא דרישה. רק לעובדה הפשוטה שכל חברה שמייצרת באמת מזון רפואי חייבת לנסות על בעלי חיים [ גם מבחינת דרישות התקנים והחוקים] לפני שהיא מוכרת אותו, או לרחוץ בנקיון כפיה ולקנות את המידע מחברה שכן מנסה. פשוט מאד צ

john111

New member
הבנת הנקרא היית נהדרת

אבל אני שמח שסייגת את דבריך למזון רפואי שכן אם תקרא את הדברים שלך תראי שמקודם התכוונת גם למזון רגיל. ולענין, אם הדברים נעשים למען מזון רפויא לחברות לא צריכה להיות שום בעיה לתת שקיפות מלאה של הניסויים שהם עורכים. העובדה שאין קשיפות כזו מצביעה שכנראה הדברים לא נעשים רק למזון רפואי ונעשים ללא פיקוח וללא שום דאגה לרווחת החיות.

WTR2

New member
איך זה מסתדר לך שאתה מטפל בכלבים

וממליץ על אוכל שהורג כלבים אחרים?

The Reuty

New member
באמת איך זה מסתדר לך????

זה מאד מעניין אותי כי אתה לא הוטרינר הראשון שממליץ על מזון שנוסה על בע"ח אתה ממש מוציא לי את החשק להיות וטרינרית.

Lovable Stray

New member
חלק מהחברות

מבצעות "ניסויי האכלה" ולא ניסויים חודרניים בסגנון יוקנובה.

לT

New member
נכון אקנה באמת לא עושים ניסויים

בכלבים ראיתי את הסרטון וזה זוועה

bafi22

New member
צודקים לגמרי... חוברת ההוכחה חלה

על החברה שמייצרת - היא צריכה להיות זו שמרצה אותנו הלקוחות ולהוכיח לנו שהיא לא מבצעת בכלל אבל בכלל ניסויים על בעלי חיים...ולהוכיח לנו את זה מעל כל צל של ספק!!! ומי שנתנה כאן דוגמא שלכלב שלה זה לא טעים - נו באמת????? טעימות זה תירוץ לקנות מחברות כאלה????? תאמיני לי שאם הכלבה שלך היתה יודעת מה נעשה במעבדות הללו האוכל היה נתקע לה בגרון!!!! ואז אולי גם לקנות מחברות קוסמטיקה שמבצעות ניסויים בבעלי חיים זה לגיטימי? כי זה יותר יפה? זה על אותו משקל! אין לזה צידוק! אין שום הצדקה בשעולם - לא אלרגיה (יש גם כדורים!) ולא רגישות ובטח שבטח לא טעימות שתצדיק מימון חברות שמתעללות במי שאנחנו להם החברים הכי טובים שלנו!!!

kitsi666

New member
אני לא חושבת שבעלים שאוהבים

את הכלב/חתול שלהם ידחפו להם כדורים כל חייהם.

WTR2

New member
כתחליף לניסויים?

א. לא חובה לדחוף כדור, אפשר לקנות אוכל שלא נוסה והוא רפואי, כמו אקנה. ב. עדיף כדור מאשר שיהרגו כלבים על ימין ועל שמאל. מה זה כבר כדור מסכן לעומת חיים שלמים? את לא היית לוקחת כדורים כדי להמשיך לחיות?

kitsi666

New member
הכדורים האלו מסכנים את חייו

של הכלב! זה לא כדור אחד מסכן זה כדורים לכל החיים ויש גם כלבים שהכדורים היחידים שעוזרים להם הם סטרואידים ואני מתארת לעצמי שאת יודעת מה זה סטרואידים. אני לא רואה שום הבדל בין הניסויים עליהם את מדברת לבין לדחוף לכלב סטרואידים כל חייו. ואגב, לא כל אוכל רפואי עוזר לאלרגיה.

WTR2

New member
ועדיין שווה לנסות ולבדוק

אם הכדורים לא פוגעים בתפקוד הכלב ומשפרים את איכות ואורח חיים, למה לא? ברור שזה לא כדור אחד וזה לכל החיים, אבל אם לך היית מחלה היית רוצה לגרום סבל לאחרים ע"מ שאת תחיי טוב, או שהיית מעדיפה לקחת כדור פעם ביום?

kitsi666

New member
אם זו היתה אני הייתי מרשה לעצמי

לזלזל כי זו אני ואני אחראית לעצמי. שווה "לנסות"? אני לא חושבת שמישהו היה רוצה "לנסות" על הכלב שלו כדורים וחוץ מזה, אין מה לנסות הרי ידוע שכדורים בכלל (מכל סוג שהוא) וסטרואידים בפרט פוגעים בכבד ובעוד איברים חיוניים. צריך לבדוק לפני שמציעים הצעות כאלו.

WTR2

New member
לנסות התכוונתי לאוכל...

ברור שצריך לבדוק.. מישהו אמר שלא? אבל לא חייבים לקנות אוכל שנוסה על בעלי חיים

יש מזונות רפואיים היפו-אלרגניים שלא

נוסו על בע"ח. הכלבים שלך צריכים את כל הדאגה שלך, אבל לא על חשבון כלבים אחרים, שלא זוכים לדאגה בכלל ומתייחסים אליהם כאל חפצים. אם היו בשוק רק מזונות טובים שמנסים על בע"ח, זה היה דבר אחר, אבל יש בשוק מזונות מעולים שלא מנסים על בע"ח. מצטרפת להמלצה על אקאנה, שהכלבה של שכנים שלי אוכלת אותו (שכנעתי אותם לעבור לאקאנה. הם האכילו אותה ביוקנובה). הם מספרים שהיא מאושרת, שמחה וקופצנית כמו תמיד... והם מרגישים טוב יותר עם עצמם. כשחומי יסיים את הדוגלי שלו (לא ידעתי שדוגלי שייך לחברה שפרופלאן שייכת אליה), אנחנו נתחיל להאכיל אותו באקאנה. ד"א, אני מקבלת ממך דברים מוזרים באימייל, שאני צריכה לאשר משהו כדי לשוחח איתך בתוכנה כלשהי. אני לא ממש מבינה מה אני צריכה לעשות. לא הצלחתי לאשר את זה

למעלה