לכל אוהבי הכלבים - בקשה לדיון

• פותח הנושא WTR2
  • פורסם בתאריך

kitsi666

New member
אין לי מושג על אילו הודעות את מדברת

זה קשור למסנג'ר? ואין ספק שאקנה הוא אוכל טוב אך הוא לא בהכרח יעיל לכלב הסובל מבעיות עור,בעיות פרקים וכד'.

אולי... אין לי מושג גם.

אני ממליצה לך לדבר עם נטלי מקומונת רפואת חיות משלימה. הנה קישור. לה יש דעה אחרת לגמרי (וגם הוכחות אליה). את זוכרת בוודאי שגם לחומי יש בעיות עור. מאז שהתחלנו טיפול משלים הוא רק פורח, ולא שינינו לו אוכל מדוגלי, אלא רק הקשבנו לעצות של נטלי ושל המטפלת ברפואה משלימה שמגיעה אלינו פעם בשבוע לעשות לו דיקור. התחלנו טיפול בויטמין C ובג'ל מיוחד, וזה ממש עוזר! דברי איתה. http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?CommunaId=6771

kitsi666

New member
עברתי את זה עם החתול שלי

הוא חולה אפילפסיה וניסיתי כל טיפול אלטרנטיבי אפשרי, לא הייתי מוכנה לתת לו את הכדורים שהיה צריך לקבל, אבל לצערי הטיפולים(דיקור,ג'ל,אצות,תוספי מזוןוכד') לא עזרו והחתול היה מקבל התקפים קשים פעמיים-שלוש בשבוע עד שנכנעתי והתחלתי לתת לו את הכדורים :( בגלל הכדורים החתול צריך לעבור בדיקות תקופתיות של תפקוד הכבד,דבר שלא קל לאף אחד מאיתנו(לא לי ולא לחתול).

אבל לבעיות עור זה ממש טיפול פלא!

חוץ מזה, שבכל זאת תכתבי לנטלי מסר ותשאלי אותה על מזונות לכלבים עם אלרגיה ותראי מה היא תכתוב לך. לה יש מחשבה לגמרי אחרת, ששום מזון יבש לא בריא לכלב ולא מיטיב איתו. היא תומכת בתזונה טבעית (בשר חי לכלב ולחתול). כל פעם מחדש אני רואה בקומונה הודעות של אנשים שניסו תזונה טבעית לאחר המלצותיה של נטלי, ומספרים שמצב החיות שלהם השתפר פלאים! אין מה להשוות אפילפסיה לבעיות עור. אם כמעט כל האדמומית נעלמה מהבטן של חומי לאחר כחודש של טיפול משלים אינטנסיבי, כשקורטיזון רק גרם לו להקיא את נשמתו, אז יש מה לנסות.

WTR2

New member
אקנה לא עושים ניסויים

מישהו אמר שהם עושים?

לT

New member
עשו פעם חרם על יוקנובה נכון?

זה עוזר בכלל? החברה היא בארה"ב לא בישראל ... המפעל עצמו.

WTR2

New member
עשו וזה ממשיך, ולא רק על יוקונובה

זו הטעות של כולם- כולם חושבים שרק יוקונובה עושים ניסויים אכזריים צריך להחרים את כל החברות בין אם זה ניסויים לא פולשניים ובין אם כן ופירטו לפני מיהן החברות חברות שלא עושות ניסויים הן נוטרא נוגטס, נוטרא גולד, נוטרא צ'ויס, אקנה ואם אני לא טועה יש עוד חברה, אני צריכה לברר. זה שהמפעל/החברה בארה"ב לא אומר שזה בסדר מוסרית לקנות את המוצרים שלה (אני אומרת מוצרים כי בנוסף לאוכל יש לחברות גם שמיכות, מיטות לכלבים ועוד- וכולם צריכים להיות מוחרמים!) אם אף אחד לא היה קונה אותם, לא משנה אם זה ארה"ב, ישראל או קנדה, החברה הייתה מתמוטטת והניסויים היו מפסיקים. לכן יש להחרים כל חברה שעושה ניסויים על בע"ח, בלי קשר למדינה שבה הניסויים עצמם מבוצעים

lironli

New member
נוטרו צ'ויס הם לא של פורינה?

אמרו לי שהם עושים ניסויים גם כן, ובגלל זה עברנו לנוטרה גולד. נראה לי שיש הבדל בין נוטרה לנוטרו.

RSPA

New member
נוטרו זה לא נוטרה וזה לא פורינה

פורינה זה דבר אחד שמופיע ברשימה השחורה (שאחד ממותגיה המובילים זה פרו פלאן ויש לה גם את המותגים דוג צ'או והיא גם היום הבעלים של דוגלי !!). נוטרו זו חברה אחרת שמופיעה ברשימה משום שלא נענתה לפניות אליה להכריז על כך שאינה עושה ניסויים. נוטרה זה משהו אחר - אלה מותגים של חברת דיאמונד שלא עושה , למיטב ידיעתי, ניסויים ואינה מופיעה ברשימה השחורה. לדיאמונד מספר מותגים בהם נוטרה נאגטס ונוטרה גולד.

BooA

New member
אפשר פרטים על נוטרו צ'ויס

רצה שמועה כאן בפורומים על הקשר שלהם לניסויים בבעלי חיים אבל אני לא מוצאת על זה מידע מחוץ לפורומים. אתה יכול לשים כאן קישור למידע רישמי על הסרוב שלהם להענות לפניות?

RSPA

New member
בבקשה, פרטים על NUTRO

תקראו היטב את מה שמופיע בקישורים מטעם PETA ותבינו שגם עם NUTRO - אם לא היה ברור עד עכשיו - יש בעיה !!!

WTR2

New member
התכוונתי נוטרא../images/Emo122.gif והם תקינים../images/Emo45.gif

lilithmm

New member
שאלה

למה את מניחה שחברה שעושה ניסויים בבעלי חיים מיצרת את המזון הטוב ביותר?

WTR2

New member
לא הנחתי כזו הנחה

ואם הבנת ככה אז הבנת לא נכון מה שכן, אנשים (לא אני) מניחים שאין כמו יוקונובה ורויאל באיכות שלהם, ואלו מוצרים שנוסו על בע"ח אולי מזה הבלבול

Noaal

New member
את שוכחת דבר אחד.. חלק מהחברות

שלא מבצעות ניסויים משתמשות בנתונים (לא משנה איך הן משיגות אותם) של חברות שכן עושות ניסויים. האם הגונב מגנב פטור?

BooA

New member
א. כן, אם כבר נעשה ניסוי והוסקו...

מסקנות. אין שום טעם לחזור על ההתעללות הזו שוב רק בגלל שזה נעשה אצל המתחרים. ב. כשהאוכל המיוצר מורכב מרכיבים אכותיים ולא מכלמני עיבודים סינטטים והשלמות סינטטיות וחומרי טעם. אין צורך לנסות אותו. זה עדיין אוכל ולא תרופה (גם האוכל הרפואי ברובו פשוט מותאם תזונתית לצרכים מסוימים, רק חלק קטן מהם לצרכים מאוד ספציפיים ממש מכילים תוסף תרופה). והשאלה היא לא רק אם עושים אלא גם איך עושים. כשהיצרינית של בונזו (ולה-קט) מחלקת בשיטיות אוכל ללהקת חתולי רחוב זו דרך מצויינת לבדוק את המזון ואת לא רואה אתנו ממליצים להחרים אותם נכון? למה? כי הם מנסים בלי להתעלל. אף אחד לא מוותר על השלב של האכלה מדגמית. אבל חלק בוחרים לכלוא חיות בכלובים בשביל זה וחלק לא.

Benjamin Turner

New member
אני לא מאמינה ../images/Emo7.gif

זאת הפעם הראשונה שצפיתי בסרטון, ואני פשוט בהלם. למה למען השם על כל כרוביו, מלאכיו ושרפיו צריך לחתוך שרירים מגופם של כלבים כדי לבדוק איכות מזון?! האם חתכו שרירים מגופם של בני אדם במהלך היצור של במבה, למשל? אלוהים, מה האינטרס לעשות זאת? אני פשוט לא מבינה. אין לי מושג מה לעשות... מחד, אין הוכחות לכך שרויאל קניין מבצעת ניסויים כאלה בבעלי חיים (ואני לא בעד חרם סתמי-לא הוגן להפיל חברה שמייצרת מזון טוב על סמך חשדות בלבד). מאידך, מה אם הם אכן מבצעים ניסויים כאלה ואני נותנת לכך יד? אני לא מתנגדת לניסויים הכרחיים לטובת המחקר, אבל סתם לשם יצור מזון? נראה לי שאכתוב מכתב למחלקת השיווק של רויאל קניין ואבקש הבהרה לפני שאקנה עוד שק של רויאל קניין (ובינתיים,
, חזרה לנוטרה גולד. לוסי לא אוהבת אותו ואכלה את הקקי של החתולים כשקניתי אותו...).

מזון לכלבים - קנייה מצפונית

יוקנובה נחשבת לסמן הקיצוני של חברות שמתעללות בבעלי-חיים בפיתוח מוצריהן. אחריה - היל'ס, פורינה, אלפו ופדיגרי. לגבי שאר החברות, למיטב ידיעתי, אין בעיה.

RSPA

New member
לא כל כך פשוט ../images/Emo4.gif

רויאל קנין מופיכים ברשימה השחורה כאחד המותגים/חברות שנכללות תחת התאגיד מארס/מאסטר פודס שכולל גם את פדיגרי.

למעלה