לכל המלעיזים על גלגלצ!

RenanaD

New member
לכל המלעיזים על גלגלצ! ../images/Emo131.gif

(שימו לב, לא פניתי לאף אחד באופן פרטי, אז אם מישהו יבוא אלי בטענת "נעלבתי" - אהרוג אותו
) יש לי 4 מילים בשבילכם: נא להירגע ולהיכנס לפרופורציות! שימו לב על מה אתם מתווכחים פה כ"כ הרבה - על תחנת רדיו! כן! תחנת רדיו מסכנה, אחת מני רבות, שנמצאת על הסקאלה המסכנה ברדיו המסכן שלכם! יש כ"כ הרבה בעיות וקונפליקטים חשובים הרבה יותר שדורשים התייחסות במדינה הקטנטנה שלנו, אז תירגעו! לא הצלחתם? התחנה עוד מביאה לכם את הסעיף? אתם עדיין רוצים לסגור אותה/להפסיק את המימון שלה/מה שלא יהיה, יו ניים איט? בואו ואסביר לכם למה אתם טועים. דבר ראשון, וכמו שכבר אמרתי מקודם, זו תחנה אחת מני רבות. "על טעם וריח אין להתווכח", ובאמת סביר להניח שהטעם שלכם שונה מהטעם של אחרים, ומהטעם של גלגלצ. אז בדיוק בשביל זה קמו תחנות רדיו אחרות. תחנות X משדרות רק שירים עבריים, תחנות Y משדרות שירים עבריים ולועזיים תוך שימת דגש על סוג מוסיקה מסוים, ותחנות אחרות משדרות בערבית, ברוסית... מבחר כ"כ גדול, אני בטוחה שתוכלו למצוא תחנה שתקלע לטעם שלכם. אז מצאו אותה, התבייתו עליה, ועזבו את גלגלצ במנוחה. טוענים ש-"גלגלצ משדרת רק סוג מסוים מאוד של שירים"? בוודאי! זוהי תחנת מיינסטרים, אף אחד מעולם לא הכחיש את זה! וכיוון שזה לא הטעם של כל האנשים בעולם - יש תחנות נוספות. עברו אליהן, אף אחד לא יכוון לכם אקדח לרקה. טוענים ש-"גלגלצ הורסת את המוסיקה"? איזה מוזר! זה ממש לא מסתדר עם העובדה שזו עדיין התחנה המושמעת ביותר בארץ. הממ... כנראה שאתם בעמדת מיעוט. אך כיוון שאנו חיים במדינה המושתתת על יסודות הדמוקרטיה, נגזר עליכם לנהוג ע"פ החלטת הרוב, הקובעת כי גלגלצ זו תחנה טובה, שלא הולכת לשום מקום בזמן הקרוב. אההא. דבר שני, גלגלצ זו תחנה שמיועדת במקור לחיילים (וגל"צ - להורים של החיילים, כמו שתמיד טענתי
) וזהו מקור המימון שלה. כן כן, מכספי המיסים שלכם. לרוב האנשים אין בעיה עם זה, אלא להפך, הם שמחים שהתחנה מסובסדת ולכן לא תלויה בפרסומות כבמקור הכנסה. לא מוצא חן בעיניכם? חבל! כי בעיני הצבא ושות' זה כן. והצבא ושות' הם אלה שקובעים. לא אתם. ובניגוד למה שאתם חושבים, גם 47 מיליון הודעות מחאה שתפרסמו פה בפורום לא יעזרו. להפך, הן רק יעצבנו. אז עזבו אותנו במנוחה, ולכו תפגינו ברחוב אם זה עד כדי כך מפריע לכם. אחרי הכל, המטרה הזו נעלה ביותר, הלא כן?!

a b u y a

New member
../images/Emo45.gif

מצאו לכם את התחנה המתאימה, אתם לא באמת מצפים שסוג המוסיקה יתאים לכולם
אם אתם כל כך מעוניינים במהפך לטובת הציבור, לכו וזרזו את סגירתו של ערוץ 1 שלו אין רייטינג
וכמו שאמרתי אינספור פעמים- הייחוד של גלגלצ הוא שאין בו פרסומות, רק מוזיקה טובה (שלדעתכם שנויה במחלוקת, אבל דעתכם היא דעת מיעוט). אז תזיזו את היד בצורה אנכית על הסקלה וחפשו לכם תחנה עם המוזיקה האהובה עליכם ועם פרסומות. להורים של החיילים
לא הייתה שום כוונה לפגוע באף אחד. יום טוב לכולם

גלעד2211

New member
איו לנו שום מחלוקת על המוזיקה

לפחות לא לי יש לי מחלוקת שהיא משודרת על חשבון משלם המיסים. ולערוץ 1 אין רייטינג אבל יש לו תוכניות יחודיות משלו ואולי צריך לסגור אותו ואולי לא את ערוץ 33 סוגרים. ואני בעד שרשת ג' תסגר כי גם הם משדרים מוזיקה ישראלית שמשודרת בכל תחנה אחרת ללא שום משהו מיוחד וגם הם משדרים על חשבון משלם המיסים. לא אכפת לי שגלגל"צ תשדר את המוזיקה שלה <שבעיניי לפחות היא נהדרת רק שאני שומע אותה בתחנות אחרות> והיא תשדר קצת פרסומות או שיהיה לה מקור הכנסה אחר או לחילופין שיהיה לה יחוד לחיילים שכך זה יצדיק את מכור ההכנסות של התחנה.

גלעד2211

New member
יש לך רק טעות אחת

רוב התחנות הם מיינסטרימיות כמו זו והן משדרות מה שהתחנה הזאת משדרת אולי לא חוזרים על השירים כל הזמן אבל ההבדל הוא שהן לא חיות על חשבון משלם המיסים כמו גלגל"צ.

גלעד2211

New member
ואגב

החיילים והצבא לא משלם על הרדיו הזה אז מה אכפת להם? והתחנה הזאת נועדה להיות למען החיילים אבל אין שום דבר שמייחד לחיילים תוכנית אחת בשבוע של שעתיים הקדשות זה לא משהו שעושה את התחנה למען החיילים. התחנה הזו לא מספקת איזה משהו מיוחד לחיילים ואפילו לא יותר מתחנות אחרות.

RenanaD

New member
פעם רק גל"צ היתה תחנה צה"לית ../images/Emo131.gif

(פירוש ראשי התיבות שלה: גלי צה"ל) יום אחד מישהו שם הבין שלמרות שזו תחנה צה"לית, החיילים לא באמת מקשיבים לה, כי החיילים מעוניינים לשמוע מוסיקה ולא דיבורים. שים לב, באותה תקופה לא היו את כל תחנות הרדיו שיש היום. המבחר היה מאוד מאוד מצומצם ולא קלע לטעם של החיילים, ולשם כך פתחו לגל"צ תחנת-בת, שבה מוסיקה משודרת 24/7. העובדה שמאז נפתחו המון תחנות רדיו נוספות לא מצדיקה את הסגירה של גלגלצ. גלגלצ נוסדה עבור החיילים, ומתפקדת כך כבר שנים רבות.

גלעד2211

New member
אבל היום כשיש

אין צדק לקחת בכוח ממשלם המיסים בשביל זה כי היום יש. זה כמו שתגידי לי על ערוץ 1 אבל היום יש דברים אחרים ואין צדק לקחת אגרה אנחנו לא חיים באז אנחנו חיים בהיום. ולא אמרתי לסגור אמרתי לעשות משהו שלא יהיה דרך הכיס של משלם המיסים קצת פרסומות וכ'ו או לחילופין יותר תוכניות לחיילים ולא רק מוזיקה אלה הקדשות לחיילים ועוד כל מיני ואפשר לחשוב על מה כי היום זה לא תופס מוזיקה לחיילים ואגב גם אז זה לא במיוחד תפס כי היה את רשת ג' שממילא כבר שידרה מכל סוגי המוזיקה על חשבון משלם המיסים והיה את קול השלום או שזה נסגר כשהיא הייתה בהתחלה אני כבר לא זוכר. אז לא יודע עם היה הצדקה לפתוח את התחנה הזאת אבל זה כבר נפתח ואפשר לשנות את זה שמשלם המיסים לא ישלם על זה. תעני לי בכנות: אם היו אומרים לך לשלם על התחנה הזאת כך וכך או לא לשלם היית משלמת או לא משלמת ושומעת משהו אחר? אני בטוח שאחרים לא היו משלמים והתחנה הזאת הייתה נסגרת והיו שומעים משהו אחרי כרגע הם ממילא חייבים לשלם אף אחד לא שואל אותם כמו שלא שואלים אותם על האגרה המטופשת הזאת אז הם מאזינים וחלקם גם מאזינים ומביעים את דעתי שצריכים לעשות משהו שזה לא יהיה על חשבון כיסם.

RenanaD

New member
הייתי משלמת כל שקל! ../images/Emo131.gif

תאמין לי, אני ממש לא משקרת. בוא ואספר לך סיפור: גדלתי עם גלגלצ. הייתי בחדר אחד עם אחות שכל הזמן שמעה את התחנה הזו, ו... סבלתי מכל רגע. שנאתי את התחנה ברמות קשות. עצבנו אותי השירים העתיקים (60/70/80), שירים ישראליים לא אהבתי אז בכלל, אהבתי רק מוסיקה לועזית חדשה. כשרדיו bu נפתח הייתי המאושרת באדם, הקימו את תחנת חלומותיי. אבל לאט לאט הכיוון המוסיקלי של רדיו bu השתנה והחלו לשדר בעיקר שירי דאנס והיפ-הופ. התחלתי לפזול לכיוון רדיוס 100fm וטיפה טיפה לגלגלצ, וכאשר bu הפך ל-99esc הוא הפסיק להיות תחנת הבית שלי באופן רשמי (99esc ניסו לייח"צן את עצמם לבני הנוער. אני לא אוהבת שמנסים לדבר אלי בסלנג מאגניב-כזה-כאילו. נכון, אני בת-עשרה, אבל אני לא פוסטמה. דברו אלי בעברית, לא במאגניבית). כיום הטעם המוסיקלי שלי הרבה יותר בוגר ומגוון מזה שהיה לי פעם. גלגלצ קולעת אליו בול. ולכן, כתשובה לשאלתך: כן, הייתי מוכנה לשלם מכספי כדי להקשיב לתחנה שאני אוהבת, נטולת פרסומות מעיקות.

RenanaD

New member
אז עזוב את "קקלצ" ועבור אליהן ../images/Emo131.gif

אם העובדה שגלגלצ מתקיימת על כספי המיסים כ"כ צורמת לך. הבע את מחאתך, נדה אותה.

גלעד2211

New member
אוקי אז רק שתדעי לך

ש60 מיליון שקל מוזרמים לתחנות האזרחיות האלה בעיקר לקקל"צ במקום שבכסף הזה יציידו חיילים באפודי מגן יתנו להם תחתונים אוכל ומשחות שניים אז הכסף הזה הולך בשביל שאת תשבי על כיסא המלכות שלך ותאזיני לתחנת מוזיקה המיותרת הזאת בזמן שהחיילים נהרגים למענך ולמען כולנו בתנאים מזוויעים בגלל שלמשדר הביטחון "אין" כסף ויש לו פשוט תחשבי לאן זה מוזרם 60 מיליון שקל!!! אז בסדר את לא חייבת לשמוע 99 יש לך עוד תחנות גם אני לא אוהב 99 כל כך כי זה רק מוזיקה חדשה אבל 100 כמו שציינת או 88 זה אחלה כל הסגנונות ולא בשפה ילדותית למרות שאני מעדיף שידברו אליי כמו ילד בן שנה ולא משנה איפה כל עוד זה לא יפגע בגיבורים שלנו ויהיה להם כל מה שהם צריכים בכדי להגן על עכוזינו בתנאים המחורבנים האלה.

RenanaD

New member
אה, קלטתי אותך ואת הטקטיקה שלך../images/Emo131.gif

נגמרו לך כל הטיעונים ההגיוניים אז אתה עובר לנגן על הרגש. אז לא, אל תדבר איתי על חיילים מתים. כי אני שבוע לא יצאתי מהבית בגלל אחד כזה. אז תרגע. (ואם אתה כ"כ רוצה את הכסף הזה, לך לפוליטיקאים ותקצץ את השכר המופרז שלהם. מהם תשיג הרבה יותר מ-60 מיליון שקל.)

גלעד2211

New member
עזבי אותי פוליטקיאים

אם את מביאה לי אותם כדוגמא אז הרמה באמת ירודה אז בואי נעלה כי אני יודע שאת לא טיפשה. פוליטיקאים <ברובם הגדול> מטיבעם לא עושים שום דבר חוץ מלשבת כל היום על הכיסא ולספור כמה הכניסה לכיס. ואת יודעת שאף פוליטיקאי וזה לא רק מעכשיו אף אחד לא יקצץ משכרו וגם אם יקצצו זה לא יגיע לסכום כזה. שלא תביני אותי לא נכון אני בעד שיקצצו להם כמעט כל דבר וגם את הפגרות הלא מוצדקות שלהם בזמנים כאלה במקום לסעוד קשישים ומסכנים. אבל פה מדברים על מוזיקה שזה באמת אידיוטי להוציא כל כך הרבה על מוזיקה אפשר לקצץ ולשים קצת פרסומות אף אחד לא ימות מזה.

RenanaD

New member
אתה בא מראש בגישה של "אי אפשר ../images/Emo131.gif

לשנות כבר את המדינה הדפוקה שלנו", וזה לא נכון לדעתי. זו גישה תבוסתנית, שנהפכה לנחלת הכלל בשנים האחרונות, לצערי הרב. אם העם, ובראשו התקשורת, היו יוצאים בגלוי ובנחישות נגד קומץ הפוליטיקאים הזה, המצב היה יכול להשתנות ומהר. עכשיו בטח תענה לי שזוהי אוטופיה בלבד, אבל הבה נבחן את ההיסטוריה: משטרים הרבה יותר נוקשים וטוטאליטריים נפלו בעקבות מרד עם. שינוי המציאות הנוכחית הוא הרבה יותר קל ממה שאנחנו חושבים!

למעלה