לכל המלעיזים על גלגלצ!

RenanaD

New member
פתחתי את השרשור הזה כתגובה ../images/Emo131.gif

לשרשור חדש אחר שהיה פתוח, וש(גם)בו השתתפת. אבל די, בוא נסגור את הענין. כפי שכבר שמת לב, הדעה שלך היא במיעוט אל מול כל שאר חברי הפורום. וכמו שאני רואה את זה, אף אחד לא צפוי להשתכנע בזמן הקרוב שהוא טועה. אז הפסקת אש?

גלעד2211

New member
אוקי אבל אני חושב שיש לכם השפעה

גדולה מאוד ומילה שלכם יכולה להזיז משהו לכן אני מביע את דעתי ככה. אתם יכולים להשפיע שמקור ההכנסה של התחנה הזאת תובא ממקום אחר תרשמו את זה כאן תפקססו למשרד הביטחון עם לא יעזור אני אצא איתכם להפגין אבל הכל למען מטרה טובה. ושוב לא לסגור את התחנה לא לסגור אותה סך הכל להביא לתוצאה שמקור ההכנסות לתחנה לא יהיה ממשרד הביטחון ומשלם המיסים שהכסף שלנו יעבור לדברים באמת חשובים. אתם עדיין תהנו מהתחנה הזאת וגם אני אתחיל להאזין לה כשזה יקרה והתוכניות לא ילכו לאיבוד לא יגעו בשדרים רק במקור הפרנסה של התחנה.

RJlake

New member
חחחחח גלעד יקירי הרשה לי להחזיר

אותך למציאות ולהוציא אותך מהסרט שבו אתה חי.
לנו אין שום השפעה ומילה שלנו לא שווה הרבה. אנחנו בסך הכל מאזינים נאמנים שנהנים מהתחנה הזו כמו 38% מהאוכ'. "הקרב" שלך נגד גלגל"צ הוא אבוד מראש כי משלמי המיסים כמו שאתה אוהב לכנותם נהנים מהתחנה הזו או לפחות רובם ולכן לאנשים אין את הצורך לצאת נגד גלגל"צ ובטח שבטח לא להפגין. אז אולי כדאי שנוח טיפה ותנסה להבין שאתה סתם מבזבז את הזמן שלך.

גלעד2211

New member
כי הם לא מודעים כל כך כמה

מהמיסים שלהם מגיע לתחנה הזאת ומה קורה שם במשרד הביטחון. לכן הפגנה קטנה של אלו שכן מבינים ובקיעים בזה יביאו לשאר אחוזי המאזינים שיפגינו וישפיעו. אגב התבשרתי הרגע ששביתת חולי הסרטן חוזרת לגן הורדים עוד דוגמא למה לא להאמין לפוליטיקאים הם הבטיחו שיכנס התקציב לזה שקרנים נלוזים.

גלעד2211

New member
אגב זה משחק לידי התחנה בגלל

שמתישהו היא תסגר כמו כל דבר ממשלתי שמקצצים בו וככה הוא לא יוכלו לגעת בתחנה הזאת כשהיא תהיה פרטית או תתחיל להתפרנס ממקור אחר לא יהיה להם עילה לסגור.

a b u y a

New member
אין לנו שום השפעה, ולא נוכל להזיז

דבר. בכלל, לא בטוח שאנחנו מעוניינים להזיז. אם העניין כל כך מציק לך, אני מציע שתפנה לתקשורת- תכתוב לעיתונים, תקים עצומות וכדו'. אני משוכנע שהיו עוד הרבה לפניך שניסו לחולל מהפך בעניין, אז כדאי שתבדוק את זה כדי שלא תבזבז את זמנך לחינם.

גלעד2211

New member
אני לבד לא יכול להשפיע

אני צריך עזרה ומאנשים כמוך לא נראה לי שתבוא הישועה אפילו שהסברתי למה זה חשוב עדיין האטימות לא מוסרת וזה חבל.

RenanaD

New member
אתה צודק, הישועה לא תבוא מאביה../images/Emo131.gif

אך אתה גם טועה, כי הישועה גם לא תבוא מאתנו. תודה רבה, אבל בפעם האלף: אנחנו לא מעוניינים לצאת אתך להפגנות ו/או לשנות את המצב הנוכחי! אנא, עזוב אותנו בשקט.

a b u y a

New member
בטח שלא תבוא

כי אני לא מעוניין בשינוי שאתה מנסה לעשות.

גלעד2211

New member
אוקי מקווה שתראו

את כל הזוועות של החיילים בטלוויזיה והתתי תנאים שהם חיו בהם ואולי זה יזיז את ליבכם האטום. סך הכל תחנת מוזיקה מה יותר חשוב חיים של חיילים שקורעים את התחת בשבילכם כשאתם יושבים לשמוע את התחנה הזאת או התחנה הזאת? אין לכם פרופורציות.

גלעד2211

New member
ואני לא נגדכם ואל ביקשתי הרבה

סך הכל ביקשתי ממכם שתסכימו לעניין ההפרטה בכדי שלחיילים שלנו יהיו תנאים יותר טובים! לא לצאת לרחוב מספיק שתגידו שאתם בעד זה גם ישנה משהו.

RenanaD

New member
מי שמדבר על פרופורציות ../images/Emo6.gif../images/Emo131.gif

ובחיאת, קרא את מה שכותבים לך: אנחנו לא מעוניינים, תודה ושלום!

גלעד2211

New member
קראתי ואני מבין שיש לכם

לב אטום לא אכפת לכם בכלל מהחיילים שלנו אחרת הייתם חושבים בהיגיון במקום לשבת ולשמוע את התחנה הזאת שלוקחת 60 מיליון שקל ממה שהחיילים שלנו צריכים. אז באמת חבל שהחיילים מגנים על אנשים כמוכם.

a b u y a

New member
אתה מדבר כאילו אנחנו פוגעים

בחיילים, אבל אתה שוכח שאנחנו לא יכולים להשפיע. בשביל להשפיע באמת על דעת הקהל אתה צריך לגשת לסוגי התקשורת הפתוחים לכל. בכלל, ה"פגיעה" בחיילים תהיה גם בנו, כי גם אנחנו נהיה חיילים יום אחד. והאמת, בתור חייל לעתיד(
) אני מעדיף שגלגלצ תשאר כמו שהיא, ואני מאמין שגלגלצ בתמתכונת הנוכחית מועדפת על רוב החיילים כיום.

גלעד2211

New member
אוקי אבל אפשר להתחיל בקטן

וכשאתה תהיה חייל תאמין לי שאתה לא תעדיף שהיא תשדר ככה במידה ותהיה קרבי אתה תעדיף שיהיו לך תנאים טובים מאשר מוזיקה ללא טיפת פרסומות. ובאשר להתחיל בקטן זה פקס למשרד הביטחון או לפחות לרשום כאן שאתה מסכים עם דבריי את ההמשך תשאיר כבר לי אני אדאג שמישהו ממשרד הביטחון יראה את זה.

RenanaD

New member
אם אתה כ"כ רוצה להלחם על ../images/Emo131.gif

הערכים שלך, אתה לא צריך את התמיכה שלנו בשביל זה. לך, הלחם, שיהיה לך בהצלחה. אותנו זה לא מעניין.

גלעד2211

New member
אוקי שיהיה לכם בהצלחה בישיבה

בבית על הכיסא כשאתם מאזינים לתחנה שבגללה יושב חייל ששומר עליכם בלבנון ואין לו אוכל מיים ואפוד קראמי כל הכבוד "שגם ימות".

RenanaD

New member
גלגלצ לא אשמה שהחיילים ../images/Emo131.gif

הגיבורים שלנו נהרגו בלבנון, הי"ד. הכנס את זה טוב טוב לראש שלך, הפסק לטחון מים.

גלעד2211

New member
לא אמרתי שהיא אשמה בהרג החיילים

היא אשמה בתנאים שהם יצאו לקרב ללא אפודים קראמיים וללא אוכל וציוד בסיסי זה כן. ואפילו לא היא כי סך הכל יתנו למנהל מיליון דולר הוא לא יקח? יקח. זה משרד הביטחון אשם שלא סגר את הקופה המטורפת הזאת והזרים אותה לאן שצריך במקום לאן שלא.

RenanaD

New member
יופי, אז צא להפגין נגד משרד ../images/Emo131.gif

הבטחון ועזוב אותנו במנוחה.

למעלה