לכל המלעיזים על גלגלצ!

tkuihehr

New member
אה, סבבה

אבל זה גם לא ניסיון לפגוע, זה רק שם לקבוצה ,רק שנדע על מי מדברים, זה הכל...

גלעד2211

New member
חוץ שקבלו מחמאה

אתם נחמדים זה שאני לא אוהב את התחנה לא אומר שאני לא אוהב אתכם. בפורום רדיוס 100 הושעתי בגלל מילה צינית שאמרתי לאחת הגולשות שם לא היה קללה ולא כלום סתם אמרתי לה "מעניין מה ירון <אחד השדרנים שם> יגיד שאת בפורום של 88. קיצר אותה אחת אפילו שלחה לי דיסק בדואר אבל זה לא מזיז להם ישר חסמו לא ביררו מה מי מו אז פניתי למנהל שזה היה צעד לא נכון ושאת התחנה אני אמשיך לשמוע ברקע לפורומים אחרים.

גלעד2211

New member
לא הגזמתי שם בכלל לא ../images/Emo13.gif

הייתי מפרסם לך את הלינק אבל כאן אסור אז אולי בפרטי כשאני אמצא את זה תיראי שזה לא צודק. לא אומר שבכלל לא צודק פשוט היא שפטה אותי מהר מידי רני מנהלת הפורום.

RenanaD

New member
לכל מטבע יש שני צדדים ../images/Emo131.gif

יכול להיות שהיו מקרים שקדמו לחסימה המדוברת, ולכן אני לא שופטת על סמך זה. ובניגוד למה שאתה חושב, מותר להזכיר פה שמות ופורומים של תחנות אחרות. אנחנו מכירים בערך הפלורליזם, אתה יודע.

tkuihehr

New member
יאאא, אזרחות

קשה לי להאמין שמישהו ידע מה זה פלורליזם לפני שהוא למד אזרחות בתיכון...

tkuihehr

New member
אה, וכן אני מסכים גם

עם הפלורליזם, כל עוד יודעים איך ליישם אותו. ובהשלכה לכאן: מותר לך לחפור כמה שאתר רוצה על תחנות אחרות, במקומות הנכונים...

RenanaD

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo131.gif

אבל האמת? ידעתי
השתתפתי בהרבה ויכוחים פילוסופיים על נושאים כאלה

a b u y a

New member
../images/Emo31.gifאצלנו כמעט כולם שמעו

את המושג הזה מחפירות של שיחות נפש ואידיאולוגיה של ערבי שישי

גלעד2211

New member
סבבה אז

http://zman.msn.co.il לא זוכר באיזה עמוד זה כשאני אזכר אני ארשום את הלינק המדוייק. אגב זה קשור לשירשור שלנו אפשר להגיב למי שבא לו: http://community.msn.co.il/comm_display_topic_threads.asp?ForumID=25306&TopicID=448969&PagePosition=3&CommID=14861 זה מ100 עדיין.

RenanaD

New member
קראתי ../images/Emo131.gif

ואני חושבת שהתגובה (שלך?) בקשר לגלגלצ היתה ממש לא במקום. הבחור בוכה על החברים ההרוגים והפצועים שלו, מזדעק על היחס ללוחמים, מתלונן על הפקודות הגרועות שקיבלו במלחמה ועל כל המחדלים הרבים... הדם שלו ושל החברים שלו הופקר, ואתה מנופף לו בגלגלצ מול העיניים?!

גלעד2211

New member
אז קודם כל לא תגובה שלי

הניק שלי שם הוא הניק שלי בעברי כאן דייג 2 עכשיו כן יודעים שזה אני פשוט החלטתי אז להביע את דעותיי בשמי האמיתי ולא להסתתר. ושנית תודה על המחמאות על הקשיש הסיעודי. ואני חושב שזה כן היה במקום כי במכתב היה כתוב על מחדלים של הצבא שהם נובעים מהטענה הדמגוגית והזולה שאין כסף אז הנה הוא סיבר את עיניהם של הקוראים מאיפה כן יש וזה רק חלק קטן מאיפה שיש. אז שלא ימכרו לנו לוקשים.

RenanaD

New member
אההא ../images/Emo131.gif

אני בטוחה שחייל המילואים האומלל ממש מאושר כעת על ההסבר שהגולש האלמוני הציב בפניו. אני בטוחה שחייל המילואים לא הולך לשקוט ולנוח עכשיו עד שגלגלצ תסגר, כי גלגלצ הרי אשמה בכל מה שקרה במלחמה, וברגע שתסגר - כל צרות המדינה ייגמרו. אההא.

גלעד2211

New member
לא אשמה בכל אבל אשמה

בכל לא קטן וזה מידע שיכול לעזור לחייל הוא יכול לעשות משהו אולי לצאת לאיזה הפגנה כדי שהיא תשנה שם דברים.

גלעד2211

New member
*בכל=בחלק

וכן 60 מיליון ש"ח זה רציני מאוד וצריכים שם במשרד הביטחון להחליט מה יותר חשוב שלעם יהיה תחנת מוזיקה או שיהיה לחיילים אוכל עזרי הגנה וכ'ו. ושוב לא טוען לסגירתה של התחנה רק לעשות שם קצת סדר ושינוי זאת תחנה אזרחית אין לה שום קונספט מיוחד לחיילים והיא יכולה להתקיים ממקורות אחרים מאשר משרד הביטחון והכיס שלנו. והפתרון הראשון זה קצת פרסומות שיכניסו משהו לתחנה.

RenanaD

New member
זה ממש מצחיק שאתה חושב שהחייל ../images/Emo131.gif

הזה באשכרה יבזבז את הזמן שלו על הפגנה כה מיותרת

גלעד2211

New member
הוא לא וזה אכן מיותר ל...

אולי החברים שלו כן או מישהו אחר כן. 60 מיליון שקל זה אכן מיותר לתחנת מוזיקה אבל לא מיותר לחייל שצריך את זה בשביל אפוד מגן וכל מיני דברים שיקנו לו תנאים טובים יותר לשרותו בצבא.

גלעד2211

New member
תקראו את זהה

http://community.msn.co.il/comm_display_topic_threads.asp?ForumID=25306&TopicID=451131&PagePosition=1&CommID=14861

RenanaD

New member
מה אתה מראה לי פה? שגם ../images/Emo131.gif

החברים שלך נגדך וחושבים שאתה מתעסק בשטויות?

למעלה