לכל המלעיזים על גלגלצ!

גלעד2211

New member
הבעיה היא שכאן

אף אחד <חוץ מנתן זהבי ועוד כמה> לא יצא לרחוב. דוגמא? הייתה שביתת חולי הסרטן בגן הורדים בירושלים כמעט לא היו שם אנשים וזה נמשך שבוע וחצי שבהם כן גם נתן זהבי ישן איתם שם ועשה שביתת רעב. ובמקביל היה טעם העיר בת"א שאני גר לייד רק לחזור משם לקח לי שעה בגלל הפקקים כולם נסעו לטעם העיר. ותביני ירושלים לקח לי באוטובוס 45 דקות בשעת השיא אז תחשבי כמה זה באוטו פרטי. אז אין מה לעשות אי אפשר לשנות אתה העם שלנו מושפע מכוכב נולדים למינהם וכל מיני שטויות אחרות. אין מה לעשות זה לא ישתנה זה כואב אבל ככה זה.

RenanaD

New member
תקשורת, תקשורת ושוב תקשורת ../images/Emo131.gif

אין לך מושג כמה כח ועוצמה יש לה. העם שלנו מושפע מכוכבים נולדים מטומטמים כי היחצ"נים של קשת, הזכיינית הנכבדה, שוטפים את המח בתכנים האלה. אח"כ מתפלאים למה גדל פה דור מטומטם. ואם כבר הזכרת את "כוכב נולד": למה לעזאזל צורף לעיתוני השבת "מוסף מיוחד" על התוכנית? אם הם כ"כ טובעים בכסף, אז שינתבו אותו לצדקה במקום לפרסום עצמי! אלוהים, כמה שזה הרתיח אותי. הכל כסף, כסף וכסף אצלם. רק פרסום ו-SMSים. ובחזרה לנושא: אם התקשורת תתחיל לעסוק בנושאים מהותיים (או נניח כמו בדוגמה שנתתי מקודם - שכר הפוליטיקאים) ולא תפסיק לחפור בנושא עד שהעם יהיה שטוף מח נגד הענין, הפוליטיקאים יתחילו לדאוג לתחת שלהם, וכדי לקנות את אהדת העם ולהבחר לעוד ועוד קדנציות, הם יסכימו להפחית משכרם. כן כן, זה מה שיקרה! אבל כדי להגיע לזה, העם והתקשורת צריכים להפגין נגדם חזית אחת אחידה לאורך זמן רב.

גלעד2211

New member
התקשורת עושה את זה <ברובה> העם לא

וגם לא יעשה. נחמד לשבת בבית ולקטר אבל לצאת לרחוב זה לא בא בחשבון וזה מצער.

RenanaD

New member
כי ה-"אזרח הקטן" חושב שהוא קטן../images/Emo131.gif

מדי. זוהי תפיסה מעוותת מיסודה. החברה מורכבת מפרטים, ואם הפרטים ירצו לשנות משהו, החברה תשתנה. אנשים פשוט לא מבינים את זה, וגם את זה התקשורת יכולה לשנות!

tkuihehr

New member
טוב, בואו נעשה ככה..

.. אתם תמשיכו, אני אפסיק לקרוא, אני אקרא מחר
לילה טוב, תמשיכו אתם עושים עבודה חשובה

גלעד2211

New member
נהדר בכך גם תוכיח

שלא יושבים לך עם אקדח על הראש ומכריחים אותך לקרוא את זה

גלעד2211

New member
ותודה על הקומפלימנט

וסליחה עם פגעתי בך או במישהו אין לי שום כוונה מתנצל מראש על כל פגיעה.

tkuihehr

New member
הי הי הי

עושים את זה בשביל הצבא, בשביל שהחיילים יהנו ויסתדרו בשמירות, בשביל המורל של החיילים, והאמת? זה מה זה עוזר. כמו שלנו המון פעמים זה מרים את המצב רוח וההרגשה, אז ככה גם לחיילים שמשרתים את המדינה ונלחמים למעננו, אנחנו מעדיפים שהם יהנו מדברים קטנים כמו מוזיקה מאשר ישתעממו ככה, ויהיו מתוסכלים... על אותו עיקרון גם הלהקות הצבאיות, אני בטוח ששם משקיעים יותר כסף וכוח אדם אפילו מגלגלצ, אבל זה מאוד עוזר לחיילים שמקבלים ערבי פלוגה שמחים מאשר לשבת בשקט ולחטוף חום, ולכן משתלם... את התחנה שנועדה לראשונה לחיילים ורק לחיילים נותנים גם לנו האזרחים לשמוע [ולמה לא לנצל באמת?],בנוסף הם גם מביאים שירות לציבור בדמות דיווחים... ואם זה לא מספיק, אז הם גם מחנכים אותך,את החיילים ואת הנוער לנהוג בזהירות, לא לעשן, להזהר מסיכונים ובדרכים וגם המון המון שירים שבאים לקדם ולעזור לאוכלוסיה.. גלגלצ לא נועדה כדי שאנחנו נשב ונאזין ונתרווח, היא נועדה לכך שגם חיילים יוכלו לעשות את זה, וזה שווה את ההשקעה...

גלעד2211

New member
אבל אין שום קונספט מיוחד לחיילים

אין שום חייחוד לחיילים זה לא עוזר לחייל שבדרום לבנון לדעת מה קורה בכביש החוף. ויש מלא תחנות אחרות ותאמין לי ברגע שהם יתחילו לקבל את מה שהם צריכים מהצבא לא יזיז להם שאין להם את התחנה הזאת. החיילים ואני יודע שהמון מהם מאזינים גם לתחנות אחרות וגם בתחנות אחרות מחנכים את כולם לכל מה שציינת ואפילו יש תוכניות שנאבקות בסמים וכ'ו וגם את אותם פרסומות שיש כאן על תאונות דרכים וכאלה.

גלעד2211

New member
חוץ מזה בידור מגיע להם

כי זה באמת בשבילם הם יושבים שם רק הם ונהנים קצת ויש להם נחת וזה הייחוד של להקות צבאיות יש להם איחוד אליהם אבל כאן לתחנה הזאת אין שום ייחוד לחיילים סורי.

limors2

Active member
../images/Emo124.gifהוסיפו לפה טענות/חיזוקים!

ואז אטגלן את השרשור הזה, וכל פעם שיגיעו לכאן מלעיזים חדשים נלנקק להם תשרשור הזה ונחסוך דיונים שחוזרים על עצמם

גלעד2211

New member
לא מזיז לי שאת קוראת לי מלעיז

בגין כך שאני רוצה בטובת החיילים והמדוכאים שאין להם. שזה יקרא אפילו וסליחה על הביטוי "זונה" זה לא מזיז לי העיקר שזה כוונה טובה.

גלעד2211

New member
ואני יודע שאני אוטומטי בחלק של

המלעיזים וזה בסדר לא נפגע או משהו.

גלעד2211

New member
להפסיק להיות כזה משמע

להפסיק לדאוג לאזרח הקטן וזה בדם שלי מצטער. לכן אני כל כך מקשיב לנתן זהבי ולוקח לפעמים דברים ללב ואכפת לי. אגב לא רציתי לומר את זה מצינעת הפרט אבל אני סועד קשיש קטוע רגל יד שמאל אינה מתפקדת וראיתי אותו אצל נתן זהבי בטלוויזיה יום חמישי 6 ורבע הוט 3 הוא צילם אותו כי עמדו לקחת לו את המטפל הסיעודי בקיצור בזכות זהבי המטפל נשארו אצלו וגם אני פשוט פגשתי אותו באקראי בכיכר דיזינגוף לייד דוכן תקליטים והוא שאל עם יש לי פטיפון ואז אמרתי שראיתי אותו בטלוויזיה וחשבתי אלף פעם עם להגיד לו לא היה נעים לי ובסוף הוא ביקש הקלטה של התוכנית ומאז אנחנו בקשר. נפגשים מידי פעם הוא שמח שהוא רואה אותי וזה עושה לי טוב שאני עושה לבן אדם כזה שנתן את כל חייו למדינה הזו והיא ירקה לו בפרצוף ושדר רדיו/טלוויזיה צריך לעשות את עבודת הפרזיטים מהכנסת.

RJlake

New member
ואני חושבת שזה מצוין שאתה עושה את

זה ובלי צחוק כל הכבוד לך. אבל העובדה שאתה בא לפה ומנסה להחדיר את הדעות שלך בכוח לא יעזרו כי אנחנו פשוט לא הכתובת. חבל על המאמץ שלך ועל העצבים שלנו. אתה יותר ממוזמן להישאר בפורום אבל לנסות לא לדחוף לנו תכנים שאתה יודע מראש שלא ייתקבלו פה.

RenanaD

New member
סיפור מאוד מרגש ../images/Emo131.gif

אבל אנא הרשה לי להתייחס לכותרת ההודעה ולשורה הראשונה שלך. אתה אולי דואג לאזרח הקטן, אולי זה באמת בדם שלך, אבל פה זה פשוט לא המקום. להתווכח איתנו פה זה כמו להיות דון קישוט, להלחם בטחנות רוח. ה-"מאבק" שלך לא מביא לידי שום תוצאות, חוץ מעצבים לחברי הפורום. אז בשביל מה זה טוב?

גלעד2211

New member
כי את כבר פתחת את השירשור הזה

ומזמן לא כתבתי על זה אז הרשתי לעצמי להכניס את דעתי ולתקן אותך על טעות אחת שהייתה לך זה הכל.

למעלה