לכל תומכי ההתנתקות בפורום

לכל תומכי ההתנתקות בפורום

למה אתם לא מארגנים הפגנה או משהו בעד ההתנתקות? להראות שיש צד שתומך בהתנתקות כי בנתיים כל מה שרואים זה רק ורק כתום!!

hagaiad

New member
היתה כבר הפגנה של מטה הרוב

מה לא שמעת?? 5000 אנשים מתוכם 3000 שוטרים, זה אשכרה מספר עצום

לא בכלל לא שומעים על התומכים

כל מה ששומעים זה על מתנגדי ההתנתקות טוב זה נכון שהם מצליחים להגיע לכותרות בדרכים לא דרכים כמו חסימת כבשים ודברים לא אוהדים אחרים אבל אתם צריכים לארגן הפגנה הפגנה! הפגנה שכולה כחולה בכיכר רבין ! כי כמו שאמרתי הדבר היחידי שרואים זה כתום!

ביתרית

New member
חחחחחחחחחחחח

בחיים לא יצליחו לגייס מספר עצום של תומכים בהתנתקות, כי הם לא נלחמים על כלום, אז אין להם מוטיבציה כמו שיש למתנגדים....... שמעתי שמחלקי הסרטים הכחולים מקבלים שכר על עבודתם- פשוט בדיחה!!!

ביתרית

New member
מה את מתגאה???

מחלקי הסרטים הכתומים מתנדבים לעשות זאת- יש מתנדבים בשפע!!! אבל מחלקי הסרטים הכחולים, לא יעשו זאת בהתנדבות מהסיבות שהזכרתי למעלה...

BrightDarkness

New member
כי מתנגדי ההתנתקות עושים את כל

הרע... מאיזה סיבה לאלה שבעד לעשות רעש...הרי התכנית הולכת לטובתם לא?

ביתרית

New member
כי התמיכה בפינוי

לא מספיק חזקה בלבבותיהם של התומכים כמו שההתנגדות חזקה בלב המתנגדים... והסיבות לכך ברורות........

לא נכון../images/Emo70.gif לא חסרות סיבות בשביל

לתמוך בהתנתקות!! אם יארגנו מאמץ משותף של כל תומכי ההתנתקות ויתחלו להסביר שלמרות הכל ואחרי הכל מדובר באדמה והיא לא שווה בערכה לחייהם של חיילים ששומרים ומקריבים את נפשם למענה הם יבינו שצריך לתמוך בהתנתקות! צריך להסביר למתנגדים שאין מה לעשות יש עם ערבי לידנו וכבר 50 שנה שהוא עושה לנו טרור והדרך היחידה להפסיק עם הטרור ולהתחיל לחיות היא לתת להם אדמה! ההתנתקות תעשה לנו רק טוב! כסף יפסיק להיות מוזרם רק לביטחון וילך גם לחינוך ותרבות!

נכון אני מודע שזאת הארץ שלנו

ואנחנו צריכים להלחם עליה אבל כמה עוד אנשים צריכים למות בשביל שנוכל לחיות כמו שצריך? כמה אנשים צריכים עוד למות בשביל שהימין הקיצוני יבין סוף סוף שבסופו של דבר זאת אדמה ! ולארץ ישראל לא חסר מקומות ליישוב! הנגב ריק! אפשר ליישב אותו!

ביתרית

New member
לידיעתך-

כמה אנשים נהרגו בפיגועים בירושלים, ת"א, נתניה, חיפה ועוד?????? אולי נצא גם משם? הרי זו רק אדמה, לא?

ביתרית

New member
סליחה???

גם גוש קטיף הוא במתחם ארץ ישראל!!! גם את ירושלים ות"א כבשנו!!!

ביתרית

New member
זה לא קשורררררררררררר

אני מתכוונת שאדם שחש על בשרו את ההשלכות של הפינוי, יש לו הרבה יותר מוטיבציה לצאת נגד מה שהוא לא מאמין בו....... ובקשר לכסף- אתה חי בסרט!!! אחרי הפינוי הטרור יוגבר, והביטחון יצטרך חיזוק רב....... ועוד משהו- חשבתם כמה כסף ההתנתקות עולה למדינה?????????? לא חבל????

מי אמר לך שהטרור יוגבר?!

הימין הקיצוני? כן חשבנו כמה כסף תעלה ההתנתקות אבל זה יהיה שווה במקום להזרים כל הזמן כספים לביטחון באזור! אני ממש לא חי בסרט ואת מבינה בכלל על הפינוי? למה את זאת שנלחמת למען השטח? אז זאת שמאבטחת את האזור? לא את לא! את לא מבינה מזה לחיות שם ולדעת שיכול להיות שבכל רגע יבוא ערבי ויהרוג אותך בגלל חתיכת אדמה! ועפ"י מה שרשמת בהודעות הקודמות זה ממש לא משתמע אחרי מה שהסברת

ביתרית

New member
מי אמר לי?

כל הקצינים הכי בכירים בצה"ל אומרים זאת! גם הם לא מבינים??? כבר החלו למגן את שדרות, נתיבות ועוד מקומות שיהיו בטווח הקסאמים והמרגמות לאחר הפינוי וגם שלחו הנחיות לעובדי החינוך שם כיצד לנהוג בזמן נפילת פצמ"רים וכו'... ולמה אתה חושב שעשו את זה??? סתם??? ובקשר לכסף- הכסף שהוזרם לביטחון עד עכשיו, לא יופחת מכיוון שהטרור יוגבר!!! תוסיף לזה את הכסף של הפיצויים וכו', ואת המצב הכלכלי הקשה במדינה- ותראה איזו מדינה תקבל.......... וכן- אני מאודדדדדד מבינה על הפינוי!!! אני חיה בגוש קטיף מאז שנולדתי, אז אל תתייחס אלי כאילו אני סתם אחת שמדברת בלי לדעת על מה!!! תכבד את דעותי, בדיוק כמו שאני מכבדת את דעותיך!

t i p o

New member
כל הקצינים?

מעניין כל כך הרבה קצינים אני מכיר, ואף לא אחד שטוען את טענתך.

למעלה