לכל תומכי ההתנתקות בפורום

את חיה שם בתור בחירה

ואם את רוצה למות שם (חס וחלילה) אז תשארי שם אבל אני משרת שם לא מתוך בחירה אלא מתוך חובה על מנת להגן עלייך! ואני לא חושב שאני צריך להיות שם ולהסתכן לחינם ! את באמת חושבת שכל הקצינים בצה"ל מתנגדים להתנתקות?! אם המצב היה ככה תאמיני לי שההתנתקות לא הייתה דיון בכלל?! איזה שטיפת מוח נוראית עשו לך!! את לא יכולה לראות מעבר! את בכלל לא אובייקטיבית - לא שאני יכול להאשים אותך עכשיו נכון כי את גרה שם אבל את צריכה להבין את שני הצדדים אני מבין את שני הצדדים למרות שאני נשמע שמאלני אני ממש לא אני ימיני אבל אני בטוח שההתנתקות חייבות להעשות! אם באמת כל התחזיות היו מראות שההתנתקות תגביר את הטרור לא היו מקיימים אותה!! נראה לך שאריאל שרון וכל תומכי ההתנתקות רוצים לעשות לכם דווקא?!

ביתרית

New member
אני אמרתי שעושים לנו דווקא?????

ולי לא עשו שום שטיפת מוח, אני דווקא מאודדדדדד מתונה ומתנגדת להרבה דברים שהמתנחלים עושים (חסימות כבישים למשל)!!! וכן- הרבה קצינים אומרים שההתנתקות היא אסון! פשוט כל מי שהעז להביע את דעתו פוטר- זכאי והרמטכ"ל היוצא למשל......... ודיברת על זה שאתה משרת שם לא מתוך בחירה? אוקיי, צודק, אבל מה לעשות??? התגייסת לצה"ל? נשבעת שתגן על אזרחי מדינת ישראל? אז אתה צריך לשרת איפה שיציבו אותך! כן, גם אני אזרחית בישראל! וגם אחי משרת בצה"ל ומגן בגופו על אזרחים בכל מקום ששמים אותו! ועם המצב שיש היום בארץ- כל מקום הוא סכנה!!! אז מה נעשה? נברח??? נעבור למדינה אחרת??? תסביר לי רגע- איך קורה דבר כזה, שאנחנו בתהליכים של התנתקות מרצועת עזה, וטילי הקסאם לא מפסיקים ליפול??? שלא נדבר על הפיגועים שממשיכים (הפיגוע בנתניה למשל)........ אז איך????? איך אתם חושבים שאחרי ההתנתקות יהיה שקט אם גם עכשיו שאנחנו בתהליכים הטרור נמשך????????????

E טי

New member
התמימות...

יש דבר שנקרא "כסף". אריאל שרון לא עושה את זה "דווקא" הוא עושה את זה בגלל שהוא עלול לשבת בכלא הרבה זמן אם הוא לא יעשה את זה... הוא עושה את זה בגלל שהוא גנב הרבה מאוד כסף והוא צריך לכסות על זה... מה שאתה לא מבין, שבהחלטה על ההתנתקות לא היו שותפים בכלל קצינים בכירים! הרמטכ"ל שמע על ההתנתקות רק דרך התקשורת!

E טי

New member
אם בוגי הוא "ימין קיצוני" אז כן.

משום מה המושג "ימין קיצוני" הפך להיות טאבו לשימוש השמאל לכל דבר... נמאס.

e 3 l D i

New member
בעיתון "ידיעות אחרונות" פורסם

בעקבות הרצחה של דנה גלקוביץ' מקיבוץ ברור חיל השבוע: "הפלשתינאים טוענים כי שטחו של הקיבוץ שייך להם..." על כל במה אפשרית שניתנת להם (ויש לי בלווין עשרות ערוצים מארצות ערב) הם מכריזים, שרים, צורחים ומאיימים שעד שכף רגלו של אחרון היהודים (חיילים, מתנחלים וכן כן, אפילו אזרחים "נורמלים") לא תדרוך על אדמתם מהירדן ועד הים, הם לא יפסיקו לרצוח, לפגע ולירות ב"אוייב הציוני". "בדם ואש" הם רוצים לפדות את "פלשתין", אין להם עניין במו"מ, בשולחן דיונים או בלחיצות ידיים. כל העולם הערבי שמדינת ישראל תקועה לו כמו עצם בגרון ומחלקת לו את המזרח התיכון לשניים מצפה מהם ומעודד אותם להמשיך ולהילחם. גם המוסלמים האירופאים שאין להם שום קשר וזיקה לישראל מוציאים פיגועים נגד מטרות ישראליות ותומכי-ישראליות, גם בקאבול מטיפים להרג בשליחות האל וטוענים שמוחמד ציוה להרוג אותנו בג'יהד (למרות שאין לכך שום ביסוס במקורותיהם - ואם היה, האסלאם היה צריך להיות מוכרז כ"ארגון טרור" ולצאת מחוץ לחוק). הסיכסוך שלנו איתם הוא על הרבה יותר מ"פיסת אדמה" או זכות שיבה (המצאה זדונית ושקרית שנועדה להשיג את תמיכת העולם, והשמאל, במדיניות הרצח שלהם) וההוכחה לכך היא פרעות חוזרות ונישנות שנים רבות לפני מלחמת העצמאות ורדיפות של אנשים חפים מפשע בארבעת ערי הקודש שלא "נכבשו" אלא היו בהם יהודים מאז ומעולם. ההתנתקות בשבילם היא אמנם ניצחון, אך נצחון מזערי שרק מעודד להמשיך ולהכות, בכל דרך אפשרית בכמה שיותר ישראלים חפים מפשע, לגרום עוד זעזועים נפשיים לאלפים מדי יום וכך להמשיך ולנצח, פיסה אחר פיסה, באמצעות לוחמה פסיכולוגית אכזרית. שרון אינו "מתקן את הגבולות", משום שתיקון הוא בלתי אפשרי במצבנו הנוכחי, שבו שטח מדינת ישראל מנוקד במאות שטחי A ו B. הוא אפילו לא מציל את חיילינו משירות באיזור קשה, משום שהצלה זו "תבוא לו בהפוכה" כשעשרות תושבים יהרגו בגללה ואנו נשאר חסרי אונים מול לחץ העולם והשמאל. וזה מה שקרה לשרון (במידה ולא מאמינים לסיפור על הדיל של משפחת שרון שכולל התנתקות תמורת העלמת עין מפשעים) - הוא נכנע ללחץ של עמו, שמותש מהלוחמה הפסיכולוגית. וזה מה שמנסים להסביר לכם ה"כתומים", הם זועקים את זה, שרים את זה ומנסים להסביר, אבל אתם לא מוכנים לשמוע, ולכן הם חוסמים כבישים, פורסים שרשרת אנושית, צועדים שלושה ימים, כולל נשים וטף, ושולחים מאות ואלפים לדבר איתכם בבתים. לא, אנחנו לא חוסמים משום שאנחנו שונאים אתכם, ולא מסרבים פקודה כדי להרגיז, אנחנו רק מנסים לצעוק חזק יותר מרוח השלום שנושבת לכם באוזניים, מנסים לזעזע כדי להסביר לכם שהפיגועים אינם תוצאה של דיכוי, זוהי אידאולוגיה שאין לה קשר למצבו הנפשי של המתאבד. הם רוצים לרצוח בנו בכל מחיר, ולא יעזור שנתחנן וניתן להם כמה "פיסות".

very dark girl

New member
אולי לא חסרות סיבות,

אבל בכל מקרה, באמת עם כל הכבוד וההערכה, האמונה ומסירות הנפש של רוב פועלי השמאל אינם משתווים כלל ולכלל לאלו של הימין. ולשם העניין, זה דווקא מאוד משמח אותי לראות הפגנות של השמאל, כי ככה אני רואה שלפחות אכפת לכם מארץ ישראל בניגוד לרוב הציבור בארצנו שלא לוקח חלק במאבק לא של ימין ולא של שמאל.

RED OR DEAD BS

New member
"טוב למות בעד ארצנו"

אין מה לעשות יש גם ערבים בירושלים והיו את הירדנים, וזו רק אדמה אז למה שלא ניתן אותה גם? והסיבה היחידה שכסף מוזרם לביטחון הם המתנחלים, נכון הם מבצעים פיגועים בישובי קו התפר ואלה הם שיורים קסאמים על שדרות. חיילים מקריבים את נפשם גם בצפון, חייב לתת גם את הגולן! "ואחרי הכל מדובר באדמה והיא לא שווה בערכה לחייהם של חיילים ששומרים ומקריבים את נפשם למענה" (ציטוט של מישהו שאני חושב שאתה מכיר), לפי העקרונות האלה עלינו לתת את כל שטחי מדינת ישראל.

למה להסחף? סה"כ אנחנו נותנים

להם אדמה שיהיה להם מקום לחיות ויעזבו אותנו! ואם הטרור ימשך תהיה לנו לגיטמציה מלאה לתקוף אותם חזיתית כי כעת יש להם מדינה משלהם!! והם לא עם כבוש הם יהיו פשוט מדינה!

ונכון אתה צודק בחלק ממה שאתה אומר

אם יתנו להם אצבע הם ירצו את כל היד אבל אם הם יבקשו יותר וילחמו על זה אנחנו נוכל לתקוף אותם חזיתית כי עכשיו יש להם מדינה

RED OR DEAD BS

New member
השאלה היא מהו הגבול?

אוקי מתנתקים מה הלאה? סה"כ אנחנו נותנים להם אדמה? זו התנתקות בשבילך? על האדמה הזו גרים אנשים כבר עשורים שלמים! בנו את מפעל חייהם, הולידו שם את ילדיהם. ואם לא שמת לב הטרור נמשך, בעיצומו של תהליך ההתנתקות עדיין ישנם קסאמים הנוחתים על שדרות ועדיין יש נסיונות לפיגועים ופיגועים. אולי אני הייתי מתפשר אם זו הייתה התנתקות דו צדדית, שבה הם מבטיחים להקמת ממשלה ריבונית ולא נצטרך לדאוג להם, מחיר כזה עם כל הכאב והצער שבדבר שווה שלום, אבל אני חושב ששנינו יודעים וכך גם השמאל שלא כך הדבר.

ביתרית

New member
יעזבו אותנו???

אתה ממש מצחיק!!! כל מי שלמד היסטוריה יודע שתוכנית החלוקה כוללת בתוכה מדינה יהודית ומדינה ערבית. ולמה אין לערבים מדינה? מהסיבה הפשוטה שהם לא הסכימו שתהיה להם מדינה לצד מדינה יהודית! כל הסכם שהיה כלול בו איזשהו סעיף הנותן ליהודים חלקת אדמה בארץ ישראל- הערבים יצאו נגדו... המטרה של הערבים היא שתהיה להם מדינה על כל שטחה של ארץ ישראל, והם לא ינוחו עד שהם ישיגו את מטרתם!!! הם ימשיכו עם הטרור מכיוון שהם רואים שזה מצליח להם... הם אומרים זאת בעצמם!!! אז ההתנתקות היא רק הצעד הראשון בדרך להגשמת חלומם של הערבים להקים מדינה ערבית על כל שטחי ארץ ישראל!

Sober19

New member
בואי נציג את הצ השני של המטבע

נסי להחליף את המילה ערבי במילה יהודי. המטרה של היהודים היא שתהיה להם מדינה על כל שטחה של ארץ ישראל, והם לא ינוחו עד שהם ישיגו את מטרתם!!! הם ימשיכו עם הטרור מכיוון שהם רואים שזה מצליח להם... הם אומרים זאת בעצמם!!! דווקא מסתדר לי יופי... במיוחד עם חסימת הכבישים, הדקירות במצעד הגאווה בירושלים, והפגיעות בדמוקרטיה, בחיילים ושוטרים.

ביתרית

New member
כמה שטויות אתה מדבר, אלוהים!!!

אנחנו??? טרור??? אני עושים לה פיגוים על ימין ועל שמאל????????

bkit

New member
ערבי נשאר ערבי!!

בפוגרום הערבי ב 1936 לא היתה מדינת ישראל, אך ערבי יצאו ממסגדים לשחטו את היהודים ביפה ובחברון. אז הערבים לא צרכים סיבות כדי לשחוט אותך!

למעלה