לכל תומכי ההתנתקות בפורום

BrightDarkness

New member
כי בשהיל מה יש לנו להפגין!?

אם הממשלה הולכת לקראתנו וההתנתקות תתבצע...

e 3 l D i

New member
צריך בכל זאת להפגין

להפגין אל מול הדורסנות והשחיתות, ההסתה והדה-לגיטימציה שמתבצעת בארצך יום-יום. גם אם אתה מלא שמחה על החלטות הממשלה, ואתה שמח שדרכך היא זו שנבחרה, אתה צריך תמיד לזכור להסתכל לרגע מהצד, ולמחות מול הדרך שבה הדברים נעשו. אם תעשה כך, אני מוכן להבטיח לך שתוכל להגיד על עצמך שקידמת את המדינה במשהו.

h a l o m o t

New member
כי בניגוד למדגמים השקריים

כוח הרוב הוא כוח המיעוט הכופה, אין כלום חוץ מכתום כי כולם כתומים ולא כחולים וזהו הרוב.

BrightDarkness

New member
שטויות...

כמו שכולם כבר אמרו פה...לאלה שבעד אין סיבה למחאות כי בנתיים התכנית הולכת לטובתם והפינוי התבצע...אין להם סיבה לעשות רעש..

OMER G17

New member
אני רק ילד בן 17 לכן אני לא מארגן..

אבל תליתי סרט כחול על הבית...אני מדבר בעד ההתנתקות משאיר תגובות בעד ההתנתקות וזהו...מה עוד צריך לעשות....העובדות ידועות: רוב אמנם לא עצום אבל גם לא זעום בעם תומך ביציאה מרצועת עזה..המקום הכי מיותר בעולם

כי יש לנו חיים

וכי זה ממילא הולך לקרות אז חבל על הזמן והאנרגיות

hadasii

New member
בואנה הם לא מקוריים

אנחנו תלינו סרט כתום ואז הם התחילו לתלות סרטים כחולים הם לוקחים לנו את הסטיקרים ומשנים אנחנו עשינו את הצעדה של התמיכה פתאום הם באים עם היום הכחול שלהם (אין לי כרגע עוד דוגמאות...... תוסיפו עוד אם יש לכם) תהיו קצת יצירתיים!!

כן,

זה פשוט צוחק על האובססיביות שכבר הפכה למגוחכת מצד הימין הקיצוני. "יהודי לא מגרש יהודי". וואלה. מה אתם אומרים, אח, השנינות. - "יהודי לא תוקע יהודי בפקק". פשוט בא לצחוק על הגיחוך שהימין יוצר. עשיתם סרט כתום, הו, יופי. בואו מלחמת פיינט-בול!!! לנו יש כחול, וואאאאא!

live in hope

New member
חברות/ידידים שלי ששמו סרטים כחולים

על המכונית סיפרו לי שהסרטים האלו נתלשו מהמכונית שלהם.נתלשו!!! השמשה הקידמית של המכונית של ידיד שלי נסדקה ע"י אבן(!)שזרקו אנשים שלבשו חולצות [תנחש באיזה צבע?!] כתום(!).אז זו כנראה הסיבה שיש יותר כתום מכחול,כי שחבורת מטורפים לא בוחלת בשום אמצעי להביע את דעותייה ומשתמשת בדרך הכי אלימה שיש-אז קורה שאנשים מפחדים להביע את דעתם. רוב העם תומך בהתנתקות.כל סקר שפורסם.אנשים נהיים חולים מהכיבוש הזה,אבות ואמהות לא רוצים יותר לשלוח את הבן שלהם להרג בעזה בגלל שקומץ פאנטי של אנשים החליט להתיישב על אדמה פלסטינאית. הגיע הזמן לצאת מעזה,ולא רק מעזה-רוב רובו של הציבור יודע את זה,וגם שרון יודע את זה.

E טי

New member
להם יש מזל

לדוד שלי שברו את האנטנה שהיתה עליו סרט כתום לו ולעוד מלא אנשים. לחבר שלי סרטו את כל השימשה האחורית במקום שבו היו בטירים "יהודי לא מגרש יהודי". הברוטליות המגעילה של השמאל פשוט לא נפסקת...

למעלה