לכל תומכי ההתנתקות בפורום

BrightDarkness

New member
אויש...כל כך עצוב...כל כך עצוב...

כי הערבי שאתה מדבר עליו פה היה איזה בין 30-40 ועבר כבר הממ 69 שנים מאז... אז הערבי נשאר ערבי אצלך הוא כבר מת... אז תתחיל להרגיע...כי בוא נגיד שאתה לא היית חי אז ואתה לא יכול להסתמך על כל מה שהחינוך הזה מעביר לך..כי יש הסתה רבה גם מצד החינוך הישראלי..

e 3 l D i

New member
אתה בעצם טוען

שהדור הזה של הערבים "התמתן" ולא נכנע לחינוך הקלוקל של הוריו? אז תסביר לי איך במקום לשחוט, הם יוצאים היום להתפוצץ, ולפוצץ את עצמם? האם בשבילך זה לא "ערבי נשאר ערבי"? החינוך היהודי אינו מסית, וזה מצחיק להתבטא כך על הדת שלימדה את העולם מוסר ושבע מצוות בני נח. אמנם החינוך הישראלי (והתקשורת הישראלית) מסית, אבל הוא מסית לנהנתנות ולאלימות כוללת ולאו דווקא "גזענית". הוא מסית לשימוש ממוסד ב"סמים קלים", להימור ממוסד, לזנות ממוסדת, ולאלימות ממוסדת (איגרוף לדוגמא) כמו שאר החינוך המערבי בעולם (וכל זה בגיבוי מלא של הכנסת הנבחרת שלו).

bkit

New member
ערבי מת....

אומנם אותו ערבי מת, אך הוא השאיר אחריו מחולה גדולה שממשכים את דרכו ללא היסוס ובעת שהזדמן להם הם ייבצעו זאת שוב. ואיפה אתה תהיה אז?????

חחח, יופי של בדיחה

בס"ד הם ירצו עוד! גם את הבית שלך! לכן אסור לתת להם מדינה! לא למדתם לקח מאוסלו ואוסלו ב?! אני חושב שצריך לפוצץ בפצצות ממטוסים ומסוקים את רמאללה, ג'נין, רפיח, חן - יונס, עזה(העיר הערבית כמובן) וכל השאר!, למה להרוג חיילים חפים מפשע!, ולמה לפצוע חיילים עם אפשר לפוצץ בפצצות מהאוויר?, אני שואל אותכם, השמאלנים, למה?

CountrY GirL

New member
בשביל מה???

למהלארגן הפגנה בעד ההתנתקות? הרי הממשלה עשתה את ההחלטה שלה לא? יש מועד להתנתקות, זה משהו שנחתם.. אז למה צריך להפגין? כל הרעיון של הפגנות הימין וכל הפעולות שהם עושים זה כדיי לנסות לשנות...כדיי למחות נגד התכנית. אני לא מבינה מה הרעיון בלהפגין בעד... באמת, שהשמאל ישב בשקט. הנה..רצה התנתקות, יש התנתקות! מה הקטע של להפגין ולתלות סרטים כחולים... כדיי להראות למתנחלים כמה אתם שמחים שהולכים לגרש אותם מהבית?! גם אם אתם תומכים, חשוב שיהיה לכם אולי טיפה של צער על זה שמגרשים את אחיכם מהבית...

לא זה בשביל להראות להרוב הדומם

שיש חלק שרוצה בהתנתקות! וזאת לא החלטה דיקטטורית של הממשלה

ביתרית

New member
רק במשאל עם

אפשר לדעת מה אחוז התמיכה וההתנגדות......... ובכל מקרה זו החלטה דיקטטורית!

Nimst

New member
בואי ותסבירי לי

למה זו החלטה דיקטטורית. היא לא עברה בצורה דמוקרטית? עברה. היא לא הגיעה לבג"צ ו10 שופטים מתוך 11 החליטו שהיא דמוקרטית? החליטו. אז איך היא דיקטטורית בדיוק?

live in hope

New member
אוי נו

לפעמים הטעונים שמועלים על ידכם הם כ"כ שטחיים,כ"כ רדודים.אתם לא מסוגלים לקבל החלטה דמוקרטית-שהתקבלה ע"י ממשלת ישראל ברוב,ע"י ממשלה שאתם!!בחרתם בה.

E טי

New member
לא

ממשלת ישראל היא אך ורק פועל יוצא של עם ישראל. זאת דמוקרטיה. אנחנו בחרנו במצע אידאולוגי, לא באנשים. כאשר האנשים שנבחרו ע"י מצע מסויים, לא ממשים אותו, זאת דיקטטורה. מכיוון שהם לא ממשים את הדבר שלשמו הם נבחרו, הם לא מייצגים את הבוחרים שלהם וזאת לא דמוקרטיה.

e 3 l D i

New member
או, מסכנה ה"דמוקרטיה הקדושה"

באו כמה אנשים, כתבו את חוקי הדמוקרטיה כראות עיניהם, ובמשך השנים הדמוקרטיה הזאת עברה תהליך שבו היא הפכה לקדושה, לשיא הנאורות עלי אדמות. אז מה אם ישנם עשרות חבדי כנסת מושחתים, אז מה אם כמה מהם תומכים באירגוני טרור ועוברים על החוק. אז מה אם ראש ממשלה דורסני אוטם את אוזניו לסביבה ואינו מקשיב לאף אחד, מפטר שרים בממשלתו, קונה חברי מפלגה באיומים, ממנה מינויים פוליטיים לכל המשרות רמות הדרג במדינה (ע"ע הרמטכ"ל, המפכ"ל וכד'). הרי כל זה נעשה בשם הדמוקרטיה הקדושה. לשם הבהרה, אני לא נגד דמוקרטיה, משום שבמקרים מסויימים היא דרך טובה יחסית לפתור סיכסוכים, וצריך לזכור שהדמוקרטיה לא המציאה את המושג "אחרי רבים להטות". הדבר היחיד שצריך לזכור הוא שאותם רבים שנוטים אחריהם צריכים להיות אנשים ישרים יותר, אם אפשר, הם צריכים להיות הישרים ביותר בעם (ע"ע הסנהדרין). ואם 10 מתוך 11 שופטים שקבעו שההחלטה נעשתה בצורה "חוקית אך לא נקייה", הם צריכים להבין את הרמז, לעשות חשבון נפש ולהחליט אם הם ראויים לתואר אותו הם כותבים לפני שמם.

הממשלה (שרון) שינתה את המצע שלה

לאחר הבחירות. זוהי רמאות וגניבת קולות לשמה, ולכן ההחלטה הזאת כ"כ מקוממת (מה גם שהוא איים על שרי ממשלה שאם הם לא יצביעו בעד התוכנית שלו הם יפוטרו, דבר מאוד לא לגיטימי).

orenberg

New member
למה לעשות?

אין שום סיבה הגיונית. וכולם יודעים שהרוב בעד ההתנתקות (תראה בסקרים).

Nielle

New member
הפינוי יהיה והפגנה וסרט לא ישנו זאת

וכל מה שנותר לומר הוא...יאללה הפועל

anais18

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif

וחוצמזה, אני קשרתי לתיק הגב שלי סרט כחול וזו המחאה הקטנה שלי (כנגד המתנגדים) - הרי כמו שהבחורה החביבה מעליי אמרה "כבר ניצחנו".

yuvalweinbe

New member
סליחה?!!? כל הזמן אנשים עמלים

עומדים בצמתים ומחלקים דגלים כחולים וכחולים לבנים!!! אני חושב שיש בערך שיוויון עכשיו בין המכוניות עם הכחול לבין אלה עם הכתום.

למעלה