לכל תומכי ההתנתקות בפורום

t i p o

New member
במילים אחרות, שנאת אחים

מגיע משני הכיוונים הקיצוניים, לא רק מהימין הקיצוני ולא רק מהשמאל הקיצוני.

"הברוטאליות המגעילה הזו של

השמאל" למה השמאל?היא כתבה שנתקלה בתופעה דומה ע"י הימין. ובכלל-למה אתה לא מגנה? למה אתה לא מגנה פעולה אלימה,ברוטלית ומכוערת שנעשתה ע"י אנשי המחנה שלך? מאבקים מותר רצוי וחשוב לנהל-אבל בדרך הנכונה.הפסים שאלייה גולשים,הפעילים הפוליטים הם איומים ומעוררים דאגה-ברגע שפעילים,מהמחנה שלך נוקטים אקט אלים על כל גווני-צריך לעצור את זה!שזה עוד קטן !שזה מסתכם בקללה לעבר פעיל שמאל ובייחוד בניפוץ שמשה. אם אנחנו לא נדע לעשות את זה-להציב גבולות ולמגר אלימות-המצב שלנו בכי רע-כי אי אפשר לדבר על עתיד המדינה שאנחנו לא מסוגלים לנהל ויכוח בצורה נכונה וראוייה. אם כל אחד יקח אחריות על מה שיוצא לו מהפה-אם כל אחד יחשוב לפני שהוא הופך את המתנחלים למתנחבלים ואת השמאלנים לשתופי טרור אז התמונה תראה קצת אחרת. אסור לנו לשכוח,אסור!!שאחרי הכל אנחנו עם אחד,ואין לנו ארץ אחרת.ואם אנחנו לא נלמד לחיות אחד ליד השני,אחד עם השני מבלי להלום במכות או במילים אנחנו הורסים במו ידנו את המדינה שלנו,המקלט שלנו שאנחנו הקמנו.

הבהרה

לא טענתי שלא קיימת אלימות בחוגי השמאל.אלא שבמקום לגנות את העובדה שהימין משתמש בכוח ואלימות רק ירית בחזרה.חבל.

E טי

New member
את מקשיבה לעצמך?

מצד אחת את מלתלוננת עלי שאני 'רק יריתי בחזרה' ומצד שני את בעצמך 'יורה בחזרה' "למה השמאל?היא כתבה שנתקלה בתופעה דומה ע"י הימין." ולמה באמת אני רק 'יורה בחזרה'? בגלל הדחיה מההודעה שהגבתי אליה... מה הוא רוצה להגיד בעובדה שהורידו לו את האנטנה? הדבר היחיד שהוא מחפש זה להכפיש את שמם של המתנגדים להתנתקות. אז זרקתי אליו את הכדור בחזרה. בקיצור, כל הטפת המוסר שלך היתה אמורה להיות מופנית להודעה שמעלי... למה אני לא מגנה? מסיבה פשוטה. אני לא אבא של אף אחד. אני לא לוקח אחריות על פעולות שבן אדם אחר עשה. הם אנשים בוגרים, שיקחו אחריות בעצמם. שוליים תמיד יהיו, הגינוי שלי לא ישנה את זה.

ס ט י י ק

New member
הסיבה היחידה שאנחנו לא שמים סרט

על המכונית היא הפחד שיעשו לנו או למכונית משהו.אנחנו גרים בשכונה שאני מאמינה שרובה נגד. הם גם תיפוסים כאלה,לא יודעת. למשל אני אתן דוגמא: ערב אחד התקהלו כל הח'ברה וכל אחד הביא איתו עוד כמה חברים,הם באו עם מקלות ואבנים עמדו בכביש בראשי עצרו מכונית מכונית לבדוק אם בתוכה יש ערבי,ואם היה,הם פשוט ניפצו לו את המכונית או שפשוט הוציאו אותו מהמכונית והיכו אותו. כנ"ל על מכוניות שהיו תלויים בה סרטים כחולים. וזה אכן קרה מה שסיפרתי פה. אז עכשיו אתם מביניפ למה לא רואים הרבה סרטים כחולים?

Z R u b A V e L

New member
אם הייתי בארץ

הייתי מתנדב לפנות את המתנחלים מבתיהם. הגיע הזמן ללכת חברים.... זאת החלטה של הממשלה.

נולה2

New member
ערן המגניב,

א. הולכת להיות קצת הפגנות בשבוע הבא ב. כי זה לא משנה, בין אם נפגין ובין אם לא תהיה התנתקות !!! עכשיו הבנת ? שבת שלום, הילה

כי השמאל לצערנו, תמיד שותק

והפעם אפילו לא מדובר רק בשמאל. אני חושבת שזה בגלל ש"הם" חושבים שהכל כבר סגור, ומילה טובה לחיילים ולמצבעים לא תעשה את זה קל יותר, שזו כמובן טעות. אני כמובן מאד בעד מה שאמרת, הגיע הזמן שנפסיק לשתוק. על הנחישות והמטויבציה תמיד הייתה ותהיה לי הערכה למתנגדים.

MadeInJapan

New member
השמאל לא שותק

ויש תומכי התנתקות גם מהימין (כמוני למשל) העניין הוא מאוד פשוט וברור, למה לבזבז זמן ומשאבים וכסף להפגנה בעד ההתנתקות כשהיא ממילא מתבצעת?

למה?

כדי להראות שכן יש אנשים שעוד תומכים בזה ושאין רק צבע כתום ושאנחנו רוצים את זה, ואפילו מאד, ותודה להם. והציבור הרחב בעם שמבקש להתנתק, ישתיק יותר פיות מאשר העובדה ששרון מבקש. והשמאל תמיד שותק, תסתכל אחורה.

sarahhh

New member
כי הם מקבלים את מה שהם רוצים

לביינתים אז למה שיפגינו הם לא צריכים הפגנה

למעלה