למה אתם כל כך שונאים את שפרה?

איתי בל

New member
כולם שם רק סורגים אוכלים מרכלים וכדומה

אין שם מה לעשות חוץ מזה... אהה כן יש אנשים שמתופפים על הכרס שכחתי

דלשון

New member
ליוסי יש חן והוא מצחיק זה לא יעזור לך בגרוש

גם עם הוא יתופף על התחת אנשים יאהבו את זה. שיפרה פשוט מגעילה גם במראה שלה וגם בעופי שלה זה ההבדל.

איתי בל

New member
אז ההבדל ששפרה לא מצחיקה...

שפרה לא מצחיקה ובגלל זה היא לא מעניינת ואת כל כך שונאת אותה כי הבנאדם מופיע על המסך שלך ולא מצחיק אותך... היא עובדת אצלך? היא חייבת לך משהו? היא לא מצחיקה...יוסי מצחיק יותר ממנה מסכים איתך נו ו...? נרצח אותה? נתלה אותה איפשהו? איך היא מעיזה לא להצחיק... בת כמה אמרנו שאת?

דלשון

New member
שפרה גם מגעילה מתנשאת וצבועה

אסור לשנאות את שיפרה אתה לא מרשה ? מה הפכת לשופט הפורום ? רק שאתה יותר בכיוון ליצן החצר. נרצח נתלה פשי לקחת את זה רחוק מדי אולי תתעורר מהחלום שלך. וחוץ מי זה אני בן והגיל שלי מה קשור לעיניין ? מה אתה מתעסק בגיל של אנשים למה זה אמור להעיד על חוכמה או משהו ?

איתי בל

New member
מה הגיל קשור לעניין

משפט של ילדים קטנים שעוד לא הבינו על מה הגיל מעיד כשתגדל תבין:) מותר לך לשנוא...למרות שזה טיפשי לשנוא דמות ריאליטי אבל בגילך מותר לך אידיוטי אבל מצידך להגיב בקיצוניות שכזו ולא משנה באיזה גיל אתה זה בסדר שהיא לא מעניינת אותך זה לא בסדר שאתה מתנהג כאילו בגלל שהיא בטלוויזיה היא אמורה לבדר אותך היא לא עובדת אצלך היא כולה מתמודדת היא לא רועי לוי ולא נינט והיא לא צריכה לעשות לך הופעה זכותה לשבת ולסרוג גם אני בחיי הפרטים לא דופק הופעות אני הרבה פעמים סתם על המחשב בדיוק כמו שאתה סתם על המחשב אז תצביע ליוסי... ואל תצביע לשפרה ושכנע אנשים לא להצביע לשפרה וכן להצביע ליוסי אבל תנסה גם להיות בנאדם על הדרך... זה הכל

ואגב, תמונה שמחזקת את העובדה שמחקה את הלחם

אין מחיר לייד הקולה, ורואים מחיקה באותה שורה (גם במקומות אחרים רואים מחיקה, אבל נשאיר זאת לשיקול הצופים)

quarantine

New member
יכול להיות שאני טועה אבל..

לדעתי היא לא מחקה פשוט שי בחר לא לרשום הרי הוא זה שאמר לאיתי מה לרשום שם. הם התווכחו על זה. היא כן יכלה להגדיל ראש ולהוסיף את הלחם בעצמה כי היה ויכוח בנושא.

jaycom

New member
מגעילה ברמות השיפרע הזאת

היא גם אמרה שמחקה ורשמה קולה במקום, והתמונה הזאת מוכיחה בענק שזה מה שקרה. מי שעדיין חושב שהיא חמודה, אינטילגנטית ונשמה טהורה הוא אידיוט...

quarantine

New member
התמונה לא מוכיחה דבר.

והיא גם לא אמרה שהיא מחקה. היא אמרה שזה מה שיוסי היה עושה אילו הוא היה הולך ומקריא. איתי רשם מה ששי בחר. ושי לא אמר לחם מלא. היה רק ויכוח בנושא. כמו שאמרתי קודם. היא יכלה להגדיל ראש ולהוסיף את הלחם המלא, בגלל הויכוח שהיה בסלון, קשה לשכח את הלחם.

jaycom

New member
היא הודתה שמחקה

זה שאתה בוחר לא לראות את התמונה המלאה, בעיה שלך! תלך לדו"ח היומי של סוכת הריכולים ותראה ששי מלכלך על יוסי ואומר לשפרע שהוא קרה לה שרמוטה אז הוא אמר שזה בגלל שהוא חשב שהיא מחקה את הלחם ואז היא אמרה: "נכון" בסוג של "נו אז מה, יש בזה משהו פסול?" תבחר לראות מה שבא לך, האישה הזאת דוחה את השועלים..

איתי בל

New member
ראיתי

וכמו שכבר הסברתי... שי בא לספר לה מה היה לאון אומר כבר אמרתי לה שי שואל אמרת שהוא אמר בת שרמוטה? ולאון ושפרה מגיבים בתדהמה שי מספר הכל מההתחלה על מחיקת הלחם שפרה אומרת נכון כי כבר שמעה את הסיפור ואומרת נכון זה מה שהיה זה מה ששמעתי רק על השרמוטה לא שמעתי אם יש מישהו שבוחר לא לראות את התמונה המלאה זה אתה

jaycom

New member
אתה חי בסרט

עלק לא אוהב דמות מריאלטי... אל תשחק אותה יפה נפש..

איתי בל

New member
אל תשנא אותי כי אני יפה

לא צריך לאהוב אותה בשביל זה צריך לדעת להקשיב... או לא לחפש קטנות... כולם כולל עינב אומרים שלא הזמינו לחם רק יוסי אומר שהזמינו לחם כאילו בחייך... אתה חי בריאליטי למען השם אין משהו יותר לא מציאותי מריאליטי

jaycom

New member
וזה עדיין לא קשור

כי שפרה בעצמה הודתה, מה יותר ברור מזה?? אני לא מבין איך אתה יכול להגיד שזה לא נכון... אבל כבר למדתי הערב שאתה לא הכי הגיוני שיש.. אז מה שתגיד..

איתי בל

New member
אבל היא לא הודתה

היא אמרה את המילה נכון וכבר מאה פעם בפני יוסי אמרה שלא עשתה את זה והיא אמרה נכון לגבי שמהו אחר והסברתי לך גם לגבי מה... מה יותר מזה

jaycom

New member
זה שהיא אמרה נכון לחברים שלה

וליוסי אמרה שלא נכון, זה רק אומר שהיא שקרנית..

איתי בל

New member
גם אתה עכשיו אמרת נכון

זה אומר שאתה מחקת את הלחם? לא נכון... זה תלוי למה אתה משייך אותו אני מרגיש מורה בכיתה א' יש מילה יש משפט ויש שיוך אני יכול להגיד וואי איזו בננה לכאורה משפט תמים לכל הדעות... אבל כשתשים את המשפט מול סרט פורנו להומואים בלבד המשפט מקבל פירוש שונה מכיר את השיר של הג'ירפות וואי איזה אבסורד אותו מקרר בגישה כל כך שונה אז הנה... וואי... איזה אבסורד המילה נכון בגישה כל כך שונה ואו שאתה אידיוט מוחלט שלא מסוגל להבין שהיא יכלה להגיד נכון על משהו אחר או שממש לא בא לך להבין את זה ואני מקווה בשבילך שזו האפשרות השניה זה לא ששי שאל אותה תגידי שפרה מחקת את הלחם והיא אמרה נכון לא הייתה גם שאלה באוויר לענות עליה תנסה לחשוב באמת באובייקטיביות על מה נאמר המילה נכון באיזה הקשר מה היה הטקסט עשיתי לך את זה גם מאוד קל כשאמרתי לך מה היה הטקסט אני באמת מאמין שאתה מסוגל לעשות את זה

jaycom

New member
חחחחח איזה דביל

האמת שאני חושב על זה, היא אמרה "נכון" בהקשר של הפצצה בכור האירני... היא למעשה אישרה לממשלה שלנו לתקוף בכור.. מרוצה דוקטור?

למעלה