למה אתם כל כך שונאים את שפרה?

איתי בל

New member
אבל מה היא אשמה על כך?

אני מבין איך כולם פה ואתה הגעתם למצב הזה אבל פה תהיה חכם...תעצור... ותבין אותה בוא תחשוב עליה לרגע בחורה מסכנה חיה בוילה הזו כבר יותר מ50 יום מצלמים אותה 24 שעות המ אתה רוצה שהיא תעשה? מה אתה רוצה ממנה? אמרתי לך טוב שאתה מתעצבן גם אני מתעצבן טבעי שתתעצבן אבל אני לא שונא את לאון על זה גם את יוסי אני לא שונא והוא מעצבן אותי הרבה הוא גם מצחיק אותי הרבה אז מה אני אוהב אותו... תתמודד עם הפורמט

droriko

New member
מה זה תתמודד עם הפורמט?

אם לא יהיו כאן הודעות שנאה למתמודדים מצד אחד והודעות אהבה למתמודדים מצד שני , כמה הודעות כבר יכתבו בפורום הזה? אני דווקא חושב שהאמוציות מזינות את הדיונים

איתי בל

New member
אני מוכן שהפורום יהיה חצי פעיל

מצידי שהפורום יפול רק להוציא את החרא ממנו חוץ מזה רק דברי שנאה ואהבה יש לכם לדבר אין נושאים אחרים בעולם בחייך אם זה הדבר היחידי שאתם מסוגלים להוציא רק את הגועל הזה אז עדיף לסגור אבל יש אל תדאג בכל מקרה עזוב את הפורום עזוב את כולם כרגע אני מדבר איתך אתה...תמודד עם הפורמט אני כאן ואני לא שונא אף אחד ולא אוהב אף אחד פשוט נהנה מהתוכנית ממליץ גם לך

קרמפה

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo41.gif לכל העצבניים!!

לקרוא את ההודעה הזאת! איתי אתה משהו משהו.

quarantine

New member
הגעת לרמה הכי נמוכה בוויכוח. פגעת אישית

למרות שאני בספק שהמשתמש השני לקח את זה אישית. אם אנשים פה לא סובלים את שיפרה זה לא אומר שהם נחותים. ואם הרושם שאדם קיבל משיפרה שהיא שיטחית אז זאת זכותו לחשוב כך.

איתי בל

New member
אהה... הבנתי

זכותו לפגוע בשפרה באופן אישי לדבר עליה בצורה אישית להגיד שהיא שטחית ואני לא יכול להגיב על כך ם אנשים יכולים לשפוט את שפרה ולהגיד שהיא שטחית אני יכול להגיד שאתם נחותים... מה ההבדל? לפתוח קבוצה שנאה זה רמה? להקים עצומה נגד דמות ריאליטי זה רמה? היו אנשים שאמרו לרצוח אותה אני במקומכם לא הייתי מזכיר את המילה רמה בפורום הזה

quarantine

New member
יש הבדל.

הוא לא פגע בך באופן אישי אלה הוא פגע בשיפרה. אתה יכולת לטעון את הטענות שלך לגבי שיפרה ולהגיד למה אתה חושב שהיא לא שיטחית, או לספר על מעלות שלה. לא הייתה פניה אישית אליך או לאף משתמש אחר, ובטח לא פגיעה ברמה כזאת. אתה בחרת להטפל למשתמש בפורום שאתה לא מכיר, או מתיימר להכיר ממספר הודעות שלו פה. אותו משתמש בוחר להציג את הדיעה שלו על שיפרה לאחר שצפה בה במשך יותר מחודש וחצי. ולדעתי היא שיטחית. זאת זכותו המלאה לחשוב כך. לגבי הפתיחת קבוצה/עצומה נגד דמות ריאליטי, מי אמר שאותו משתמש עשה זאת? הפלת עליו את כל התיקים שקיימים. ברגע שוויכוח או דיון מגיע לפסים אישיים, זה נהיה לא רלוונטי ולא ברמה שזה צריך להתבצע. זאת דעתי

איתי בל

New member
אני אמור לחכות שהוא ידבר עלי?

הוא דיבר על שפרה..אז אפשר לדבר על שפרה אז הוא יכול להגיד לרעתה ואני לטובתה ואני צריך לחכות שהוא ידבר עלי כדי שאוכל לדבר עליו? לא הוא דיבר על שפרה אם הוא יכול לדבר על אנשים אחרים ולשפוט אותם אני יכול לשפוט אותו זה לא קשור אלי הסיבה שגלשתי לתחומים אישיים כי זה עצם הנושא אין טעם שיפרה מתנשאת ויוכיח למה כן אני למה לא כי זו לא הבעי אני עובד במכירות... במכירות אחד הדברים הכי חשובים ללמוד זה לטפל בהתנגדות האמיתית של לקוח הרבה פעמים לקוח אומר יקר לי ובעצם מתכוון לא מאתים לי לא רוצה אשתי לא אוהבת לא נוח לי מעדיף אצל מתחרה או כל דבר אחר לקוח כזה אין טעם לטפל בהתנגדות של יקר לי כשזו לא ההתנגדות האמיתית הוא..הבעיה שלו היא לא באמת ששפרה מדברת אנגלית או אוכלת זו לא הבעיה הבעיה נמצאת אצלו ולא אצל שיפרה לכן אני מגיב לגביו ולא לגביה זאת גם דעתי

quarantine

New member
אם כך..

אני גם יכולה לשפוט אותך ולתקוף אותך אישית. למרות שאני לא מכירה אותך וחוץ מהתגובות שלך בפורום אין לי מושג מי אתה. אם אני לא סובלת את שיפרה זה לא מעיד עלי דבר מלבד העובדה שאני לא מסמפטת תכונות אופי שבולטות אצלה.

איתי בל

New member
תשפטי בכיף

את מוזמנת האמת שיש בזה דבר מאוד יפה אם לא היה אכפת לי מהנעל הזה אם הייתי שם זין עליו באמת הייתי מדלג ועובר הלאה על הזין שלי מה את חושבת שכואב לי שיורדים על שפרה גם שפרה על הזין שלי כואב לי שיש אנשים שמגיעים למקומות כאלה אז אני אומר את זה בשבילם לא בשביל שפרה ולא בשבילי ואם תגידי לי משהו בשבילי אני רק אעריך אותך על זה את חושבת שזה כיף? את יודעת כמה אני סובל לפעמים בשביל אנשים... בחייך... זכותך לא לאהוב את שפרה ולא לסבול אותה כמו שאמרתי גם לאון עצבן אותי על יום שמתי על מיוט לא חייבים לאהוב את שפרה מותר גם לשנוא אותה זו לא הבעיה אבל תראו איך אתם מתנהגים...

quarantine

New member
האמת גרמת לי לצחוק :))

אהבתי את ההודעה זה קודם כל:) אני חייבת לציין שאני מסכימה איתך. ונכון שיש פה הגזמה והקצנה ואנשים פה(כולל אני) לוקחים את הדיירים כאילו הם עצמם חיים איתם. אני פשוט חושבת שאם אתה תתקוף מישהו ותרד עליו הדבר האחרון שהוא יעשה זה להקשיב לך. ויבין שאתה בא לטובתו כדי לתקן את צורת ההתנהגות שלו. המטרה שלך נעלה אין ספק:) אני מוצאת את עצמי אפילו מגזימה עם התגובות פה על הדיירים. ואני לא מבינה אחר כך למה לעזאזל זה הזיז לי. אם זה עוזר אני אנסה לשמוע לעצתך:)

איתי בל

New member
אני גם אסכים איתך

שיתכן! והשיטה של לתקוף לא תגרום בהכרח לאנשים להקשיב אני כן מסכים שבטח יש שיטה יותר טובה.... אבל גם לפעמים זה מה שצריך בכל מקרה אני רק בנאדם ועושה מיטב יכולתי כדי להבהיר את הנקודה ואם מישהו יפספס אותה כי אני באמת מדבר באגרסיביות חבל... אבל את יודעת אני אומר את הדברים בלי לחשוב מתוך אינסטינקט וזה מה שיוצא... וגם אם לא כולם יבינו את מה שאני אומר אני מקווה שאולי זה הרגיע כמה רוחות...

quarantine

New member
האמת גרמת לי לצחוק :))

אהבתי את ההודעה זה קודם כל:) אני חייבת לציין שאני מסכימה איתך. ונכון שיש פה הגזמה והקצנה ואנשים פה(כולל אני) לוקחים את הדיירים כאילו הם עצמם חיים איתם. אני פשוט חושבת שאם אתה תתקוף מישהו ותרד עליו הדבר האחרון שהוא יעשה זה להקשיב לך. ויבין שאתה בא לטובתו כדי לתקן את צורת ההתנהגות שלו. המטרה שלך נעלה אין ספק:) אני מוצאת את עצמי אפילו מגזימה עם התגובות פה על הדיירים. ואני לא מבינה אחר כך למה לעזאזל זה הזיז לי. אם זה עוזר אני אנסה לשמוע לעצתך:)

קמבילי

תמיד שאני רוצה להגיב בפורום אני לא צריכה כי את רושמת זאת הכי טוב. אוהבת את הכתיבה הנעימה ולא מתלהמת אך ברורה לכל שלך. כל מה שרשמת פשוט..... נכון וזהו.

קמבילי

New member
../images/Emo9.gif הו נעים מאד!

אני מקווה שתכתבי קצת יותר, או לפחות תעשי סימן כזה
או כזה
. ואני מקווה גם לא לאאכזב אותך כי לפעמים אני מתלהמת, כשמרתיחים אותי אני מתלהמת.
להשתמע

קמבילי , יש מצב שבכל זאת למדת משהו ?

סוף כל סוף למדת שלא צריך לשנוא מתמודדים ? ולעשות את ההפרדה בין מיאוס לבין שינאה ? זאת כבר התקדמות עבורך . העניין שלפי דעתי את עדיין מתרכזת במושגים כמו " טוב " ו " רע " על שלל נגזרותיו . בעוד את מדחיקה את המושגים " משחק " ו " אסטרטגיה " ו " אובייקטיביות " מחוץ למערכת השיקולים שלך . שפרה לא אשמה בכך שאנשים כאן בפורום " כועסים עליה " . שפרה היא לא מתמודדת לבחירות שהבטיחה משהו לבוחרים ולא עמדה בו . ולכן עניין הכעס דיי הזוי בעיניי . שפרה היא שפרה על כל המשתמע מכך . ניתן לפרש כל מעשה של כל אדם לחיוב או לשלילה . ואין אדם שיוצא טהור מבחינה מדוקדקת תחת מיקרוסקופ של 24 שעות ביממה מעל ל 50 יום . יש פשוט אנשים שמעדיפים לנפח מעשים מסויימים של מתמודד אחד ולהדחיק או לטאטא מתחת לשטיח מעשים של מתמודד אחר . זה שהיא רבה עם יוסי על התקציב אין זה אומר שהיא לא מכבדת אותו . זה שהיא עומדת על כך שיוסי יעמוד בהתחייבותיו בנושא הסיגריות זה לא הופך אותה לאדם רע . יוסי הוא אדם מבוגר ואם הוא מתחייב קבל עם ועדה על משהו , אז מן הראוי שגם ידע לשאת בנטל , שאם לא כן הם לא היו מסכנים 50% מהתקציב . הריי הסיכון של 50% מהתקציב נבע גם כתוצאה מההתחייבות הזו של יוסי . נתתי כאן רק מספר דוגמאות לדרך בה אנשים בוחרים לפרש את התנהגותה של שפרה לרעתה . אבל חשוב לזכור שכל פרשנות כזו נובעת מתוך הבחירה של המתבונן איך להסתכל על הדברים . ולכן בחלק גדול ( גדול מאוד עד לכדי מוחלט ) מהמקרים כאשר כותבים על " רוע " שקיים במתמודד כזה או אחר אני משוכנע שמדובר יותר ברוע שקיים אצל מי שכותב את זה מאשר ברוע שבאמת מתקיים במתמודד או מתמודדת . וזה כולל גם את צבר וגם את רנין ( או כל מתמודד/ת אחר ) ואלה שבוחרים לכתוב שיש בהם רוע . תקציר התגובה : עשרה קבין של רוע ירדו לעולם , 9 נטל הפורום ואחד דיירי הוילה של האח הגדול .

למעלה