למה לא לקנות Middle-earth: Shadow of War

sky121

New member
למה לא לקנות Middle-earth: Shadow of War

אם אהבתם את Middle-earth: Shadow of Mordor ואת מערכת הנמסיס, עדיף להישאר עם המשחק הזה.
כי Shadow of War הולך להיות כמו משחק מובייל לכל דבר. כן מה ששמעתם, לא יהיה הבדל בינו לבין משחק כמו קנדי-קראש.

למשחק סינגל פלייר יהיו 2 מערכות שיהרסו את המשחק: הראשונה שיהיה Loot boxes, כי אם לבליזארד זה הולך, אז למה ש-WB יצאו פראיירים.
והשני יהיה in-game currencies שקשור לתוכן פרימיום. יהיה מטבע (=Mirian) שיכול לאפשר גישה לשריון ונשק לגיבור, אך זה יקח זמן. המטבע השני זה GOLD, ואנו נקבל רק טיפטוף ממנו במשחק עצמו, כי להשיג יותר צריך לשלם כסף אמיתי. ודרך גולד משיגים בוסטרים של XP, אותו שריון ונשק שייקח זמן בדרך הרגילה, עם זהב תקבל את אותם חפצים במיידי. על מנת לחסוך זמן כמובן.

דרך אגב, יהיו 2 סוגי Loot boxes. אחד לכל סוג מטבע.

בעבר קראו לזה צ'יטים. אני עדיין זוכר בוורקאפט 3 את הפקודה "greed is good", בשביל להשיג הרבה כסף מייד. אם המשחק היה יוצא כיום, בטח הייתי צריך לשלם כסף אמיתי בשביל הפרביליגיה הזאת.

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1415967
https://www.youtube.com/watch?v=sF3G7xV6VgQ&feature=youtu.be

בסרטון תלכו לדקה 9:20, שמה תראו איך כל "היופי" הזה עובד.

האמת שאין לי בעיה עם זה כי אפשר להרוויח כסף וירטואלי

ולקנות איתו מה שרוצים, נכון זה יקח זמן אבל זה עניין של בחירה אם להשקיע את הזמן הזה או לא. זה משחק סינגל מי שרוצה לעבוד קשה בשביל שריון ונשק שישברו את המשחק זכותו לעשות את זה.

אין הבדל בעיני בין זה לבין אנשים שעושים לבלינג לרמה 99 בJRPG וגומרים ככה את המשחק :)
נ.ב המשחק עצמו לא מושך אותי, יש לי עוד את הראשון לחזור אליו גם ככה.

dragon quest 11 מכר מעל 3M ב10 ימים. .

מתוכם מעל 2M הם עותקים פיזים שנמכרו כבר ללקוחות השאר זה מכירות דיגיטליות ועותקים שנשארו על החנויות שכנראה ימכרו כולם בשבועות הקרובים.

DQ11 כמובן השתלט לחלוטין על המכירות הדיגיטליות בPSN היפני.
זה המצעד הדיגטלי בPSN היפני.
Dragon Quest XI
Minecraft: PlayStation 4 Edition
Battlefield 1
Final Fantasy XIV Complete Edition
Dead Island: Definitive Collection
Simple DL Series G4U Vol. 1 The Mahjong
Saints Row IV
Final Fantasy VII
Star Wars Battlefront Ultimate Edition
Terraria.

עושה רושם שDQ11 יהיה הפעם הראשונה בהיסטוריה שמשחק דרגון קווסט ימכור יותר ממשחק פוקימון ראשי ביפן במיוחד אם לוקחים בחשבון שחלק גדול מהיפנים מחכים לגרסת סוויץ של דרגון קווסט.

ואם כבר דיברנו על גרסאות. לפי DF על הPS4 PRO דרגון קווסט 11 הוא ברזולוציית חסרת תקדים של 3K נעול על 30FPS ברוב המוחלט של הזמן.

ואילו על הPS4 הרגיל הוא 900P נעול 30FPS ברוב המוחלט של הזמן.
לפי חלק מהאנשים המשחק נראה דווקא יותר יפה על הפס4 הרגיל.
בגלל שהפרו גורם לתמונה מטושטשת בחלק מהמקומות.
אבל הרוב חושבים שהמשחק נראה גדול מהחיים ב3K על הפרו.

אני חייב לתהות אם הפס4 הרגיל מריץ את המשחק ב900P איך לעזאזל הסוויץ הולכת להתמודד עם המשחק הזה? זה בטח רץ על 480P
.

אז חיים, נכון התלבטת בין גרסת הפס4 לסוויץ? הנה לך מה עדיף.
אגב....מי שתוהה למה המשחק לא מפסיק לעוף מהמדפים .... בסרטון...
ושמתי גם את ההשוואה של הפרו והפס4 הרגיל למי שרוצה.
נ.ב הנה ההשוואה של DF בין הפס4 פרו לפס4 הרגיל.
https://www.youtube.com/watch?v=svx2_6-NP5Y

מישהו 2

New member
וואו המשחק נראה מדהים ביופיו!

לדעתי אבל יכלו לשפר בפיזיקה של השיער של הדמויות. כבר ראינו דברים מרשימים יותר
אבל אולי זאת הייתה החלטה עיצובית

הוא באמת נראה מדהים.

נראה לי שהשיער הוא החלטה לעשות את המשחק כמה שיותר קרוב לאמנות של אקירה טוראימה,אין פה הרי ניסיון ליצור משהו ריאליסטי.

evilplate

New member
מספרים מרשימים מאוד

לא נשארו ביפן עוד הרבה מותגים שיוצרים כזו היסטריה.
&nbsp
גם הפס4 עמד בכבוד מול ה 3DS מבחינת מכירות, יש לפלטפורמה חלק נכבד בעוגה מה שאומר שעוד נשארו יפנים בעולם שמוכנים לוותר על ניידות בשביל חוויה קולנועית יותר P:
&nbsp
מה שכן קצת מאכזב שהמשחק לא רץ ב 1080P על הפס4, הבנתי שזה קטע של אנריל 4 שנחשב למנוע כבד. מן הסתם אין לזה הצדקה כשרואים איזה משחקים כן רצים ב 1080P על הפס4 אבל בסדר, ידוע שהמפתחות של סוני משאירות אבק לשאר ובכל זאת מדובר במשחק מהמם אז כנראה שלא יותר מדי יתלוננו על זה.
&nbsp
מה שכן DF אומרים שהקפיצה באיכות התמונה של הפרו ביחס לפס4 הרגיל היא ענקית וזה די ברור למרות הבעיה של הריצוד שלמי שיש פרו זו הגרסה העדיפה בהרבה מבחינה טכנית.

אני סקרן ממש לראות איך גרסת הסוויץ׳ תראה, מתאר לעצמי שעדיין מספיק טוב, לא מדובר פה בהוריזון עם כמה שהמשחק נאה עדיין.

מה אתה עושה לי חשק לקנות PS4 PRO

לא שיש לי טעם לקנות אין לי טלווזיה שיכולה להרוויח מה3K הזה ו1080P לא שווה רכישה. יהיה מעניין לחזור על המשחק על הפס5 זה בטוח.

לדעתי רק קפקום או לבל 5 (לבל 5 גם פיתחו את DQ8 ) הן המפתחות היפניות
שיכלו לעשות את DQ11 ב1080P על הפס4 ולבל 5 עושים את ני נו קוני 2 עכשיו אז נדפקנו.

לא נורא, המשחק נראה מטורף בהתחשב בזה שפיתחו אותו האנשים שעשו את nier הראשון בדור הקודם.

לבל 5 כמובן רוצים לגדול ולא מתאים להם לפתח דרגון קווסט עד סוף חייהם.

נכון ש900P זה מאכזב ומבאס, אבל אני חייב להגיד שנגיד במקרה של טקן 7. שהוא 900P על הPS4 (ופחות מזה על הוואן) טקן 7 נראה מטורף לדעתי
על הפס4 למרות שהוא 900P אז אולי גם DQ11 נראה מהמם ב900P.

צריך לראות איך זה יראה על הטלווזיה שלי.
אני עדיין אהיה בהלם אם הסוויץ תהיה גרסת הפס4 ולא גרסת ה3DS חחחח.
כאילו אין מצב שהסוויץ יכולה להריץ את זה ב720P אפילו.

מישהו 2

New member
קשה לראות את ההבדל בין 900P ל- 1080

אי אפשר לשים לב לזה אלא אם כן אתה משחק על מסך מחשב ממרחק אפס

אני דווקא בדרך כלל כן מבדיל.

אבל זה כנראה בגלל הרקע שלי כשחקן PC. כאילו ישר זהיתי שטקן 7 זה 900P זה לא לקח לי הרבה זמן אבל עדיין פאק המשחק הזה נראה מהמם (והרבה יותר טוב מאשר על הוואן ראיתי אותו גם שם)

evilplate

New member
אחי אני בטוח שהמשחק יראה מעולה

גם עם ה 900P אל תתבאס יותר מדי :)
&nbsp

אה ושכחתי לומר שגם סקוור עצמם הופתעו כמה טוב גרסת הPS4 מוכרת

הם ציפו לפער הרבה יותר משמעותי בין גרסת הPS4 ל3DS וכראיה הם שלחו הרבה יותר עותקים של גרסת ה3DS לחנויות מאשר הפס4 מתוך מחשבה כמובן שהרוב המוחלט ילך על ה3גDS

ראוי גם לציין שהמחיר של המשחק בגרסת הפס4 הוא 81 דולר.
והמחיר של גרסת ה3DS הוא 54 דולר.

ככה שזה אפילו יותר מרשים שנזכרים שיש יפנים שבחרו לשלם הרבה יותר בשביל חוויה מרשימה יותר, במקום ללכת על האופציה הזולה יותר של ה3DS.
ברור לי שגם אם גרסת הפס4 היתה עולה 100 דולר אני אישית הייתי הולך עליה
בכל יום מול גרסת ה3DS. ומגניב שהרבה יפנים חושבים ככה גם.

קל לי להבין אותם, עברו 8 שנים מהDQ האחרון ועד שהוא יצא, זה יהיה פרייארי
לגמרי להעביר את רובו ברכבת על איזה מסך מעפן.

עדיף לשחק בבית בסלון עם מזגן וקולה.וכמה אשכולות ענבים.
והגרפיקה המהממת הזו של הפס4.

זה נכון שגם אלה שמשחקים קודם על ה3DS יוכלו לשחק מתישהו בגרסת הפס4 ולחוות אותה, ואפילו יש באנדלים שמוכרים את שתיהן ביחד, אבל פרייאר מי שמבזבז על ה3DS את החוויה הראשונית.

evilplate

New member
בתכל׳ס השאלה היחידה היא

האם הקמפיין עוצב סביב הדברים האלה או שהם הודבקו שם כאופציה נוספת לכל מני עצלנים.
&nbsp
אם הקמפיין משוחק בצורה זהה לקודם רק שיש את האופציות הללו אז זה לא נורא, אבל אם הוסיפו המון גריינד ברמה שלא היתה בקודם אז כאן זו כבר בעיה.
&nbsp
אך גם אם המשחק הזה יצא טהור, זו עדיין מגמה לא חיובית שאם היא תמשיך זה ברור שבמוקדם או במאוחר זה ישפיע על העיצוב של משחקי הסינגל, ככה שלדעתי זה משהו שלא צריך לתמוך בו באופן כללי.

אני לא חושב שיש סיכוי שהקמפיין עוצב סביב זה.

הם לא מטומטמים עד כדי כך לעשות Paywall במשחק סינגל לא יכול להיות.
זו פשוט דרך גאונית להרוויח כסף ממטומטמים שרוצים צ'יטים בתשלום.

אני מכיר מלא אנשים שיהנו לעשות גריינד ולשבור את המשחק ולא להוציא את הדיסק מהקונסולה שלהם איזה חצי שנה ולהרגיש הכי חזקים בעולם.

זו אופציה ללוזרים, שלא יכולים להתמודד עם המשחק, אני לא רואה בזה דבר רע אם זה עושה להם טוב חחח.

אני לא רואה חברות איכותיות כמו רוקסטאר ובטסדה מאמצות את המודל הזה אחי, חברות כמו יובי? יש מצב ענק ואם אני לא טועה כבר היו כמה משחקים של יובי עם אביזרים סופר חזקים בתשלום.

הסיכוי שזה ישפיע על משחקים שבאמת איכפת לנו מהם מינורי לפי דעתי.
נ.ב אולי יהיו כמה לוזרים שיבכו שהמשחק דורש גריינד ושעכשיו הוא הרבה יותר קשה מהראשון בכוונה כדי שנשלם, אבל אלה יהיו לדעתי לוזרים שמחפשים את מי להאשים שהם גרועים חחח.

sky121

New member
הבדל בין לוזרים לבין עסוקים

כרונו אתה רואה את אותם אנשים בדרך שלילית מדיי. אנשים כיום עסוקים מאוד עם משפחה, עבודה והתחייבויות אחרות. אם יש את האופציה לקצר בזמנים, זה מבורך עבורם.
מה בקשר לבני-נוער? להם יש פחות התחייבויות באופן יחסי. פה יש חשיבה של אנשים ב-WB שבאו מתחום משחקי המובייל, בה החשיבה שאם הם קונים בכסף אמיתי באפלקציות, אז אפשר לנסות דבר דומה במשחק AAA. לתפוס את "הלוויתנים".

תראה תגובה רשמית בקשר לשימוש של GOLD (הדגשים שלי):

By simply engaging with the world and playing through Middle-earth: Shadow of War, you earn items like Gear for Talion and unique Orcs for your army. These are the same items that are found in the Market within Loot Chests and War Chests. Gold merely allows you to get your hands on them immediately, cutting down some of the additional time that would have been spent winning more battles, tracking nemeses, completing quests and assaulting fortresses.​

זאת תגובה מאוד תמוהה. החברה ""רק"" נותנת את האופציה לסיים כמה שיותר מהר את המשחק. זאת הפעם השנייה (שאני זוכר), לחברה שמעודדת את הגיימרים לסיים כמה שיותר מהר את המשחק.
הפעם הראשונה היה המשחק Dead Space 3, בה היה אפשרות לבנות כלי נשק בצורה חופשית, באמצעות חומרי גלם שמוצאים במשחק.
EA התערבו ושילבו אופציה לשלם כסף אמיתי על חומרי הגלם, במיידי בשביל לחתוך זמן נוסף (ראיתם מה עשיתי? לקחת את התגובה של WB ושילבתי בהחלטה של EA, כי היא רלוונטית מאוד ל-2 המקרים). אני לא צריך להגיד לכם שהמשחק לא מכר מספיק וספק אם נראה משחק המשך בעתיד הקרוב.

כרונו, אולי זה לא מפריע לך כעת. אני אחכה מתי שהדבר יקרה למשחק שאתה באמת תצפה לו, ואז תתחרפן למה כל מערכות מיקרו-תשלומים לא נעצרו לפני כן.

בט'סדה עושים משהו מכוער אחר. סקיירים נשאר רלוונטי עד היום באמצעות קהילת המודים העשירה שהתפתחה. קהילה בנויה כך שהיוצרים של מודים עושים זאת, בשביל אהבת המשחק. התמורה היחידה זה הכרת תודה מצד הגיימרים, שאני בעצמי מעודד שימשיכו לעשות מודים טובים. הם מנסים להשיג רווחים מכל המודים הללו.

יש את זה כבר בSF5 ולאנשים עסוקים באמת יש פתרונות.

בסטריט פייטר 5 אתה יכול לקנות כל דמות (יש 10 כרגע לרכישה) ב29 שקלים או ב100000 שקלים וירטואלים, כל ניצחון מביא לך 50 שקלים וירטואלים.

קניתי עד היום בכסף וירטואלי 7 דמויות. ורק אחת בכסף אמיתי כי באמת רציתי אותה מהר ובדיעבד? היא לא היתה שווה את הכסף האמיתי ואפילו כסף וירטואלי בדיעבד לא הייתי משלם עליה.
אין לי יותר זמן פנוי מהאדם הממוצע אבל אני כן מוצא זמן לשחק במשחקים שאני אוהב.

אף אחד לא הכריח אותי לקנות דמות אחת ב29 שקלים, ואף אחד גם לא הכריח אותי להשקיע את הזמן בקניית אלו שכן קניתי בכסף וירטואלי, אני שיחקתי ת'משחק נהנהתי והרווחתי על זה.

ולא הייתי חייב לעשות אף אחד מהדברים האלה.זה לא ששיחקתי יותר מהרגיל כדי לחסוך כסף.

באותו משקל גם עם שאדו, אני מבטיח לך שאפשר לסיים את המשחק כמו שצריך.
גם בלי להשקיע גריינד על זהב.רק מה שיקרה שעכשיו לאנשים שיהיה להם קשה, יתבכיינו שהמשחק קשה בכוונה כדי שהם יוציאו את הארנק וישלמו.

זה לא נכון, זה הפתרון הקל והלוזרי שהם בוחרים.

מה שאתה אומר על אנשים שיש להם התחייבויות אחרות עבודה וכו' זה מוצדק מאוד אבל לאנשים עסוקים יש פתרונות אמיתים.

אנשים עסוקים יכולים לשחק ברמת קושי של אייזי/לשחק מתי שמתפנה להם הזמן. או חלילה וחס, לשחק את המשחק לאט בקצב שלהם.

העולם לא ייחרב ושום דבר לא יקרה אם הם ישבו על אותו משחק חצי שנה אם הם כל כך עסוקים.

לא כל אחד חייב להכריח את עצמו לשחק בכל המשחקים החדשים ישר שהם יוצאים ואם הם כל כך עסוקים לא אמורה להיות להם בעיה למרוח את הזמן שלהם עם המשחק.

זה שהחברות האלה מציעות "פתרונות" לאנשים שלא מעריכים את הכסף שלהם. זה לא אומר שכל אחד צריך לשלם.

אני מבטיח לך שהחפצים שיעלו הרבה זהב הם יהיו כל כך חזקים שלהשתמש בהם מימלא ישאב את כל ההנאה מהמשחק.

כל משחק שיהיה בו מיקרו תשלומים זה רק ידרבן אותי לנצח אותו בלעדיהם.
אני מאמין שכל משחק נורמלי עובר בדיקות וקבוצות ביקורות מהייסוד
(לפחות על רמות קושי סטנדרטיות)
ונדיר מאוד שאי אפשר לסיים משחק.

אני אתן לך דוגמא על משחק ששנינו מכירים ממש טוב כדי שתבין את הגישה שלי.
ראיתי עכשיו בGAF בן אדם שתקוע בDQ8 אצל dhoulmagus.
אנשים ממליצים לו לעשות גריינד עד שהוא יקבל קסם ריפוי,יעני גריינד עד רמה 32 בערך.

אני ניצחתי אותו בזמנו ברמה 24 בערך כן, זה לא היה קל,כן זה דרש יותר מחשבה והיה טריקי יותר ממה שחשבתי שזה יהיה.
אבל להגיד שמישהו הכריח אותי לשבת ולעשות גריינד? זה ללוזרים.

באופן אישי לא נתקלתי במשחקים שגריינד זה חלק מהותי מהמשחק
חוץ ממשחקי המובייל וMMO.

sky121

New member
לכן SF5 הוא

אכזבה גדולה. הוא הושק עם מעט מאוד תוכן מההתחלה: מעט דמויות, מעט שלבים ומצב סיפור לא מושקע וחובבני. קאפקום השיקו את המשחק במצב הזה בשביל להספיק ל-EVO.

עדיין אתה מסתכל רק על צד אחד של המשוואה, על "הלוזרים" שישלמו בשביל לקצר זמנים. מה אם החברה המפתחת מאריכה בצורה מלאכותית את ה-Grinding? זה אנו לא נדע עד שנתחקור את המכניקה של המשחק, או שיום אחד נדבר עם אחד מהמפתחים של המשחק, נשמע ממנו משהו בסגנון הזה: "חשבנו לתת 250 מירין בשביל הצלחה ב-repeat quest, אך הורדנו ל-100 מירין שאנשים יעשו אותו יותר פעמים".

דרך אגב, יהיה סוג של מולטיפלייר למשחק. משהו בסגנון של כיבוש/הגנה של בסיס מול בסיס. החיילים הטובים ביותר אפשר לרכוש ב-GOLD. אם הם מתים - אתה מאבד אותם לנצח. אתה צריך לרכוש מחדש חיילים טובים אחרים. זה בשביל שמערכת הגרגרנית הזאת תמשיך לעבוד לטובת המפיצה.

תאר לך מצב שב-SF6 אתה לא "רוכש" דמות - אתה "שוכר" אותה. כל עוד אתה מנצח אתה מחזיק בה. אך אם תפסיד 5 פעמים, אתה תאבד אותה. תצטרך שוב לשכור אותה.
תגיד שזה יועיל לך, ככה רק מי שיודע לשחק ישאר וכל הקז'ואל לא יעזו להתקרב למשחק.

לא, אני רחוק מהאליטיסטים המסריחים האלה.

הייתי רוצה שכל המשחקים שאני אוהב ישוחקו על ידי מליונים.
ומה שאתה מתאר במולטיפלייר של שאדו הוא זוועה, ואם היה דבר כזה בSF5 ברור שהייתי פורש כי אחרי כל סשן הייתי מפסיד את כל הדמויות שלי.

אני מסכים שבנןגע למולטיפלייר מדובר בזוועת עולם, אבל אתה באמת חושב שהמולטי של שאדו יהיה עיקר החוויה? המולטי הוא סתם תוספת צדדית לסינגל העיקר אנשים יעזבו אותו אחרי חודש חודשיים, וכן ישארו אלה שהם pay to win.

אנחנו יכולים להיות בטוחים שהמטרה של המולטיפלייר היא לסחוט כספים מאנשים זה קורה גם בפיפא והרבה משחקים אחרים.

כמו שאתה אומר נצטרך לחכות ולראות אם המיקרו תשלומים פוגעים בסינגל או לא, אבל אני בטוח שהכל יהיה בסדר. גם פייר אמבלם הציע מפות שנותנות הרבה זהב למכירה אם אני זוכר נכון וזה לא הרס אותו זה ללוזרים פשוט.

(ולא בשביל אנשים עסוקים היה את המצב הקזואלי שהיה מאתגר אבל התחשב באנשים עסוקים )

אני לא מבין למה לדעתך אם אנחנו יכולים לקנות דמויות בכסף וירטואלי בSF5 המשחק אכזבה. באמת היית מעדיף לשלם על 10 דמויות בכסף אמיתי? עכשיו יש לך בחירה.

ואתה אומר שלא היו מספיק דמויות בהשקה. תזכור שהמשחק לא נולד בארקייד
ובכל זאת יצא עם 16 דמויות, יש משחקים שיצאו עם 10 דמויות.

sky121

New member
לא להיות אדישים

אני העלתי את הידיעה במטרה להראות את הבעיה הזאת.
וכרונו, שאתה אדיש לדבר חמור כזה "המשחק עצמו לא מעניין אותי", זה חבל מאוד.

כי כל הזמן ינסו המפיצות למתוח את החבל, של לסחוט עוד קצת מהצרכנים. כמו האמירה הידועה של הצפרדע במים רותחים, אם מגבירים את החום לאט לאט, הצפרדע לא תמלט - בסוף תמות. ככה השלימו גיימרים עם DLC, בונוסים של הזמנה מוקדמת ו-season pass.

אבל יש את הכוח להכניע את המפיצות, כפי שקרה עם חיבור תמידי לאינטרנט של XBOX1, ביטול הצורך בתשלום למודים במשחקי בת'סדה (הם עדיין מנסים למצוא דרכים יצירתיות לקבל אחוזים מהמודים), והניסיון האחרון של T2 לבטל את המודים של GTA5. המקרה האחרון גרם לסופת זעם כה גדולה ש-T2 קיפלה את הזנב די מהר.
אתה תגיד "לא מעניין אותי, אני לא משחק GTA5", אם זה ככה, כפי שאמרתי בתחילה, זה מאוד חבל. כי זה חשוב לנו כגיימרים וצרכנים כאחד.

אני שומע אמירה שחוזרת על עצמה הרבה: "אתה לא חייב לקנות דבר בכסף אמיתי, הכל יהיה אפשר לעשות בדרך הרגילה". אני עונה לאותם אנשים: "אז בשביל מה האופציה הזאת קיימת מלכתחילה?!"

תראה, אני חייב להודות שיוביסופט וEA באמת יכולות לאמץ תמודל.

של מיקרו תשלומים כאלה במשחקים שלהם וגריינד כזה כפוי, אבל אל תשכח שכל דור החברות האלה מתנהגות כמו איזה פרעה וכל דור באמת כמו שהדגמת יש להם איזו גזירה חדשה עלינו.

יובי הולכים לכיוון נטול עלילה לחלוטין שזה יותר חמור בעיני מהמיקרו תשלומים ולא ראיתי את הגיימרים מוחים על זה.

אני באמת בטוח שאנחנו עם הניסיון שלנו נוכל להתמודד עם כל המשחקים שידרשו מיקרו תשלומים בלי לשלם.

זה לא שאני אדיש אני פשוט לא מודאג מאיך שזה ישפיע עלינו.
הכיוון הנטול עלילה של יוביסופט הרבה יותר מדאיג אותי.

למעלה