למה לא לקנות Middle-earth: Shadow of War

Hellblade: Senua's Sacrifice מקבל ממוצע 81.

לפחות כרגע. המשחק קיבל גם ציון 9 מIGN שבניגוד להרגלם פרסמו ביקורת די טובה לדעתי.
(מצרף את הביקורת של IGN )

אחד הדברים המפתיעים במשחק, זה שהשמירה שלנו תמחק (לתמיד) אם ניפסל משהו כמו 4-5 פעמים. לדעתי המבקרים לא מדובר במשחק שמיועד לכולם וזה בסדר.

בכל זאת מדובר בחוויה יחידה במינה במדיום שלנו לפי לא מעט מבקרים.
המשחק מתייחס לנושא המרכזי שלו (מחלות נפש) ברצינות הראויה ומרגיש כמו משחק AAA בסקאלה אינדית לדעת הרבה אנשים.

הקרבות הם החוליה החלשה אבל מערכת השמירה דואגת שלא נוכל לזלזל בהם יותר מדי ונתייחס לכל קרב בכובד ראש.
אני בטוח קונה ת'משחק הזה השאלה היא רק מתי כי קראש וTEW2 יותר דחופים לי. בטח שנה הבאה.
שאני חושב על הציפיות שלי ממשחקי אינדי זה משחק שעונה על הציפיות שלי.

evilplate

New member
אחלה ציונים, עוד משחק לאוסף :)

והמכניקה של המחיקת שמירה התגלתה כבלוף, צריכים להיות ממש גרועים כדי שזה יקרה, מספר הנסיונות מתחדש כל הזמן, זה לא שבאמת יש 4-5 נסיונות לכל אורך המשחק כמו שחשבו.
&nbsp
אני דווקא שמח שזה ככה, זה היה נשמע לי כמו רעיון גרוע מאוד.
&nbsp
ודווקא קראתי בחלק מהמקומות שמערכת הקרב ממש אחלה, כנראה עניין של טעם. גם משבחים את הגראפיקה ורמת ההפקה שלו, מקווה מאוד שהם יצליחו עם היוזמה הזו, זה באמת האינדי שהייתי רוצה לראות, משחקים קצרים יותר אבל עדיין מושקעים מאוד מבחינת הפקה.

וואלה? זה בלוף!?!

חבל! אני רוצה שנים משחק כזה. אם המשחק היה ארוך מאוד, הייתי מסכים שזה רעיון גרוע, אבל הבנתי שזה משחק של איזה 6 שעות, אז כמה כבר נסבול לשחק את ה6 שעות האלה כמה פעמים אם נמות.

בכל מקרה, כנראה סתם גימיק עלוב שהם רצו שיעשה רעש והייפ. לפעמים חברות עושות קטעים כאלה לדעתי.

כן, ישר חשבתי עליך שראיתי את הביקורו הטובות. כי זכור לי עוד מהימים שno man sky נחשף, קיוות כאן שהוא מבשר עידן של משחקי אינדי שמרגישים מושקעים מאוד מבחינת הפקה, ושנינו מרגישים בדיוק אותו דבר לגבי זה.

אמנם לא קיבלנו את זה עם no man sky (בלשון המעטה) חחח אבל הנה המשחק שציפינו לו! אני מקווה שפרויקט הAA של יוצר ביושוק יהיה באותה רמה :)

בנוגע לקרבות עד שלא אנסה את המשחק לא אוכל לדעת מה אני באמת חושב עליהם
אבל מהגיימפלי האנימציות נראות מוזר מאוד והמשחק נראה מגושם.

אבל היי, אני לא אעשה עניין? העיקר שיש כאן יותר אינטרקטיביות ממשחק TT ויש כאן :)

זה לא יהיה משחק של נינג'ה בלי קצת קרבות.

evilplate

New member
וואי אחי אני שמח שזה בלוף אחרת לא הייתי קונה

אין לי סבלנות לתסריט שבו אני מתקדם כמה שעות והשמירה נמחקת לי אם מתתי יותר מדי באיזה קטע, לא בשבילי הדברים האלה וזה לא קשור לגיל או לזמן, זה לא שהזמן הפנוי שלי כזה דחוק או משהו, גם כילד לא הייתי יכול לסבול דבר כזה. אולי היה נחמד אם לא היו מגלים שזה חרטא ככה שלכולם היה את המתח של כאילו סכנה שהשמירה נמחקת רק בלי התסכול של אשכרה הדבר הזה קרה עכשיו :)
&nbsp
אבל כן זה באמת גימיק זול שכנראה ניסו לשווק איתו את המשחק, אולי ממקום של ״אנחנו סופר הארדקורים אפילו יותר מסדרת סולס״ או משהו.
&nbsp
וזה באמת המודל שהייתי מת לראות אצל הרבה משחקי אינדי, חלום אם זו תחילתה של מגמה ככה שנוכל לקבל הרבה משחקי סינגל במחיר סבבה ובהפקה יפה ומושקעת, אני באמת מקווה שהוא יצליח להם למרות שאני לא אופטימי בתכלס, NT יוצרת אחלה משחקים מבחינה ביקורתית אבל אין לה מזל מבחינה מסחרית :/ וגם כל הקונספט הזה של המחלות נפש שבאמת נראה אומנותי ומעניין מצד אחד לא מרגיש בדיוק כמו איזה להיט שימשוך את ההמונים מצד שני אבל אני מקווה שאני טועה.

כן זה לא נראה משחק מיינסטרימי בשיט.

אבל זה לא נראה לי משחק שאם הוא ייכשל הם יפשטו את הרגל בגללו שזה בטח מה שהיה קורה להם עם משחק AAA שנכשל.

אני מקווה שגם עם מכירות צנועות הם יעשו כסף טוב.

אני כל כך שמח שיש משחק כזה שהולך על נושא בעייתי כמו מחלות נפש, אם לא היו קרבות וזה היה מודל של TT זה בטח נושא שהיה יכול למשוך אנשים לא גיימרים לפחות :)

וזה ממש כייף שדווקא בדור הזה יוצא משחק כזה.

בדור הקודם אם פסלת את כל המשחקים שמשחקים בהם איזה מארינס מסריח אז בקושי היה מה לשחק.

הדור הזה הרבה יותר טוב. ויש לנו עוד את wild של יוצר ריימן ואת המשחק אבולוציה המעניין ההוא של יוצר AC ובטח עוד דברים מעניינים שאני לא זוכר או אפילו לא יודע עליהם.

אפשר בדור הזה בכייף לעשות הפסקה של כמה חודשים ולשחק רק במשחקים קטנים יותר ועדיין להנות מרמה גבוה ומשחקים אמנותים יותר.

בדור הקודם היו בעיקר משחקי אינדי שאני קורא להם אמנותים בגרוש כמו journey.

אני עדיין רוצה משחק שמאבדים בו שמירה! אבל זה בטח רק משהו שיפנים מסוגלים לעשות.

נגיד קוג'ימה פעם הוא עשה משחק גיים בוי שבשביל לקבל תחמושת במשחק אתה חייב לשחק במשחק בשמש חחחח. היה גלאי פוטואלקטרי כזה שמזהה שאתה בשמש.

evilplate

New member
אני מסכים הדור הזה מציע רמה הרבה יותר גבוהה

בכל המשחקים שהם מתחת למחיר המלא של ה 60$, אפילו בתחום של החבילות הרחבה חל שיפור רציני ואנחנו מקבלים משחקים שהם באורך של משחק מלא בדור הקודם רק במחיר זול יותר.
&nbsp
אני מרגיש שבדור הזה הבאק לוג שובר את כל השיאים מרוב שיוצאים כל הזמן הרבה כותרים ברמה גבוהה גם במחיר מלא וגם בפחות, כבר קשה לעמוד בקצב של זה.
&nbsp
לא ידעתי על הקטע של קוג׳ימה, איך מתאים לו לעשות טריק כזה :)

אפשר לשחק בFor honor בחינם הסופש בPS4/ONE

זה דורש פלוס/גולד.
אני לא אקנה אותו אבל לשחק אותו קצת בסופש זה לא רע.
זה מספיק זמן לסיים את הקמפיין שלו נראה לי.

דרגון קווסט 11 מוכר חצי מליון עותקים פיזים בשבוע השני

בקצב הזה המשחק אכן יעקוף את פוקימון האחרון (שיושב על קצת יותר מ3.5M ביפן)
בקצרה המשחק מכר עד היום 2607715 עותקים פיזים והוא השתלט לחלוטין על הPSN היפני והוא רומס כל משחק אחר על ה3DS דיגיטלית.
המשחק מכר מעל מליון עותקים פיזים על כל פלטפורמה.

ה3DS והPS4 גם קיבלו קפיצה מטורפת במכירות ביפן, ורק השבוע הסוויץ הדיח אותן.

בקיצור אפשר להיות בטוחים שביחד עם המכירות הדיגיטליות המשחק אכן עבר את ה3M ואני מאמין שהוא יגיע ל4M עד סוף השנה.

יש לDQ11. קרוס סייב בין הPS4 וה3DS ככה שיש תמריץ לקנות את שתי הגרסאות.

אני חייב להגיד שאני שמח חששתי קצת שזה יהיה הDQ שימכור הכי פחות בגלל הקונסולות הניידות, אבל אם המשחק אכן יעקוף את פוקימון זה יותר ממה שיכולתי לצפות.

עוד 1M במערב וזה יהיה קרוב מאוד למכירות העולמיות של פיינל פנטזי.
(זה חשוב לי מן הסתם כי הקיום של הסדרה תלוי לחלוטין במכירות היפניות)
http://www.dualshockers.com/media-create-dragon-quest-xi-tops-japanese-sales-chart-second-straight-week/

evilplate

New member
זה די ברור שהמשחק הזה הוא הצלחה ענקית

ככה שאין לך בכלל מה לחשוש לגבי הקיום של הסדרה, אל תשכח שבניגוד לפיינל פנטאזי מדובר בהפקה הרבה יותר זולה ותראה איזה מספרים הוא מצליח להפיק ביפן לבדה, עניין של זמן עד שתקבל דראגון קווסט 12 ;)

יאפ, מקווה שזה לא יקח עוד פעם 8 שנים.

מבאס יהיה לשחק בו רק בגיל 39 או משהו כזה :)
אבל היי לפחות סתם הייתי פראנויד והסדרה שלי תשאר איתנו עוד הרבה הרבה שנים :)

V Has Come To

New member
אם כבר Shadow of War...תגידו...

Dark Souls לא נחשבת לסדרת משחקים אולטרה קשה?
אני שואל כי אתמול ראיתי בtwitch מישהי שנחשבת לאלופה בסדרה הזאת מנסה לשחק shadow of mordor ובחיים לא ראיתי מישהו משחק כלכך גרוע במשחק הזה, כולל האחיין בן 7 שלי...
היא כמעט ולא הצליחה לעשות קומבואים, לא ראיתי אותה פעם אחת מצליחה לעשות אחד מהמהלכים המיוחדים(מה שדורש לחיצה על 2 כפתורים)והיא פשוט היתה ממש גרועה באופן כללי ברמה שצרחתי על המסך...
יכול להיות שDS פשוט קשה בגלל הגריינד אבל הלחימה שם לא דורשת שום קואורדינציה?
כי זה ממש מוזר..הייתי בטוח ששחקני DS נחשבים לטופ בהאק אנד סלאש אבל אחרי שראיתי איך היא משחקת בshadow of mordor אני מתחיל לחשוב שנתתי לDS יותר מדי קרדיט...
אם יש כאן מישהו ששיחק DS אשמח לדעת את מה הוא חושב...

אני חושב ככה כבר שנים

לא הייתי אומר שסדרת סולס לא דורשת קורדינאציה היא כן. מה שכן,בגלל הגריינד אתה יכול להיות אולטרא חזק אם יש לך סבלנות לשבת ולשבור את המשחק.

בנוגע לקושי לדעתי זו יותר סדרה שדורשת סבלנות מאשר קורדינציה.
DMC3 בגרסה המקורית לדעתי דורש הרבה יותר קורדינציה מדארק סולס. קראש דורש הרבה יותר קורדינאציה.מגה מן דורש הרבה יותר קורדינאציה.

יכול להיות שהבחורה הזו באמת טובה בדארק סולס ולא עשתה שום גריינד אבל פשוט אחרי 3 משחקי דארק סולס היא קלטה את העיקרון שלהם והפכה למאסטרית בהם אבל במשחקים אחרים היא לא משהו כי היא התאמנה רק על המשחקים האלה.

בגדול אני חושב שסדרת המשחקים הזו קלה בצורה מגוכחת.

צריך המון סבלנות כי לא תמיד יודעים לאן ללכת ואפשר לאבד EXP points אם מתים וזה לא לכולם, אבל למי שיש סבלנות ולא מתייאש כי הוא איבד נקודות?

זה לא קשה.

evilplate

New member
נשמע הזוי מה שאתה אומר

עזוב אותך מהויכוח של עד כמה סולס זה סקילס או גריינדינג, אין ספק שהאויבים שם גם ברמה הכי בסיסית שיש, הם יותר מאתגרים ממה שהולך במורדור. צריך בסולס לשים לב למהלכים של האויב, להתחמק בזמן, לעשות parry לעיתים, בקיצור דברים ששורשים קצת תזמון ותשומת לב.
&nbsp
אני באמת לא מצליח לראות מצב של מישהו שתותח בסולס אבל פתאום מורדור עם המעיכות של הריבוע ריבוע ריבוע ולחיצה על משולש בשביל קאונטר עם חלון זמן של איזה רבע שעה בכל כשמופיע סימון על הראש של האויב נהפך פתאום למאתגר וקשה עבורו.
&nbsp
לא ברור מה הולך איתה.

מישהו 2

New member
מסכים , dark souls הרבה יותר קשה ומאתגר

לא משנה כמה גריידינג אתה עושה, אתה צריך להגיע למצב שאתה משחק מושלם

למעלה