למה לא לקנות Middle-earth: Shadow of War

evilplate

New member
בעיקרון גריינד זה די מעפן

ובמורדור הראשון לא היה ממש גריינד ככה שאם זו מכניקה שהוסיפו להמשך כדי שיוכלו למכור Loot וכסף וירטואלי אז זו פרקטיקה מגעילה.
&nbsp
אני מקווה שהדברים האלה באמת לא ישקיעו על הקמפיין אבל זו מגמה שאני לא ממש מברך עליה ואם זה ימשיך ככה אני חושב שזה עניין של זמן עד שזה ישפיע על עיצוב המשחק וגם יגיע למשחקים שאשכרה אכפת לנו מהם (בניגוד לשאדו)

sky121

New member
המשחק הראשון מאוד טוב

יש 2 דברים עיקריים שהפתיעו לטובה במורדור הראשון:
הראשון כאמור זה מערכת הנמסיס, שהייתה מאוד מעניינת ואיכותית. יש לך יותר מדרך אחת "לשחק" עם המערכת הזאת.
האחר היה מערכת הקרב. אפילו שהייתה צריך לעשות גריינד, מערכת הקרב היא מספיקה עמוקה ומספקת, שלא אכפת לך לעשות את אותם דברים שוב ושוב.

לדוגמא במשחקי Fallout השימוש V.A.T.S, לעולם לא ישעמם/יעייף אותי.

evilplate

New member
זו מערכת קרב באתו הסגנון של ארקהם

ולפחות במשחק הראשון היתה נחותה לשל באטמן אבל אולי נהנית ממנה יותר בגלל כל העריפות ראשים והדם שמן הסתם אי אפשר לשים בבאטמן.
&nbsp
אני גם לא ממש זוכר שהיה צורך לעשות גריינד בראשון.

קראש בנדיקוט שבוע חמישי בראש המצעד הבריטי.

פשוט לא יאמן איזה משחקים ענקיים הוא מפיל מהמקום הראשון תסתכלו על הרשימה אנשים.
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
Grand Theft Auto V
Fallout 4
Doom
Dishonoured 2
Splatoon 2
Battlefield 1
Miitopia
FIFA 17
Rainbow Six Siege

לנצח משחקים כמו GTA בעקביות כזו, ומשחק כמו פיפא 17 שהוא המשחק הלאומי של אנגליה. ומשחק סופר מצופה כמו ספלטון 2 שחשבתי שהוא יבעיר את המצעד.

אקטי כבר אמרו שהם יעשו עוד ריימיקים למשחקים קלאסים בסגנון של קראש.

evilplate

New member
דווקא מהטבלה הזו עם כמה שההישג של קראש מדהים

אני עדיין נדהם ש GTA5 מ 2015 ככה ממוקם גבוה כאילו מדובר במשחק שיצא לפני חודשיים, זה פשוט לא שפוי אחי, זה נראה שרוב מי שקונה פס4 או אקס בוקס חדש הוא אוטומטית קונה איתו את GTA5, אין הסבר הגיוני אחר.
&nbsp
לעקוף את FIFA זה עוד הגיוני, בכל זאת סדרה שנתית שרוב הקהל עובר אליה בחודש חודשיים הראשונים, בשלב הזה רק שחקנים ממש קז׳ואלים של הסדרה או כאלו שעכשיו קנו פס4 עוד קונים את הגרסה הזו, השאר מחכים ל FIFA 18.
&nbsp
לא שכל זה בא להמעיט מההצלחה המטורפת של קראש, הזוי איך הדבר הזה שרף ככה את המצעדים, גם מנכ״ל אקטי אמר שאפילו בחלומות הכי פרועים שלהם הם לא ציפו לכאלו מכירות, שתמיד הם תהו אם הרעש שיש כלפי המותג זה ממיעוט צעקני באינטרנט או שזה מגובה במספרים אמיתיים, אבל גם הם לא חשבו שהביקוש יהיה עד כדי כך גדול.
&nbsp
עכשיו אנשים משערים שהמשלק הבא יהיה רימייק לספיירו, אישית לא בטוח עד כמה מותגים אחרים יצליחו, אני חושב שלקראש יש מקום מיוחד בלב של הרבה, יותר מאשר כל מותג פלטפורמה אחר על הפס1.

קראש יותר פופלארי אפילו מגיטר היירו וגירס אוף וור :)

או ליתר דיוק מדובר בסדרה שהיא מספר 33 בפופלאריות ההיסטורית מבחינת מכירות.כלומר סדרת קראש מכרה עד היום 50M עותקים וזו סדרה די קטנה.

ספירו לעומתו זה פירורים, לפי הרשימה שיש לי ספירו זו סדרה שמכרה רק 20M עותקים, אין מה להשוות קראש ענק ליד ספירו ובאמת כל מותג פלטפורמה אחר מהפס1.
http://vgsales.wikia.com/wiki/Best_selling_game_franchises
אני גם לא זוכר התלהבות מיוחדת מספירו בעיר שלי שהייתי ילד.
אני אישית אהבתי אותו, אבל לכל העיר היה טקן וקראש בפס1 (ביחד עם הפיפות והNBA וטומב ריידר הראשון ומשחקי מירוצים ידועים יותר ופחות ) אלה המשחקים שאני הכי זוכר שאנשים עפו עליהם בפס1 בילדות שלי.

וכמוך אני חושב שריימיקים של ספירו לא יתקרבו לקראש בזכות זה.

אני אפילו חושב שלמרות שקראש הוא אחד המותגים הפופלארים בהיסטוריה, משחקים חדשים שלו לא ימכרו טוב בלי נוטי דוג.

היה משהו בטרילוגיה המקורית של נוטי דוג שאף אחד לא הצליח לשחזר.
ונוטי דוג כידוע לא רוצים לחזור לקראש, יש להם דברים מעניינים יותר לעשות.

(למרות שמשחק קראש חדש מהם יבעיר את השוק לדעתי)
בנוגע לGTA5 כן אחי, גם לי נראה שכמעט כולם קונים את GTA5 לקונסולה שלהם. זה ממש הwii sport של הדור הנוכחי.

גם אני עצמי קניתי אותו לפס4.משחק סולידי ביותר שרציתי לסיים על הפס4.
וכנראה שאני רחוק מלהיות לבד בזה.

(וגם ממש כייף לעשות בו בלאגן מטופש כידוע)

הוריזון מכר מעל 3.4M עותקים עד היום זלדה מכר 4M

ן 3M מהעותקים האל של הוריזוןהם עותקים פיזים.
בנוגע להוריזון המשחק מכר הכי טוב באירופה אחר כך אמריקה ואחר כך יפן.
זלדה מכר 3M על הסוויץ לבד (עותקים פיזים) ועוד 1M על הווי יו.

מדהים שהמשחקים האלה כאלה צמודים, אני משער שהוריזון ימכור בסופו של דבר יותר טוב מזלדה בגלל שהמכירות הדיגיטליות אצל סוני יותר חזקות.

אבל אם אנשים ימשיכו לקנות זלדה עם כל סוויץ אז זלדה יכול לנצח.

שני המשקים מאוד ראויים למכירות האלה.

evilplate

New member
ציפיתי ליותר מהוריזון

בטוח הגיע לו יותר, זה נשמע כמו מספר נמוך מאוד אפילו, עולפ פתוח כזה מושקע ובכזה תקציב אני מצפה ללפחות 5-6 מיליון, וזה שזה מותג חדש זה באמת תירוץ? לא חסרים מותגים חדשים ששברו קופות הדור הזה (דיוויזייה, ווילד לאנדס, דסטיני) והם כולם משחקים הרבה פחות טובים מהוריזון.
&nbsp
רזי 7 מכר כבר 4 מיליון וזה נראה כמו רזי בתקציב די נמוך יחסית ובז׳אנר אימה די נישתי ביחס לעולם פתוח של הוריזון. לא יודע אני קצת מאוכזב מהמספרים אבל מקווה שגרילה וסוני באמת מרוצות (ולא מרוצות מבחינת PR אלא שבאמת שמחו מהמספרים האלו)
&nbsp
המספרים של זלדה לא מפתיעים, מן הסתם כל מי שקונה סוויץ׳ קונה אותו אוטומטית, יש לו ATTACH RATE של איזה 90 אחוז אז ברור שהוא יגיע למספרים יפים מאוד, כמובן שגם מגיע לו בלי קשר, משחק מושקע מאוד ומצויין, כנראה ה GOTY של השנה אלא אם כן תהיה הפתעה ממריו.

איפה ראית שרזי 7 מכר 4M אחי? הוא מכר 3.7M לפי העדכון האחרון.

היה עדכון חדש בימים האחרונים או משהו? הנה המקור שלי.
http://www.oneangrygamer.net/2017/07/resident-evil-7-sells-3-7-million-copies-while-street-fighter-5-continues-to-disappoint/36051/
עדיין יותר מהוריזון, כן? אבל כבר לא כל כך הרבה יותר מהוריזון :)

אני מסכים שרזי 7 משחק אימה בתקציב נמוך אבל באמת אנחנו יכולים לקרוא לרזידנט איוול משחק נישתי? זה אחד הIP הכי גדולים שיש במשחקי מחשב.

וזה שהוא מוכר מספרים כאלה כשהוא בלי תקציב זו עדות לכמה הIP עוצמתי.

אני חושב שהוריזון נפגע מזה שהוא הושק מאוד קרוב לזלדה אחי, זה והשם הרע שיש לגרילה באופן כללי אצל הגיימרים. ככה שהרבה אנשים חיכו להנחה או שפשוט לא קנו עדיין את המשחק.

אנחנו יכולים לטעון שהקהל הרחב לא יודע מי זו גרילה ולא איכפת לו, ויש בזה משהו, אבל נראה לי שהם כן מזהים מפתחות חזקות שהם מכירים כמו נוטי דוג או יוביסופוט.

אני די בטוח שאם הוריזון היה בדיוק כמו שהוא אבל של יוביסופט הוא היה לבד מזיז מהלוגוג שלהם איזה 5M.

ואם המשחק היה מולטיפלטפורום עם הONE אין לי ספק שהוא לפחות היה מגיע ל6 מליון ויותר מזה, ובמקרה הכי רע 5M.

זה נכון שUncharted4 מכר מדהים שהוא אקסקלוסיבי אבל אל תשכח אחי
שהוא לא יצא קרוב למשחק ענק כמו זלדה, ושהקהל של סוני קונה את המשחקים של נוטי דוג בלי לשאול הרבה שאלות. משחק של נוטי דוג יוצא? אנשים הולכים לקנות אותו בלי להתלבט.

זה מעמד שאין לגרילה גם לא בתוך הקהל של סוני, לפחות לא כרגע.
תוסיף שוב את מה שאמרתי שקהקל שמת על משחקים כמו הוריזון נמצא בחלקו גם על הPC והONE והאנשים האלה ברובם לא יקנו PS4 בשבילו.

וזה עוד משהו, אל תשכח שגם רזי 7 הוא מולטיפלטפורום.
יקח לדעתי זמן לגרילה להפוך לחברה במעמד של נוטי דוג/סנטה מוניקה/במובן הזה שאנשים הולכים לקנות את המשחקים שלה day one בלי לשאול שאלות.

צריך עוד איזה 2 המשכים של הוריזון כדי שזה יקרה לפי דעתי.

אני בטוח שסוני וגרילה באמת מרוצות, כי הן צריכות להיות מטורפות כדי לא לשמוח מהתוצאות האלה.

כאילו, קילזון האחרון מכר 2.69M עותקים ומדובר במשחק השקה שהמון אנשים קנו בגלל ההשקה, המשך בקושי היה מגיע למליון עותקים לפי דעתי.

אין לי ספק שברור להם שהוריזון זה הכיוון הנכון שלהם בדרך להפוך לנוטי דוג tier.

evilplate

New member
צודק זכרתי 4 אבל זה 3.7 בעדכון האחרון

ואתה יודע שהמותג של רזי די נפגע אחרי 6 אז לא יודע עד כמה זה פקטור, מה שכן זה נכון שהוא מולטי פלטפורם וזה תורם לא מעט אבל מבחינת הז׳אנר שלו כאימה בגוף ראשון שבתכל׳ס קצת מריח מסגנון אינדי (בהתרשמות שטחית) הוא אכן נישתי ביחס למה שהוריזון מציע.
&nbsp
שאר ההודעה שלך נשמעת הגיונית, יכול להיות שאנשים באמת סקפטיים כלפי גרילה, הרי גם אנחנו לא קנינו בהשקה כי לא סמכנו על המפתחת למרות שכל מה שהראו עשה רושם של משחק פיצוץ, הרי ברור שאם זה היה המשחק עולם פתוח RPG הראשון של נוטי (ומבחינת הפקה זה בהחלט יכל להיות ככה, אם היו אומרים לאנשים אחרי שהיו מסיימים את המשחק שזה היה ה RPG עולם פתוח הראשון של נוטי דוג המון היו מאמינים) אז גם אני ואתה היינו קונים בהשקה מההייפ וגם הממוצע היה איזה 90-92 במקום 89 (בוא נודה באמת, מפתחת מוכרת וגדולה עם שם מוסיפה איזה נקודה שתיים לממוצע לפחות, זה נכון לנוטי וזה גם נכון לנינטנדו וכל מפתחת אחרת עם שם יוקרתי, לא אומר שיש הטייה של עשרות נקודות אבל מה לעשות שכשמודבק רוקסטאר או Valve והמשחק באמת טוב אז הוא יקבל עוד איזה 2-3 נקודות פרגון, זה הטבע האנושי להתלהב עוד יותר בגלל השם) מה שגם היה תורם להייפ ולמכירות יותר.
&nbsp
גרמת לי לראות את הנתון הזה קצת אחרת, גרילה עם מוניטין מפוקפק, במיוחד אחרי הקילזון האחרון מנסה ליצור מותג חדש ובז׳אנר לא מוכר מבחינתה ומוכרת משמעותית יותר מקילזון שיצא בהשקה עם כל הוותק והשם שיש למותג הזה. ועוד לא הגענו לסיילים הרציניים, כנראה כי הם עדיין מוכרים מספיק סבבה כדי לא לשחוט את המחיר, סיכוי טוב שעם המוניטין החיובי והורדה במחיר המשחק יסגור עם הזמן על 5+ מיליון.
&nbsp
יש מצב שזלדה גם פגע באמת, ברור שמדובר באותו קהל יעד פחות או יותר וגם ברור שהמון מבעלי הסוויץ׳ הם גם בעלי פס4 אז בהחלט יתכן שהעדיפו לחסוך את הכסף להשקה של הסוויץ׳ ולזלדה.
&nbsp
אני מקווה בכל זאת שכמו שאתה אומר המשחק יעלה אותם לליגה של הגדולים ככה שהוריזון 3 לפחות יגיע למספרים של נוטי דוג כבר, כי בתכל׳ס באמת מגיע להם.

בוא נהיה הוגנים עם גרילה ונשווה לUncharted 1 :)

את הUncharted1 קנו עד היום 6% מבעלי הPS3: הקונסולה בת 12 עוד מעט.
את הוריזון קנו כמעט 6% מבעלי הPS4 קונסולה בת 4 שנים ולPS3 יש 20M יותר משתמשים.

אני משווה לUncharted1 כי הסיטואציה די דומה גם נוטי דוג עזבו מותג ידוע בשביל ז'אנר לא ידוע ומוכר ומבחינתם ויכול להיות שהשם Uncharted הוא כזה לא רק בגלל התוכן, אלא גם בגלל המשמעות של המשחק לנוטי דוג בזמנו
.

ז'אנר לא ידוע בשבילם שאם הם יצליחו בו הם ימצאו אוצר גדול :)

אז כן Uncharted 1 נמצא ביידים של 6% מבעלי הPS3 אחרי 12 שנה.
אבל הוריזון צריך רק צריך להגיע ל3.6M כדי להגיע לזה והוא ממש לא רחוק מזה אחרי פחות משנה בשוק :).

בוא נהיה אפילו יותר הוגנים. בוא נשווה את לinfamous SS משחק שהעיף לשנינו את המוח בגרפיקה דימונה או אשדוד אבל קניתי אותו ביום שקניתי את הPS4 רק בגלל הגרפיקה המטורפת. וללא ספק לא הייתי קונה אותו ב2017.

הוא מכר 2.82M עד היום והוא כבר כמה שנים בשוק :).

אם נשווה לגירס אוף וור 4 משחק של IP הרבה יותר מבוסס וזמין על 2 פלטפורמות הוא מכר 3.1M פחות מהוריזון.

קוונטום ברייק, למרות שהיתה לו פתיחה בסדר גמור, כנראה לא הגיע ל1M אני מוצא ברשת רק נתונים שהוא נכשל בקופות והצהרות עמומות ממייק שהוא התעלה על הציפיות שלהם וכל נתון מראה שהוא לא הגיע ל1M.

סאנסט לא מצאתי נתונים רשמיים אבל אין סיכוי שהתקרב להוריזון אחרת כבר היה לנו המשך.
לפי מה שמצאתי watch dogs 2 מכר על הפס4 3.1M. כאילו הוריזון מכר יותר ממנו אחי.
קיצר, מכל כיוון שלא נסתכל על זה אובייקטיבית מדובר במשחק מאוד מצליח :)

אני בכוונה משווה למכירות הפס4 של WD2 כי לא כל כך הוגן להשוות למכירות
הכלליות.

וכן כמו שאמרנו שנינו לא סמכנו על גרילה עד הסוף בשביל לקנות בהשקה ואנחנו לא הייחידים. כי עם כל הרצון הטוב שלנו להאמין בהם, בתכלס אפילו קוג'ימה לא הוציא משחק עולם פתוח שהיה memorable, אז לצפות מאנשים להאמין שדווקא גרילה יצליחו?

המשחק גם באמת יושב על אותו קהל של זלדה. ובדיוק כמו שאמרת לרוב בעלי הסוויץ יש פס4 כקונסולה ראשית.

מה אנחנו היינו משחקים קודם? משחק חדש לפס4 הישן שלנו שראינו מאז 2015 בE3 או זלדה, משחק ההשקה לקונסולה החדשה שלנו? יאלה ברור שהיינו קורעים לזלדה את העטיפה ומשחקים בו ואת הוריזון שמים בצד.

עם מה Uncharted היה צריך להתחרות ב2016 קוונטום ברייק? חחח.
ומה שאמרת על הכמה נקודות אקסטרה בגלל שזו מפתחת אהובה זה ממש נכון.

הנה דרגון קווסט 11 קיבל ציון מושלם של 40/40 ביפן אין מה לעשות יש מקרים שהקהל מכור מראש וזה לא רע, זה טבעי לגמרי שנקנה את נוטי דוג בהשקה

אחרי The last of us אני אקנה כל דבר שהם עשו כל עוד הם קיימים.
ואני לעולם לא אדלג על משחק שלהם.

וגרילה.... אם גרילה ימשיכו ככה עם הוריזון, וישפרו את הקטע של הסייד קווסטים והעולם הקצת ריק... אני צופה להם להיות נוטי דוג הבאים.

מה שאתה אומר על רזי זה נכון מאוד שהוא מרגיש אינדי לחלוטין.

אבל אני עדיין חושב שמרוב שהIP מטורף הוא מוכר את המשחק לגמרי.
הנה שנינו חזרנו בנו והולכים לקנות את רזי 7.

אם היו קוראים למשחק Outlast 3 היית נותן לו את אותה הזדמנות? אין מצב.
הפאקינג ריימיקים של רזי מהקיוב מוכרים 1M זה IP ענק אחי.

evilplate

New member
וואלה הצלחת ממש לשים את המספר בפרספקטיבה

אחרי שהצגת את כל הנתונים האלה פתאום המספר של הוריזון באמת נראה מרשים.
&nbsp
אחלה עבודת תחקיר נתת פה :)
&nbsp
מה שכן צריך לאמר שכל המשחקים שהזכרת פה לא מתקרבים לרמה של הוריזון, כאילו אינפיימס נחות אפילו ממשחקי הפס3 אם מתעלמים מהגראפיקה אבל בתכלס באמת הצלחת להראות שזה הישג ממש לא רע למותג חדש להביא מספרים טובים יותר ממותגים ותיקים שיצאו בהשקה (ששם באמת כל חרא מוכר כולל אינפיימס שאשכרה שנינו קנינו במחיר מלא בשביל לראות את דימונה ב HD חחח), וגם ההשוואה למשחק הראשון במה שנחשב היום למותג ענקי כמו אנצ׳רטד מראה שגרילה הצליחו מאוד להחדיר את המותג שלהם ושיש לו עוד הרבה פוטנציאל לגדול אם נשווה לאיפה שאנצ׳רטד נמצא היום.
&nbsp
דווקא אבל הפתעת אותי עם הנתון של המכירות של WD2, חשבתי שהוא היה פלופ והופתעתי דווקא לשמוע שמכר ככה רק על הפס4 לבד, המשחק עדיין מכר יפה אם ככה גם אם לא הגיע למספרים של הראשון.
&nbsp
ואומנם קוג׳ימה לא יצר עולם פתוח ברמה גבוהה אבל הוא כן יצר גיימפליי בסטנדרטים שלא היו ממש בעולמות פתוחים עד אז מבחינת ליטוש, את זה אף אחד לא יקח לו, הגיימפליי עצמו של מגס5 גובל בשלמות, חבל רק שמבחינתי הרבה דברים אחרים איכזבו.
&nbsp
וכן אתה צודק לגבי הכח של המותג שיש לרזי, זה באמת מקרה קצת מוזר שמותג עם שם ענק (לפחות בעבר) שנכנס לז׳אנר שנחשב לממש נישתי עם האימה גוף ראשון הזה, אבל מתאר לעצמי שאם לא היה עם השם רזי הוא היה מוכר בטח רבע מהכמות.

ותראה את זה אח שלי.

בוא נשווה רגע מה סוני הרוויחה מהפיתוח של הוריזון.
המנוע של הוריזון מריץ את:
קילזון האחרון.
Until Dawn
הוריזון
המשחק של קוג'ימה
הוריזון 2 בוודאות.
RIGS

כמה הוריזון עלה לפיתוח?
47 מליון דולר.(אנחנו לא יודעים כמה עלה לשווק אותו זה נטו פיתוח)

הנה מה שאפיק אמרו על כמה שהיה עולה להם לפתח את גירס 4 בעצמם
וזו הסיבה שהם מכרו את הIP למייק.

2011'Gears of War 3 cost "about four or five times more" to make than Gears of War did in 2006. According to Sweeney, the way Epic Games was going, the fourth game would have boasted a more than $100 million budget. Making a profit off the project would have required the game to be a major success. "Anything less could put us out of business," Sweeney said

מייק בתכלס קנתה בסוף את הIP באיזה 100 מליון ככה אומרים ותחשוב שהיא היתה צריכה להקים סטודיו מאפס הכי יעני גירס 4 בדוק עלה להם הרבה יותר מהוריזון.

מקס פיין עלה בדור הקודם 105M דולר לפיתוח לא כולל שיווק.קריסיס 3 66M.

סוני הרוויחו בענק לדעתי מהפיתוח של הוריזון אחי.

נכון שאף אחד מהמשחקים ששמתי לא מתקרב להוריזו באיכות ונכון שאנחנו לא יודעים
כמה השיווק שלו עלה, אבל אנחנו מדברים על משחק שמכר 2.6M בשבוע במחיר מלא.

זה לא איזה 8M של טומב ריידר ב5 דולר בסטים או משהו חחח.
או שחילקו אותו מתנה בסטים חחח.
בקיצור אני מקווה שהנושא לא יצא כבר מהאף ושלא חפרתי יותר מדי, אבל המשחק הזה הצלחה גדולה.

תכלס עשיתי קצת עוול לקוג'ימה אני בטוח שזה משחק ענק בגיימפלי אבל הוא לא סיפק תסחורה מבחינת העלילה ודווקא גרילה הפגיזו בעלילה.

רזי ענק ואני בטוח שרזי 8 יהיה הצלחה ענקית אם קפקום יחזירו אותו לגוף שלישי ואני מאמין שהם יחזירו.

הם רק צריכים לא להקשיב לבכיינים שרוצים שהוא יהיה כמו רזי6. אלוהים ניסיתי פעמיים בדור הנוכחי לחזור לרזי6, פעמיים!! כל פעם התחלתי קמפיין אחר.

ואין אי אפשר לשחק במשחק הזה הוא פשוט צואה דיגיטלית.

evilplate

New member
תחפור חופשי חחח

אתה מביא פה אחלה נקודות וזה מעניין לקרוא.
&nbsp
חוץ מזה גם אני חפרן לא קטן זה בסדר P: בשביל זה נועדו הפורומים האלה, לדיונים קצת יותר רציניים מהשיט שיש בפייסבוק.
&nbsp
בלי החפירות שלך ושלי ושל עוד איזה 4 אנשים וחצי שעוד משתתפים אז הפורום הזה היה כבר מת ממזמן. מה שמרגיז קצת זה שיש פה עשרות אנשים שהם קוראים סמויים, רואים את זה לפי הצפיות של השרשורים מן הסתם, הם נהנים מלקרוא הכל אבל לא תורמים כלום מעצמם וחבל, הפורום יכל ממש לשגשג אם הם היו נרשמים וקצת משתתפים, לא חובה עכשיו להשקיע שעות אבל 2-3 הודעות קצרות ביום שיקחו 5 דקות במצטבר יכולות לשנות הרבה פה אפילו אם רק חצי מהם ירשמו ויטרחו.
&nbsp
בעניין שאר ההודעה אתה צודק לגמרי בהכל אבל אתה בטוח שקילזון ו UD הם גם רצים על Decima?
אני יודע ששניהם רצים על אותו המנוע אבל חשבתי שזה המנוע של קילזון מהדור הקודם רק שעבר שיפצור לפס4 ושהוריזון רץ על מנוע נפרד וחדש לגמרי שנבנה בשביל העולם הפתוח המטורף הזה.
&nbsp
הרי כל הדיבורים על הטכנולוגייה ועד כמה המנוע מדהים התחילו רק עם הוריזון, לא זוכר בכלל שדיברו בתקופה של קילזון על המנוע Decima, אמרו שהוא נראה מצויין אבל לא היה איזה הייפ מיוחד לגבי המנוע כמו מה שהתחיל בתקופת הוריזון. אם זה אותו אחד אז הוא בטח שודרג קשות לרמה שהוא כבר חצי חדש זה בטוח.
&nbsp
רזי 6 זו זוועת עולם, מעצבן אותי קצת שיש לזבל הזה בסיס מעריצים אומנם קטן מאוד אבל נאמן שמוכן להגן על הדבר הזה בכל דיון אפשרי, אז בסדר אולי יש למשחק מערכת קרב טובה ומגניבה כמו שהם אומרים אבל כל המסביב על הפנים, מה שווה מערכת קרב טובה אם המשחק הפך לאולטרה ליניארי ועם אקשן מטופש נון סטופ כאילו זה קול אוף דיוטי ואויבים מעצבנים ומכוערים שרבים מהם יורים (וכן גם ברזי הקודמים היו טיפה קטעים של אויבים יורים אבל זה אף פעם לא היה כל כך מוגזם וחסר טעם כמו שראיתי בדמו של 6) ועלילת פח אשפה ו $))$?₪&@@$)(!!?!? אני מתעצבן רק מלחשוב על הזוועה הזו P:

הלוואי שהקוראים הסמויים היו משתתפים.
אני חושב...:

שרוב האנשים בארץ שרוצים להשתתף בדיונים כמו שלנו היא ממש קטנה בארץ וגם הכמות הקטנה הזאת לא יודעת שאנחנו קיימים.

כאילו יש אולי40 אנשים בארץ שבא להם על דיונים כאלה וכנראה רובם לא יודעים עלינו בכלל.

אלה שקוראים? הם בטח אנשים שאוהבים להתעדכן בחדשות אבל הם לא אנשים שבראש שלהם לדון על זה בעצמם.

כן ברור שהמנוע מאוד מאוד משופר אין ספק, אבל עדיין בשביל סוני זה אותו מנוע והשקעה שחזרה, אני מניח?

אני לא מאמין שאני אומר את זה אבל רזי6 הוא לא רק באמת קול אוף דיוטי, הוא גם קול אוף דיוטי הרבה פחות כייפי.

רזי 6 מפוצץ בשלבים ובתוכן והכל הכל בלי יוצא מן הכלל זבל. אין בו רגע אחד של הנאה גם אם אתה לא מחפש שהוא יהיה רזי.
וכמות האנשים שמגנים על הזבל הזה כולל כמות אדירה בGAF היא לא נורמלית.

V Has Come To

New member
וגם MGS5 רץ על 60FPS בקונסולות...

ולמשחק יש גרפיקה לא רעה בכלל...אני חושב שזאת גם נקודת זכות חשובה למשחק...

טריילר חדש לסוניק מאניה מראה את שלבי הבונוס החדשים.

שלבי הבונוס נראים כמו גרפיקת פס1 מוקדמת. הזוי לחשוב על זה שאם סגה היו משחררים משחק ב96 שנראה כמו שלבי הבונוס האלה יכול להיות שהם היו איתנו היום כאחת מ4 יצרניות גדולות של קונסולות.

המשחק יוצא בשבוע הבא ביום שלישי, אני כבר עשיתי פריאורדר ושילמתי וזה אחד המקרים היחידים שאין לי שום חרטה בנושא.
https://www.youtube.com/watch?v=Qoc-As7hWc4

מעניין אם המשחק יכול להצליח ברמה שתזכיר קצת את ההצלחה של קראש.
(בטוח לא )

evilplate

New member
לא חושב שהשלבים האלו מוצלחים כמשחק סוניק ראשי

כבונוס הם נחמדים מאוד אבל זה ממש לא משהו ברמה של להמציא את סוניק מחדש או שזה היה מציל את סגה.
&nbsp
בעיה שעדיין לא מצאו דרך לעשות סוניק תלת מימד ברמה גבוהה ממש, לא בטוח שאפשר עם הסגנון גיימפליי הזה, גם בסרטון ששמת המשחק מרגיש הכי טוב וטבעי בקטעים של הדו מימד.
&nbsp
אולי נינטנדו היתה מצליחה לעשות סוניק תלת מימד טוב לך תדע ;)

למעלה