בוא נהיה הוגנים עם גרילה ונשווה לUncharted 1
את הUncharted1 קנו עד היום 6% מבעלי הPS3: הקונסולה בת 12 עוד מעט.
את הוריזון קנו
כמעט 6% מבעלי הPS4 קונסולה בת 4 שנים ולPS3 יש 20M יותר משתמשים.
אני משווה לUncharted1 כי הסיטואציה די דומה גם נוטי דוג עזבו מותג ידוע בשביל ז'אנר לא ידוע ומוכר ומבחינתם ויכול להיות שהשם Uncharted הוא כזה לא רק בגלל התוכן, אלא גם בגלל המשמעות של המשחק לנוטי דוג בזמנו
.
ז'אנר לא ידוע בשבילם שאם הם יצליחו בו הם ימצאו אוצר גדול
אז כן Uncharted 1 נמצא ביידים של 6% מבעלי הPS3 אחרי 12 שנה.
אבל הוריזון צריך רק צריך להגיע ל3.6M כדי להגיע לזה והוא ממש לא רחוק מזה אחרי פחות משנה בשוק
.
בוא נהיה אפילו יותר הוגנים. בוא נשווה את לinfamous SS משחק שהעיף לשנינו את המוח בגרפיקה דימונה או אשדוד אבל קניתי אותו ביום שקניתי את הPS4 רק בגלל הגרפיקה המטורפת. וללא ספק לא הייתי קונה אותו ב2017.
הוא מכר 2.82M עד היום והוא כבר כמה שנים בשוק
.
אם נשווה לגירס אוף וור 4 משחק של IP הרבה יותר מבוסס וזמין על 2 פלטפורמות הוא מכר 3.1M פחות מהוריזון.
קוונטום ברייק, למרות שהיתה לו פתיחה בסדר גמור, כנראה לא הגיע ל1M אני מוצא ברשת רק נתונים שהוא נכשל בקופות והצהרות עמומות ממייק שהוא התעלה על הציפיות שלהם וכל נתון מראה שהוא לא הגיע ל1M.
סאנסט לא מצאתי נתונים רשמיים אבל אין סיכוי שהתקרב להוריזון אחרת כבר היה לנו המשך.
לפי מה שמצאתי watch dogs 2 מכר על הפס4 3.1M. כאילו הוריזון מכר יותר ממנו אחי.
קיצר, מכל כיוון שלא נסתכל על זה אובייקטיבית מדובר במשחק מאוד מצליח
אני בכוונה משווה למכירות הפס4 של WD2 כי לא כל כך הוגן להשוות למכירות
הכלליות.
וכן כמו שאמרנו שנינו לא סמכנו על גרילה עד הסוף בשביל לקנות בהשקה ואנחנו לא הייחידים. כי עם כל הרצון הטוב שלנו להאמין בהם, בתכלס אפילו קוג'ימה לא הוציא משחק עולם פתוח שהיה memorable, אז לצפות מאנשים להאמין שדווקא גרילה יצליחו?
המשחק גם באמת יושב על אותו קהל של זלדה. ובדיוק כמו שאמרת לרוב בעלי הסוויץ יש פס4 כקונסולה ראשית.
מה אנחנו היינו משחקים קודם? משחק חדש לפס4 הישן שלנו שראינו מאז 2015 בE3 או זלדה, משחק ההשקה לקונסולה החדשה שלנו? יאלה ברור שהיינו קורעים לזלדה את העטיפה ומשחקים בו ואת הוריזון שמים בצד.
עם מה Uncharted היה צריך להתחרות ב2016 קוונטום ברייק? חחח.
ומה שאמרת על הכמה נקודות אקסטרה בגלל שזו מפתחת אהובה זה ממש נכון.
הנה דרגון קווסט 11 קיבל ציון מושלם של 40/40 ביפן אין מה לעשות יש מקרים שהקהל מכור מראש וזה לא רע, זה טבעי לגמרי שנקנה את נוטי דוג בהשקה
אחרי The last of us אני אקנה כל דבר שהם עשו כל עוד הם קיימים.
ואני לעולם לא אדלג על משחק שלהם.
וגרילה.... אם גרילה ימשיכו ככה עם הוריזון, וישפרו את הקטע של הסייד קווסטים והעולם הקצת ריק... אני צופה להם להיות נוטי דוג הבאים.
מה שאתה אומר על רזי זה נכון מאוד שהוא מרגיש אינדי לחלוטין.
אבל אני עדיין חושב שמרוב שהIP מטורף הוא מוכר את המשחק לגמרי.
הנה שנינו חזרנו בנו והולכים לקנות את רזי 7.
אם היו קוראים למשחק Outlast 3 היית נותן לו את אותה הזדמנות? אין מצב.
הפאקינג ריימיקים של רזי מהקיוב מוכרים 1M זה IP ענק אחי.