למה לא לקנות Middle-earth: Shadow of War

evilplate

New member
יאללה היפנים האלה, כולם שם בנג׳מין באטן

בגיל 36 נראה כמו נער אמריקאי בן 17 בערך חחח
&nbsp
יפה שבגיל 36 הוא ככה נשאר תחרותי, מצד שני עכשיו גבר בן 35 לקחת את מדליית הזהב בריצה ל 100 מטר באליפות העולם שהיתה, וזה נטו ענף ספורט פיזי שמבוסס על ביצועים בלבד, אין כמעט בכלל ״חוכמת משחק״, זה נראה שבכלל "הזקנים" של היום הם כבר לא כאלו זקנים אולי P:
&nbsp
5 מיליון זה נשמע לא רע בכלל אחי, אין לי מושג במספרים של זה, אבל וואלה זו מסה מכובדת יחסית בשביל משחק מכות די נישתי.
&nbsp
כאילו, רוב הקהל אפילו לא קנה את המשחק ועדיין התחבר לצפות בזה ועוד מול משחקי הכס. ראיתי את כל הסרטון ששמת, זה באמת מהנה וזורם לצפייה, אפילו הייתי במתח בסיבוב האחרון :)
אולי עם הזמן הספורט הזה באמת יתחיל לתפוס תאוצה, זה יקח עוד המון זמן, מן הסתם הם לא מדגדגים את המספרים של ענפי הספורט הגדולים, אבל אני חושב שיש לזה פוטנציאל לא רע להיות משהו קצת יותר מקובל בעתיד.

חחחחחח אשכרה בנג'מין באטן. כל שנה הם צעירים יותר.

דאייגו באמת לא נראה שונה בהרבה מאיך שהוא היה נראה בגין 18-17 ויש סרטונים ביוטיוב ככה שאפשר לראות שהוא לא השתנה בכלל.

יש בSF5 גם את אלכס ואלה אמריקאי (ששיחק נגד דיאגו באליפות העולם ב1998) הוא אמנם נראה הרבה יותר מבוגר מדיאגו (כצפוי) אבל הוא אפילו יותר גדול מדיאגו הוא בן 39 והוא עדיין ברמה של אלוף עולם גם כיום. ואם תחפש תמונות שלו תראה הרבה שיער לבן אצלו חחח.

קיצר הזקנים נותנים פייט עולמי.

שמע אחי לא ידעתי שבן אדם בגיל 35 לקח את אליפות העולם בריצה. מעניין וטוב לדעת :)

תמיד יהיו כאלה שלא יודעים לפרגן שיגידו לך "הוא כל היום מזריק לעצמו סטראוידים" זה לא רק שהם לא יודעים לפרגן הם גם לא מבינים שגם אם הם 100% צודקים, לא כל ספורטאי שהיה לוקח סטראוידים היה זוכה אוטומטית ובטח שלא כל בן אדם.

למוח שלנו יש אינספור הפתעות האנושות זה פלא מוזר אין ספק.

בנוגע למספרים, זה ממש קצת לעומת ענפי ספורט מפורסמים, זה פירורים ליד ספורט רגיל.

אבל במנוחים של משחק מכות זה היסטוריה אחי, אין אף משחק מכות שמשך 5M צופים אי פעם. :)

אבא שלי יושב ורואה פאקינג פוקר או משהו כזה בטלווזיה או סנוקר או משחקים כאלה הוא יושב וחורש על זה כאילו שזה המונדיאל או משהו.

אז אם שני אלה יכולים למשוך קהל וצופים אז אני לא רואה סיבה למה משחקי מכות לא יהפכו לספורט ממסדי יום אחד.

משחקי מכות זה לדעתי הז'אנר שהכי כייף לצפות בו, אתה מדמיין נגיד את אבא שלך או אחים שלך יושבים לראות בטלווזיה אליפות עולם בבטאלפילד ? משעמם רצח וקשה להבנה. אפילו רוקט ליג לא כזה מהנה לצפייה ברמה גבוהה לדעתי.

כאן יש לך שחקנים לעקוב אחריהם כל אחד עם סיפור החיים שלו.
יש פרשנים על רמה שיודעים לפרשן את הקרב גם לאנשים כמונו שלא תמיד יכולים
להבין כל ניואנס ברמות הגבוהות האלה.

וכמו שאתה אומר זה מותח וסוחף בלי להרגיש אתה יכול להעביר שעות על הליגות האלה.

קפקום גם עושה משהו חכם. ציפית באליפות גדולה? לפעמים הם יתנו לך כסף וירטואלי על זה.

כן, הרבה יותר אנשים צופים בSF5 מאשר אנשים ששיחקו בו או קנו אותו.
ואני חושב שזה ממש יפה שהמשחק מספיק מהנה כדי להיות מהנה גם אם אתה רק צופה.

אני נהנה מהמשחק כצופה אפילו יותר מאשר כשחקן.
ותחשוב על זה, אולי עוד 25 שנה נספר לכולם שראינו ענף ספורט חדש צומח לנו מול העינים.

ז'אנר שהגיע מכמה חנונים ששיחקו ביחד באולמות רועשים ואחר כך עשו אליפויות קטנות כאלה לחנונים והיום, זה משודר בטלווזיה ומושך קהל :)

evilplate

New member
מסכים אבל אני חושב שדווקא לרוקט ליג יש פוטנציאל מבחינת צפייה

הוא מאוד ברור ונגיש, זה ממש כדורגל לכל דבר רק עם מכוניות, מה יכול להיות יותר ברור מזה? P:
&nbsp
הבעיה היא שקהל מיינסטרים גדול בחיים לא יקח קונספט כזה ברצינות, בוא נגיד שאני לא מדמיין מתישהו בקרוב את יורם ארבל משדר לנו משחק כדורגל מכוניות מלהיב מבלי להתפקע מצחוק חחח
&nbsp
זאת הבעיה לדעתי של התחום הזה אצל רבים, הם פשוט לא יכולים לקחת אותו ברצינות, וזה לא בגלל שאין מאמץ פיזי, הרי שחמט מקבל המון כבוד בתודעה של כולם גם אם לא הרבה צופים, אף אחד לא מזלזל בזה ואם תאמר שאתה שחקן שחמט מקצועי אתה תקבל כבוד וישר יתייגו אותך כגאון, זה פשוט שבסופו של יום האמת היא שמשחקי וידאו נתפסים כדבר מטופש עבור +90% מהאוכלוסייה, למרות שיש כבר דורות שגדלו עם זה ואפילו בקרב המון אנשים שאשכרה משחקים בהם, עדיין זה מתוייג כתחביב לא רציני ובידורי שאף אחד לא יכול לקחת באמת ברצינות.
&nbsp
תגיד שאתה שחקן של משחק וידאו מקצועי יתייגו אותך כמי שגר במרתף אצל אמא וראה בחורות רק דרך מסך המחשב שלו.
&nbsp
העניין זה שאני לא חושב שתהיה מהפכה רצינית בתפיסה הזו אצל המיינסטרים בכמה עשרות שנים הבאות, זה באמת מקועקע חזק בתודעה של האנשים וקשה לי לראות את היום שבו אבא שהוא לא גיימר כבד יתלהב לראות מהלך מטורף בסטריט פייטר 12, התפיסה עדיין תהיה של דבר מטופש וילדותי.
&nbsp
הם לא מבינים את הניואנסים וכמה סקיל הדברים שם דורשים ואני גם לא חושב שיבינו, לכן בהרגשה שלי אי אפשר לצפות בחיים למספרים ברמה של ספורט אפילו טיפונת רציני.

תכלס! ואלה באמת הרבה מהתגובות ביוטיוב.

"שני חנונים משחקים במשחק מחשב" תגובה שראיתי פעם לאליפות גדולה בסטריט פייטר.

"דיאגו הנוב הזה מספים האדוקן כל שניה"- תגובה שראיתי באליפות גדולה.
"משחק של מעיכת כפתורים מה ההתלהבות כל אחד יכול"- תגובה שראיתי.

אני לא רוצה להעליב אף אחד אבל זה קצת כמו שאף אחד לא מתלהב מכדורסל נכים באותה צורה שמתלהבים מכדורסל רגיל.

רוקט לייג כנראה שאתה צודק אחי אני אישית לא מצליח לעקוב אחרי מה שהולך שם עם הכדורגל המצלמה יותר מדי מבלבלת אותי חחח.

לא הצלחתי לשחק את זה יותר מחצי שעה ולצפות באחרים עשה לי מיגרנה של ממש.

בכל מקרה כמו שאמרת יורם ארבל יקרע מצחוק על המכוניות האלה.

הבעיה לדעתי עם SF היא שקפקום לא ממש מבינים את התפקיד שלהם כמנהיגי הז'אנר.

תלמדו אנשים לשחק, אל תגידו לאנשים "אסור לקפוץ במשחקי מכות כי אז ינחיתו אותכם עם אנטי אייר לקרקע" תלמדו אנשים עם סינגל פלייר מעניין את החוקים

כדי שאנשים שירצו לצפות בזה יבינו מה הולך כמו שהם יודעים מה זה בעיטת קרן בכדורגל או אופסייד.

בכל מקרה העיקר שאנחנו צופים ונהנהים :)

evilplate

New member
תכלס :) למי אכפת שאין קהל של סבתות שצופה או שיצפה בזה

אולי רק את השחקנים המקצוענים זה מבאס כי מן הסתם יותר צופים מתרגם לכסף אבל למי שמתעניין בזה כספורט ונהנה לצפות זה לא אמור לשנות באמת אם כל העולם אוהב את זה או שהוא חלק מנישה של כמה מליוני שרופים בודדים, העיקר שיש מספיק כסף ועניין כדי שהענף ימשיך וזהו.

משימה חדשה מAC נראת הרבה יותר טוב.

ממה שראינו בE3. מראים טיפה מהפרמידה וזו אחת הכי קטנות במשחק, הנוף מהמם (וכן זו גרסת הסקורפיו, אין כרגע גיימפלי מקונסולות אחרות)

הגיימפלי הגרפיקה ומצרים נראים מדהים, זה הסיפור שנראה זוועה.
מזמן לא נתקלתי במשחק שלא מעניין אותי בשיט מה שקורה בו, אפילו משחקי AC הקודמים עם כמה שהיו גרועים הצליחו לספר סיפור כלשהו גם אם הוא היה בדרך כלל קלישאתי ונוראי.פה זה פשוט fetch quest בנאלים עם NPC שלא נפגוש לעולם.

וזה פשוט נורא איך יובי הורסים את הסיכוי של המשחק הזה להיות הAC הכי טוב.
גם למה לעזאזל המשחק מתרחש בתקופה הרומאית, משהו כמו 1300 שנה אחרי יציאת מצרים?

כאילו תעזבו את זה שביציאת מצרים המציאותית יצאו ממצרים כנראה איזה 200 איש במקרה הטוב,הם הפסידו פה את ההזדמנות לכלול את אחד הסיפורים הכי ידועים בהיסטוריה. מה הם דפוקים? לראות את 10 המכות במשחק AC יהיה מדהים.

כאילו אל תבינו לא נכון, החץ וקשת נראת אדיר וממש כייפית.
הפרמידות בטח יהיו הדובדבן וממש שוות, ונראה שזה המשחק הכי מושקע מבחינת מערכת ההתגנבות.

אבל פשוט אני לא שם זין על הסיפור ואני ממש לא היחיד.
ושוב, בא לך לצעוק על יוביסופט, למה לעזאזל זה לא ממוקם ביציאת מצרים?

V Has Come To

New member
בהחלט יותר מוצלח מE3..ועדיין...אפס הייפ...

זה הAC שאני הכי פחות מצפה ליציאה שלו..אפילו פחות מהAC בלונדון(שבסוף הסתבר כסביר)
בהחלט מה שקצת מציל את המשחק זאת הסביבה שלו...
לא חושב שזה רעיון טוב לעשות משחק בתקופת יציאת מצרים..הנושא הזה קצת נדוש לדעתי...עשו על זה כבר מיליון סרטים...

לדעתי הוא עדיין יהיה יותר טוב מהAC בלונדון

(לא שזה יהיה קשה) זה נראה משחק ברמה של AC4 וזה צעד טוב לסדרה הזו, אבל אני מבין אותך אי אפשר להיות בהייפ שכל מה שאנחנו רואים זה סייד קווסטים
שכל פעם מערבים ילדים מעפנים, שמדברים באנגלית במבטא מזרח תיכוני עילג.

כשיובי אמרו שהמשחקים שלהם יפסיקו להתמקד בסיפורים חשבתי שלפחות הסדרה הזו תינצל מזה, אבל לא.

AC ביפן היה אחד המשחקים שהכי רציתי שייצא למשל, אבל אחרי מה שקורה תהיה לי אפס התלהבות אם הוא יוכרז.

ושוב מבאס כי בעיני כל מה שקשור לגיימפלי וסביבות המשחק נראה הכי טוב בסדרה עד היום. הוא יהיה שווה קנייה בעיני, זה לא זוועתי ברמות של הfar cry האחרונים או WD2 אבל רק במחיר מאוד מוזל.

V Has Come To

New member
AC ביפן זאת עדיין קנייה בטוחה בשבילי אם מתישהו יצא...

אני פשוט ממש אוהב את התרבות היפנית העתיקה...גם אם יובי יפשלו עם משחק כזה(שזה רוב הסיכויים)אני עדיין יהיה חייב לנסות אותו...

יש וייב של AC4 במשחק החדש אני מסכים אבל כמו שאמרת יובי כבר לא שמות ז על הסיפור אז לא תיהיה מוטיבציה אמיתית לעשות משימות משעממות בשביל להתקדם בעלילה...

evilplate

New member
הגיימפליי הכי טוב שהראו מהמשחק עד עכשיו

גם הגראפיקה פה נראית מצויין בניגוד לתצוגות הקודמות, אני חושב שגם המשימה עצמה ממש לא רעה אחי, זו משימת צד בסך הכל והיא עושה רושם מושקע מאוד, לא הייתי קורא למשימה הזו fetch, היא התפרסה על חלקים נרחבים במפה והיא התפתחה עלילתית ונבנתה לאט לאורך כל הדרך, גם היה בה פאזל אפילו שיכל לפתור, אם זו הרמה שצפוייה להיות לשאר התוכן שם אז זה ברור שמדובר במשחק מושקע מאוד.
&nbsp
מה שכן, הגיימפליי של הקרב עדיין מרגיש לא טוב, אני לא מדבר על המכניקות, אולי המערכת קרב על הנייר היא אחלה (די נלקחה מבלאדבורן) אבל הביצוע שלה נראה די על הפנים, חסר את הליטוש הזה שיש נגיד במשחקים כמו הוריזון, משהו שם לא זורם וחסר פאנץ׳, אני לא מבין למה זה כל כך קשה ליובי תאמין לי :/
&nbsp
ואני מסכים איתך גם שהעולם והדמויות והאווירה ובכלל כל המסביב הוא די משמים ולא מושך, לא יודע מה חסר ליובי אבל אין את הקסם הזה, מרגיש שגם אם הם עושים כמה דברים בצורה טובה עדיין חסרה קצת נשמה למשחקים שלהם.
&nbsp
בעניין מכות מצריים, תקן אותי אם אני טועה אבל הסדרה די מנסה להיות נאמנה להיסטוריה ומן הסתם מכות מצריים זה סיפור אגדה, אני בעד מבחינתי לשלב את זה, זה יכול להיות אדיר גם כפנטזיה אבל זה מנוגד לשטיק של הסדרה.

יכולת לעוף בAC2 עם הכנפיים שליאונרדו דה וינצ'י בנה :)

כאילו לרחף איתן, אם אני זוכר נכון ליאונרדו דה וינצי אפילו לא בנה אותן בימי חייו אלא רק תכנן לבנות אותן, אבל ברור שבכל מקרה הוא לא היה מצליח לעוף איתן, חחח. אז אם זה נכלל אז גם מכות מצרים יכולות להיכלל והן יותר מגניבות מהכנפיים של ליאונרדו דה וינצי :)

כמובן אני מהאנשים שמאמינים שליציאת מצרים יש גרעין היסטורי של אמת.
(בלי המכות והחלקים המגניבים כמו קריעת הים לצערנו אז בזה אנחנו מסכימים שהמכות אגדה) אז לדעתי האישית (וברור שיכול להיות שאני טועה כמובן)
אבל אחלה set piece אפשר לעשות מקריעת ים סוף וטביעת המצרים.
יותר הגיוני להכניס אותה מהכנפיים של דה וינצי אבל זו בחירה שלהם ואולי הם חיפשו להימנע ממשחק שנוגע בעניניים דתיים.
(זה מה שאני אוהב ביפנים, הם לא מפחדים לגעת בדברים כאלה)

בעניין מערכת הקרב אחי, אם אנחנו מדברים על הקרבות 1 על 1 אני מסכים שזה נראה די מעפן ולא מושך, אבל החץ וקשת נראת לי אדירה ושימושית מאוד בהתגנבות ונראת לפחות כייפית כמו טומב ריידר.

אז בגלל שאני הולך לעשות איתה 99% מהמשחק לא מפריע לי הקרבות כל כך, אבל אני מסכים שהם לא הכי מלוטשים.

(כן אני מת על חץ וקשת, אני משוחד כנראה)

מה שכן אתה צודק, זה לא משימה ראשית, זה כולה סייד קווסט ודי מושקע, לא בטוח שבאמת נפל לי האסימון שזה רק סייד קווסט שצפיתי בזה. והם עשו פה הרבה דברים מגוונים,יכול להיות שהמשימות צד האלה יהיו הלב של המשחק.

אבל אני לא יכול להתחבר לדברים כאלה בלי קונטקסט עלילתי.
אני מסכים איתך שיובי היא לא איזה מפתחי הוויצר או אפילו גרילה ואין להם את זה. (גרילה עשו עבודה מצוינת האמת לא רעה בכלל לדעתי בעלילה)
אבל עדיין, אני לא יודע אם שיחקת בAC2 לפי זה שאתה לא זוכר את הכנפיים זה בטח היה מזמן או שלא שיחקת, ואני מודה לא סבלתי את הסיפור של AC2.

הגיבור היה מצואיסטי שוביניסט והעלילה כמו סרט של הולמרק, כן? אבל עדיין הורגש איזשהו ניסיון מצידם לספר סיפור.

כאן הם פשוט שמים עלינו זין ומראים לנו שלא יהיו סיפורים.
המשחק הזה נראה כאילו הוא היה יכול להיות משחק co op בכל רגע ושום דבר בו לא היה משתנה כתוצאה מזה, מרוב שהסיפור לא קיים.

ושוב חבל כי זה יגרום לי לקנות אותו במחיר הרבה יותר נמוך מ150 שקלים.
ואני מאמין שלכולנו.

V Has Come To

New member
"סרט של הולמרק" ? הגזמה...

עלילה סבירה פלוס לדעתי יחסית למשחק ועוד גם עולם פתוח...
"הגיבור היה מצואיסטי שוביניסט" לא ממש שמתי לב לכזה דבר..לדעתי הוא היה badass ומה לעשות שזה כיף לשחק דמות כזאת לפעמים...
הVillain גם היה מצויין...
אם כבר סדרת UC מזכירה לי סרט קיטשי משנות ה80-90...

זה מה שאני זוכר ממנו חחח. וכל הקטע הזה שהוא הרביץ לגיסו

וכל המצואיזם השוביניסטי שלו.ואני זוכר שהיו עוד הרבה דברים שעיצבנו אותי באישיות שלו אבל עברו המון שנים אני כבר לא זוכר את כל הפרטים שהעלו לי את העצבים.

הנבל באמת היה הדבר הכי טוב במשחק.

גם אני מרגיש כמוך לגבי uncharted אבל אני לא מצאתי בסרטים הקיטשים של שנות ה90 גיבור שמצא חן בעיני כמו דרייק, שהוא בדיוק ההיפך מהגיבור של AC2.

שמע פרסונה, לפחות אני יכול לתת להם קרדיט שהגיבור של AC2 היה מישהו שאני יכול לשנוא ולגבש עליו דעה, זה הרבה יותר ממה שאני יכול להגיד על הגיבור האידיוטי של המשחק החדש, שנראה כאילו יש לו פיגור שכלי.

V Has Come To

New member
הגיס שלו הרביץ לאחותו...

הוא שהוא בעצם רק בגד בה? אני כבר לא זוכר...בכל מקרה גם אתה היית מגן על אחות שלך במצב כזה :)
אם לא התחברת לדמות של אציו זה בסדר..נראה לי ששנינו מסכימים שיובי לפחות ניסו בAC2 לעשות סיפור מעניין...
לא יודע אם הגיבור במשחק החדש הוא אידיוטי כי לא עוד לא ראיתי מספיק אבל אפשר לראות מקילומטרים שהסיפור יהיה חלש...
אני מסכים איתך ועם איוול שהגיימפליי כנראה יהיה הכי עמוק ומורכב בסדרה אבל משהו במשחק הזה פשוט מגרד אותי בצורה הלא נכונה...אולי זה הקטע עם הציפור שעוזרת לך..אני שונא שטויות כאלו...

חחח הציפור הזו יותר ריאליסטית מהחוש השישי של המשחקים הקודמים

שנתן לך לזהות מטרה בתוך קהל.וברור שאם מישהו היה מרביץ לאחותי הוא היה בבעיה אבל אני די בטוח שבמקרה של אצ'יו הוא רק בגד בה אבל אולי אני לא זוכר נכון.

האמת שאצ'יו גם מתקופה אחרת משלנו אז אני לא יכול להגיד שהוא לא מתנהג כמו אנשים בימיו כנראה שככה זה היה נהוג במיוחד עם הכבוד האיטלקי הזה.
עדיין שונא אותו.

בנוגע לAC החדש חשבתי שאתה מקבל ממנו צרבת בגלל כל האלמטים של הRPG שהוסיפו כמו זה שכל נשק שלך עושה נזק ברמה שונה ושיש מספרים
כל פעם שאתה פוגע באויב.

הם לוקחים כאן השראה כבדה מהוריזון וזה רק מבורך לדעתי ואני בטוח שתהנה מזה.

evilplate

New member
לא שיחקתי ב AC2

לא יודע למה אבל הערכתי שזו סדרה שחשוב לה שיהיה דיוק היסטורי יחסי, אם ככה אז אולי באמת היה נחמד לשלב את עשרת המכות במידה שזה לא יעורר פרובוקציה.
&nbsp
זה יכל להיות אחד הדברים המגניבים להסתובב ברחבי העיר ולראות את הפאניקה וההרס בכל מכה, גם לדעתי היה מוסיף הרבה הייפ למשחק (שכרגע עושה רושם שמת) באמת הזדמנות שהוחמצה.
&nbsp
אני גם חושב שיש הרגשה של סיפור ממש לא מעניין, לא יודע אם הם לא השקיעו או שסתם יצא להם מעפן אבל זו התחושה. זה מרגיש שעם כל הדברים הטובים שכן שינו והוסיפו יש למשחק הזה אפילו פחות קסם ו״נשמה״ מהמשחקים הקודמים בסדרה, בטח אלו שמהפס3, מרגיש כזה MEH משום מה :/

כן הוא בהחלט גורם למשחקים הקודמים להראות עם נשמה.

הקטע זה שיובי לא ממש הסתירו שזה הכיוון שהם שואפים אליו משחקים נטולי עלילה.הם אומרים את זה הרבה זמן.

אפילו beyond good and evil נראה הרבה פחות story driven.

דפוקים.

אני עדיין אשחק בAC הזה במחיר ריצפה כי בואו נגיד את האמת עלילות זה סופר חשוב, זה 50% מההנאה ויותר לפעמים במשחקים טובים, אבל בסופו של יום אנחנו כאן בשביל גיימפלי מהנה, רק שבגלל זה אני אקנה באיזה 60 יד שניה או משהו.

evilplate

New member
למה נראה לך אחי שאין ל AC הזה עלילה?

כאילו זה נראה כמו עלילה גרועה אבל קשה להאמין שלא יהיו למשימות הראשיות עלילה מתמשכת, זה חובה במשחק מהסוג הזה ועם כמה שיובי בראש של משחקי Sevice ומולטי הם לא מספיק אהבלים כדי לוותר על עלילה ב AC, גם הם יודעים שבמצב כזה הוא יכשל בטוח.

כי אנחנו לא יודעים כלום על הגיבור של המשחק הזה.

מי הוא מה המשפחה שלו,מה המטרה שלו? ? גם אם זה נאמר זה בטח נעשה בדרך כל כך לא קולנועית שאף אחד לא זוכר מה הוא עשה. אני לא זוכר איך קוראים אפילו לגיבור הזה.

תשווה נגיד ליונטי שידעתי שאני משחק מישהו במלחמת האזרחים הצרפתית שיש לו איזושהי אהובה או שבסיינדייקט ידענו שאנחנו משחקים שני אחים. המשחק הזה יוצא השנה ואין שום משהו מלהיב על העלילה.

אז זה מרגיש כאילו היא לא קיימת.

גם אני רוצה לחשוב שהם לא מספיק אהבלים לוותר על העלילה בAC אבל לא יודע מה לחשוב על המשחק הזה.

evilplate

New member
אה אוקיי חשבתי יובי אשכרה אמרה שלא יהיה דגש על עלילה ב AC

אבל כן על פניו עד עכשיו מכל מה שראינו זה לא נראה שהם מייחסים לה יותר מדי חשיבות או שטרחו יותר מדי, או שאולי מדובר רק ב PR רע וכן תהיה עלילה מושקעת במשחק עצמו?
&nbsp
לא יודע אבל זה באמת מוזר שהם לא ממש מנסים להכניס אותנו לעולם ולסיפור עד עכשיו בכל הקטעי גיימפליי, עוד בחשיפה פשוט באו בקטע של ״אהלן יש לנו AC חדש שמתרחש במצרים והנה השינויים שעשינו לגיימפליי״ וכו׳ מבלי להתייחס במיוחד לסיפור.
&nbsp
הם באמת משדרים שהעלילה וכל המסביב משני הפעם.

למעלה