למה לא לקנות Middle-earth: Shadow of War

תכלס השלבים האלה פרימטיבים מדי כדי להיות סיסטם סלר.

מזל שהיום פשוט אפשר להנות ממשחקי 2D בלי לחץ שהכל יהיה 3D נפלא שהתעשייה התבגרה בראש ולא כל דבר שהוא 2D מקביל היום ממוצע 40.

(למרות שרוב האנשים שאני מכיר עדיין לא יחזרו לשחק בחיים 2D וגם אמרו לי את זה כל פעם שהצעתי להם לשחק משחק 2D )

לא נראה לי שנינטנדו היתה יכולה לעשות משחק 3D כאילו, מיאמוטו גאון
אז אולי באמת הוא היה עושה כאן איזה נס פלאי אבל נראה לי שנינטנדו
פשוט לא היתה נכנסת למלכודת הזאת ועושה משחקי סוניק בתלת מימד
עם זווית של 2D.

זה מה שהם עושים עם קירבי שלהם עד היום.

הם חכמים מספיק לא להיכנס למלכודות הזוייות.

evilplate

New member
עדיין היה מעניין לראות מה נינטנדו יכלה לעשות

עם משחק סוניק ראשי בתלת מימד כי עם כל הכבוד הם בכמה רמות מעל סגה של היום מבחינת כישרון.
&nbsp
אל תשכח גם שקירבי זה לא מותג ענק שלהם כמו שסוניק הוא ענקי בשביל סגה, אם סוניק היה מותג ראשי של נינטנדו נראה לך הם היו משאירים אותו בדו מימד?
&nbsp
זאת באמת שאלה מעניינת בתכלס, מה שבטוח זה שאתה צודק שנינטנדו הרבה יותר חכמה באיך שהיא מנהלת את המותגים שלה והיא בטח לא היתה נכנסת מלחתכילה למלכודות האומללות שסגה הכניסה אליהם את סוניק במהלך השנים.

וואלה העלת נקודה שבכלל לא חשבתי עליה אף פעם.

קירבי באמת לא במעמד רציני אצל נינטנדו. ובאמת כל המותגים הרצינים שלה עברו איזשהו תהליך של תלת מימד בשנות ה90 ושנות האלפיים.

נגיד דונקי קונג שהתחיל כ2D בהחלט קיבל משחק פלטפורמה ב3D בשיא הימים של התלת מימד. מה שכן נינטנדו החזירו אותו משום מה ל2D.

והוא הצליח כמו מטורף כשהוא חזר ל2D אז הם הראו שהם לא מפחדים לחזור ל2D אם בא להם :)

בהחלט מעניין מה הם היו עושים עם סוניק בשנות ה90 אם זה היה מותג שלהם.
אבל כמו עם דונקי קונג אני בטוח שאם המשחק היה כישלון הם היו מחזירים אותו מהר מאוד ל2D.

הכרתי פעם מישהו שאמר שלדעתו סגה צריכה לקחת השראה מMirror's Edge לסוניק תלת מימד כולל לעבור לגוף ראשון.

רעיון הזוי לדעתי, אבל זה רק מראה שאנשים לא מצליחים לחשוב על רעיון שיעשה לסוניק טוב בתלת מימד, אתה לא יודע כמה זמן מהחיים הקדשתי בהרהור איך להעביר אותו ל3D הרבה יותר ממה שאני צריך כנראה
.

סתם עניין אותי אם אני יכול להעלות רעיון טוב.

אני לא מצליח לחשוב על שום דבר שסוניק יכול להרוויח ב3D.

אני לא יודע אם אתה זוכר את ג'ז הארנב משנות ה90 אחי.

אני מזכיר אותו כי בזמנו הוא היה החיקוי הכי טוב לסוניק (וגם היחיד)
הם ממש חיקו שם הכל, את הגישה החצופה של סוניק, שהיתה גם לג'אז
האח שלו שנראה קצת כמו זנבות, וכמובן הדגש על מהירות מהירות מהירות.

אז כמובן אפשר היה לצפות שאולי אם סגה נכשלה בלהעביר את סוניק
ל3D אז אפיק יצליחו להעביר את ג''ז לתלת מימד. הם הרי יוצרים של מנועי תלת מימד.

מסתבר שמה שקרה זה שגרסת ה3D של jazz בוטלה כי epic לא מצאה מפיצה שתרצה להוציא ת'משחק ומהגיימפלי אפשר לראות שהמשחק איבד את כל הדימיון שלו לסוניק והפך למין משחק ג'ק ודקסטר/מריו שכזה.

כאילו אני מנסה להגיד שגם סגה וגם Epic היחידה שהעזה ליצור חיקוי ראוי לא הצליחו להעביר את הסדרות שלהן ל3D כמו שצריך. כנראה שזה על גבול הבלתי אפשרי.

שמתי סרטונים של ג'ז המקורי להזכיר כמה הוא דומה וזהה לסוניק וסרטון של Jazz 3 שיהיה אפשר לראות כמה הוא איבד את הזהות שלו במעבר ובוטל בצדק.

נראה לי סגה תתן מליון דולר למי שיגיש קונספט טוב של סוניק ב3D
.

זה כמו עם Oddworld, כן זה יכול אולי לעבוד ב3D אבל בשביל מה? זה הכי טבעי ב2D.

הדבר היחיד שסוניק וOddworld וג'ז יכולים להרוויח מתלת מימד זו הגרפיקה
ואפשר לעשות גרפיקה מדהימה ועדיין 2D :)

הכל בסוניק יושב בול על 2D. בזווית ה2D אפשר לראות את הפנים שלו והמבטים החצופים שהוא עושה. שהוא 3D אתה רואה בעיקר את הגב שלו והקוצים שלו וזה נראה משעמם תחת.

זה משחק שאתה שואף כל הזמן ללכת בו בקו ישר ולרוץ בלי הפסקה אין לך צורך בחקירה שזה היתרון הכי גדול ש3D מאפשר.

ההרגשה היא שה2D יכול לעשות כל מה שה3D עושה רק יותר טוב.
ועל זה אמרו במשנה "כל המוסיף גורע"

וגם אחרי כל החפירה הזו בא לי יום אחד לראות גאון שיביא איזה סוניק 3D שיוציא מכולנו וואו.

evilplate

New member
גם אני השקעתי בעניין סוניק תלת מימד מחשבה

וואלה באמת שאין לי רעיון, פשוט לא מצליח לחשוב איך מעבירים גיימפליי כזה לתלת מימד כמו שצריך, איך שומרים על הזהות של המותג.
&nbsp
זו באמת אחת מהמשימות הקשות שיש, אני גם כמוך מרגיש שעל הנייר אין טעם בכלל לנסות והמותג הזה פשוט נולד לדו מימד, תלת מימד באמת די בוגר בכל העיקרון של הסדרה, בעיקר בפייסינג כמו שציינת - סוניק זה משחק עם קצב רצחני שזזים בו מהר קדימה, תלת מימד זה משהו שנועד לתת חופש. הבעיה היא שחופש וסוניק זה באמת לא מסתדר, איך אפשר לתת חופש במשחק כזה תוך כדי שאתה שומר על כזה קצב? לא יודע באמת אבל הייתי מת לראות סוניק מדהים בתלת מימד יום אחד, אולי נינטנדו פעם תקנה את המותג P:
&nbsp
בקשר לארנב, אני מכיר כמובן את המותג הזה אבל רק אחרי שצפיתי בסרטונים ששמת ראיתי עד כמה הוא מחקה את סוניק די בבוטות, גם בגיימפליי אבל גם בעיצוב השלבים שלו, ממש רואים בבירור, הגרסת תלת מימד זוועת עולמים וכל קשר בינה ובין המשחק הדו מימדי מקרי בהחלט.

כן בדיוק, והדרך היחידה לתת חופש בסוניק.

זה לשחק דמויות אחרות כמו זנבות או נאקלס שיש להן שימוש בחופש הזה זנבות יכול לעוף ונאקלס יכול לרחף ולטפס על קירות, אבל אז אתה נכנס לבעיה אחרת.

במשחק סוניק אנשים רוצים לשחק את סוניק ולרוץ מהר, לא לחקור עולמות גדולים בתור שועל או לרחף עם נאקלס (שאני אפילו לא יודע איזו חיה הוא האמת)

אז מה שסגה עשו זה פיתרון ביינים לדעתי.

משחקים עם סוניק אבל באיזה משחק מעפן אחד הוא הופך ל"סוניק זאב" ככה שיהיה הסבר למה הוא פתאום לא רץ מהר.

או שבמשחק זוועתי אחר היה את שאדו שזה סוג סוניק אפל או איזה סיפור אחר שהם הקריצו מהתחת שלהם כדי להצדיק שיש לו רובה או משהו כי הם רצו לעשות משחק שמחקה קצת את R&C אולי.

בקיצור, להעביר את סוניק מ2D ל3D זה כמו לתגרגם משהו משפה אחת לאחרת.
נגיד המשפט הזה
"הזמין ארוחה לארנבת-קרא אותה לגזרים.

קח את זה מעברית לשפה אחרת זה מאבד את המשמעות.

ואגב ארנבים, למדתי היום שיוצר גירס אוף וור לא יצר את הארנב לבד באפיק חחח, אתה יודע מי היה השותף שלו? הבמאי של סדרת קילזון.

הגיעו רחוק שני אלה שהתחילו בתוך חייקני סוניק :)

ghost recon wildlands מקבל דמו של 5 שעות בPS4/ONE

אני לא ממש מעוניין לנסות את הדמו הזה (אפשר לנסות גם את הסינגל וגם את המולטי) אבל אני שם בשביל מי שרוצה לנסות.

(אני מודה שהייתי מעדיף לקבל את המשחק הזה על Just cause 3 בפלוס אבל חחח)

חחחח אני רוצה להביא אחד חיצוני.

עכשיו שאפשר לעשות את זה. בא לי באמת את כל המשחקים שלי מותקנים גם כן.

נוטי דוג: Uncharted הוא יותר מאשר "ניתן דרייק"

לדבריהם הם מרגישים שהם סגרו יופי את הסיפור של דרייק בuncharted4 ויש בסדרה הרבה מעבר לו.

אני: אתם טועים, אבל אתם צריכים כסף אני יכול להבין את זה.
אחרי שאמרתי את זה: day one.

evilplate

New member
איזה משחק מהמם

אבל אני מסכים איתך, אנצ׳רטד זה ניית׳ן דרייק ושלא ינסו למכור לנו אחרת, הוא מחזיק את הסדרה והוא בגדול הקסם של הסדרה הזו.
&nbsp
החיסרון שלו מורגש בענק בקטעי גיימפליי של ה DLC הזה, קלואי או ניידין אלו ממש לא דמויות ברמה של דרייק, הצוות היחיד שאולי יכל לפצות על זה הם אולי סאלי וקרטר מאנצ׳רטד 3, הם יכלו להיות די משעשעים ביחד, אולי אפילו סאלי וסאם.
&nbsp
ועדיין אני כמובן ארצה מאוד לשחק בהרחבה הזו, וואלה זה עדיין עוד אנצ׳רטד, עוד נופים מטורפים, עוד קטעי אקשן כיפיים וסט פיסס, עוד פאזלים ודיאלוגים כתובים היטב, זה תמיד כיף ועוד מדובר במשחק מלא לכל דבר.
&nbsp
אני מצטער בדיעבד שלא קניתי את גרסת הדלוקס שכללה את ההרחבה במחיר של 20 דולר, אבל ברור לי שבלי דרייק זה לא יהיה בדיוק אותו הדבר, למרות שדי בטוח שעדיין יהיה טוב מספיק כדי שיהיה שווה קנייה :)

וואלה סאלי וסאם כל כך עדיפים!

לפחות הדינמיקה בינהם והשיחות עם סאלי היו משעשעים חחח.
ההרחבה הזו מרגישה כמו שחזור של ההרחבה של TLOU ברור שזה שונה מאוד מאוד, אבל עדין הרגשה כזו שזו הרחבה "של בנות"

לא שיש לי התנגדות אני אשמח מאוד אם אלי היא הדמות הראשית של TLOU2
אבל יאללה למה עוד פעם רק בנות?

ואין אין,uncharted בלי דרייק, זה כמו המתים המהלכים בלי ריק, זה לא עובד.

evilplate

New member
בתכלס מהגיימפליי הממושך שהראו ההרחבה הזו נראית

ממש כמו עוד שלב באנצ׳רטד 4, לפחות בשלב הזה של הג׳ונגל שהן נוהגות בג׳יפ, היא לא מספיק ייחודית ומוסיפה משהו מעניין משל עצמה עד עכשיו, בניגוד להרחבה של TLOU שהיתה מאוד מגניבה ומקורית (מקווה ששיחקת בה מאז)
&nbsp
הקטעים היחידים שנראים קצת מרעננים אלו השלבים מהודו בעיר שיש להם אווירה מגניבה והם לניארים וסינמטיים יותר, אני מקווה שהמשחק המלא באמת ירגיש ייחודי מספיק.
&nbsp
צריך לזכור שהבמאים והראשים של ההרחבה הם חבר׳ה חדשים שקיבלו צ׳אנס מנוטי דוג לעלות מדרגה וליצור משהו בעצמם, ניל וברוס לא עובדים על זה, ככה שכן יש פה סוג של הימור וחשש מסויים.
&nbsp
&nbsp

וואלה? הורדת לי את ההתלהבות תוך שניה.

שאמרת שזה לא משחק של ניל. (תיארתי לעצמי שזה לא משחק של ברוס כי איינסידרים אומרים שהוא עושה IP חדש)

אבל ממה ששומעים TLOU2 אפילו לא נכנס להפקה מלאה ככה שחשבתי שניל לפחות יכול לעשות את ההרחבה הזו.

פתאום כל מה שאמרת מתחבר לי באופן קצת שלילי חחח.

זה באמת נראה כמו שלב שיכל להיות בUncharted 4 פתאום המשחק כבר לא מרגיש לי day one כמו קודם.

אוף, למה הרסנו לעצמנו את הסט פייס בUncharted 4.
אם הייתי בא אליו בלי ידיעה זה היה אחד מרגעי השיא של הדור בעיני.
אני עדיין אקנה את ההרחבה אין פה בכלל ספק בעניין הזה אבל מאכזב מאוד לשמוע שזה לא ניל אולי שנה הבאה במחיר לא גבוה.

אפילו ג'ק ודקסטר במתנה זה לא מספיק.
יש מצב שנקבל Uncharted 3 מניאטורי.בלי הסט פייס שלו.

evilplate

New member
זו לא אשמתנו שנוטי דוג שמה את הקטע הכי טוב שלה ב E3 :(

אני מאשים קודם אותם, אבל כן אחי באמת חבל שהרסנו אותו ככה, זה קטע מטורף במשחק ואין לצערי עוד סט פיס ברמה הזו במשחק המלא, כנראה כי זה עסק ממש יקר היה לבנות את זה, אני רק מדמיין לעצמי כמה זה עלה לבנות את כל העיר ואת כל הפרטים האלה רק כדי שתעבור עליהם בשנייה עם הג׳יפ, בטח לא יכלו לעשות עוד אבל כן ידעו שהקטע היקר הזה ישתלם להם מאוד בתור פרסומת למשחק וזה אכן היה חכם מבחינה עסקית לשחרר את זה, זה יצר הייפ מטורף וכולם פינטזו איזה עוד קטעים ברמה הזו ואולי אף יותר יש במשחק המלא.
&nbsp
אני חושב שעד עכשיו מה שהראו מההרחבה לא נראה מוצדק וייחודי מספיק, יהיה כיף לשחק עוד אנצ׳רטד ולכן זו קנייה חובה במוקדם או במאוחר אבל כרגע זה מרגיש קצת חסר השראה מלבד הקטעים שבעיר בהודו.
&nbsp
מה שכן לא הייתי מבטל אותה רק בגלל שאלו במאים חדשים, נוטי דוג זו נוטי דוג ונראה לי אפשר לסמוך על המנהלים שהם יודעים מה הם עושים אם הם החליטו לתת להם צ׳אנס.

כמעט 5M אנשים צפו בגמר של Street Fighter 5 בשידור חי.

מספר חסר תקדים הייתי אומר. הגמר שודר כידוע בEPSN2 ובערוץ הסרטים של דיסני, דיסני XD. מלבד ערוצי הטלווזיה מעל מליון וחצי בני אדם צפו בגמר בטוויץ.
(עבדכם צפה בהזרמה ביוטיוב, אני עצלן) זה מרשים במיוחד כשנזכרים שהגמר היה בזמן פרק הבכורה של העונה ה7 של משחקי הכס.

בגדול? הייתי אומר שסוני עשתה את הבחירה הנכונה שמימנה את המשחק הזה.
נ.ב מישהו 2 נכון אמרת שSF5 לא מספיק פלאשי בשבילך? תראה מה דאיגו עשה אתמול תגיד לי שזה לא פלאשי.(תראה מאיפה שעצרתי)
נ.ב 2. איוול, אולי יעניין אותך לדעת שמאז EVO דאייגו לקח את המקום הראשון בשני טורנירים גדולים.אחד באינדונזיה (שדווקא משך שחקנים גדולים) ואחד אתמול.

(צריך לקחת מקום ראשון בטורניר גדול כדי להיות רשאים להשתתף בקפקום קופ בסוף השנה אבל ברור שהזכיה בEVO הכי נחשבת ויוקרתית)
עדיין יש לו את זה בגיל 36 כמו שרואים בסרטון ששמתי.
https://dotesports.com/fgc/evo-sfv-viewership-16430

למעלה