וואלה העלת נקודה שבכלל לא חשבתי עליה אף פעם.
קירבי באמת לא במעמד רציני אצל נינטנדו. ובאמת כל המותגים הרצינים שלה עברו איזשהו תהליך של תלת מימד בשנות ה90 ושנות האלפיים.
נגיד דונקי קונג שהתחיל כ2D בהחלט קיבל משחק פלטפורמה ב3D בשיא הימים של התלת מימד. מה שכן נינטנדו החזירו אותו משום מה ל2D.
והוא הצליח כמו מטורף כשהוא חזר ל2D אז הם הראו שהם לא מפחדים לחזור ל2D אם בא להם
בהחלט מעניין מה הם היו עושים עם סוניק בשנות ה90 אם זה היה מותג שלהם.
אבל כמו עם דונקי קונג אני בטוח שאם המשחק היה כישלון הם היו מחזירים אותו מהר מאוד ל2D.
הכרתי פעם מישהו שאמר שלדעתו סגה צריכה לקחת השראה מMirror's Edge לסוניק תלת מימד כולל לעבור לגוף ראשון.
רעיון הזוי לדעתי, אבל זה רק מראה שאנשים לא מצליחים לחשוב על רעיון שיעשה לסוניק טוב בתלת מימד, אתה לא יודע כמה זמן מהחיים הקדשתי בהרהור איך להעביר אותו ל3D הרבה יותר ממה שאני צריך כנראה
.
סתם עניין אותי אם אני יכול להעלות רעיון טוב.
אני לא מצליח לחשוב על שום דבר שסוניק יכול להרוויח ב3D.
אני לא יודע אם אתה זוכר את ג'ז הארנב משנות ה90 אחי.
אני מזכיר אותו כי בזמנו הוא היה החיקוי הכי טוב לסוניק (וגם היחיד)
הם ממש חיקו שם הכל, את הגישה החצופה של סוניק, שהיתה גם לג'אז
האח שלו שנראה קצת כמו זנבות, וכמובן הדגש על מהירות מהירות מהירות.
אז כמובן אפשר היה לצפות שאולי אם סגה נכשלה בלהעביר את סוניק
ל3D אז אפיק יצליחו להעביר את ג''ז לתלת מימד. הם הרי יוצרים של מנועי תלת מימד.
מסתבר שמה שקרה זה שגרסת ה3D של jazz בוטלה כי epic לא מצאה מפיצה שתרצה להוציא ת'משחק ומהגיימפלי אפשר לראות שהמשחק איבד את כל הדימיון שלו לסוניק והפך למין משחק ג'ק ודקסטר/מריו שכזה.
כאילו אני מנסה להגיד שגם סגה וגם Epic היחידה שהעזה ליצור חיקוי ראוי לא הצליחו להעביר את הסדרות שלהן ל3D כמו שצריך. כנראה שזה על גבול הבלתי אפשרי.
שמתי סרטונים של ג'ז המקורי להזכיר כמה הוא דומה וזהה לסוניק וסרטון של Jazz 3 שיהיה אפשר לראות כמה הוא איבד את הזהות שלו במעבר ובוטל בצדק.
נראה לי סגה תתן מליון דולר למי שיגיש קונספט טוב של סוניק ב3D
.
זה כמו עם Oddworld, כן זה יכול אולי לעבוד ב3D אבל בשביל מה? זה הכי טבעי ב2D.
הדבר היחיד שסוניק וOddworld וג'ז יכולים להרוויח מתלת מימד זו הגרפיקה
ואפשר לעשות גרפיקה מדהימה ועדיין 2D
הכל בסוניק יושב בול על 2D. בזווית ה2D אפשר לראות את הפנים שלו והמבטים החצופים שהוא עושה. שהוא 3D אתה רואה בעיקר את הגב שלו והקוצים שלו וזה נראה משעמם תחת.
זה משחק שאתה שואף כל הזמן ללכת בו בקו ישר ולרוץ בלי הפסקה אין לך צורך בחקירה שזה היתרון הכי גדול ש3D מאפשר.
ההרגשה היא שה2D יכול לעשות כל מה שה3D עושה רק יותר טוב.
ועל זה אמרו במשנה "כל המוסיף גורע"
וגם אחרי כל החפירה הזו בא לי יום אחד לראות גאון שיביא איזה סוניק 3D שיוציא מכולנו וואו.