למי שחושב על חזרה לישראל

RonspotNL

New member
סליחה?

איזו רמת פשיעה גבוהה על מה אתה מקשקש? בסך הכל כמה חולי רוח שחושבים שהם מעל לחוק

אספרסו2

New member
סולח לך.

אם אתה חושב שאתה מעל החוק והאנרכיה בהולנד ממחישה את דבריך.

RonspotNL

New member
תגיד אתה דפוק או שאתה עושה את עצמך?

יש כמה אדיוטים שחושבים שהם מעל לחוק זה לא אומר שיש רמת פשיעה גבוהה בהולנד וזה לא אומר שכולם חושבים כמוהם או פושעים הדיון איתך נגמר לך תכתוב שטויות במקומות אחרים אולי עוד מישהו יתייחס אלייך

אספרסו2

New member
היחס בין הולנדי מעופף כמוך

למציאות ההולנדית מזכיר את המעשה בבלון שהתפוצץ לרון ואיתו החלום שמקורו בחומרים
שאתה כנראה לוקח.

RonspotNL

New member

רק שיש לך בעיה לא התפוצץ לי שום בלון ולא שום דבר אחר ואני לא לוקח שום חומר כרגיל אתה צריך להסתכל טוב בראי ( בעצם עדיף שלא המראה מכוער למדיי )

רזאי

New member
מסכימה איתך.

אני קוראת בפורום הזה ובפורומים אחרים תאורים של קטסטרופות שאנשים חווים בישראל, ואני לא נתקלתי בהן.
גרנו ביישוב קטן ונחמד, ואנחנו מתכוונים לחזור אליו בעוד שנה. מקווה שהכל נשאר כמו שהיה

tomi32

New member
מדגם לא מייצג

סביר שמי שלא חי בישראל חווה יותר חוויות שגורמות לו לא לרצות לחיות בישראל (ואם להיות יותר מדוייק כדי לא להעליב אף אחד - אחוז בעלי החוויות השליליות מבין אלו שעברו מישראל לחו"ל גדול מאחוז בעלי החוויות השליליות מבין אלו שחיים בישראל ויש להם אפשרות לחיות במקום אחר). כשאדם מחנך את ילדיו ש"ישראלים הם אנשים לא נחמדים" די ברור באיזה צבע המשקפיים שלו בביקור בארץ.

נינה לי

New member
אני מניחה שאדם שמסתובב בינינו עם "רצח בעיניים

ושפה אלימה ומזלזלת, לא בהכרח גורף תגובות אוהדות מהסביבה.
על זה נאמר: יחס גורר יחס.

nevo681

New member
ת'אמת

אם לא היית מתבטא בצורה הזאת, של זילזול, קללות ותיאורים לא נעימים לקריאה
אפשר להגיד שאני מסכימה איתך כמעט בהכל
כן הישראלים חצופים, לא מתורבתים, ערסים, אדישים בחלקם, מגעילים....הכל נכון כמובן שלצד זה יש כמה אנשים טובים ומחונכים עדיין
הכבישים והפקקים מעצבנים ומייאשים, אין ספק- אם כי יש כמה מקומות בעולם שלא נפתרים מפקקים וכו'
בקיצור אם משווים את ישראל לחו"ל, אין איפה להתחיל
כל מה שתגיד יהיה נכון....אבל עדיין יש אנשים שחיים פה וצריך לכבד אותם שיש מקום בעולם הזה "ששייך" ליהודים.....ואם יקרה משהו אי פעם בעולם (לפני שזה יגיע לישראל- ואם ישראל בכלל תהיה מקום בטוח) תמיד יהיה לך לאן לחזור....
אל תזלזל באנשים שיש פה, חצי מהעולם הזה מצליח בזכות יהודים - ישראלים שהיגרו למדינות שונות בעולם....
היהודים- ישראלים גדלו והתחנכו ולמדו פה בישראל הקטנה... מזל שיש לנו הרבה מוח (שכל) וקצת מזל

RonspotNL

New member
שאלונת

כאדם אתאיסט כמוני שלא מעוניין שהחולי הדתי יחדור לי לחיים ולורידים אני לא מעוניין שהחולניים הדתיים והחרדים יכנסו לי לורידים וכך גם הישראלים עם האף הגדול שלהם הדוחפים את אותו האף לעניינים שלא שלהם מה בדיוק יגרום לי לחזור למדינה החולה קשה שקוראים לה ישראל?

nevo681

New member
אני איתך זה בסדר

מאמינה מאוד שיש הרבה חרא במדינה
יודעת את זה בתור אחת שחיה בחו"ל וחזרה לארץ והיום מגדלת פה ילדים, מבאס להאמין ולקלוט שהם ילמדו ברמת החינוך הירודה, תת רמה, אלימה והכי לא מושקעת שיש.
ואם יש משהו שיגרום לי לעשות צעד כזה שוב בחיי זה בעיקר בשביל להעניק לילדים שלי את ההכי טוב שאפשר
כן חינוך , ערכים, תרבות, כבוד, שפות ולראות עולם אמיתי, שופע ויפה... אם הם יום אחד יחליטו לעשות מעבר כזה או אחר לכל מקום אחר בעולם או לישראל אני הכי יעודד אותם....
מדינה ישראל קמה למטרה מסויימת , לצערי 65 שנה אחרי אנחנו רחוקים מהמטרה הזאת.
הדת בהחלט פגעה במדינה
השחיתויות האינסופיות בממשלה ובכל מקום אפשרי מזעזע
הפשע פה נהיה נוראי, לא להאמין שיש כזאת אלימות שפעם היינו שומעים רק בארה"ב (ואף רואים על זה סרטים)
כן מצער, המדינה לא מזמינה במיוחד את הרצון לגור ולתת לזוגות הצעירים, כן דור ההמשך, את הכבוד לחיות בבית משלהם (גם במרכז הארץ) , לעבוד שעות סדירות עם משכורות הגיוניות ובכל זאת לחיות בכיף ולא בלחץ מטורף....
החיים סביב השעון פה הם מגעילים
יש פה גם כמה דברים טובים
אבל אם הייתי עושה טבלה של יתרונות וחסרונות, לצערי הרבה חסרונות עולים על היתרונות....
לשמחתי יש לי תמיד את האפשרות לעשות זאת שוב....

RonspotNL

New member
ועם כל המלל הזה עדיין אין תשובה לשאלה הפשוטה

שלי מה יגרום לאדם אתאיסט כמוני שלא מעוניין בחרא הדתי והחולני בחייו לעשות את הצעד ולהכנס שוב למיטה החולה שקוראים לה ישראל?

nevo681

New member
כלום

אין לך מה לחזור לישראל אם זאת הדעה העיקרית שלך עליה.
אבל תיקח בחשבון שלא משנה איפה תסתובב בעולם, תמיד ישאלו אותך איפה נולדת או שיראו בדרכונים או בניירת....זה חותם שישאר לך לנצח ותמיד ידעו שאתה יהודי או שהיית לפחות....תלוי עד כמה הנושא הזה מפריע לך בהגדרתו.

אה ודרך אגב יש גם אתאיסטים במדינה הזאת...

RonspotNL

New member
נו ו? מה בדיוק רצית להגיד בדברים האלה?

יש אתאיסטים בכל העולם רק שבכל מדינה מתוקנת יש הפרדה בין דת ומדינה בישראל ההפרדה הזו לא קיימת! חוץ מזה שתמיד שואלים אותי איפה נולדתי אין לי בעיה עם זה זה רק מקום הולדתי

בקר12

New member
אם תהיה הפרדה מוחלטת בין דת למדינה

תהיה לחוק השבות בעיה ואז המדינה לא כל כך תוכל להצדיק את מדיניות ההגירה (קרי עליה) ואת עצם הקיום שלה שנותן עדיפות ליהודים.
מה לעשות שבמגילת העצמאות כתוב מדינה יהודית דמוקרטית.
ואם אתה חושב שזה לא חשוב דמיין כמה זה קל זה יהיה לקיים מצעד גאוה במדינה שרובה פלסטיני

RonspotNL

New member
שטויות כרגיל

הזמנים משתנים מה שהיה נכון בזמני קום המדינה לא בהכרח נכון להיום חוץ מזה שבהפרדה בין דת ומדינה הדת היא עניין פרטי ומה שקובע זה האזרחות שלך ולא שום דבר אחר

בקר12

New member
פעם אחרונה שאתייחס אליך ואפעל

לחסימתך. המקום שלך לא פה

RonspotNL

New member
אתה לא מאיים עליי

אני אגיד את מה שאני רוצה כל עוד אני לא עובר על התקנון בתפוז אין כל סיבה לחסום אותי

למעלה