לנוער שאכפת.

StrengthHonor

New member
חחחח

בכל אופן רק מישהו אומר "ניתן אפשרות גם לאנשים פרטיים והקילות להשתתף בסקטור הזה" ישר כולם צועקים הפרטה פערים!!! פערים והפרטה!! כאילו מישהו אימן אותם לצעוק את זה ברפלקס.

חחח...

חטבית בניים למשל הייתה בדיחה בכל עיינין שיעוריי ההיסטוריה מבחינתי, האם גם מבחינתכם? למשל אני למדתי בשנה היסטוריה כמו שלמדתי היסטוריה בחודש אחד בערך בתיכון, נכון שבחטיבה בגלל שלא הייתה בגרות אז למדתי פחות שעות היסטוריה וכו, אבל עדיין היה מעט היסטוריה וגם חומר לא מי יודע מה מענין. שיעורי הגאוגרפיה הם בדיחה אחת גדולה תלמידים לומדים כמה שנים גאוגרפיה ואז בקושי יודעים כמה מושגים גאוגרפיים ויודיעם בערך כמה פרטים על ארץ ישראל. שום דבר מעבר לכך. אני אישית הייתי מפטר את המורה לגאוגרפיה שלי. בנוסף גם שיעורי המחשבים אני לא יודע מה איתכם אבל איתי ביסודי ובחטיבה לא למדנו כל השנים מחשבים ואם למדנו זה היה שעתיים בשבוע, ומה עשינו? הרבה שחקנו משחקים מטופשים, המורות כמובן אני בספק אם הן ידעו בכלל להתעסק עם המחשב אני בטוח למשל שידעתי הרבה יותר ממורתי למחשב להתעסק במחשב, ואם למדנו זה זה טיפה וורד טיפה פאורפווינט וטיפה אקסל? ועל המחשבים עצמם אני לא רוצה לדבר, בא לי לקחת פטיש ענק ולפוצץ את כל הגרוטאות שם! אם היו אולי לא כל השנים מלמידים אותנו מחשבים!, אבל כאשר מלמדים מלמדים כל השנה ולא שעתיים בשבוע אלא 3, והיו במאת שיעורים רציינים עם שיעורי בית, ומשמעת, והיו כבר מצרפים ספרים לשיעורים, אני מניח שהייתי לומד HTML שפות סי שונות וכו, שהריי השפות האלו אלו דבירם מאוד פשוטים שכבר ילדים בני 8 מסוגלים ללמוד ויוכלו להקים אתרים נהדרים!

כמה דברים

לגבי מאבק המורים אני תומך בהם הגיע הזמן לשינוי במערכת . לגבי מרץ אני לא מת על הדעות שלהם.

tixi

New member
המפלגה הדמוקרטית מרצ,

מעוניינת לבטל צו לא חוקי של בית משפט. צו מניעה ניתן לאדם (שוב, לאדם ולא לארגון,) שמסכן את המדינה. יש מי שהסביר כאן, והסביר נכון - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=285&msgid=109953057 אבל בקיצור אומר שהמורים ניצלו את זכותם (הטבעית משהו בהתחשב בעובדה שמדינת ישראל מתיימרת להיות דמוקרטית) לשבות. לכל ארגון מקצועי יש את הזכות לשבות, ואין שום סיבה שבעולם שיוצא צו נגדם. זה לא נקרא לקחת את החוק לידיים, אלא את העניינים.

yonatan31

New member
לא הסביר ולא בטיח

מדובר כאן על אי ציות, שהוא מעשה של אי הכרה בריבונות ובחוק על מקום. גנדי עשה זאת כי הוא לא הכיר בזכותה של בריטניה לשלוט על הודו. אם אתם לא מכירים בחוק הישראלי על בתי הספר אז זה כבר גובל בחתרנות. מאחר ובחוק עסקינן, הליך השבתה כולל בתוכו הכרזת סכסוך, בקשת אישור מבית הדין לעבודה ורק אז השבתה. מאחר ובית הדין לעבודה הוא המאשר יציאה לשביתה, לו הסמכות החוקית להוציא צווי מניעה לפי בקשה של נפגע מהשביתה (במקרה הזה- מרכז השלטון המקומי). מדובר בחוקי עבודה שמרצ היא מהמפלגות שיזמו אותם.

אי ציות?

ומהו המקור לציות? בתי הדין לעבודה כבר ממזמן ניהיו זרוע של השלטון ומקומות שחיתות.

yonatan31

New member
על פי החוק, המורים לא השביתו את הלימודים

אלא ארגון המורים.

yonatan31

New member
נו, מכיוון שהארגון משבית, אז צווים שניתנים לו

מסיימים את השביתה. מה אתה מנסה לטעון?

אישית, אני לא מבין איך תלמידי ישראל תומכים

במורים הגרועים בעולם המערבי ועוד להגדיל להם את השכר, למה מה? אני הייתי מקצץ במשכורות

תראה

יש מורים גרועים נכון אבל אני אישית כתלמיד לשעבר לא ראיתי אצלי בעל יסודי מורים גרועים כימאט כל המורים שלימודי אותי מכיתה י היו מורים מעולים בעלי תארים וותק עם גישה מעולה

tixi

New member
נגיד שאני מסכימה איתך לגבי האיכות של המורים,

נגיד. אז תקצץ את השכר, ואז מה? ואז יגיעו מורים טובים פתאום, עם שליחות, שיגידו "וואלה! אולי משלמים לי 3000 שקל בחודש, אבל חשוב ללמד את ילדי ישראל"? על מי אתה עובד? אם אתה רוצה שיגיעו אנשים טובים, תן להם תנאים של אנשים טובים, וזה אומר, קודם כל, שכר הוגן, ולא כזה שנמוך משכר של עובדים בחברת חשמל, או מזכירה. ולגבי איכות המורים? אני סך הכל בכיתה יא' ואני כבר יכולה למנות מספיק שמות של מורים שהיו מהותיים בחיי ששתי הידיים לא יספיקו.

../images/Emo45.gif

חוץ מהחלק של האיכות.. לא יודעת מה להגיד, כל הזמן פשוט יש הרגשה שהמורה בא נותן את החומר כאילו הכי לא בא לא להיות בכיתה, וכמה הוא רוצה לצאת מהכיתה וכמה לא אכפת לו העיקר שהוא "עושה" את העבודה. בכללי-עוד לא ממש גיבשתי דעה בקשר למאבק.

איך תלמידי ישראל תומכים

במורים הגרועים בעולם המערבי?! אתה לא מתבייש?! אם הם המורים הגרועים בעולם המערבי אז אנחנו גם התלמידים הגרועים בעולם המערבי וגם הורינו הם ההורים הגרועים בעולם המערבי וגם ההנהגה שלנו היא ההנגה הגרועה בעולם המערבי!!

תראה

העלת שכר =מורים טובים יותר ניראה לך היגיוני שמנהל בעל 42 שנות וותק במערכת עם תואר יקבל משכורת שוות ערך לבנו אשר שנתיים בהיי טק? לא מגיעים אנשים צעירים ואיכותים כי זה לא משתלם להם

למעלה