חחח...
חטבית בניים למשל הייתה בדיחה בכל עיינין שיעוריי ההיסטוריה מבחינתי, האם גם מבחינתכם? למשל אני למדתי בשנה היסטוריה כמו שלמדתי היסטוריה בחודש אחד בערך בתיכון, נכון שבחטיבה בגלל שלא הייתה בגרות אז למדתי פחות שעות היסטוריה וכו, אבל עדיין היה מעט היסטוריה וגם חומר לא מי יודע מה מענין. שיעורי הגאוגרפיה הם בדיחה אחת גדולה תלמידים לומדים כמה שנים גאוגרפיה ואז בקושי יודעים כמה מושגים גאוגרפיים ויודיעם בערך כמה פרטים על ארץ ישראל. שום דבר מעבר לכך. אני אישית הייתי מפטר את המורה לגאוגרפיה שלי. בנוסף גם שיעורי המחשבים אני לא יודע מה איתכם אבל איתי ביסודי ובחטיבה לא למדנו כל השנים מחשבים ואם למדנו זה היה שעתיים בשבוע, ומה עשינו? הרבה שחקנו משחקים מטופשים, המורות כמובן אני בספק אם הן ידעו בכלל להתעסק עם המחשב אני בטוח למשל שידעתי הרבה יותר ממורתי למחשב להתעסק במחשב, ואם למדנו זה זה טיפה וורד טיפה פאורפווינט וטיפה אקסל? ועל המחשבים עצמם אני לא רוצה לדבר, בא לי לקחת פטיש ענק ולפוצץ את כל הגרוטאות שם! אם היו אולי לא כל השנים מלמידים אותנו מחשבים!, אבל כאשר מלמדים מלמדים כל השנה ולא שעתיים בשבוע אלא 3, והיו במאת שיעורים רציינים עם שיעורי בית, ומשמעת, והיו כבר מצרפים ספרים לשיעורים, אני מניח שהייתי לומד HTML שפות סי שונות וכו, שהריי השפות האלו אלו דבירם מאוד פשוטים שכבר ילדים בני 8 מסוגלים ללמוד ויוכלו להקים אתרים נהדרים!