לעזאזל

Berethor

New member
זה הבעיה עם קיצוניות

יש נשים שחושבות או שגברים סטוצים שמחפשים רק סקס, או שגברים א-מיניים שלא רוצים סקס בכלל, ולא מבינות שיש גם אנשים שבאמצע. אותו דבר תקף גם לגבי אופי או מראה, שניהם חשובים, כל השאלות האלה של זה חשוב או זה לרוב טיפשיות, כי בסופו של דבר חשוב שניהם.

Light18m

New member
כתבתי את זה כבר:

סקס מחזק אצלי את הרגשות, וקרה לי שרציתי סתם סטוץ עם מישהי ואחרי ששכבנו כל הדעה שלי השתנתה.
אבל האהבה הכי גדולה שהייתה לי בחיים הייתה למישהי שלא שכבתי איתה.
אז הנה בכ"ז, נעים מאוד- אני אדם שאת לא חושבת שתכירי, ויש עוד הרבה כמוני

C l u e

New member
את טועה לחלוטין

אני חושבת שבגלל שלא עשית סקס, את חושבת שזאת הסיבה שלא התאהבו בך- כי את לא מוכנה לעשות סקס. לדעתי את טועה. לדעתי סקס לא יכול להחזיק מערכת יחסים, וקשר שמבוסס רק על סקס לא שורד הרבה זמן (אלא אם כן זאת הייתה כוונת הצדדים מלכתחילה). מה שבאמת מחזיק מערכת יחסים זה אופי והתאמה של בני הזוג. בלי זה, כל הסקס שבעולם לא יעזור.

C l u e

New member
הייתה לי הרגשה כזאת..

אבל זה לא אומר כלום. סקס זה לא תנאי מקדים לאהבה. נכון, התאמה מינית חשובה, אבל זה לא חוק- את *ממש* לא חייבת לעשות סקס כדי שיתאהבו בך.

נכון

אבל אני רואה זאת אצל חלק מהחברות שלי
שזה נכון.
אחת מהן אמרה בפירוש שגבר מתאהב דרך סקס.
ואת האמת מסכימה איתן אבל

אבל יש הרבה סוגי אהבה
שאותן פירטתי כבר באחת ההודעות.

Berethor

New member
דווקא אומרים את זה על נשים

שנשים מתאהבות באלו שהן שוכבות איתן, אבל כמו בכל הכללה, זה ממש לא תמיד נכון. בכלל אין פה עניין של גברים או נשים לדעתי, אנשים יכולים להתאהב גם בלי סקס. כמובן שיש גם אנשים שאחרי סקס התאהבו ולא לפני, אבל יש גם כאלה שגם אחרי סקס לא התאהבו, אין ערבות כלשהי שאדם יתאהב אחרי סקס, בטח שלא אם בדובר באדם לא רומנטי, או אדם שבמלא רגיל לעשות סקס בלי רגשות. בקיצור החברה שלך הגזימה במקרה הטוב, ולא הסתייגה, והטעתה אותך במקרה הזה.

אשאל אחרת

יש דבר כזה להתאהב בבחורה מבלי לעשות איתה סקס?!

ברור שלא רק סקס אלא צריך גם התאמה באופי.

אבל מדברת כרגע על סקס נטו.

Lee Rock

New member
אני אגלה לך סוד

שלפני לא הרבה זמן התאהבתי במישהי בעבודה, היא לא היתה הכי יפה שם, פחות או יותר ממוצעת, אבל היה פשוט כ"כ כיף לדבר איתה, מאוד חיננית, לא מתנשאת, ומצאנו את עצמנו מצחיקים אחד את השני בכל רגע אפשרי, אבל היא היתה כזו שמשפריצה את האישיות שלה לכל עבר, וראיתי מהר מאוד שחצי מהעובדים דלוקים עליה, אך כשניסיתי לקדם עניינים גיליתי שמישהו אחר הקדים אותי...המשכנו להיות ידידים אבל זה לא היה קל...

ולומר לך את האמת כשהתחלתי לקרוא את ההודעות שלך בפורום, דיי הזכרת לי אותה. (כי שניכן מדברות מלא, ואומרות מלא שטויות). סתם שתדעי, אולי כדאי לך לקחת גישה שונה עם בנים?

האמת.......

אין לי עוד שום גישה לבנים.

וכל מה שעולה פה בפורום זה הוצעת קיטור וסתם צחוקים
כמו שאני תמיד אומרת
ביבליו סקסו תרפיה

דעות עוד לא גיבשתי
אולי באחד הימים אגבש...

אגב מי מתנדב לעזור לי לגבש דעות????

נ.ב שאתה חדש בפורום?
לא ראיתי הרבה מהודעותיך
שמחה שהתחלת לכתוב

Berethor

New member
לידעתך כן זה אפשרי

דוגמאות קיצוניות אפשר לראות אצל א-מיניים, אצל א-מיניים רומנטיים ולא א-מיניים א-רומנטיים. לפעמיים אהבה באה לפני משיכה או לפני מין, לפעמיים הם באים ביחד. יש אנשים שמתאהבים רק אחרי סקס, ויש אנשים שלא מתאהבים בכלל.

Berethor

New member
Thats true

אבל גם התאמה מינית היא חלק מההתאמה, לא רק התאמה באופי ומראה וכו. זה ידוע שפערים גדולים במיניות מביעים לצרות לרוב.

Lee Rock

New member
אווו!! אני רואה שנגעתי לך באיזה פצע בלב

לפחות יצאת קצת מהתחפושת, וקיבלנו לראות קצת מבתולת ים האמיתית

אז כן אני חנון מידי, וגם גאה בזה. ולא אטרקטיבי מספיק? אולי.
אבל לפחות אני יודע מה אני רוצה מהחיים שלי, ולא אומר שאני רוצה שיתאהבו בי בגלל האופי שלי, ולא דואג להשתמש בו.

אם את לא מאמינה שיכולים להתאהב באופי שלך, אל תתלונני שגברים רוצים ממך רק סקס. או שתישארי בתולה!

Berethor

New member
לדעתי הוא היה ביקורתי מדי עליך

נכון שאת נוטה להגזים עם המיניות שלך לפעמיים, אבל הראת שגם לך יש גבולות. במיניות שלך יש פלוסים ומינוסים, מצד אחד את באמת נוטה להגזים ולהפגין חרמנות יתר(בלי לשלוט על זה כמעט חח). מצד שני עם כל הנשים הפרג'דריות שהכרתי בחיי, אישה מינית זה דווקא לא רע. לסיכום על תגזימי עם זה והכל יהיה בסדר..

כשאני אזדיין כבר לא תראו איתי פה {אפלוש לפורום זוגיות או בינו לבינה}

ככה שתהנו ממני כל עוד אתם יכולים

למעלה