לערן בקשר למרכז מסחר

למה הוא צריך להודיע על זה ???

כאילו מה ? לפני שהיה הפורום הוא הודיע למישהו על כך שהוא יעשה איפוס ?! ועכשיו בגלל שיש את הפורום ויש קשר ישיר איתו,זה אומר שכולם צריכים לתפוס אותו בהרגל מסויים שהוא נהג בו סה"כ במקרים בודדים אם בכלל. ולא הוא לא צריך להודיע לאף אחד על איפוס נוסף או על איפוס אחרון. תחשוב שאלמלא הפורום הזה,הוא היה אולי מקבל כמה מיילים מכמה חבר'ה לגבי עניין התמחור של הנשקים וזהו. הוא יכול היה להתייחס לכך ויכול גם שלא. אתה לא רואה את המיילים שהוא מקבל. פה לעומת זאת בפורום אתה יוצר דיון על העניין. אז כן הוא יצא בהצהרה כוללת שאמרה שהוא יעשה כנראה איפוס אחרון. באותו רגע כולם קפצו על ההודעה וישר הלכו לקנות לוויינים ! פתאום המחיר של הלוויינים הגיע ל37 אלף היום בפעם האחרונה שבדקתי מירידה ל19 אלף ! כמעט עלייה של 100% במחיר ! אתה רוצה שהמחיר יעלה ? תן לכל החדשים שנכנסים למשחק לקנות את הלוויינים ואתה תמכור את שלך ולאט לאט זה ייתאזן. בטח בתקיפות טילים בליסטיים בין מדינות נהרסים המפעלים הללו גם וכך מגיעים לידי בנייה חדשה ואז תלמד שלא לבנות יותר ממפעל אחד של לוויינים. ובסוף זה יגיע לידי איזון עצמי. זה בטח יעמוד איפה שהוא בסביבות ה50K וזה סביר. אבל תנו לשוק לפתח את עצמו לבד. למה מנהל המשחק צריך להתערב בזה ? אם יש תנועה בשוק המחיר יישתנה בהתאם,כמו בכל כלי נשק שניתן לקנות. מחר תבוא ותבכה לו המחיר של הטנקים יקר מידי כי אנשים קונים אותם בכמויות ! מנהל המשחק צריך להתערב בשוק הפנימי של המכירה הצבאית ? לא ! וברגע שיש דיעות מנוגדות מן הסתם ראוי להקשיב לכולם ואז לדעת להחליט בהתאם. כפי שאומרים,שני אנשים מתווכחים ביניהם בא השלישי ומביא את ההכרעה. גם פה כולנו דנים בנושא,יש מי שמסכים לנושא ויש מי שהוא נגד הנושא. ככה נוצר דיון. ככה גם מגיעים לידי החלטה !

avikkarpel

New member
יאללה איזה שטויות

כל מה שאתה אומר אפילו לא מתקרב לאמת. הוא ביצע איפוס מדי שישי וכבר הורגלנו לזה. חוץ מזה שהוא כבר הודיע שיהיה איפוס אחרון וזה ממש לא מקצועי לשנות את הדעה שלך ברגע שאתה מבטיח משהו.

אתה באמת מאמין ש...

אתה במקום 9 בדירוג. אתה באמת צריך את המכירה הזו באיפוס הזה ??? אתה עם 35 מיליארד בכוח צבאי !!! 98 מיליון בתעשייה שבטח כוללת המון מפעלי לוויינים [לפחות 30 ואני לא טועה] ! נו באמת !!!!!!

avikkarpel

New member
האמת שכן

אני מאוד צריך את זה אתה לא טועה ואתה אפילו לא קרוב האמת יש לי 70 מפעלי לווינים. וככה הייתי מבוסס כי אין מה לעשות זאת הייתה הדרך החכמה והמהירה ביותר להתקדם. אני מסכים שהיא קלה ולכן מן הראוי שיהיה איפוס אחרון ואז נצטרך לחשוב על דרכים אחרות להתקדם.

ורק בגלל זה...

אני אומר שלא זו הדרך !!! הגיע הזמן לכלכלה חדשה שתייצב את המשחק באופן אחר ! בשום משחק מלחמה אחר לא תמצא דבר כזה איפוס נתונים וחזרה להתחלה. זהו הרגל רע שלא היה אמור להיות. זוהי כלכלה חופשית ושוק שניתן לשינוי בהתאם למלאי המצטבר ומתכלה ! אני מניח שאתה מקבל בכל תור משהו כמו 280 לוויינים אם לא 350 לוויינים ! ויהיה איפוס אחרון אבל תוך יום וחצי המחיר יירד שוב לתחתונים ולא עשינו בזה כלום כי לך ולכל מי שאיתך למעלה יש בכל תור ים של לוויינים. נראה לך הוגן כלפי אלה שרק עכשיו מתחילים את המשחק ?!

TornadoM

New member
אתה ממש לא מבין בזה?

א) לווינים זה חלק גדול מהכוח הצבאי, אז אם הוא רוצה איפוס ולמכור אז תניח שיש לו לפחות 300 אלף. ב) שוב, שוב, אז מה עם יש לו 35 מיליארד כוח צבאי? בלי המכירה הוא ישאר ככה תבין!!!

לא מבין ????

אם אתה אומר... לכו תעשו איפוס תתקדמו לאן שתתקדמו בזכות שהיא לא צריכה חהיות קיימת בכלל. מנהל המשחק בעצם מתערב בשוק ובכלכלה. כולכם התבססתם על עצם ההתערבות שלו בכלכלה !

meetAmeet

New member
אתה באמת לא מבין?!

מה אם 30 מיליארד מהכוח הצבאי שלו הם לווינים?! הוא בנה את הטקטיקה על לווינים ועכשיו יש לו כוח צבאי של משהו כמו 5 מיליארד! אז נגיד זה בעיה שלו?!

TornadoM

New member
תראה למה התכוונתי

התכוונתי לזה: אני מסתמך על לווינים, וקודם כל מה אכפת לך על מה אני מסתמך?! זו הטקטיקה שלי, גם חלשים יכולים להתבסס ככה, אני כשהייתי חלש אחרים היו משתמשים בזה ועכשיו התבססתי על זה ואני בדירוג יחסית גבוה אז מה? חוץ מזה, אם הוא משנה משהו במשחק או מעדכן אותו, איפה הוא כותב את זה? בעדכונים במשחק! הוא לא כתב שם! אני אישית גם לא נכנס הרבה לפורום הזה, אני יותר נכנס לעדכוני המשחק...

גם חלשים יכולים להתבסס ככה...

אתה צודק. כולם יכולים להתבסס על הלוויינים ! וכולם יכולים מידי שבוע לבכות על איפוס ויהיה פה דיון קבוע על הנושא. אתה כבר נמצא בדירוג די בסדר שאתה לא ממש צריך את המכירה הזו ! כמו השני שבוכה גם נמצא במקום 9 בדירוג !!! נו באמת חבר'ה ! תנו לחלשים מכם להתקדם אליכם בכוח שווה. אתם התקדמתם בזכות הלוויינים ולא בזכות המלחמות והכוח שצברתם לאט לאט. רוצים שהמחיר יעלה ? תילחמו תפסידו מפעלים,תבנו מחדש,תקנו לוויינים ולא תייצרו והמחיר איפה שהוא ייתאפס לא ויתייצב במקום כלשהוא !!! איפוס זה לא פיתרון מלחמתי בכלל. במשחקי מלחמה אין דבר כזה איפוס. ויש מלא כללים במלחמה שמשתנים בקלות !

avikkarpel

New member
איפוס

עובדה שעד היום היה איפוס. אני מסכים איתך בקשר להכל אבל איפוס אחרון הוא בלתי נמנע ואחריו כבר ערן יודיע בחדשות שזהו האיפוס האחרון ואף אחד לא יבכה יותר. אתה צריך להבין שמדינות ממש יכולות להחלש בגלל האי איפוס הזה

TornadoM

New member
מה יש לך?!

אני אומר לך בפעם ה-3, אני רוצה איפוס אחד ואחרון, כי הוא לא הזהיר לפני! לא על בסיס שבועי!!!

TornadoM

New member
עוד משהו..

אני לא מבין את זה, אתה רוצה להקפיא את המשחק לאלה שמובילים בו, שיחכו ולא יעשו כלום עד שהאלה בדירוג 1000 יגיעו לכוח שלהם? למה אתה חושב שערן עשה את ההגבלה של העד דירוג 50 מתחתיך מעליך? הם צריכים להסתדר ביניהם, הם בעולם אחר ואנחנו באחר עד שיגיעו אלינו לאט. מה קשה להבין?!

תגובה לאבי וטורנדו ביחד...

עצם כך שהיה איפוס עד עכשיו זה בגלל שערן התערב בנושא הכלכלה בשוק הצבאי. הוא לא היה צריך לעשות את זה מלכתחילה ולתת לשוק לצמוח בעצמו. גם עכשיו אם הוא ייתערב כל המשחק יתערער. כי מה לעשות עכשיו כבר אין 500 מדינות אלא יש קרוב ל3000 מדינות. ומה שיקרה זה פשוט,החזקים מתחזקים והחלשים נחלשים. כרגע מה שיש עכשיו,החזקים נשארים חזקים עם יכולת מכירה לא רעה מבחינה כמותית לעומת החלשים שהולכים ומתחזקים בהתאם לתנאי השוק הקיימים. יש יותר חלשים מאשר חזקים. מה הסיכוי של מדינה שנמצאת במקום 700 בדירוג להגיע לעשירייה הראשונה,אם ויהיה איפוס ? סיכוי קלוש מאוד כי בעצם מישהו מהדירוג שלו ייתעשר ממכירת הלוויינים שלו ויפרק אותו ! אין פה קשר לעולמות שונים בדירוגים שונים. אלה שמובילים במשחק בעצם,יתחילו סוף סוף לשחק באמת ולהילחם מלחמות ענקים מה שנקרא. אם הם לא יימכרו את הכמות לוויינים שלהם ב-100K הם לא ייחלשו מכך. כולם שם למעלה יכולים למכור בדיוק כמו שאני עושה גם במחיר של 20K !!! לא יקרה לי כלום ובטח ובטח שגם לכם לא יקרה כלום. מה יקרה אם תרדו קצת בדירוג במידה ו... ???? תתנו לכולם הזדמנות שווה להגיע לראש ולא לפתוח פערים שכאלה בגלל אי אלו איפוסים שבאו לשנות את המצב לטובת הגדולים יותר. מצטער שככה אני חושב,אבלל ככה זה הוגן כלפי כולם. אתם לא תפסידו את המקום שלכם בגלל מכירה שלא תתבצע ב100K לכל יחידה. מקסימום תרוויחו פחות כסף ! זה השוק ! לא לדעת לחסוך מתוך ידיעה ברורה שבעוד כמה ימים זה יחזור להיות סבבה ואז למכור. חבל שהבורסה לא ככה היום הייתי מיליונר אם זה היה ככה ! אם מישהו היה מאפס את הבורסה מידי שבוע היום הייתי מיליונר סופר מיליונר. לא יקרה לכם כלום אם המשחק לא יאופס גם לא בפעם האחרונה.

meetAmeet

New member
למי שחושב שזו אסטרטגיה של נובים...

הרשו לשאול אותכם... קחו את ארה"ב, שימו לב שגם היא מייצרת בעיקר את מה שיקר- מכונויות, טכנולוגיות וכד', ארה"ב היא לא משק אוטרכי, וגם אנחנו לא צריכים להיות. לכו לארה"ב ותגידו לה שהיא נובית. ושוב אתה לא מבין? הלווינים עכשיו די חסרי תועלת... במחינתו הם חסרי שימוש, קח ממנו את הלווינים והוא יכול לרדת לדירוג 100! שבמילא עכשיו חסרי שימוש, הוא אולי בדירוג גבוה אך לא חזק כמו הדירוג ולכןן נמצא בסכנה מתמדת, אי אפשר לתת לו איפוס אחרון?! אני עכשיו שואל במלוא הרצינות: מה כואב לכם?! זה משחק רשת, זה לא יהרוס לאף אחד אם יהיה איפוס אחרון, למה סתם להרוס ליותר מחצי מהשחקנים, כי לך זה נוח או אתה חושב שאתה נעלה מעל כולם בצורת החשיבה לעתיד שלך. ברצינות, תתבגרו.

Fire Of Heaven

New member
הצעה בקשר למרכז הסחר

אולי תעשה צחיר קניה ומחיר מכירה שונה. כלומר שמחיר המכירה יהי נמוך יותר ממחיר הקניה נניח ב 10%. כמו כן כל הרעיון של איפוס מחירים, הוא רעיון גרוע. כי זה בעצם התערבות לא הוגנת במשחק. זה נותן יתרון ענק לאנשים, ללא שום סיבה מוצדקת. זה מה שנקרא לנסות ולהשיג יתרון מבאג במשחק. זה כמעט כמו רמאות.

Fire Of Heaven

New member
ואם בכל זאת תחליטו על איפוס

אז לדאוג שמחיר המכירה יתבסס על כמות המכירה כך ככל שכמות המוצרים למכירה גדולים יותר, כך המחיר פר מוצר יהי נמוך יותר. זה ימנע לפחות קבלת סכומי כסף עצומים ביום אחד. ויווסת את המכירות.

TornadoM

New member
באג?

אתה מוזמן לקרוא כמה הודעות למעלה את התגובה של meetamit.

למעלה