פלסטיק ידידי, בא אני יענה לך
אני אשתדל לענות לך על כל מה שכתבת בתשובה אחת, אונס זה דבר שלא יאפשר, ולא משנה אם זה מהמגזר החילוני או מהמגזר החרדי, וכשזה קורה דבר כזה, צרכים לשבת בכלא, ואני (סליחה על הביטוי), הייתי גורם לאותו אחד שהוא לא יוכל להביא ילדים לעולם, גם אם זה היה חרדי.... ידוע לי שניסו לגונן על אותו אחד שאנס את הבחורה, ולא ניסו להסתיר את הסיפור, כי עובדה שבחקירה של המשטרה הוא שיתף פעולה מלאה, והוא הודה, זה שניסו לגונן עליו, זה לגיטימי מצד אחד, כי כמו שתופסים כל אנס אז המשפחה מנסה לגונן עליו, (והמשפחה זה לא רק האחים וההורים אלא גם הדודים, והחברים הקרובים אליו), לכם צורת ההסתכלות של כמה מהחילונים מהיבט שזה מותר ולא נורא כל כך, זו הסתכלות מוטעית מאוד... עכשיו כשכתבתי, שיש אונס אצל החילונים באחוז גבוהה מאוד, אני מוכן להתחיל לאסוף לך כתבות מעיתונים, וקישורים מאתרים של ידיעות ומעריב, ועוד אתרים למיניהם, שאתה תראה לפחות פעמיים בשבוע שהיה אונס בקרב הציבור החילוני, אם זה היה ע"י קבוצה של תלמידים, שאנסו תלמידה בבית ספר, או על ידי חבר שערב לחברתו בחצר בכניסה לבית, ועוד כל מיני דוגמאות כאלו, ועכשיו כל מה שנותר לנו זה רק לעשות חשבון, 2 סיפורים לשבוע כפול 365 ימים בשנה, אתה תצא ממספר גבוהה מאוד של מקרי אונס....