לפני שנים הגעתי למסקנה שיש אלוקים.

RonspotNL

New member
על פי היהדות אתה יהודי אם אימך יהודיה

ומה לעשות אין כל הבדל בין מישהי המוגדרת כיהודיה למישהי אחרת המוגדרת אחרת אתה בסך הכל בן אדם כמו כל המיליארדים האחרים והאחרות כמוך

RonspotNL

New member
ולמה אתה חושב שמילה ללא כל סיבה רפואית

הופכת אותך ליהודי דווקא ?הרי שיהדות כמו כל דת או אמונה חסרת בסיס מקורה באמונה שאתה שונה מאחרים כשאתה לא אתה לא יהודי אלא בן אדם בלבד כמו כל המיליארדים האחרים והאחרות כמוך

כדי להיות יהודי צריכים למלא תנאים, החשוב הוא ברית מילה

בלי שום קשר לעיניין הרפואי, יש שעושים את הפרוצדורה הנקראת
כריתת עורלה בגלל יתרונות רפואיים הליך שלא הופך אותם ליהודים
נ,ב בני אדם יכולים להיקרא גם בהמות, חיות, קופים וכו

RonspotNL

New member
אין כל יתרון רפואי בכריתת עורלה

ואין דבר כזה יהודי סתם הגדרה שמנסה להבדיל אותך מאחרים כשאין בעצם כל הבדל בינך לבין כל אדם אחר בעולם

RonspotNL

New member
אין שום יתרון רפואי בברית מילה

כשהתינוקות בזמן המילה (כמה ימים אחרי הלידה )לרוב בריאים לחלוטין כשתינוקות לא מקיימים יחסי מין אז אין חשש למחלות מין ובכל מקרה כמו בכל איבר בגוף העורלה מצריכה טיפול צר לי אלה לא סיבות המצדיקות ניתוח ללא כל סיבה רפואית וללא כל הרדמה כשרק יין אמור לשכך את הכאב רק אדם לא שפוי ירצה לתת לרופא לבצע ניתוח בגופו עם אותם התנאים אז למה לכל הרוחות לעשות את זה לתינוק בן כמה ימים?

התינוק
נולד שלם אבל לא מושלם, צריך לעשות תיקון

RonspotNL

New member
אין כל צורך בתיקון

ככה הוא נולד עם עורלה וגוף בריא אם יש לך בעיה עם איך שתינוק נולד הבעיה היא אצלך ואולי יש לך בעיה עם החבר הדמיוני שלך

הסביר שנית...

צריך לעשות ברית מילה למהדרין אם ההורים רוצים שהתינוק יחשב ליהודי

הראתי לך שאמא יהודיה לא מספיק, הבאתי קישור שמחזק את דברי.
אני בטוח מדבריך שאינך יהודי, אולם מכבד ומעריך את זכותך הלגיטימית
לומר את דעתך

RonspotNL

New member
שום דבר לא מחזק את דברייך

לפי היהדות אדם הוא יהודי אם אימו יהודיה ואין כל הבדל בין מישהי המוגדרת כיהודיה למישהי אחרת המוגדרת אחרת מה לעשות זו המציאות אם זה לא מספיק למה לא עושים את אותו הניתוח לבנות? הרי אתה טוען שזה לא מספיק? אם זו הטענה שלך הרי שחצי מהאוכלוסייה ממדינת ישראל בעצם לא יהודיה אבל אין דבר כזה יהודי יש בן אדם ואין כל סיבה לעשות ניתוח לתינוק בריא שרק נולד ללא הרדמה כשרק יין אמור לשכך את הכאב אף אדם שפוי לא ירצה לעבור ניתוח בתנאים שכאלה אז למה לכל הרוחות אתה רוצה שתינוק בריא יעבור את זה?אני שנים מנסה להבין את העניין הזה דרך אנשים כמוך ולא מצליח אגב אני לא יהודי אני בן אדם כמוך וכמו כל המיליארדים האחרים והאחרות בעולם

אני בספק אם קראת את הקישור שנתתי, שמחזק את דברי

אני בטוח שאתה לא יהודי ולא עשו לך ברית מילה, אין כוונתי
להעליב אותך, ואם נפגעת אני מתנצל

RonspotNL

New member
אני קראתי את הקישור כי שמת פה אותו כמה פעמים

אבל אם היה לך אגב טיעון שהיה מחזק את עמדתך אולי היית גם מגיב לדברים בתגובה הקודמת שלי אלייך אם היית עושה את זה היית אולי מצליח לשכנע אחרים בינתיים אין לך כל הצלחה

אגב אם הייתי יכול הייתי בהחלט מבקש מהוריי שלא לעשות לי ניתוח ללא כל סיבה רפואית או צורך כששוב :אתה לא יהודי אלא בן אדם לא יותר מזה אין כל הבדל בינך וכל המיליארדים האחרים והאחרות בעולם כמוך אתה סתם בן אדם שחושב שהוא שונה מאחרים כשהוא לא אתה באופן מסויים משלה את עצמך בשביל להרגיש נעלה מאחרים/רות לא יותר מזה

RonspotNL

New member
שוב אין דבר כזה יהודים

זו המצאה שנועדה לתת לך אשלייה שכאילו אתה שונה מאחרים ואחרות כשאתה לא ככה כל הדתות השונות עובדות לי לא מפריע שאנשים כמוך חיים באשלייה זו הבעיה שלכם לא שלי

למעלה