רק טיפש מתעצבן על פרובוקציה כזו
בהתחלה כתבת *-שאל אם "שילמנו לגרמנים על הגז שבוזבז עלינו"*
זה אומר שהוא לא מכחיש את השואה .
אבל אחר כך כתבת שמדובר ב*ניו-נאצים נכנסו לנו לרדאר*
אם הם לא מכחישים את השואה אז הם לא נאו נאצים .
וחוץ מזה מי שצריך לשלם על הגז, זה מי שמבשל ולא מה שמתבשל, גם אם התבשיל התקלקל.
אבל קצת יותר ברצינות- אוכלוסיית וינה היום רובה ככולה מיושבת על ידי יהודים שהגיעו החל מאמצע המאה ה18 והקימו שם תרבות מאוד גבוהה של אומנות מוסיקה, פילוסופיה, פסיכולוגיה, גם הרצל היה שם .
מצד שני תרבות של צריכת סמים קוקאין טבק ואלכוהול שהובא מאמריקה.
אני לא מתפלא שזאת התוצאה, כי ידוע שבנים למי שהתגייר מוצא את עצמו ללא זהות ואת הזהות שלו הוא מוצא בשנאת הזרים, לא תמצאי אף מקרה של אדם שיש לו זהות, בואי נקרא לזה לאום שישנא זרים, מה אכפת לו מהזרים, קחי דוגמא סין, הם מאוד מכבדים זרים כי הם מרגישים בנוח עם הלאום שלהם, יש להם זהות, כך אם תקחי לדוגמא כל לאום שהוא, רק מי שאין לו לאום, אין לו זהות מסוגל לשנוא מישהו סתם כך ללא סיבה .
הוא מוצא את הזהות שלו בשנאת הזרים, וזה לא קשור לאלוהים זה כמו שכל אחד שיש לו בעיה יהפוך להוכחה שיש אלוהים ואז הפורום הזה היה סותר את שמו.
צריך קצת יותר מזה, למשל אם אני לדוגמא הייתי כותב הודעה כזאת כמו שלך מזמן היו עושים ממני קציצות.
אני מקווה שזה עוזר, כי זה סתם עניין שבכלל לא קשור להגדרת אלוהים. מצד שני אולי זה לא מקרה שהיית צריכה להגיע עד לשם כדי להביא לנו את הסיפור הזה ובדרך הזאת לשפוך קצת יותר אור על ההסטוריה הלא רחוקה של לפני 300 שנה.
ולהגיד אין מקרה, זה כמו להגיד יש מי שמשגיח, מנהל את העניינים ונותן לך ללמוד בקצב שלך ולפי הטעם שלך.