לפני שנים הגעתי למסקנה שיש אלוקים.

RonspotNL

New member
אנחנו יודעים קצת יותר מהמידע מלפני 15 שנה

כשאנחנו חלק ממשפחה גם מההורים שלך אתה לא יורש יותר מ90 אחוז אלא 50 אחוז מכל צד וחולק 25 אחוז עם כל אח ואחות ככה הדברים עובדים

BravoMan

Active member
אני מנסה להבין אם אתה צוחק עליו

מנסה להטריל בעצמך, או שאתה באמת במצב יותר גרוע מהטרול שאתה בשיחה איתו???
&nbsp
בכל מקרה, כדי לסיים את הענף הזה, להלן מחקר משנת 2005, שביצע צוות חוקרים בין לאומי ופורסם במגזין מדעי מכובד אחרי שעבר ביקורת עמיתים:
https://www.sciencemag.org/news/2012/06/bonobos-join-chimps-closest-human-relatives
&nbsp
לפיו בני אדם, שימפנזות, ובונובו (עוד סוג של קוף) אכן משתפים בניהם 99% מהגנום.
ההבדל במראה והתנהגות נמצא אי שם ב-1% של ההבדל.
&nbsp
ההבדלים הגנטיים בין בני האדם, מוערכים, נכון לשנת 2015, בכ-0.6%
https://en.wikipedia.org/wiki/Human_genetic_variation

RonspotNL

New member
שוב מ2005 עבר זמן

כשאנחנו יודעים יותר בכל מקרה אנחנו משפחה עם כמה סוגים ככה שגם מבני המשפחה שלך אין לך 99 אחוז דנא זו פשוט עובדה יש מכנה משותף בהחלט כי אנחנו משפחה ...אתה יכול לשאול כל מדען וחוקר בנושא ...

BravoMan

Active member
אם אתה מכיר מחקר עדכני יותר, אתה מוזמן להביא קישור.

אחרת, אני לא מבין על מה אתה מקשקש.
זה שעבר זמן, לא הופך שום מחקר לשגוי או לא מדויק.
&nbsp
חשבתי שאתה משתתף רציני שחזר לפורום אחרי תקופה, אבל אני מתחיל לחשוב שאתה לא פחות טרול מהפוחלץ שאתה רב איתו כאן.
&nbsp
אין לי מושג איך מדדת קרבה ולמשפחה ואיך אתה מחשב אותה, אבל עובדתית אתה טועה. שאל כל מדען!

RonspotNL

New member
ככל שעובר זמן אנחנו יודעים יותר

אנחנו ב2020 אוטטו ככה שלהביא מחקר מ2003 2005 זה כבר לא רלוונטי אם כי אני לא זוכר שהעלבתי אותך ככה שאני חושב שהבעיה היא אצלך יותר משאשר אצלי הדיון מבחינתי הסתיים אני הגבתי בכבוד עד עכשיו אני לא מתכוון להמשיך איתך כשאני מקבל יחס כזה תדון עם אחרים ברמה הזו לא תגיע רחוק לדעתי

BravoMan

Active member
אתה לא הגבת.

אינך יכול לטעון שמחקר מ-2005 לא רלוונטי בלי שתביא מחקר שאשכרה סותר אותו או לפחות מחדש משהו.
&nbsp
מכיר את חוקי התנועה של ניוטון?
הם הומצאו לפני 354 שנים, והם עדיין סופר רלוונטיים.
תשאל כל מהנדס.
&nbsp
אם אתה הולך לכתוב כאן קשקושים, בלי להביא שום תימוכין לקשקושים שלך, תקבל יחס בהתאם כמו כל משתתף אחר בפורום.
&nbsp
העובדה שאתה בוחר להיעלב במקום להביא תימוכין לדברים שלך, רק מוכיחה שאתה בא להטריל ולא לדון לעניין.

hnc

New member
ככה אתה מבריח משתתפים בפורום שכל כך חשוב לך.

חוץ מזה שיבדוק בעצמו ויראה שההבדלים בגנום בין שימפנזה לאדם עומדים על 1.23% בסה"כ או משהו כזה בקירוב.

BravoMan

Active member
מה הטעם במשתתפים שאי אפשר לדון איתם?

לא שמת לב שהבחור כמו תקליט שבור?
&nbsp
אפילו אתה כבר יצאת ממעגל הקללות וניהלנו דיון די ארוך וענייני.
משתתף שרק חוזר על אותו משפט לא משנה מה אתה כותב לו, הוא לא משתתף.
&nbsp
תסתכל בשרשור.
הביאו לו מחקרים, הוא מתעלם וממשיך בשלו.

BravoMan

Active member
וכאן בדיוק הבעיה שלך:

מאנשים כמוהו לא תבין כלום לעולם!
&nbsp
עוד לא קלטת שאתה מתווכח עם טרול מטומטם?
כל הביטים המבוזבזים האלה רק כדי שהוא יחזור על משפט אחד כמו תוכי לא משנה מה אתה כותב לו?
&nbsp
זה אולי אפילו לא בן אדם אמתי. יש מצב ששוב בודקים בפורום תוכנת בוט של שיחה.
כבר ראינו תופעות כאלה בעבר.
&nbsp
בחיאת, חבל על המאמץ שלך!
&nbsp
אם אתה רוצה לדון ברצינות בענייני ברית מילה, יש בתפוז פורום ייעודי לזה "מוותרים על ברית מילה", ושם יש אנשים אמתיים משני צידי המתרס שאפשר לדון איתם ברצינות.

BravoMan

Active member
אני יודע, קשה לצאת מהארון, במיוחד כשאתה דתי...

אבל ככל שתתעצבן יותר, זה רק יוכיח את צדקתי.
&nbsp
שחרר אחי, אפילו לפי התנ"ך במקור האיסור לא היה על משכב זכר, אלא על קיום יחסים עם גברים קרובי משפחה, כמו למשל "לא תשכב עם הדוד שלך", רק באלף האחרון ערכו את זה כדי לאסור על הומוסקסואליות בכלל.

pozetiv

New member
את לא מספיק מבוגרת כדי לומר *לפני כמה שנים* .

לא צריכה להיות סיבה מיוחדת כדי שאדם טיפש יפגע באדם אחר.
צריך רק להזהר לא להכנס לרדאר שלו .
לפני הרבה מאוד שנים הבנתי שהרמה המנטלית שלי קובעת עם איזה סוג אנשים אני אפגש על בסיס יומיומי לכן במקום להסתכל מה הרמה המנטלית של אחרים אני פועל להעלות את הרמה המנטלית שלי .

לפעמים הם נכנסים לרדאר שלי

כשהייתי בטיול בוינה עם אחותי (היא דתיה וכנראה שהאוסטרים לא שכחו איך יהודי דתי נראה, למרות שהשמידו את רוב יהודי אוסטריה) בשעות הצהריים טיילנו בעיר. במעבר חצייה באזור השפן הסגול הגדול והמגעיל עצרה לידנו מכונית עם שני גברים. אחד הוציא את הראש ושאל אם "שילמנו לגרמנים על הגז שבוזבז עלינו" ונסעו. בום. לקח לנו זמן להבין מה בכלל קרה פה. עכלנו. ניו-נאצים נכנסו לנו לרדאר, פגעו, וברחו.
לפעמים לדברים כאלה יש השלכות על הנפש (מה לעשות, לא נעים בכלל), וגם אם איננו מחפשים אותם, הם מוצאים אותנו.

pozetiv

New member
זה כמו למשוך לכלב את האוזניים ולא לצפות שינשוך אותך .

למעלה